Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
τη πηρα τις προαλες ακριβως δεξια οπως παει η στροφη και διαχωριζει σολωνος τις προαλλες που τη πηρα φοραγε ροζ φορεμα,ισαμπελα τη λενε και πηγαμε απεναντι σε ενα κολοξενοδοχειο σε ενα πεζοδρομο....

λεπτομερειες ;; αξιζε ;;

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
ειχα ρωτησει και παλιοτερα.. το αλβανακι το ξανθο που μαλλον το απελασαν που εκανε πιατσα στην πλ.βαθης απεναντι που ηταν αδυνατο γυρισε? εχει κανεις νεα του?

jonbu

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2009
Κριτικές
21
Like
458
Πόντοι
31
ειχα ρωτησει και παλιοτερα.. το αλβανακι το ξανθο που μαλλον το απελασαν που εκανε πιατσα στην πλ.βαθης απεναντι που ηταν αδυνατο γυρισε? εχει κανεις νεα του?

Αν λες το ξανθο του "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" τουλαχιστο μεχρι και την Τριτη που περασα δεν ηταν.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Αργοπορημένη ενημέρωση. Δευτέρα βράδυ κατά τις 10 στο δρόμο που είναι παράλληλος με το αστυνομικό τμήμα δίπλα στην πλατεία Λαυρίου, λίγο πριν το φανάρι που βγάζει Γ Σεπτεμβρίου, πέτυχα ένα παιδάκι και δεν πίστευα στα μάτια μου! Του γούστου μου βέβαια, πιτσιρίκα, 22 είπε, για μικρότερη την έκανα, μελαχρινή με μακριά μαλλιά, λεπτούλα. Πήγαμε στο παρακείμενο ξενοδοχείο (σχεδόν δίπλα στα γραφεία της ΚΝΕ), 30 ευρώ όλα μαζί. Φιλότιμη, πίπα με καπότα, κουβεντούλα, τρεις στάσεις, ωραία ήτανε. Βίκυ τη λένε και είναι Βουλγάρα.

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Για τα κοριτσια που στεκονται στη συγγρου, στην Παντειο, διπλα στην καντινα, ξερει καποιος κατι;

Εχει κανεις εμπειριες;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Δεν το ξερα. Καλό μιξ ή σαν τις ρουμανοτσιγγάνες;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.230
Πόντοι
7.885
βουλγαρο τσιγκανες

Eμένα μου φάνηκαν για ξεπέτες πάντως την τελευταία φορά που πέρασα από εκεί :rolleyes: :idiot:.Επίσης είχα προσέξει κι έναν παππού που στεκόταν σ'ένα αυτοκίνητο,πολύ κοντά στις γκόμενες :huh:.Τον έχεις προσέξει κανείς τώρα τελευταία :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Eμένα μου φάνηκαν για ξεπέτες πάντως την τελευταία φορά που πέρασα από εκεί :rolleyes: :idiot:.Επίσης είχα προσέξει κι έναν παππού που στεκόταν σ'ένα αυτοκίνητο,πολύ κοντά στις γκόμενες :huh:.Τον έχεις προσέξει κανείς τώρα τελευταία :think:
απο freelancer εγω προτεινω μονο φρικοπουρα βουλγαρες η ρωσιδες,αντε και καμια κινεζα
ολες οι αλλες ειναι μαπα δικε μου

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Σε ποια καντίνα στη Συγγρού ρε παιδιά; Κάτω από τη μύτη μου (γείτονας) και δεν ξέρω...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Σοβαρά; Για πες μου ρε φίλε χίστι, ξέρεις πόσα πέρνουνε, πού γίνεται το σκηνικό, αν έρχονται σπίτι και λοιπά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom