kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Στο περίπου!Καλησπέρα παίδες είμαι καινούργιος σε όλο αυτό με τις πιατσες...που μπορώ να τις βρω? Θα ήθελα να δοκιμάσω Ασιάτισσα
Δώστε τι θεία φώτιση!!
Στο περίπου!Καλησπέρα παίδες είμαι καινούργιος σε όλο αυτό με τις πιατσες...που μπορώ να τις βρω? Θα ήθελα να δοκιμάσω Ασιάτισσα
Δώστε τι θεία φώτιση!!
Λοιπόν αρχικά να πω ένα ευχαριστώ που απαντήσατε αμέσως.Εσύ θα μας πεις τύπε!!! Ρώτησες πρόγραμμα, τιμή;;;Τι εννοείς "σου την έπεσε";;;
οκ, την πρώτη φορά δείλιασες. Μου φαίνεται πάντως παράξενο για ένα μπουρδελιάρη το ...Ενω διπλα ήταν κάποιοι σε ένα καφέ κ κοιτούσαν επίμονα κ φοβήθηκα μην ειναι κάνας γνωστός κ με δει ..... απλά προχωράς παρακάτω και κάνεις τις διευκρινιστικές ερωτήσεις, αν σου αρέσει. -Τι κάνεις στο κρεββάτι; Αν η απάντηση είναι τα κάνω όλα μωρό μου, ή τι θέλεις εσύ; σηκώθηκε η πρώτη κόκκινη σημαία. Της απαντάς - Εσύ πες μου τι δίνεις, πόση ώρα κάθεσαι, πόσα ζητάς. Όσες ντρέπονται να πούνε τι κάνουν, ή αφήνουν στον αέρα να πλανιέται αοριστία, απόφευγέ τες. Αυστηρά σε ξενοδοχείο, για λόγους ασφαλείας. Της ξεκαθαρίζεις ότι θα κάνει μπάνιο πριν την επαφή. Πουλάς το παραμύθι πως μόλις χώρισες και αν περάσεις καλά μαζί της, θα την παίρνεις συνέχεια. Ότι έχεις κι άλλους φίλους και θα τη διαφημίσεις. Έτσι της δίνει κίνητρο να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Αυτονόητο, όχι μόνο σε τσιγγάνες, ότι δεν θα αφήσεις το πορτοφόλι ή το τσαντάκι σου στην ακτίνα δράσης του χεριού της. Τι ώρα έγινε η προσέγγιση;Λοιπόν αρχικά να πω ένα ευχαριστώ που απαντήσατε αμέσως.
Παίζει κ αυτό που λέει ο φίλος για να με κλέψουν αλλά ρε σεις μου φάνηκαν επαγγελματίες.
Παίρνοντας μπροστά από το ΑΤΜ έρχονταν, δεν φαίνονταν κοπελιά της πιάτσας
κ μου λέει κούκλε θες παρέα...παμε στο ξενοδοχείο.
Λέω τι γίνεται εδώ αλησβεριση...
Ενω διπλα ήταν κάποιοι σε ένα καφέ κ κοιτούσαν επίμονα κ φοβήθηκα μην ειναι κάνας γνωστός κ με δει κ λέω θα ξαναπεράσω.
Δεν μου είπε πρόγραμμα λεφτά πόσα,ισως δεν προφτασε μόνο είπε γράψε το τηλέφωνο μου να με πάρεις κ ακόμα μου είπε έλα ποιο κάτω να δεις που αράζω...
Απαντώ δεν μπορώ τώρα πες μου το τηλ κ απαντά άστο εδώ θα ειμαι...
Ξερω δεν το χειριστικα σωστά λόγω της απειρίας μου στον τομέα της πιάτσας περισσότερα είμαι στα μπουρδελα πελάτης.
Δεν με τιμά σαν άνθρωπο που αναφέρω την απειρία μου αλλά καλύτερα να ειμαστε αληθινοι..
Πάντως κ οι δύο ήταν όμορφες η μία πολύ θυλική, λεπτεπιλεπτη ,πιθανών τσιγγάνα κουκλάκι
κ η άλλη ξανθιά πετιτ κατασπρη σαν το γάλα.
Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή, ευχαριστώ εκ τον προτέρων...
Ίσα ίσα που σε τιμά περισσότερο να παραδέχεσαι την απειρία σου!!! Κι εγώ έχω δειλιάσει μπροστά σε μαγαζί που μέσα ήταν γνωστοί μου να πιάσω κουβέντα με την κοπέλα!! Γύρισα μετά από μέρες και το καθάρισα, χαχαχα. Κατά τα άλλα, ό,τι σου λέει ο Μπόκολος!!Λοιπόν αρχικά να πω ένα ευχαριστώ που απαντήσατε αμέσως.
Παίζει κ αυτό που λέει ο φίλος για να με κλέψουν αλλά ρε σεις μου φάνηκαν επαγγελματίες.
Ενω διπλα ήταν κάποιοι σε ένα καφέ κ κοιτούσαν επίμονα κ φοβήθηκα μην ειναι κάνας γνωστός κ με δει κ λέω θα ξαναπεράσω.
Δεν μου είπε πρόγραμμα λεφτά πόσα,ισως δεν προφτασε μόνο είπε γράψε το τηλέφωνο μου να με πάρεις κ ακόμα μου είπε έλα ποιο κάτω να δεις που αράζω...
Ξερω δεν το χειριστικα σωστά λόγω της απειρίας μου στον τομέα της πιάτσας περισσότερο είμαι στα μπουρδελα πελάτης.
Δεν με τιμά σαν άνθρωπο που αναφέρω την απειρία μου αλλά καλύτερα να ειμαστε αληθινοι..
Πάντως κ οι δύο ήταν όμορφες η μία πολύ θυλική, λεπτεπιλεπτη ,πιθανών τσιγγάνα κουκλάκι
φιλε σε τιμα αυτο που ειπες για την απειρια.Λοιπόν αρχικά να πω ένα ευχαριστώ που απαντήσατε αμέσως.
Ξερω δεν το χειριστικα σωστά λόγω της απειρίας μου στον τομέα της πιάτσας περισσότερο είμαι στα μπουρδελα πελάτης.
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, έπρεπε να παω παραπέρα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.οκ, την πρώτη φορά δείλιασες. Μου φαίνεται πάντως παράξενο για ένα μπουρδελιάρη το ...Ενω διπλα ήταν κάποιοι σε ένα καφέ κ κοιτούσαν επίμονα κ φοβήθηκα μην ειναι κάνας γνωστός κ με δει ..... απλά προχωράς παρακάτω και κάνεις τις διευκρινιστικές ερωτήσεις, αν σου αρέσει. -Τι κάνεις στο κρεββάτι; Αν η απάντηση είναι τα κάνω όλα μωρό μου, ή τι θέλεις εσύ; σηκώθηκε η πρώτη κόκκινη σημαία. Της απαντάς - Εσύ πες μου τι δίνεις, πόση ώρα κάθεσαι, πόσα ζητάς. Όσες ντρέπονται να πούνε τι κάνουν, ή αφήνουν στον αέρα να πλανιέται αοριστία, απόφευγέ τες. Αυστηρά σε ξενοδοχείο, για λόγους ασφαλείας. Της ξεκαθαρίζεις ότι θα κάνει μπάνιο πριν την επαφή. Πουλάς το παραμύθι πως μόλις χώρισες και αν περάσεις καλά μαζί της, θα την παίρνεις συνέχεια. Ότι έχεις κι άλλους φίλους και θα τη διαφημίσεις. Έτσι της δίνει κίνητρο να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Αυτονόητο, όχι μόνο σε τσιγγάνες, ότι δεν θα αφήσεις το πορτοφόλι ή το τσαντάκι σου στην ακτίνα δράσης του χεριού της. Τι ώρα έγινε η προσέγγιση;
Χωρις καποτα εγινε το σκηνικό;Πριν λίγο μετά τα ΚΤΕΛ στον Κηφισό αδυνατουλικο γυφτάκι ζητούσε 10 ευρώ για πιπα στο αυτοκίνητο..Μόλις τις εβγαλα ένα κολλαριστο πενταευρο μπήκε μέσα και μου έπιασε τον Γιακουμη..Πήγαμε στην καβατζα όπου μου ρουφηξε μιας βδομάδας σπέρμα..είναι καθε μέρα εκεί μετά τις 11.Αν πάει καποιος ας ενημερώσει
1ον. Η Αυτοκριτική είναι καλή, το Αυτομαστίγωμα όχι. Με λίγα λόγια, σκέψου τις κινήσεις σου την επόμενη φορά που θα σου συμβεί, ώστε να μην σε πιάσουν εξ απίνης. Άσε τις ενοχές για άλλουςΈχεις δίκιο σε αυτό που λες, έπρεπε να παω παραπέρα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Προχωρισα αλλά δεν με ακολούθησε όπως η φίλη της που κυνηγουσε έναν τύπο....
