Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.316
Πόντοι
2.546
Καλησπέρα!!Απουσιαζω καιρο απο Αθηνα και δεν ξερω τι παιζει πλέον...ποια είναι η ποιο σκιννυ κατα την αποψη σας στο τριγωνο με απαραιτητο προσον φλατ κοιλιά για αυριο βραδυ-απογευμα που θα περασω επιτελους απο τα παλιά στεκια?
Για μενα Χριστινα εξω απο Ορφεα και Σονια πανω στη σκωρτατους στα πρωτα σκαλια.Η Σονια ειναι κοκκινομαλα κοντολα με κολαν συνηθως γλυκο προσωπακι και η Χριστινα εξω απ τον Ορφεα συνηθως με φουστες μινι η σορτσακια.Εχω δει και μια ακομη που την λενε Μαριαννα δεν κατεβηκα να την παρω ηταν κι αυτη ετσι οπως θελεις καια ρκετα ομορφη,αν ειχε περισσοτερα κιλα δεν θα καταλαβαινα αν ειναι πρεζου,φαινοταν ωραια γενικοτερα και καλη ομιλια.Η Χριστινα μπορει να ναι με γκομενο μαζι μην πελαγωσεις απομακρυνεται.Η Σονια μπορει να καθεται εμ κανα δυο η με τους τραβελους τη φωναζεις η κανεις νοημα κ ερχεται και μιλατε δεν υπαρχει προβλημα.Επισης ηπαρχει μια ακομη που προτεινω να τσεκαρεις Μαρια μαυριδερη βουλγαροκατι λογικα που τριφυρνα μεταξυ ορφεα-χαλκοκονδυλη φαναρια την κλασσικη διαδρομη που κανουν ολες τους εκει.Εχει τατου μπροστα π[ανω απο το στηθος κοντα στον ωμο κ εχει και τατου 777 αν θυμαμαι καλα.Ειναι κι αυτη αρκετα στεγνη.Υπαρχει και μιλφογκιλ εκει στην διασταυρωση Μαρια (λεει) παντα με μινι αυτη στεγνη.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.520
Πόντοι
456
Για σκλαβενιτη στο σαρακακη κοντα αθηνων εχω ακουσει για γκαιη αλλα δεν ειναι για μενα αυτο το σπορ
Ρε βαζελε , εχεις αναφερει για το LIDL της Δροσιας , σε πληροφορω οτι τις ωρες που λες μονο γατες και σκυλους εχει εκτος εαν καποιος απο εσας ειναι κτηνοβατης !!!!!!!!! εχω περασει 3 φορες και ΔΕΝ .

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
Μπορεις να περιγραψειε την μιλφογκιλφ?Τι ωρες την πετυχαίνω???Απο κοιλίτσα τι λέει???

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.316
Πόντοι
2.546
Μπορεις να περιγραψειε την μιλφογκιλφ?Τι ωρες την πετυχαίνω???Απο κοιλίτσα τι λέει???
Απογευμα σαββατοκυριακα την ειδα παντα μετα τις 7 καιεως και 9 που εφευγα ηταν σερι εκει.Καθημερινες δεν γνωριζω διοτι πηγαινω με συγκοινωνιες οταν εχω χρονο.Σιγουρα θα την βρεις εκει δεν πηγαινοερχεται αυτη ειναι ειναι εκει σε αυτο το σημειο και παντα με μινι οσο την εχω δει σιγουρα 8 η ωρα και εως 9 και βαλε θα την βρεις.Κοιλιτσα ειναι καλα επειδη ειναι καλη ολοκληρη,θα την δεις και λογικα δεν θα χεις θεμα.

SonOfTheGod

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2017
Κριτικές
9
Like
542
Πόντοι
280
Πέρασμα μόλις τώρα από Καβάλας 3 πολύ δυνατά πιτσιρίκια 2 μαζί στον Σαρακάκη και ένα λίγο πιο πέρα ... Με μαύρα κολλητά φουστακια...
Λογικά δεν είχαν kinder έκπληξη από κάτω.
Έχουμε πληροφορίες εκ των έσω ?

Captainpap

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
0
Καλημέρα χθες βράδυ κατά τις 2:30 πέρασμα από Λ. Αθηνών έξω από το Σκλαβενίτη δυο νέες κοπέλες με με μαύρα κολλητά κοντά φορέματα δεν σταμάτησα να ρωτήσω γιατί είναι σχεδόν δίπλα στους γυφτους (φοβήθηκα)
Άλλη μια στην πρώην lada Hellas λίγο σάπιο φαινόταν άνω τον 45 με λευκό μπλουζάκι και μαύρη φούστα. Ζήτησε 30€ για όλα και 10€ η πίπα . Δεν μου άρεσε εμφανισιακά καθόλου, πολύ σπασμένη. Γνωρίζουμε ένα είναι ασφαλές που είναι δίπλα στα γύφτικα ;

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
Καλημέρα χθες βράδυ κατά τις 2:30 πέρασμα από Λ. Αθηνών έξω από το Σκλαβενίτη δυο νέες κοπέλες με με μαύρα κολλητά κοντά φορέματα δεν σταμάτησα να ρωτήσω γιατί είναι σχεδόν δίπλα στους γυφτους (φοβήθηκα)
Άλλη μια στην πρώην lada Hellas λίγο σάπιο φαινόταν άνω τον 45 με λευκό μπλουζάκι και μαύρη φούστα. Ζήτησε 30€ για όλα και 10€ η πίπα . Δεν μου άρεσε εμφανισιακά καθόλου, πολύ σπασμένη. Γνωρίζουμε ένα είναι ασφαλές που είναι δίπλα στα γύφτικα ;
Ηταν καμια τους σκιννυ??

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.316
Πόντοι
2.546
Τρεις γεφυρες σταση Β12 χθες μπηκε μια σουπερ μελαχρινη σχεδον θα λεγα οτι δε κανει κ στο βλεμμα φανηκε οτι βαραει κοκες.Ηταν σουπερ 40 με 42 την κανω,τα χε ολα,στις 8 παρα ηταν,τα φωτα σας!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.719
Πόντοι
3.246
δεν είναι κοπέλες

Captainpap

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
0

Captainpap

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
0
Θα μου προτείνετε κάποια καλή Συναγωνιστές; Είμαι καινούργιος στο άθλημα και δεν γνωρίζω.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.520
Πόντοι
456
Οκ αφού κουράστηκες άστο.... Δεν είναι όλα για όλους. Καλή συνέχεια.
Εγω δεν κουραστικα ( μαθε να διαβαζεις ) εσυ μας εχεις κουρασει με το να γραφεις αρλουμπες και ψεματα . κριμα που εισαι και βαζελος , κριμα .!!!!!!

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.405
Πόντοι
2.046
Έχω πάρει αλβανοκωλαρα.. 5 Φορές.. σε καμία δεν έβγαλε το σουτιέν.. φιλιά δεν δίνει.. την γάμησα όμως στα τέσσερα και στα πλάγια.. για την ηλικία της καλά στέκεται.. Αυτή που έχω βάλει στο μάτι είναι η Μαρία η Ρουμάνα.. Απλά δεν την έχω δει. Επίσης θα ήθελα να γνωρίσω την Κασσάνδρα, αλλά δεν ξέρω πως είναι..

• Like
Αντιδράσεις: Km7699

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.520
Πόντοι
456
Σωστά εσύ τα έκανες όλα σωστά... Πηγές συνθήκες έψαξες επίμονα και συστηματικά αλλά δεν πέτυχες τίποτα. Άρα σου φταίνε οι άλλοι που σε κοροιδεψαν. Αυτό το " μας " πολύ γενικό , εκτός αν είστε πολλοί και τους εκπροσωπείς.

Υγ: οι βαζελοι είναι τα καλύτερα παιδιά, αρκεί να κάνεις ότι σου λένε.
Εγω αυτα ξερω και αυτα διαπιστωσα , ολα τα αλλα ειναι για να εχουμε να λεμε . τερμα το θεμα μην το συνέχιζες γιατι δεν εχει νοημα ,ο νοων νοειτο ,ευχαριστω Π Α Ο ολε ολε !!!!!!!!!!!!

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
348
Πόντοι
21
Έχω πάρει αλβανοκωλαρα.. 5 Φορές.. σε καμία δεν έβγαλε το σουτιέν.. φιλιά δεν δίνει.. την γάμησα όμως στα τέσσερα και στα πλάγια.. για την ηλικία της καλά στέκεται.. Αυτή που έχω βάλει στο μάτι είναι η Μαρία η Ρουμάνα.. Απλά δεν την έχω δει. Επίσης θα ήθελα να γνωρίσω την Κασσάνδρα, αλλά δεν ξέρω πως είναι..
Ναι δεν βγάζει το σουτιέν, αυτό είναι το κακό της, αλλά στη πίπα και το γαμιση ιδικά από πάνω είναι σούπερ. Δεν κοιτάει την ώρα. Η Μαρία η Ρουμάνα μάλλον θα αργήσει να γυρίσει, μάλλον Σεπτέμβρη

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Πέρασμα μόλις τώρα από Καβάλας 3 πολύ δυνατά πιτσιρίκια 2 μαζί στον Σαρακάκη και ένα λίγο πιο πέρα ... Με μαύρα κολλητά φουστακια...
Λογικά δεν είχαν kinder έκπληξη από κάτω.
Έχουμε πληροφορίες εκ των έσω ?
Εμφάνιση ; Δώσε λεπτομερειες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom