Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Σκαραμαγκά ε; Έχει πολλά εκεί και δυνατά σε επίπεδο και σχετικά οικονομικά θα έλεγα.
Στην εποχή τη δική μου ήταν το Έρση (τώρα λέγεται Κατερίνα), το captains ήταν πιο πορνικό και ακριβό (κι αυτό έχει αλλάξει όνομα!!! Ο Γλάρος που βρίσκεται σε πλήρη παρακμή, το alpha που νομίζω είναι ακόμα με το ίδιο όνομα, και σίγουρα υπάρχει και prive αλλά δε θυμάμαι πως λεγόταν παλιά. Υπάρχει κι ένα ακόμα που έχει κλείσει.
Screenshot_20220628_154939_com.google.android.apps.maps.jpg
Screenshot_20220628_155045_com.google.android.apps.maps.jpg
Screenshot_20220628_155135_com.google.android.apps.maps.jpg
Screenshot_20220628_155206_com.google.android.apps.maps.jpg
Screenshot_20220628_155221_com.google.android.apps.maps.jpg
Screenshot_20220628_155232_com.google.android.apps.maps.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Το βραδάκι κατα τις1 φορτωσα μαυρουλα στο πάρκο στην Πατησίων με 5 ευρώ...Μου τον έπαιζε 20 λεπτά..Τελικά τα φλόκια ασπρισαν τα μαυριδερα χερακια της

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
παιδια ξενοδοχειο που να μην εχει καλή ηχομόνωση ??????
Παπάρια είμαι!!! Έχω χάσει την επαφή με τα χοτέλ εδώ και 25 χρόνια!!! Πηγαίνω μόνο σε αυτά που πηγαίνουν τα κορίτσια. Ορφέα, λίμπερτι. Παλιά πήγαινα με γκόμενες σε διάφορα, περισσότερο Σκαραμαγκά, όμως δεν έχω πάει τελευταία.
Στο σκαραμαγκά όλα έχουν πολύ χειρότερη ηχομόνωση από ότι στην αθήνα και τα περισότερα ήταν πιο περιποιημένα και καθαρά από της αθήνας.

Το βραβείο σαν το χειρότερο σε ηχομόνωση, το παίρνει άνετα, ένα που δεν θυμάμαι το όνομα του (αν δεν έχει γκρεμιστεί/καταρεύσει), στον κορυδαλό. Πίσω από την πλατεία ελευθερίας, δίπλα από ένα αστυνομικό τμήμα, άκουγες από τον 1ο όροφο, μέχρι και την τελευταία σταγόνα από σπέρμα που έπεφτε στον 3ό όροφο

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Στο σκαραμαγκά όλα έχουν πολύ χειρότερη ηχομόνωση από ότι στην αθήνα και τα περισότερα ήταν πιο περιποιημένα και καθαρά από της αθήνας.

Το βραβείο σαν το χειρότερο σε ηχομόνωση, το παίρνει άνετα, ένα που δεν θυμάμαι το όνομα του (αν δεν έχει γκρεμιστεί/καταρεύσει), στον κορυδαλό. Πίσω από την πλατεία ελευθερίας, δίπλα από ένα αστυνομικό τμήμα, άκουγες από τον 1ο όροφο, μέχρι και την τελευταία σταγόνα από σπέρμα που έπεφτε στον 3ό όροφο
Φίλε μου ματακηδες είμαστε όχι αυτακηδες χαχαχα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Το βραδάκι κατα τις1 φορτωσα μαυρουλα στο πάρκο στην Πατησίων με 5 ευρώ...Μου τον έπαιζε 20 λεπτά..Τελικά τα φλόκια ασπρισαν τα μαυριδερα χερακια της
Σωραίος, για 5€ εξαιρετικά. Εκτός από λύση ανάγκης όμως, σε καλύπτει απλά να την παίζει, χωρίς να μπεις στις τρύπες της;

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Σωραίος, για 5€ εξαιρετικά. Εκτός από λύση ανάγκης όμως, σε καλύπτει απλά να την παίζει, χωρίς να μπεις στις τρύπες της;
Μέσα στο αυτοκίνητο καλά ειναι μια μαλακια για 5 ευρώ. .οι μαύρες δεν είναι για πολλά πολλά. .όλο λεφτά ζητάνε. Κάτι ανάλογο με τα πρέζονια δηλαδή

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.792
Πόντοι
3.506

Και το XDream στην Αγία Παρασκευή, καμμιά δεκαριά χρόνια πριν. Προτού το ανακαινίσουν.

Φίλε μου ματακηδες είμαστε όχι αυτακηδες χαχαχα
Μεγάλη καύλα τύπε να γαμάς τη δική σου και να ακούς τους συναγωνιστές στα διπλανά δωμάτια να μοιράζουν πόνο... Τη διαλύω στη πούτσα τότε...

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Και το XDream στην Αγία Παρασκευή, καμμιά δεκαριά χρόνια πριν. Προτού το ανακαινίσουν.

Μεγάλη καύλα τύπε να γαμάς τη δική σου και να ακούς τους συναγωνιστές στα διπλανά δωμάτια να μοιράζουν πόνο... Τη διαλύω στη πούτσα τότε...
Μυστη μου εσυ δίνεις πόνο δεν αστειεύεσαι

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Αδερφέ μια ερώτηση , βλεποταν β κοπέλα ; Επίσης το έκανε καλά η θα φύγουμε με σπασμένο όργανο;

Πήγαινα συχνά εκεί, πριν ένα χρόνο αλλά θεωρώ ήταν ακριβά ,20€ το πήδημα σε θάμνο, καλύτερα σε φυλής ..

Αν ήταν στα 10€ άξιζε , είχε και κάτι νεαρές παλιά ..
Όλα καλά φίλε μου. Κανε μια βόλτα από εκεί και ενημερωσε μας

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Κάνει να ακουμπάς ; Η μόνο στον παίζει;
Ρε μαγκες να γαμησετε ψαχνεται ή να σας το παιζει καποια επειδη βαρεθηκατε να το παιζετε εσεις ? Ελεος δλδ δεν γινονται αυτα.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Κάνει να ακουμπάς ; Η μόνο στον παίζει;
εχε στα υποψιν οτι οι μαυρουλες ειναι αρπακτικα,οτι συμφωνησεις απο πριν γιατι μετα το παραμικρο,χρεωνεται εξτρα..λες πχ 10 ευρω για πιπα,δεν σηκωνει καν την μπλουζα.της λες σηκωσε μπλουζα-θελει +5 ευρω,εννοειται οτι δεν βγαζει σουτιεν...+ 5 ευρω και παει λεγοντας... :2funny:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
εχε στα υποψιν οτι οι μαυρουλες ειναι αρπακτικα,οτι συμφωνησεις απο πριν γιατι μετα το παραμικρο,χρεωνεται εξτρα..λες πχ 10 ευρω για πιπα,δεν σηκωνει καν την μπλουζα.της λες σηκωσε μπλουζα-θελει +5 ευρω,εννοειται οτι δεν βγαζει σουτιεν...+ 5 ευρω και παει λεγοντας... :2funny:
Μία φορά γάμησα μια Μουνί κώλο 20 ευρώ!!! Μόλις της ζήτησα φώτο τα βυζιά της μου ζητούσε +10!!!

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Στο αμάξι, στο πάρκο μεσα ή σπιτι σου;

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Εγώ μάγκες θα πω το εξής για πάρκο ΦΙΞ γιατί έσκασα μύτη δυο φορές να δω τι παίζει! Συνολικά 3-4 κοπελες ψιλοτουμπανακια με σανδάλια παντόφλες και ρούχα αμφιβόλου καθαριότητας! Αλλά πες ότι οκ θα βγάλει τα ρούχα! Το θέμα είμαι ότι πάμε εκεί πχ 20 διαφορετικά γαμαμε η μας τσιμπουκωνει και στο ενδιάμεσο δν υπάρχει ίχνος πλυσίματος από την μεριά της κοπέλας ούτε έστω να πλύνει τα χέρια της ρε αδερφέ! Κάπως έτσι μετά από αυτές τις σκέψεις κυριάρχησε η λογική και δν πήρα! Μπυ είπαν 10€ πιπα 20€ σεξ στο παρκάκι μεσα αλλά δν!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Χτες στο τρίγωνο υπήρχαν ελάχιστες, και καμία γαμεύσιμη, εκτός από τις συνηθισμένες νέες αλλοδαπές, τις οποίες το ένστικτό μου με προειδοποιεί πως θα είναι φόλες. Αλλά ευτυχώς εμφανίστηκε η Κασσάνδρα από το Καμερούν. Έχει χάσει κι άλλα κιλά, με αποτέλεσμα το δέρμα στην κοιλιά να έχει χαλαρώσει λίγο. Πλην όμως, είναι η μοναδική γαμεύσιμη Αφρικάνα. Την τίμησα δεόντως

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Χτες στο τρίγωνο υπήρχαν ελάχιστες, και καμία γαμεύσιμη, εκτός από τις συνηθισμένες νέες αλλοδαπές, τις οποίες το ένστικτό μου με προειδοποιεί πως θα είναι φόλες. Αλλά ευτυχώς εμφανίστηκε η Κασσάνδρα από το Καμερούν. Έχει χάσει κι άλλα κιλά, με αποτέλεσμα το δέρμα στην κοιλιά να έχει χαλαρώσει λίγο. Πλην όμως, είναι η μοναδική γαμεύσιμη Αφρικάνα. Την τίμησα δεόντως
Γράψε καμιά λεπτομέρεια από την συνάντηση σου με την μαυρουλα. Αν αξίζει να πάω..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Γράψε καμιά λεπτομέρεια από την συνάντηση σου με την μαυρουλα. Αν αξίζει να πάω..
Ναι. Λεπτό σώμα με Εξαιρετικές Αναλογίες, μικρό στήθος, συνήθως φοράει μακριά ξανθιά περούκα, επιδερμίδα ανοιχτή σε σημείο που νόμισα ότι είναι μιγάδα. Δουλεύει όλες τις τρύπες της, η πίπα της είναι μέτρια. Παίρνει 25€

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Ναι. Λεπτό σώμα με Εξαιρετικές Αναλογίες, μικρό στήθος, συνήθως φοράει μακριά ξανθιά περούκα, επιδερμίδα ανοιχτή σε σημείο που νόμισα ότι είναι μιγάδα. Δουλεύει όλες τις τρύπες της, η πίπα της είναι μέτρια. Παίρνει 25€
Την εχω δει..ωραίο σώμα όντως..η περουκα είναι για γέλια..φολα στο 30αρι είναι όπως καταλαβα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom