Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Γενικά η όλη κατάσταση στο τρίγωνο είναι απογοητευτική, με μεγάλη πληγή τα ναρκωτικά.
Χτες στην Καποδιστρίου έξω από τον ΟΚΑΝΑ, μια πεσμένη στο πεζοδρόμιο σε αφασία με πληγές σ´ όλο της το σώμα, είχαν σκύψει επάνω της δυο του συναφιού και την ψειρίζανε!
Όλη αυτή η μπόχα περνάει και σε πολλές εκδιδόμενες είτε άμεσα, είτε μέσω των νταβατζήδων τους.
Ειδικά εκεί που είναι κοντά ο Ορφέας και το πάρκο ΦΙΞ, η κατάσταση είναι από ταινία τρόμου…εντελώς ντεκαβλέ

Τελευταία τροποποίηση:

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
ρε παιδια η αλβανιδοκωλαρα βγαινει καθολου στην πλατεια Λαυριου η σταματησε εχω να τη τυχω καιρο..η αν ξερει κανα τσακαλι αυτη τη στιγμη τη παιζει εκει...ευχαριστω εκ το προτερων

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.650
Πόντοι
22.886
ρε παιδια η αλβανιδοκωλαρα βγαινει καθολου στην πλατεια Λαυριου η σταματησε εχω να τη τυχω καιρο..η αν ξερει κανα τσακαλι αυτη τη στιγμη τη παιζει εκει...ευχαριστω εκ το προτερων
Ψήνεσε για αλβανικό μπαταλιασμενο Κόλο?
Αν και από ότι θυμάμαι έχει κόψει να δίνει πίσω πόρτα εδώ και μήνες.
Μούφα είναι ,την είχα πάρει πριν κανα 3αρι χρόνια.

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21

Trilala

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
810
Πόντοι
81
Την ειδα σήμερα το απόγευμα. Ροζ κολλητό φορεματακι που διέγραφε την υπέροχη κωλαρα και στρινγκαρα της. Την πηρα, δεν άντεξα. Δεν δίνει πια κωλο, αλλα οτι και να λένε εχει κωλαρα και σκιζεται στο δωμάτιο.

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Την ειδα σήμερα το απόγευμα. Ροζ κολλητό φορεματακι που διέγραφε την υπέροχη κωλαρα και στρινγκαρα της. Την πηρα, δεν άντεξα. Δεν δίνει πια κωλο, αλλα οτι και να λένε εχει κωλαρα και σκιζεται στο δωμάτιο.
Πόσα πλήρωσες?

satiros86

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2015
Κριτικές
1
Like
447
Πόντοι
21
Λοιπον δε ξερω αν κολαει εδω αλλα θα το ριξω και αν ειναι ασχετο προσπεραστε παιδες.
Φορτωσα τη Τζεσσικα κοντα στο ενα και ενα που ειχα αναφερθει προσφατα καθως με ετρωγε ο κωλος μου για κασκαντεριλικια και νεες περιπετειες.
Τζεσσικα = 25-35 ετων , 160-170 , λεπτο μελαχρινο καυλοπορνιδιο με φατσα που θυμιζει Alba (φυσικα με τη βοηθεια αφθονης αλκοολης)
Φορουσε σουπερ μινι και στιλετα οποτε η ελξη ηταν δυνατη.
Μετα απο παζαρια το 30 εγινε 20 ευρω.
Τη πηρα στο σαραβαλο πηγαμε σε ενα στενο καπου χωμενο οπου και αρχισε να ρουφαει.
Χλιαρα πραγματα σχεδον αφαιρεθηκα κ εψαχνα το ποτο μου.
Θα της ελεγα ελα σπασε βαριεμαι αλλα τελικα της λεω παμε εξω.
Τη στεινω σε ενα δεντρο, της κατεβαζω τη φουστα και αρχιζω λυσσαλεο καρφωμα.
Μαγκες εκανα σοβαρη αποσβεση.
Γαμουσα κανα 25λεπτο και η γκομενα να κατεβαζει ποταμια.
Δε ξερω τι φαση αλλα γουσταρα παρα την αρχικη απογοητευση.
Ανταλλαξαμε κινητα και με 50 ειπαμε για 2 πιστολια σπιτι μου την επομενη.
Για να δουμε....

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Λοιπον δε ξερω αν κολαει εδω αλλα θα το ριξω και αν ειναι ασχετο προσπεραστε παιδες.
Φορτωσα τη Τζεσσικα κοντα στο ενα και ενα που ειχα αναφερθει προσφατα καθως με ετρωγε ο κωλος μου για κασκαντεριλικια και νεες περιπετειες.
Τζεσσικα = 25-35 ετων , 160-170 , λεπτο μελαχρινο καυλοπορνιδιο με φατσα που θυμιζει Alba (φυσικα με τη βοηθεια αφθονης αλκοολης)
Τη πηρα στο σαραβαλο πηγαμε σε ενα στενο καπου χωμενο οπου και αρχισε να ρουφαει.
Για να δουμε....
Αδερφέ εσύ γαμας δεν αστειεύεσαι..το 50 αρικο για 2 πιστολιες μετά από παζάρι και αυτό

• Like
Αντιδράσεις: gejgi

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Για να δουμε....

Tι ώρα την πέτυχες την καύλα να βολτάρει σέρ.

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Άσχετα με το τι της σούρνουν για προμότορες/πλακατζήδες και τέτοια, είναι από τις λίγες σοβαρές επαγγελματίες του τριγώνου με πολλά χρόνια παρουσία (δεν είναι άλλωστε τυχαίο αυτό). Όλα τα υπόλοιπα για το αν κάνει ή δεν κάνει κώλο, αν έχει ή δεν έχει στητά κωλομάγουλα, αν βγάζει ή δεν βγάζει το σουτιέν, αν γκαρίζει ή όχι όταν γαμιέται κλπ. είναι για να περνάει η ώρα γράφοντας ή διαβάζοντάς τα. Άλλωστε περι πραγματικής ορέξεως είναι γνωστό τι λένε.
Κι εγώ παλιά τη γάμαγα σαν τρελλός, μετα τη βαρέθηκα, μπορεί κάποια φορά να την ξαναπάρω κλπ

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Γυρω στις 2 το βραδυ τη πετυχα, μου ειπε οτι πιανει απο τις 9-10 ποστο.

Η Συνεργασία έγινε κοντά στο σημείο που πιατσάρει? εκεί κοντά στην μεγάλη ευθεία θυμάμαι είχα περάσει πρίν κανα χρόνο με άλλα άτομα μέσα στο αυτοκίνητο και είχα δεί τότε 2 τεμάχια να στέκονται, ξημερώματα κοντά 2:30- 3 ώρα. Φούλ μαυρίλα χωρίς φώτα,είναι ακόμα έτσι? Δεν μπόρεσα τότε να κάνω πολλά πράματα.
Σαν πρώτη σκέψη μου πέρασε ότι αν κάνεις κανα πήδουλο εκεί πέρα μπορεί έυκολα να σε ληστέψουν.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Εχτές βράδυ γύρω στις 11:00 Π. Ράλλη, έξω από το νυχτερινό κέντρο ΠΛΑΤΩ. Στο ρεύμα προς ποτάμι, πέτυχα ψηλή, αδύνατη, μελαχρινή, ταιριάζει με την περιγραφή του φίλου @satiros86. Φάνηκε αξιογάμητο τεμάχιο από μακρυά!!! Δεν μπορούσα να σταματήσω καθ'όσον είχα παρέα στη μηχανή :angel:

satiros86

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2015
Κριτικές
1
Like
447
Πόντοι
21
Παιδια το σημειο που τη πετυχαινω εγω ειναι στη φωτο παρακατω εκει που εχω βαλει το κυκλο. Πιατσαρει στα 3 σημεια οπως τα εχω βαλει. Συνηθως ειναι στη θεση 1 , δηλαδη στο τριγωνακι που εχει ο δρομος ως νησιδα.
Μιλαμε παντα για ΚΑΤΩ απο τη γεφυρα της Πετρου Ραλλη. Με το που περασεις το ενα και ενα εχοντας στρειψει απο Τσαλδαρη μπροστα σου.
Ισως να βγαινει και σε αλλα μερη το κοριτσι δε γνωριζω.

Ενταξει για να μη δημιουργω και τρελες προσδοκιες δεν ειναι μοντελο αλλα σιγουρα αξιογαμητο.
Επισης ενω η πιπα της ειναι πολυ κατω της βασης το κοριτσι γουσταρε ωρα να πηδιεται και μου το ειπε κιολας οτι ολοι ειναι πολυ βιαστικοι.
Μπορει να ετυχα σε μερα με καυλες τι να πω θα δειξει θα τη ξαναδοκιμασω και θα επανελθω.
Χωρίς τίτλο.jpg

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Παιδια το σημειο που τη πετυχαινω εγω ειναι στη φωτο παρακατω εκει που εχω βαλει το κυκλο. Πιατσαρει στα 3 σημεια οπως τα εχω βαλει. Συνηθως ειναι στη θεση 1 , δηλαδη στο τριγωνακι που εχει ο δρομος ως νησιδα.
Μιλαμε παντα για ΚΑΤΩ απο τη γεφυρα της Πετρου Ραλλη. Με το που περασεις το ενα και ενα εχοντας στρειψει απο Τσαλδαρη μπροστα σου.
Ισως να βγαινει και σε αλλα μερη το κοριτσι δε γνωριζω.

Ενταξει για να μη δημιουργω και τρελες προσδοκιες δεν ειναι μοντελο αλλα σιγουρα αξιογαμητο.
Επισης ενω η πιπα της ειναι πολυ κατω της βασης το κοριτσι γουσταρε ωρα να πηδιεται και μου το ειπε κιολας οτι ολοι ειναι πολυ βιαστικοι.
Μπορει να ετυχα σε μερα με καυλες τι να πω θα δειξει θα τη ξαναδοκιμασω και θα επανελθω.
Χωρίς τίτλο.jpg

Παίχτη μήπως ρώτησες και ποιές μέρες βολτάρει? Παίζει να βγαίνει όλη την εβδομάδα ?

Σήμερα που είναι Παρασκευή αν περάσω υπάρχει περίπτωση να την βρώ στο πόστο ?

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Παίχτη μήπως ρώτησες και ποιές μέρες βολτάρει? Παίζει να βγαίνει όλη την εβδομάδα ?

Σήμερα που είναι Παρασκευή αν περάσω υπάρχει περίπτωση να την βρώ στο πόστο ?
Εγώ την πέτυχα Τετάρτη, γιατί όχι Παρασκευή ας πούμε;;;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Λοιπόν αρχικά να πω ένα ευχαριστώ που απαντήσατε αμέσως.

Παίζει κ αυτό που λέει ο φίλος για να με κλέψουν αλλά ρε σεις μου φάνηκαν επαγγελματίες.

Παίρνοντας μπροστά από το ΑΤΜ έρχονταν, δεν φαίνονταν κοπελιά της πιάτσας

κ μου λέει κούκλε θες παρέα...παμε στο ξενοδοχείο.

Λέω τι γίνεται εδώ αλησβεριση...

Ενω διπλα ήταν κάποιοι σε ένα καφέ κ κοιτούσαν επίμονα κ φοβήθηκα μην ειναι κάνας γνωστός κ με δει κ λέω θα ξαναπεράσω.

Δεν μου είπε πρόγραμμα λεφτά πόσα,ισως δεν προφτασε μόνο είπε γράψε το τηλέφωνο μου να με πάρεις κ ακόμα μου είπε έλα ποιο κάτω να δεις που αράζω...

Απαντώ δεν μπορώ τώρα πες μου το τηλ κ απαντά άστο εδώ θα ειμαι...

Ξερω δεν το χειριστικα σωστά λόγω της απειρίας μου στον τομέα της πιάτσας περισσότερο είμαι στα μπουρδελα πελάτης.

Δεν με τιμά σαν άνθρωπο που αναφέρω την απειρία μου αλλά καλύτερα να ειμαστε αληθινοι..

Πάντως κ οι δύο ήταν όμορφες η μία πολύ θυλική, λεπτεπιλεπτη ,πιθανών τσιγγάνα κουκλάκι

κ η άλλη ξανθιά πετιτ κατασπρη σαν το γάλα.

Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή, ευχαριστώ εκ τον προτέρων...
Τελικά τι έγινε τύπε; ξαναπέρασες από το σημείο που μας ανέφερες; αν όχι, ποιός ήταν ο λόγος;

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Τελικά τι έγινε τύπε; ξαναπέρασες από το σημείο που μας ανέφερες; αν όχι, ποιός ήταν ο λόγος;
Ξαναπερασα εννοείται...
αλλά τίποτα, εξαφανιζολ κ οι δύο τους,
ελενξα κ την γύρω περιοχή κάτω από την υπόγεια διάβαση που βγαίνει στον κάτω δρόμο.
Ειναιι δύσκολο σημείο, πολυσύχναστο...να σε δει κανένας γνωστός θα λέει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom