Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
thanks καυλιαρι μου!!!εκανα πλιρι περιγραφι τισ αννασ σχετικα με το γαμισακι που κανει!οντοσ πολι τσαχπινογαργαλιαρα!!!ποσα σου πιρε εσενα σιμπολεμιστι???

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
pitsilistis η Δημητρα η τρελιαρα που αναφερεις πιο πανω, ειναι μια κοντη χοντρουλα με κοντα ξανθα μαλλια τωρα , και κανει πιατσα στην 3η σεπτεμβριου???

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
Αδερφέ μου πήρε 45ε αυτή και 15ε το ξενοδοχείο.Αν λάβεις υπ'οψιν οτι ήταν και ανήμερα Πάσχα νομίζω καλά ηταν.
Χρονια Πολλά και πάλι.

Επισκέπτης
μαλιστα εμενα μου πιρε 40 το πουτανιδιο και 15 το ξενοδοχειο!!!

mimis69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
122
Like
5.824
Πόντοι
29.900
Χθες πέτυχα στη Συγγρού στο ύψος της Nationale Neth., 2 πιτσιρίκες, αλλοδαπές, γυναίκες. Μίλησα μόνο με τη μία, η οποία μιλούσε ελάχιστα Ελληνικά και ζητούσε 50 ευρώ σε ξενοδοχείο. Μου φάνηκε πολλά υποσχόμενο. Έγιναν ανάρπαστες...Πάντως έχω να πετύχω εκεί γυναίκα πολλά χρόνια, από την εποχή της καυλιάρας Ρουμάνας. Έχει πάρει κανείς τις συγκεκριμένες; Αξίζουν;

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
Τώρα τελευταία ( κανα 8μηνο )είναι αυτές οι δύο εκεί στην Λεωφόρο της αμαρτίας.Τι νταραβέρι είναι δεν ξέρω όμως.Αν έχει άποψη κανείς ας ενημερώσει.

Επισκέπτης
κροταλια πετιχα τιν διμιτρα στιν καποδιστριου!ειναι μια ξανθια με μακρια μαλια..οχι και πολι νεα θα ελεγα....το κολαρακι τισ εινια καποσ πλαδαρο...παλιοτερα εκανε πιατσα στιν βαρβακιο!!!δεν ειναι και το τρελο μουνακι....δεν αξιζει σιμπολεμιστι !!!ιπαρχουν καλιτερα πουτανακια για πιτσιλισμα!!!

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
αμα το λες εσυ pitsilistis ,σεβασμος!
παντως τα απογευματα εχει παρελαση η συγκεκριμενη πιατσα.
στανταρ παιζουν καμια 10αρια!

Επισκέπτης
πραγματικα γινετε παρελασι απο καυτα,ατακτα και τσαχπινογαργαλιαρικα πουτανιδια που περιμενουν με νοσταλγια να μας θεραπευσουν απο τιν βαρια ασυενεια τις καυλας!!!να αδειασουμε πανο τουσ το καυτο μας ιγρο σπερμα!!!!πουτανες στα κρεβατια σας!!!!

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Χθες βράδυ πήρα γωνία Σωκράτους με Χαριλάου Τρικούπη μία κοπελίτσα ονόματι Εύη, καστανή, μέτριο ύψος, συντηριτικά ντυμένη (τζιν-πουλοβεράκι), 24 ετών, με όμορφο προσωπάκι και φακίδες στην μύτη.
Δηλώνει (και εγώ από την συμπεριφορά το πιστεύω) νέα στην πιάτσα, είχε αρκετό άγχος και δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση τοξικομανής (εκτός και αν τα έχει αρχίσει πολύ πρόσφατα).
Στο κρεβάτι όλα με προφύλαξη, όμως κατά τα άλλα αρκετά θερμή (μολίς ξεπεράσει το αρχικό τρακ) με καλή συμμετοχή. Σε εμφάνιση θα έβαζα 7.5-8 σε συμμετοχή 8.
Προσωπικά μου άρεσε αυτή η φάση και με πήγε αρκετά χρόνια πίσω όταν στην Σωκράτους εμφανίζοταν και φοιτήτριες που χρειάζοταν χρήματα και μετά από κάνα μήνα ξαναεξαφανίζοταν. Αν σας αρέσει η φάση της πρωτάρας - ερασιτέχνης, την συστήνω ανεπιφύλακτα.

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
φιλε μου... σωκρατους με χαριλαου τρικουπη? τεμνονται? μηπως ηταν αλλου?

Επισκέπτης
οντοσ ι χαριλαου τρικουπι εινια πολι μακρια απο τιν σοκρατους!!μαλλον θα εκανε καπιο λαθοσ ο σιναγονιστις!!

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σόλωνος με Χαριλάου Τρικούπη. Ορίστε, ούτε 3 μήνες δεν πέρασαν που δεν μένω πια μόνιμα Αθήνα και έχω αρχίσει να μπερδεύω τους δρόμους. Sorry παιδιά.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τι ωρες παιζουν στη σολωνος παιδια?

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ωρα 12, fox 3.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Παιδες, στο fox 3 την Ευουλα.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛA ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ
Σάββατο της ανάστασης μετά την "αναστασαση" και την καθιερωμένη μαγειρίτσα γύρο στις 4.30 πηγαίνοντας για το σπίτι πέρασα από την γνωστη πιάτσα να δω ποίες από τις γνωστες παίζουν  πασχαλιάτικα
Νεκρά μεγάλη μονο τα μαυράκια από την επάνω μεριά
Στην 2 βόλτα βλέπω να ανηφορίζει μπροστά από το lido ένα φοβερό αγνωστο μουνάκι καλοντυμένο διακριτικά βαμμένο μετριου αναστήματος λέω δεν μπορεί περαστική θα είναι
Μένω κοντά και περνάω σχεδόν kαθε μέρα γνωρίζοντας φατσικά τουλάχιστον όλα τα κορίτσια από τις πρωινές βάρδιες μέχρι και τις βραδινές που αλλάζουν μέχρι το πρωί αλλα και από νομική κολωνάκι δεν ήταν
Στην τρίτη βόλτα βάραγα το κεφάλι μου αφού συνοδευομενη έμπαινε στο lido
Αν ήταν λίγο πιο νωρίς θα την περίμενα να το γιορτάσουμε αλλα...
Η περιγραφή μου είναι φτωχή γιατί δεν πρόλαβα να δω και πολλά το σύνολο όμως ήταν γαμάτο
Αν έκανε τι βόλτα του κάποιος συναγωνιστής και έχει περισσότερες πληροφορίες ας γράψει σχετικά
Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom