ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.768
- Πόντοι
- 3.656
την περιέγραψα αρκούντως τύπεποια ειναι η γωγω ρε τυποι;;;ενημερωστε να προφυλαξετε τους υπολοιπους
την περιέγραψα αρκούντως τύπεποια ειναι η γωγω ρε τυποι;;;ενημερωστε να προφυλαξετε τους υπολοιπους
Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Προσωπικά θα εκτιμούσα, μιά που την ήξερες και ήξερες και αρκετά άλλα ώστε να μην την έχεις πάρει ποτέ, να είχες προειδοποιήσει νωρίτερα αντί να γράψεις τώρα που άκουσες ότι πέθανε από aids.υπέθετα ότι γνωρίζεις πως πολλά μέλη δεν γράφουν κάτι για τις κορασίδες με τις οποίες πηγαίνουν, απλά διαβάζουν τις εμπειρίες των άλλων. Ξέχωρα οι Επισκέπτες
Από που συνεπαίρανες ότι γνώριζα πως είχε aids; Η Σεξεργάτρια που μου ανακοίνωσε το θάνατο μου είπε ότι κατέληξε από aids, κι ότι δεν έπαιρνε ούτε την ασπίδα, ούτε τη θεραπεία. Αυτά τα λένε μεταξύ τους, δεν τα λένε στους άλλουςΔεν κατάλαβα τι εννοείς. Προσωπικά θα εκτιμούσα, μιά που την ήξερες και ήξερες και αρκετά άλλα ώστε να μην την έχεις πάρει ποτέ, να είχες προειδοποιήσει νωρίτερα αντί να γράψεις τώρα που άκουσες ότι πέθανε από aids.
Η Νάνσυ είναι αυτή. Πολύ ωραία πίπα, αργή όχι ατσαλη. Το μουνί της στενό στενότατο κ πολύ καλό κορίτσι. Όπως κ οι άλλες μαύρες που κάνουν μαζί πιάτσα βέβαιαΚαλησπερα και απο εμενα παιδια. Περασα εχθες στις 1:30 το βραδυ απο την πλατεια φιξ στην πατησιων, εκανα τυχαια μια βολτα στα στενα και πετυχα 2 μαυρουλες. Η μια ετρεχε απο πισω μου (με το μηχανακι εγω). εκανα αλλον εναν γυρο παλι το ιδιο. στον τριτο λεω ας περιμενω. παω περιμενω στην γωνια, τρεχοντας αυτη μου λεει 10 ευρω πιπα και 20 πιπα-σεξ. δεν ειχα και πολλες καυλες αλλα την πηρα απο περιεργια. πηγαμε πισω απο ενα σχολικο και ασχησε να ρουφαει. της εδωσα και 5€ με το ζορι (δεν ειχα και αλλα πανω μου) και μου εδωσε κ μουνακι. πολυ ζεστο και σφυκτο. 21 χρονων, ονομα δεν ρωτησα αλλα καθε μερα εκει ειναι. λεπτουλα με περουκα κοντη.
Πόσο στοίχισε συναγωνιστή?Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο, πολλές μέτριες έως και πατσαβούρες, λίγα πράγματα από ποιότητα. Συμβιβάστηκα με κώλο
Κοιλίτσα ρε αδερφε δειξεΜεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο, πολλές μέτριες έως και πατσαβούρες, λίγα πράγματα από ποιότητα. Συμβιβάστηκα με κώλο
10€ αυτή και 5€ το ξενοδοχείοΠόσο στοίχισε συναγωνιστή?
Μαλλον οχιΞέρει κάποιος αν γύρισε η Μαρία η Ρουμάνα?
Καλημέρα Ιωάννη πες μας περιγραφή κοπέλας το όνομα της που πιατσάρη και ωρες.Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο, πολλές μέτριες έως και πατσαβούρες, λίγα πράγματα από ποιότητα. Συμβιβάστηκα με κώλο
Και πολλά έδωσες Ιωάννη!!! Με το συμπάθειο.10€ αυτή και 5€ το ξενοδοχείο
Δήμητρα, ψιλόλιγνη, κοντό μαλλί, περίεργο στόμα, μικρό στήθος, έχω γράψει και παλιότερα. Μετά τις 13.00 μέχρι το βράδυ. Σαφέστατα πρεζούΚαλημέρα Ιωάννη πες μας περιγραφή κοπέλας το όνομα της που πιατσάρη και ωρες.
Κοίτα για 10€ με αξιοπρεπή πίπα, καθαρή, ξυρισμένη, και με κώλο δεν βρίσκω άλλη, εκτός από τη Ντόρα. Αν όμως εσύ έχεις άλλη πρόταση, ρίχτην να την δοκιμάσωΚαι πολλά έδωσες Ιωάννη!!! Με το συμπάθειο.
Όχι παιχταρά μου!!! Σκοπτικό ήταν το σχόλιο για να σε πειράξω!!! Σε αυτά τα χρήματα δεν έχω πρόταση!!!Κοίτα για 10€ με αξιοπρεπή πίπα, καθαρή, ξυρισμένη, και με κώλο δεν βρίσκω άλλη, εκτός από τη Ντόρα. Αν όμως εσύ έχεις άλλη πρόταση, ρίχτην να την δοκιμάσω
Κωλάθρα ! Οι κοκκινίλες είναι από κωλοσκάμπιλα δικά σου ή τις είχε από πριν ;Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο, πολλές μέτριες έως και πατσαβούρες, λίγα πράγματα από ποιότητα. Συμβιβάστηκα με κώλο