giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
το παιδι που ελεγε οτι ειχε, ηταν 1,85 mt, ρουμανικης προελευσης και οδηγουσε μερσεντέ..
το παιδι που ελεγε οτι ειχε, ηταν 1,85 mt, ρουμανικης προελευσης και οδηγουσε μερσεντέ..
ευτυχως ναι, αλλα ''του αγορασες'' πολυ γαλα. δεν ειδες μπόι που πεταξε ????Ευτυχώς δεν το είχα γνωρίσει...
Ξέρουμε τίποτα παραπάνω ή να μην ελπίζω να τη ξαναδώ?
Την ευχή σου πάτερ!
ευτυχως ναι, αλλα ''του αγορασες'' πολυ γαλα. δεν ειδες μπόι που πεταξε ????
μπαααα.. μπηκε σε κλειστο κυκλωμα. αυτο εψαχνε δηλαδη απο την αρχη. λιγοτερη δουλεια με περισοτερο χρημα..
αυτο φιλε ειναι ανοικτο. μπάζει απο δυο μεριές..
Κάποτε (πριν δυο χρόνια περίπου...) στη Χαλκοκονδύλη, έξω από τη Eurobank, έκανε πιάτσα μια ψηλή μελαχρινή Ρουμάνα, με όνομα Μικαέλα. Πάντα καλοντυμένη (κυριλέ ντύσιμο, ταγέρ και τέτοια...) και πήγαινε συνήθως στο Χριστιάνα. Ζήταγε 50€ + Hotel. Επίσης έλεγε ότι είχε παιδί και έμενε κάπου Πειραιά.Ευγενία/Τζένη)?
Καλημέρα παλικάρια!
Κάποτε (πριν δυο χρόνια περίπου...) στη Χαλκοκονδύλη, έξω από τη Eurobank, έκανε πιάτσα μια ψηλή μελαχρινή Ρουμάνα, με όνομα Μικαέλα. Πάντα καλοντυμένη (κυριλέ ντύσιμο, ταγέρ και τέτοια...) και πήγαινε συνήθως στο Χριστιάνα. Ζήταγε 50€ + Hotel. Επίσης έλεγε ότι είχε παιδί και έμενε κάπου Πειραιά. Εμφανιζόταν μόνο βράδυ, συνήθως μετά τις 22:00.
Θυμίζει σε κανέναν τίποτα? Ξέρουμε τι απέγινε?
Δυστυχώς, εδώ και πολύ καιρό δεν έχω τη δυνατότητα να περνάω από την περιοχή βράδυ και την έχω χάσει. Μήπως (μακάρι...) έχει πάρει μεταγραφή σε κάνα studio (όπως η Ευγενία/Τζένη)?
Ευχαριστώ!
καλυτερα να κατεβαινεις απο πανεπιστημιου... ειναι πιο ασφαλες....ρε μαγκες αυτες που κανουν πιατσα σολωνος ειναι σιγουρα ολες πρεζακια;
και πρεζακια ναναι πειραζει τοσο πολυ; στην ελλαδα ειμαστε οχι στην αμερικη που ολα τα πρεζακια εχουν εητζ.το λεω γιατι με βολευει πολυ η σολωνοςοταν γυρναω τυφλα καμια φορα απο κεντρο που τα πινουμε με φιλαρακια και ειναι και φτηνα σχετικα.
Τι ακριβως ακαποτο σου ειχε κανει?ρε μαγκες αυτες που κανουν πιατσα σολωνος ειναι σιγουρα ολες πρεζακια;
εγω μια φορα που ημουν τυφλα ειχα παρει μια μιλφ μπαζο τελειως αλλα τρελλο τσιμπουκι και γαμησι και δε μου ειχε φανει πρεζακι. θυμαμαι μου χε πει οτι τακανε ολα αλλα οχι πρεζα και μου χε πει οτι πρεζακια ειναι συνηθως αυτες που εχουν πολυ χαμηλες τιμες τυπου 20 30 ευρω.
παιζει ομως ναταν και μαλακιες αυτα που μουλεγε. μου χε κανει και ακαποτο θυμαμαι, ναρχισω νανησυχω;
και πρεζακια ναναι πειραζει τοσο πολυ; στην ελλαδα ειμαστε οχι στην αμερικη που ολα τα πρεζακια εχουν εητζ. το λεω γιατι με βολευει πολυ η σολωνος οταν γυρναω τυφλα καμια φορα απο κεντρο που τα πινουμε με φιλαρακια και ειναι και φτηνα σχετικα.
Τι ακριβως ακαποτο σου ειχε κανει?
Αν εννοεις γαμησι, καλυτερα τρεχα για εξετασεις καλου κακου
κι εσυ πώς τα ξερεις μπρε αυτα αφου εισαι κατα δήλωσή σου ασχετος απο πιατσες ??Σόλωνος = 90% πρεζόπιατσα!
κι εσυ πώς τα ξερεις μπρε αυτα αφου εισαι κατα δήλωσή σου ασχετος απο πιατσες ??