Χθεσινοβραδυνη βολτα στα συνηθη σημεια συγκεντρωσης νεαρων και γηρεοτερων "κοριτσιων".
Σολωνος λιγο πιο κατω απο την Νομικη, το γνωστο ψηλοκαπουλο μαυρομαλλικο αλλοδαπο. Ομορφη κοπελλα (70 συν ξενοδοχειο, απλο προγραμμα), υπερτιμημενη κατα την γνωμη μου.
Μπροστα απο το Φυσικο, 3-4 μεγαλοκοπελες, αδιαφορες εμφανισιακα.
[glow=red,2,300]Χαμηλα Σολωνος, οι γνωστες Βουλγαρες (50 συν ξενοδοχειο). Καλες παρουσιες για την περιοχη, αμφιβολη αποδοση επι τω εργω.[/glow]
Εν συνεχεια οι μαυρουλες της Καποδιστριου, εμφανως λιγοτερες απο αλλες ημερες (μη ξεχναμε οτι ηταν Τριτη).
Μπροστα απο το Lito, το διδυμο Μαρια - Κατερινα και μια περιφερομενη καστανομαλλα, αγνωστων λοιπων στοιχειων.
Στην Αριστοτελους και Χαλκοκονδυλη, 2-3 Ρουμανες, αδυνατες, για τους λατρεις του ειδους.
Ενα, νεοαφιχθεν για εμενα, νεαρο Ρωσιδακι (30 απλο + ξενοδοχειο), καλη φατσουλα, με πιασηματακια.
Πολλα πρεζακια στην Σωκρατους, μα παρα πολλα, για τους τολμηρους του ειδους.
Και φυσικα στην γωνια Καποδιστριου και Μαρνη, στο Γερμανο, η γνωστη Ισαβελλα, με σορτσακι ξεκωλλε ολε ολε, ολο ναζι και χαρα αλλα απο δουλια αστα να πανε.
Αυταααα.....
Έχει κανείς πάρει αυτές τις Βουλγάρες (χαμηλά στη Σόλωνος)? Θέλουν 50 Ευρώ για απλό πρόγραμμα? Είναι θερμές ή ξεπέτες?
Πέρασα και εγώ χτες από την περιοχή, και 1 από αυτές μου άρεσε υπερβολικά, αλλά επειδή είχα ήδη κάνει κατάθεση, προσπέρασα.
Ευχαριστώ.