Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.471
Πόντοι
201
Οχι φιλε μου δεν κανω τετοιες μαλακιες να παιρνω σβαρνα τα LIDL μεζεψα πληροφορίες ομως!!!!

Καλημερα φιλε οταν λες οτι εφυγε για σεζον η Κασσανδρα που συνηθως παει και για ποσο καιρο ?? Ευχαριστω !!! ( εαν θελεις σε πμ .)
Οι άλλες κοπέλες που κάνει παρέα στο τρίγωνο μου το είπαν οτι πήγε σε νησί σεζόν, τώρα που και πόσο καιρό θα κάτσει δεν ξέρω, μην βρει κανέναν φραγκατο και τσιμπηθει μαζι της και της τα ακουμπάει και το χάσουμε το κορίτσι να παρακαλάτε, δεν είναι και δύσκολο τέτοιο κώλο με τρύπα σαν 2ευρω και να εξαφανίζει τις πουτσες δια μαγίας δεν βρίσκεις.

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
270
Πόντοι
20
Οι άλλες κοπέλες που κάνει παρέα στο τρίγωνο μου το είπαν οτι πήγε σε νησί σεζόν, τώρα που και πόσο καιρό θα κάτσει δεν ξέρω, μην βρει κανέναν φραγκατο και τσιμπηθει μαζι της και της τα ακουμπάει και το χάσουμε το κορίτσι να παρακαλάτε, δεν είναι και δύσκολο τέτοιο κώλο με τρύπα σαν 2ευρω και να εξαφανίζει τις πουτσες δια μαγίας δεν βρίσκεις.
Θα γυρίσει λέει τον Αύγουστο είναι στην Ευρώπη διακοπές, μη με ρωτήσετε πμ δεν ξέρω κάτι άλλο.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.520
Πόντοι
456
Η επιθυμια ολων ειναι ετσι οπως το λες και ιδικα αυτη που ειναι και πολυ καθαρη , θα ειναι κριμα να το χάσουμε το 2ευρω !!!!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.520
Πόντοι
456
Θα γυρίσει λέει τον Αύγουστο είναι στην Ευρώπη διακοπές, μη με ρωτήσετε πμ δεν ξέρω κάτι άλλο.
Το ζητουμενο ειναι να γυρισει στην πιατσα !!! με το καλο να την δουμε εξω απο τον Ορφεα να πιατσαρι !!

krou44

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
215
Πόντοι
21
Αυτό που λένε αν τον έχεις μεγάλο με ξεπερνάει εντάξει να το λέει κάποια που όντως δεν δίνει κωλο ή το κάνει σπάνια να πω οκ , Εδώ μιλάμε για την μεγαλύτερη κωλοτρυπα αυτή είναι το νούμερο 1 μετά είναι η Μαρία η μαυριδερή Αλβανιδα και η Αννα η Ελληνίδα αδύνατη όλες αυτές παίρνουν 2 πουτσες μαζί στον κώλο. Επίσης άνετα στο κώλο τον παίρνει και η Κασσάνδρα από το Καμερούν εδώ δεν σε αφήνει να της βάλεις κάτι δεύτερο πίσω αλλά η κωλοτρυπα της ανοίγει σαν 2ευρω και από ότι έμαθα έφυγε σεζόν.
Η Αννα που βγαίνει παιδιά και τι ωρες;; υπάρχει κάποιος που να έχει τηλ της;;Σας Ευχαριστώ

krou44

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
215
Πόντοι
21
αφού δηλώνεις ότι συμφωνείς απόλυτα, τι δουλειά έχεις σε αυτό το νήμα; εκτός δηλαδή από το να μας τρολάρεις για την πιάτσα που υπάρχει στο πάρκινγκ του Lidl;
Ιωάννη μένω Μενιδι τα τελευταία 30 χρόνια πρώτη φορά το ακούω αυτό για να lidl εχω την εντύπωση ότι είναι fake .Γιατί απ το Μενιδι της Δημοκρατίας φτάσαμε στο lidl της Πάρνηθος και σήμερα βλέπω για lidl Δροσιάς

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.320
Πόντοι
2.546

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.320
Πόντοι
2.546
Ιωάννη μένω Μενιδι τα τελευταία 30 χρόνια πρώτη φορά το ακούω αυτό για να lidl εχω την εντύπωση ότι είναι fake .Γιατί απ το Μενιδι της Δημοκρατίας φτάσαμε στο lidl της Πάρνηθος και σήμερα βλέπω για lidl Δροσιάς
Λιντ Λιοσια ουτε για πλακα αυτο

• Like
Αντιδράσεις: krou44

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.320
Πόντοι
2.546
Ειναι κανενας τριγωνο να μας πει αν αξιζει η καταδρομικη?