Αλλες οι συνθήκες σε οίκο ανοχής κ άλλο στον δρόμο...
Εκανα όμως λάθος χειρισμό το παραδέχομαι.
Η προσέγγιση εγινε κατά τις 8 το βράδυ.
Κατι που μου έκανε ιδιαίτερη ανατύπωση πάνω της ήταν ότι στα μάτια της το άσπρο σημείο γύρω από την κόρη ήταν κίτρινο όπως ένα λεμόνι.
Σταθμό Λάρισης με φέρνει ο δρόμος συχνα αλλά δεν είχε πέσει ποτέ στην αντίληψη μου ότι γίνεται παιχνιδι
ρώτησες αν πηγαίνει σε Ξενοδοχείο;Πριν λίγο μετά τα ΚΤΕΛ στον Κηφισό αδυνατουλικο γυφτάκι ζητούσε 10 ευρώ για πιπα στο αυτοκίνητο..Μόλις τις εβγαλα ένα κολλαριστο πενταευρο μπήκε μέσα και μου έπιασε τον Γιακουμη..Πήγαμε στην καβατζα όπου μου ρουφηξε μιας βδομάδας σπέρμα..είναι καθε μέρα εκεί μετά τις 11.Αν πάει καποιος ας ενημερώσει
Red Alert! Ζάκι με ηπατίτιδα.Κατι που μου έκανε ιδιαίτερη ανατύπωση πάνω της ήταν ότι στα μάτια της το άσπρο σημείο γύρω από την κόρη ήταν κίτρινο όπως ένα λεμόνι.
Τυπε μαλακια έκανες έπρεπε να βγάλεις διευρωΠριν λίγο μετά τα ΚΤΕΛ στον Κηφισό αδυνατουλικο γυφτάκι ζητούσε 10 ευρώ για πιπα στο αυτοκίνητο..Μόλις τις εβγαλα ένα κολλαριστο πενταευρο μπήκε μέσα και μου έπιασε τον Γιακουμη..Πήγαμε στην καβατζα όπου μου ρουφηξε μιας βδομάδας σπέρμα..είναι καθε μέρα εκεί μετά τις 11.Αν πάει καποιος ας ενημερώσει
εκείΠριν λίγο μετά τα ΚΤΕΛ στον Κηφισό αδυνατουλικο γυφτάκι ζητούσε 10 ευρώ για πιπα στο αυτοκίνητο..Μόλις τις εβγαλα ένα κολλαριστο πενταευρο μπήκε μέσα και μου έπιασε τον Γιακουμη..Πήγαμε στην καβατζα όπου μου ρουφηξε μιας βδομάδας σπέρμα..είναι καθε μέρα εκεί μετά τις 11.Αν πάει καποιος ας ενημερώσει
Με προφυλακτικο βέβαιαΧωρις καποτα εγινε το σκηνικό;
Στο ρεύμα προς Λαμιαγορά μετά τα ΚΤΕΛεκεί
που κάνουν πιάτσα
και οι άλλες; ή στο απέναντι ρεύμα
προς πειραιά;
Έχεις δίκιο μυστη μου, την επόμενη φοραΤυπε μαλακια έκανες έπρεπε να βγάλεις διευρω
Δεν ρώτησα. Αλλα θα πηγαίνειρώτησες αν πηγαίνει σε Ξενοδοχείο;
αρώτησες αν πηγαίνει σε Ξενοδοχείο;
Ρε τύποι μπορείτε να δώσετε πιο ακριβές σημείο (αν μπορείτε) για μας που δεν ξέρουμε το συγκεκριμένο σποτακιεκεί
που κάνουν πιάτσα
και οι άλλες; ή στο απέναντι ρεύμα
προς πειραιά;
Μηπως το τατου ηταν απο τον καρπο μεχρι τον αγκωνα και οχι στο μπρατσο ?Παίζει έξω από Ορφέα ένα ξανθό 25-30 χρονων με μεγάλο Τάτου στο χέρι ( στο μπράτσο ) , τζιν παντελονάκι μαύρη μπλούζα πολύ όμορφο κ γλυκό.
30+5 μου είπε αλλά δε προχώρησα ( φοβήθηκα δεύτερη φόλα σε μια βδομάδα)
Όνομα είπε ή Στέλλα ή Στεβα δε πολυκαταλαβα.
Αν ξερει κανεις κάτι παραπάνω ας το ρίξει!
η πιάτσαΡε τύποι μπορείτε να δώσετε πιο ακριβές σημείο (αν μπορείτε) για μας που δεν ξέρουμε το συγκεκριμένο σποτακι