Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.889
Πόντοι
746
Μάγκες πέρασα από τρίγωνο πριν λίγο και πήρα μια Βουλγάρα δεν θυμάμαι καθόλου όνομα 24 χρονών λεπτουλα με πολλά τατουάζ
Στα του σεξ
25 απλό
40 με κόλο
Της λέω με κόλο πήγαμε στο δωμάτιο ξεκίνησε πίπα με προφυλακτικό ωραία πίπα
Μετά στα 4 την γάμησα από μουνι
Όλοι την ώρα μου έλεγε σιγά σιγά όχι όλο μέσα ( έχω αρκετά μεγάλη πουτσα)
Πάω να την βάλω από κόλο και μου έλεγε όχι και τέτοια
Τελικά από κόλο δεν την γάμησα
Η μαλακία είναι ότι την είχα πληρώσει από την αρχή
Και την ώρα που τελείωσα της λέω φέρε τα 15€ και μου λέει όχι γιατί σε φιλάγα και αυτό είναι έξτρα
Τελικά μου έδωσε ένα 10αρικο πίσω
Για μένα είναι όχι η κοπέλα μην την προτίμησετε

Γειά σου Ηρακλή με το μεγάλο το καυλί.
Θα πηγαίνω τοίχο τοίχο μην με καρφώσεις.

BLOROW

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
84
Πόντοι
0
Μάγκες πέρασα από τρίγωνο πριν λίγο και πήρα μια Βουλγάρα δεν θυμάμαι καθόλου όνομα 24 χρονών λεπτουλα με πολλά τατουάζ
Στα του σεξ
25 απλό
40 με κόλο
Της λέω με κόλο πήγαμε στο δωμάτιο ξεκίνησε πίπα με προφυλακτικό ωραία πίπα
Μετά στα 4 την γάμησα από μουνι
Όλοι την ώρα μου έλεγε σιγά σιγά όχι όλο μέσα ( έχω αρκετά μεγάλη πουτσα)
Πάω να την βάλω από κόλο και μου έλεγε όχι και τέτοια
Τελικά από κόλο δεν την γάμησα
Η μαλακία είναι ότι την είχα πληρώσει από την αρχή
Και την ώρα που τελείωσα της λέω φέρε τα 15€ και μου λέει όχι γιατί σε φιλάγα και αυτό είναι έξτρα
Τελικά μου έδωσε ένα 10αρικο πίσω
Για μένα είναι όχι η κοπέλα μην την προτίμησετε
Οκ τουλάχιστον πες μας απέξω από που κάνει πιάτσα και έκατσε αρκετά στο δωμάτιο ?

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.172
Πόντοι
7.865
Πήγα κατα τις 6 απο εκεί, καθώς πήγαινα προς Μοναστηράκι για καφέ και κατέβηκα Ομόνοια μπας και βρώ την κοκκινομάλα ελληνίδα εξω απο το Κριστιάνα. Προφανώς και δεν την βρήκα, αλλά όπως περίμενα ήρθε ένας τράβελος και ξεκίνησε ψηστήρι. Πάω λίγο πιο κεί, πάλι ήρθε και ξεκίναγε να μιλάει και να λέει πάμε κτλ. Είπα ευγενικά ότι δεν θέλω και ξεκίνησε να γκαρίζει. Απλά σηκώθηκα και έφυγα. Κ¨αποιος είπε πριν καιρό ότι οι τράβελοι θα διώξουν τις γυναίκες. Ναι, απο την στιγμή που γίνονται επιθετικές σε εμάς που είναι πελάτες, φαντάσου τι κα΄νουν στις γυναίκες που είναι ανταγωνίστριες. Ξεφτίλα γενικά. Αν κάποιος έχει κάποιο τρόπο επικοινωνίας με την κρητικιά κοκκινομάλλα να μου πεί, παρακαλώ. Δεν ψήνομαι να ξαναπάω έτσι και να πλακώνομαι με τους τράβελους και τους διάφορους.

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.471
Πόντοι
201
Πήγα κατα τις 6 απο εκεί, καθώς πήγαινα προς Μοναστηράκι για καφέ και κατέβηκα Ομόνοια μπας και βρώ την κοκκινομάλα ελληνίδα εξω απο το Κριστιάνα. Προφανώς και δεν την βρήκα, αλλά όπως περίμενα ήρθε ένας τράβελος και ξεκίνησε ψηστήρι. Πάω λίγο πιο κεί, πάλι ήρθε και ξεκίναγε να μιλάει και να λέει πάμε κτλ. Είπα ευγενικά ότι δεν θέλω και ξεκίνησε να γκαρίζει. Απλά σηκώθηκα και έφυγα. Κ¨αποιος είπε πριν καιρό ότι οι τράβελοι θα διώξουν τις γυναίκες. Ναι, απο την στιγμή που γίνονται επιθετικές σε εμάς που είναι πελάτες, φαντάσου τι κα΄νουν στις γυναίκες που είναι ανταγωνίστριες. Ξεφτίλα γενικά. Αν κάποιος έχει κάποιο τρόπο επικοινωνίας με την κρητικιά κοκκινομάλλα να μου πεί, παρακαλώ. Δεν ψήνομαι να ξαναπάω έτσι και να πλακώνομαι με τους τράβελους και τους διάφορους.
Η κοκκινομάλλα που λες πάει αργα το απόγευμα προς βράδυ και σίγουρα από της 12 το βραδύ και μετα , δεν θα την πετύχεις πρωί ή μεσημέρι αυτό είναι σίγουρο.
Ασε κάνουν και εργα εκεί απο τον δήμο δεν ξερω αν τα έχουν τελειώσει κιόλας.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Η αντιμετώπιση είναι να συνεχίζουμε να πηγαίνουμε στα αγαπημένα μας πουτανάκια και να τους γράφουμε στ'αρχίδια μας μέχρι να γυρίσουνε πίσω στην Συγγρού άφραγκοι οι πούστηδες.
Σκίζουνε τις κιλότες τους για ισότητες κλπ μαλακίες, αλλά στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ΚΑΡΓΑ μισογύνηδες!
(Όπως δυστυχώς και μερικοί μαλάκες εδώ μέσα)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Καταδρομική στο τρίγωνο. Θα πω μια ενημέρωση που ΙΣΩΣ ταράξει αρκετούς. Η Γωγώ (μελαχρινή, λεπτή) κατέληξε από AIDS. Δεν έπαιρνε ούτε τη θεραπεία, ούτε την ασπίδα, η οποία έχει σκοπό να μην κολλήσει ο φορέας έναν υγιή. Όποιοι την έπαιρναν, ας πάνε για τεστάκι

Felekis21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2022
Κριτικές
10
Like
539
Πόντοι
311
Καταδρομική στο τρίγωνο. Θα πω μια ενημέρωση που ΙΣΩΣ ταράξει αρκετούς. Η Γωγώ (μελαχρινή, λεπτή) κατέληξε από AIDS. Δεν έπαιρνε ούτε τη θεραπεία, ούτε την ασπίδα, η οποία έχει σκοπό να μην κολλήσει ο φορέας έναν υγιή. Όποιοι την έπαιρναν, ας πάνε για τεστάκι
Εσυ αδερφέ είχες πάρει την κορασίδα ;

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
348
Πόντοι
21
Που ακριβώς πιατσαρε αυτή?

jothnie

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2018
Like
34
Πόντοι
0
Έχεις ιδέα από Σκαραμαγκά;;;; Στη βάση της λεωφόρου Σχιστού, μόλις περάσεις το Γλάρο, έχει φανάρι. Δεξιά είναι τα ναυπηγεία και το Παλάσκα. Αν κοιτάξεις προς τα εκεί, θα δεις την πρώτη, ακριβώς στην πρώτη γωνία. Αν πας προς τα κάτω, μέσα στο στενό δεξιά, έχει κι άλλη. Ανάλογα την περίπτωση, πριν την είσοδο των ναυπηγείων, στέκεται κι άλλη. Υπάρχει και νήμα για Σκαραμαγκά. Αλλά τώρα το χειμώνα κόβουν, δεν κατεβαίνουν.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου..

JiovannaKwlara?

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
74
Πόντοι
0
Με τη κωλαρα και τα διχτυωτά - σας περιμενω
IMG_8719.jpeg
IMG_8703.jpeg
IMG_8636.jpeg
IMG_8641.jpeg

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.781
Πόντοι
3.506

OYΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ....ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ​

:vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit:
Μιλαμε για μεγάλο ξεκωλιαρη που έχει σπαμαρει όλα τα νήματα ψάχνοντας πακιστανική ψωλη να του βγάλει το σκατό απ το στόμα. Ο ορισμός του σκατόπουστα δηλαδή.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
Γωγώ ; δεν νομίζω να υπάρχει άλλο ποστ γι αυτήν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Γωγώ ; δεν νομίζω να υπάρχει άλλο ποστ γι αυτήν.
υπέθετα ότι γνωρίζεις πως πολλά μέλη δεν γράφουν κάτι για τις κορασίδες με τις οποίες πηγαίνουν, απλά διαβάζουν τις εμπειρίες των άλλων. Ξέχωρα οι Επισκέπτες

• Like
Αντιδράσεις: Km7699
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
υπέθετα ότι γνωρίζεις πως πολλά μέλη δεν γράφουν κάτι για τις κορασίδες με τις οποίες πηγαίνουν, απλά διαβάζουν τις εμπειρίες των άλλων. Ξέχωρα οι Επισκέπτες
ποια ειναι η γωγω ρε τυποι;;;ενημερωστε να προφυλαξετε τους υπολοιπους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom