You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.471
- Πόντοι
- 201
Ναι την έχω πάρει είναι πολύ καλή αλλά και ο φίλος Ιωάννης Μποκολος που είναι Μέτρ του είδους εχει γράψει σε προηγούμενες σελίδες για την Κρητικια κοκκινομάλλα, το καλό είναι ότι έχει δικό της δωμάτιο στο κριστιανα επίσης είναι καθαρή σημαντικό αυτό, και δεν σπάει αρχιδια αν είσαι σωστός μαζί της θα περάσεις πολύ καλά δεν θα κλάψεις το 20αρικο και κάθεται δεν σου λέει βλακιες όπως άλλες που κοροϊδεύουν αυτό που λέει το κάνει μια χαρά δεν κλέβει. Για το τρίγωνο είναι Τοπ άλλες ζητάνε πολλά παραπάνω και δεν αξίζουν, εχει γίνει στανταράκι. Με 50αρικο την παίρνεις για μια ωρα και είσαι άνετος.Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Έξω από Christiana hotel, μια κοκκινομαλλα καλή φάτσα στο 20ρικο έχει δοκιμάσει κανείς; μου άρεσε αλλά φαινόταν λίγο ξενερωτη και δεν πήρα.
Τελευταία τροποποίηση:
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.768
- Πόντοι
- 3.656
Όταν την πήρα εγώ είδα ότι ήταν η πιο καθαρή και φροντισμένη Ελληνίδα σεξεργάτρια που έχω πάρει. Έχει δικό της δωμάτιο στο Κριστιάνα, την καθαριότητα του οποίου επιμελείται η ίδια, μύριζε καρύδα. Πίπα μέτρια, συμμετοχή μέτρια, είχε λίγα κιλά παραπάνω, αλλά τακτοποιημένα σωστά πάνω στο σώμα της, δεν δίνει κώλοΚαλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Έξω από Christiana hotel, μια κοκκινομαλλα καλή φάτσα στο 20ρικο έχει δοκιμάσει κανείς; μου άρεσε αλλά φαινόταν λίγο ξενερωτη και δεν πήρα.
dimitris(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2020
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
τι ώρες την έχεις δει? είναι μία αδύνατη?Καλημέρα ερώτηση αυτο το μαυράκι που κάθεται δίπλα από τον ORFEUS Χαλκοκονδύλη είναι του αθλήματος
Αδερφέ μου μόλις την είδα ναι για πιάτσα είναι αλλά κωλωσα να πάω μαζί της πολύ πιθανόν να είναι στα σύνορα πρέζας-αρρώστιαςτι ώρες την έχεις δει? είναι μία αδύνατη?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.274
- Πόντοι
- 7.885
Χειμώνα δεν ισχύουν το 6 και το 7, το 3 μάλλον παίζεται,το 4 μόνο τραβελια1) λεωφόρος κηφισού παράδρομος κοντά στα κτελ με κατεύθυνση προς Λαμία
2) τρίγωνο κέντρο αθήνας αριστοτέλους σωκράτους κλπ
3) παραλιακή με κατεύθυνση προς αθήνα στο ύψος του καλαμακίου , στη shell και σε ελληνικό, γλυφάδα από απέναντι
4) λεωφόρος αθηνών με κατεύθυνση προς μεταξουργείο κυρίως τραβέλια
5) πατησίων πάρκο φιξ μαυρούλες
6) σκαραμαγκάς κοντά στη νβ Κανελλόπουλος επίσης μαυρούλες
7) έχουν αναφερθεί κατά καιρούς πιάτσες σε σκλαβενίτη περάματος και ρέντη
Το 6 παίζει σίγουρα αδερφέ μου. Μπορεί όχι ακριβώς στο σημείο που λέει αλλά έχει. Μέσα στα στενά είναι κρυμμένες.Χειμώνα δεν ισχύουν το 6 και το 7, το 3 μάλλον παίζεται,το 4 μόνο τραβελια
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.768
- Πόντοι
- 3.656
Ναι. Στον Ορφέα πιατσάρουν λίγες αλλοδαπές σχετικά νεαρές. Δεν έχω πάει κάποια, οι νεαρές και όμορφες που έχω πάρει στο παρελθόν έχουν αποδειχτεί κομοδίναΚαμία μικρή σε Ηλικία , υπάρχει που να κάνει πιάτσα ;
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.249
- Πόντοι
- 1.106
Και χεσιμο τυπε?Σταμάτησα τελικά 40 λέει ότι και αν κάνεις…Τρελοί είστε εδώ…Σαν τη Σαλονίκη δεν έχει
Σταμάτησα τελικά 40 λέει ότι και αν κάνεις…Τρελοί είστε εδώ…Σαν τη Σαλονίκη δεν έχει
Δεν δοκιμασα..Είτε τσιμπούσι είτε γαμησι 40 είπε…Μπαίνω στο αμάξι λέει κ εσυ αποφασίζεις…Είχαμε….Ήταν ωραίο μουνι πάντωςΚαι χεσιμο τυπε?
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
ΠΟΙΟΣ παράδρομος ρε παιδιά; Στην Δράκοντος; Τι ώρες συνήθως;1) λεωφόρος κηφισού παράδρομος κοντά στα κτελ με κατεύθυνση προς Λαμία
...
Όσες φορές έχω περάσει (από Κηφισού μόνο και όχι πολύ αργά) δεν έχω δει κάτι.
Κάνω λάθος στον τόπο, τον χρόνο ή και στα δύο;
Όσες φορές έχω πάει Σκαραμαγκά δεν παίζει τίποτα μόνο καλοκαίρι και στα στενά πάλι τίποτα τι ώρες έχεις δει εσύ;Το 6 παίζει σίγουρα αδερφέ μου. Μπορεί όχι ακριβώς στο σημείο που λέει αλλά έχει. Μέσα στα στενά είναι κρυμμένες.
Τον τελευταίο μήνα δεν έχω περάσει να σου πω την αλήθεια αλλά παίζουν. Δεξιά στο στενό κάτω απ' τη γέφυρα, ρεύμα προς Κερατσίνι Πέραμα. Κάνε καμιά βόλτα εκεί γύρω. Κάποιες έχουν και καρέκλες και κάθονταιΌσες φορές έχω πάει Σκαραμαγκά δεν παίζει τίποτα μόνο καλοκαίρι και στα στενά πάλι τίποτα τι ώρες έχεις δει εσύ;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495