Σκεπτόμενος ότι με αυτή τη ζέστη αν αποτολμούσα να γλύψω κάνα δαχτυλάκι θα με έπαιρνε η ποδαρίλας
, κατευθύνθηκα κατά τις 2 παρά το μεσημέρι στην Αριστοτέλους. Δυο βόλτες και τον πούλο, καθώς τόσο πολλές σαβούρες μαζεμένες δεν έχω ξαναδεί. Επόμενος προορισμός η γωνία Γερανίου και Ζήνωνος προς αναζήτηση της Λαβίνιας που θα είχε στα σίγουρα καθαρά πόδια. Και όντως τη βλέπω να κατηφορίζει προς το ξενοδοχείο Επίδαυρος (βρίσκεται Κουμμουνδούρου 14 και Γερανίου, εκεί πάνε πλέον οι κοπέλες), φορώντας ένα μαύρο κολλητό φόρεμα μέχρι τον κώλο και ψιλοτάκουνα πέδιλα :o. Κάτι σκίρτησε μέσα μου, επιτάχυνα και την πρόλαβα αλλά μου λέει έχει πελάτη (ένα γύφτο που ερχότανε από πίσω στα 7 - 8 μέτρα), να περιμένω λίγο. Ξαναγυρνάω προς τη γωνία, είχε 3 - 4 καλά, ειδικά η μία, δε θυμάμαι τώρα πώς τη λένε αλλά την έχω επισκεφθεί 4-5 φορές, είχε πετάξει τις βυζάρες της και φόραγε κι ένα καυτό σορτσάκι, μουνάρα λέμε, αλλά τα βασικά. Μ' αυτά και μ' αυτά έκανα νεύμα σε μια λεπτή όμορφη ξανθιά που μου συστήθηκε ως Αλεξάνδρα. Στα του αγώνα, με περίμενε να γδυθώ γονατιστή, έτοιμη για πίπα. Πράγματι, το πρόγραμμα δεν είχε κάποιου είδους προκαταρκτικά, απλώς της ζήτησα να παίξω λίγο με τα βυζιά της, που με την μπλούζα φαίνονται πολύ μεγαλύτερα, όπως και έγινε. Η πίπα καλή ήτανε, δεν μπορώ να πω, μετά έριξα μια ματιά στην πατούσα της και ήταν η πιο κίτρινη που έχω δει και σοκαρίστηκα. Λίγο εγώ από πάνω και μετά της ζήτησα να μου τον
χωρίς προφυλακτικό, όπως κι έγινε. Δεν το πολυκατέχει, έπρεπε να περιμένω τη Λαβίνια
.
ΥΓ. Το χοτέλι αυτό, το Επίδαυρος, τελικά όντως φιλοξενεί και τουρίστες
ΥΓ 2. 30 ευρώ το σύνολο, 10 το χοτέλ και 20 το κορίτσι.