Επισκέπτης
Αυτη τη Λιλι σε ποιο σημειο την βρισκουμε?. . .
Στο γνωστο τριγωνο !!!Αυτη τη Λιλι σε ποιο σημειο την βρισκουμε?. . .
8:10 το πρωί σήμερα...
στην αρχη της Χαλκοκονδύλη (αληθεια, αυτο λετε "τριγωνο"? Εκει που ειναι οι σφραγιδες?)
Τεσπα, εκει απ εξω...
Κοντη, ξανθια με καμμενο μαλλι μακρυ, το φορεμα στα μισα απο τα κωλομερια, τα ματια μου ξυπνησαν αποτομα, ο κωλος της φορα παρτιδα, οι περαστικοι με το πουλι ανα χειρας...
η κυτταριτιδα στο φουλ, πλατφορμα παπουτσι 10ποντο, κοκκινο-ματζεντα φορεμα...
δεν την ξερω και δε θελω να τη μαθω! Για οσους ενδιαφερονται το λεω!
Βόλτα Χαλκοκονδύλη χθες το βραδάκι.
Σορίνα Ρουμάνα, κοντοπούτανο που κατέχει το άθλημα. Εχει μία συμπεριφορά ξεπέτας, αλλά κάνει φιλότιμες προσπάθειες και αυτό το εκτίμησα δεώντος όταν έχυσα πάνω στην κοιλίτσα της και έπιασα μέχρι πρόσωπο.
Μετά από μερικές βόλτες σκέφτηκα να κάνω τον κασκαντέρ και να βατεύσω ένα ακόμα μωρό με το όνομα Αννα από Βουλγαρία. Ψηλή, ψιλοπαχουλή με μακρύ μαύρο μαλλί. Το σκυλομετάνοιωσα η επιτομή του μην αγγίζετε. Κόστος βόλτας 100 ευρώ.
Η Λίλη έλειπε σήμερα. Σκέφτομαι σοβαρα μία αξιοπρεπή παρτούζα, αλλά δεν ταιριάζουν τα ωράρια των κοριτσιών χαχαχαχα Λίλη (μέρα) και Αννα (νύχτα)
Μία μικρή σημείωση τύποι μου για να προσέχετε λίγο. Σήμερα παραλίγο να μου ανοίξουν το αμάξι (όχι πως είχε τπτ μέσα), αλλά μου γάμησαν την κλειδαριά του οδηγού. Ευτυχώς μπορώ να κλειδώσω από την άλλη πόρτα. Το αμάξι στην Καποδιστριου στο φανάρι, αλλά και πάλι δεν κώλωσαν τα μουνιά
Ονομα ???Ρε σεις μια καινουρια ξανθια (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ Η ΓΝΩΣΤΗ) στη στροφη Αμφιθεας προς Ποσειδωνος πριν το Οστρια τι λεει?
ρε φίλε ωραίο νικ διάλεξες για το μπουπαιδια ξερετε καποια που να δινει πισω πορτα στο γνωστο τριγωνο?
παιδια ξερετε καποια που να δινει πισω πορτα στο γνωστο τριγωνο?
Ποσο πιο οικονομικη, ειναι τωρα η Αννα ???καλημερα συναγωνιστες γυρισε η αννα απο ρουμανια τιν τιμησα χτες πιο οικονομικη απο παλλια και πιο ορεξατη χα χα χα