Επισκέπτης
με τοσα λεφτα πας σε ενα στουντιο και περνας καλιτερα...!βεβεα ιποκιμενικο ειναι αυτο που λεο....!
τωρα που καλοκαιριαζει τα πετανε ολα εξω χυμα τα πουτανακια στην καποδιστριου.αυτο ειδα χθες τοαπογευμα.η κοντη η χοντροκολα η ξανθια που ειναι παντα εκει , εγινε μελαχρινη . KOSTASF16 ποια ειναι η ασιατοφατσα που λες και δεν την εχω παρει χαμπαρι???
ειναι απογευματα, μαυρο μαλλι καρε , αφελειες, σχετικα κοντη, σαν κινεζα αλλα απο καζακσταν. λιγες καμπυλες κατασπρο δερμα. μου αρεσει και εμενα, το σκεφτομαι... αν και νομιζω οτι εκει ειναι τρελλη ξεπετα, απλα τις βλεπεις νορμαλ ντυμενες και νομιζεις οτι ειναι κατι ξεχωριστο, αν την εχει παρει κανεις ας ενημερωσειτωρα που καλοκαιριαζει τα πετανε ολα εξω χυμα τα πουτανακια στην καποδιστριου.αυτο ειδα χθες τοαπογευμα.η κοντη η χοντροκολα η ξανθια που ειναι παντα εκει , εγινε μελαχρινη . KOSTASF16 ποια ειναι η ασιατοφατσα που λες και δεν την εχω παρει χαμπαρι???
εσκασε ενα καινουριο απο ιταλια (ετσι ειπε) στη σολωνος χαμηλά στο παρκινγκ. Ωραιο μελαχρινο και ζηταγε 60+ ξενοδοχειο
Καλά ναι..αγγίζω την υπερβολή με τόσο λεπτομέρεια!..όντως αρκετά αξιογάμητη για τους λάτρης της πουτανόπιατσας γιατί εγώ...προτιμώ τα μπουρδελάκια!αυτη που λες gangstaXZ ειναι σχετικα κανουριο φρουτο αν λεμε την ιδια και οντως φαινεται καλη! βεβαια το 1.66 με το 1.67 σε εμενα φαινονται ιδια
[size=10pt]περιεργα πραγματα αυτα!!![/size]
καλι ι ανουλα!δινατο και καλο γαμισι!!!εχο γραψει πλιρι στοιχεια για αυτιν...Συναγωνιστες γεια σας
διαβαζα ολες αυτες τις ημερες τα ποστ και αποφασισα να παω χθες καποδιστριου.Στην γωνια λιγο πιο πανω απο το λιτο πετυχα μια κοντουλα αλβανιδα μου ειπε την λενε Αννα μικρο βυζι αλλα με ωραιο κωλο. Της εδωσα 50 ευρω και 15 στο Λιτο. Στο δωματιο το τσιμπουκι ηταν μετριο αλλα την γαμησα απο τον κωλο και το καταφχαριστηθηκα κατα τα αλλα παιζανε και 3-4 ακομα αξιογαμητα μουνακια
εννοω οτι τουσ κανανε ρεζιλι και αυτοι τιποταΔηλαδή που βρίσκεις το περίεργο?
εννοω οτι τουσ κανανε ρεζιλι και αυτοι τιποτα