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.320
Πόντοι
2.546
Τετοια ωρα μετα τις 9 γινεται παιχνιδι, οχι μερα μεσημερι. Κυριως τριτη πεμπτη και ΣΚ...
Στα Λιοσια ΔΕΝ γινεται παιχνιδι σε καμια ωρα διοτι δεν συμβαινουν αυτα που μας.Επιβεβαιωνω για Λιοσια εκει μενω.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.320
Πόντοι
2.546
Ελα γειτονα Αγ.Δημητριο φυλης ενα στενο πιο μεσα κατω απο το σχολειο μενω. Ελα για φραπε
Οκ αλλα για το δικο μας λιντλ δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που μας εχεις πει.Για Μενιδιου αλλωστε ειχες πει αρχικα και μονο αυτα προφανως εννοουσες τοτε,δεν μπορω να παω να τσεκαρω εκει συνεχομενα γτ αν υπαρχει πιθανοτητα μονο εκει μπορει να συμβαιενει λογω ανατολικου μπλοκ κατι που στα Λιοσια δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει οσες κι αν μενουν εδω που ναι πολυ λιγοτερες απο του Μενιδιου,ολα αυτα τα γνωριζεις κι εσυ γειτονακι.Ειμαι πιο κατω απο σενα και πιο κοντα στο Λιντλ μας,επιβεβαιωνω οσα λεω.

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.407
Πόντοι
2.046
Η πλάκα είναι ότι δουλεύω στη πλατεία Βάθης και δεν ξέρω ποια είναι η Κασσάνδρα. Μόνο την Άντζελα ξέρω την επωνομαζόμενη αλβανοκωλαρα και την Μαρία την ρουμανα

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.520
Πόντοι
456
Η πλάκα είναι ότι δουλεύω στη πλατεία Βάθης και δεν ξέρω ποια είναι η Κασσάνδρα. Μόνο την Άντζελα ξέρω την επωνομαζόμενη αλβανοκωλαρα και την Μαρία την ρουμανα
Την Μαρια την Ρουμανα την εχεις δει τωρα τις τελετταιες μερες ,και τι ωρες !!! ευχαριστω .

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
348
Πόντοι
21
Οκ αλλα για το δικο μας λιντλ δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που μας εχεις πει.Για Μενιδιου αλλωστε ειχες πει αρχικα και μονο αυτα προφανως εννοουσες τοτε,δεν μπορω να παω να τσεκαρω εκει συνεχομενα γτ αν υπαρχει πιθανοτητα μονο εκει μπορει να συμβαιενει λογω ανατολικου μπλοκ κατι που στα Λιοσια δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει οσες κι αν μενουν εδω που ναι πολυ λιγοτερες απο του Μενιδιου,ολα αυτα τα γνωριζεις κι εσυ γειτονακι.Ειμαι πιο κατω απο σενα και πιο κοντα στο Λιντλ μας,επιβεβαιωνω οσα λεω.
Πήγε παρασκευή φίλος που μένει Μενίδι λιντλ κατά της 12 το βράδυ μου είπε δεν είχε ψυχή.

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
348
Πόντοι
21
Την Μαρια την Ρουμανα την εχεις δει τωρα τις τελετταιες μερες ,και τι ωρες !!! ευχαριστω .
Δεν πρέπει να έχει γυρίσει ακόμα αν και είχε πει ότι θα πήγαινε για μια εβδομάδα, 3 έχουν περασει

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
348
Πόντοι
21
Τα πιο τίμια κορίτσια για μένα

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
270
Πόντοι
20
1... οχι στις πρεζουδες λεμε.
2. Πηγες lidl συστηματικα και δεν πετυχε?..δωσε λεπτομερειες σε ποσα, ποσες φορες, ωρες κλπ.. ισως μπορεσω να βοηθησω αν οχι εσενα, αλλους.
Μεγάλε καλό το σενάριο, αλλά στο επόμενο επεισόδιο βάλε και λίγο Σκλαβενίτη θα πάει ακόμα καλύτερα.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
Καλησπέρα!!Απουσιαζω καιρο απο Αθηνα και δεν ξερω τι παιζει πλέον...ποια είναι η ποιο σκιννυ κατα την αποψη σας στο τριγωνο με απαραιτητο προσον φλατ κοιλιά για αυριο βραδυ-απογευμα που θα περασω επιτελους απο τα παλιά στεκια?

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
348
Πόντοι
21
Μηπως σου κρυβει κατι;...μαλλον θελει να παιζει μπαλα μονος μεσα στη φωλια τους. Λογικο.
Όχι, δεν είναι τέτοιος τύπος. Εξάλλου ξέρει ότι δεν πρόκειται να ανέβω εκεί, του είπα για αυτόν και για ενημέρωση του σάιτ επειδή μένει κοντά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom