Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Καλησπέρα παίδες είμαι καινούργιος σε όλο αυτό με τις πιατσες...που μπορώ να τις βρω? Θα ήθελα να δοκιμάσω Ασιάτισσα
Δώστε τι θεία φώτιση!!
Στο περίπου!
Screenshot_20220625_213736.jpg

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Εσύ θα μας πεις τύπε!!! Ρώτησες πρόγραμμα, τιμή;;;Τι εννοείς "σου την έπεσε";;;
Λοιπόν αρχικά να πω ένα ευχαριστώ που απαντήσατε αμέσως.

Παίζει κ αυτό που λέει ο φίλος για να με κλέψουν αλλά ρε σεις μου φάνηκαν επαγγελματίες.

Παίρνοντας μπροστά από το ΑΤΜ έρχονταν, δεν φαίνονταν κοπελιά της πιάτσας

κ μου λέει κούκλε θες παρέα...παμε στο ξενοδοχείο.

Λέω τι γίνεται εδώ αλησβεριση...

Ενω διπλα ήταν κάποιοι σε ένα καφέ κ κοιτούσαν επίμονα κ φοβήθηκα μην ειναι κάνας γνωστός κ με δει κ λέω θα ξαναπεράσω.

Δεν μου είπε πρόγραμμα λεφτά πόσα,ισως δεν προφτασε μόνο είπε γράψε το τηλέφωνο μου να με πάρεις κ ακόμα μου είπε έλα ποιο κάτω να δεις που αράζω...

Απαντώ δεν μπορώ τώρα πες μου το τηλ κ απαντά άστο εδώ θα ειμαι...

Ξερω δεν το χειριστικα σωστά λόγω της απειρίας μου στον τομέα της πιάτσας περισσότερο είμαι στα μπουρδελα πελάτης.

Δεν με τιμά σαν άνθρωπο που αναφέρω την απειρία μου αλλά καλύτερα να ειμαστε αληθινοι..

Πάντως κ οι δύο ήταν όμορφες η μία πολύ θυλική, λεπτεπιλεπτη ,πιθανών τσιγγάνα κουκλάκι

κ η άλλη ξανθιά πετιτ κατασπρη σαν το γάλα.

Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή, ευχαριστώ εκ τον προτέρων...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Παίζει κ αυτό που λέει ο φίλος για να με κλέψουν αλλά ρε σεις μου φάνηκαν επαγγελματίες.
Ενω διπλα ήταν κάποιοι σε ένα καφέ κ κοιτούσαν επίμονα κ φοβήθηκα μην ειναι κάνας γνωστός κ με δει κ λέω θα ξαναπεράσω.
Δεν μου είπε πρόγραμμα λεφτά πόσα,ισως δεν προφτασε μόνο είπε γράψε το τηλέφωνο μου να με πάρεις κ ακόμα μου είπε έλα ποιο κάτω να δεις που αράζω...
Ξερω δεν το χειριστικα σωστά λόγω της απειρίας μου στον τομέα της πιάτσας περισσότερα είμαι στα μπουρδελα πελάτης.
Δεν με τιμά σαν άνθρωπο που αναφέρω την απειρία μου αλλά καλύτερα να ειμαστε αληθινοι..
Πάντως κ οι δύο ήταν όμορφες η μία πολύ θυλική, λεπτεπιλεπτη ,πιθανών τσιγγάνα κουκλάκι
οκ, την πρώτη φορά δείλιασες. Μου φαίνεται πάντως παράξενο για ένα μπουρδελιάρη το ...Ενω διπλα ήταν κάποιοι σε ένα καφέ κ κοιτούσαν επίμονα κ φοβήθηκα μην ειναι κάνας γνωστός κ με δει ..... απλά προχωράς παρακάτω και κάνεις τις διευκρινιστικές ερωτήσεις, αν σου αρέσει. -Τι κάνεις στο κρεββάτι; Αν η απάντηση είναι τα κάνω όλα μωρό μου, ή τι θέλεις εσύ; σηκώθηκε η πρώτη κόκκινη σημαία. Της απαντάς - Εσύ πες μου τι δίνεις, πόση ώρα κάθεσαι, πόσα ζητάς. Όσες ντρέπονται να πούνε τι κάνουν, ή αφήνουν στον αέρα να πλανιέται αοριστία, απόφευγέ τες. Αυστηρά σε ξενοδοχείο, για λόγους ασφαλείας. Της ξεκαθαρίζεις ότι θα κάνει μπάνιο πριν την επαφή. Πουλάς το παραμύθι πως μόλις χώρισες και αν περάσεις καλά μαζί της, θα την παίρνεις συνέχεια. Ότι έχεις κι άλλους φίλους και θα τη διαφημίσεις. Έτσι της δίνει κίνητρο να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Αυτονόητο, όχι μόνο σε τσιγγάνες, ότι δεν θα αφήσεις το πορτοφόλι ή το τσαντάκι σου στην ακτίνα δράσης του χεριού της. Τι ώρα έγινε η προσέγγιση;

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496

Ξερω δεν το χειριστικα σωστά λόγω της απειρίας μου στον τομέα της πιάτσας περισσότερο είμαι στα μπουρδελα πελάτης.

Ίσα ίσα που σε τιμά περισσότερο να παραδέχεσαι την απειρία σου!!! Κι εγώ έχω δειλιάσει μπροστά σε μαγαζί που μέσα ήταν γνωστοί μου να πιάσω κουβέντα με την κοπέλα!! Γύρισα μετά από μέρες και το καθάρισα, χαχαχα. Κατά τα άλλα, ό,τι σου λέει ο Μπόκολος!!

koutsavlos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
389
Πόντοι
21

φιλε σε τιμα αυτο που ειπες για την απειρια.
παντα η πρωτη φορα ειναι δυσκολη μετα μαθαινεις και δεν φοβασαι.
πιστευω οτι καλυτερα για αυτες τις δουλειες να εισαι μεσα στο αμαξι με σκαστο το παραθυρο μεχρι να δεις τι παιζει

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
οκ, την πρώτη φορά δείλιασες. Μου φαίνεται πάντως παράξενο για ένα μπουρδελιάρη το ...Ενω διπλα ήταν κάποιοι σε ένα καφέ κ κοιτούσαν επίμονα κ φοβήθηκα μην ειναι κάνας γνωστός κ με δει ..... απλά προχωράς παρακάτω και κάνεις τις διευκρινιστικές ερωτήσεις, αν σου αρέσει. -Τι κάνεις στο κρεββάτι; Αν η απάντηση είναι τα κάνω όλα μωρό μου, ή τι θέλεις εσύ; σηκώθηκε η πρώτη κόκκινη σημαία. Της απαντάς - Εσύ πες μου τι δίνεις, πόση ώρα κάθεσαι, πόσα ζητάς. Όσες ντρέπονται να πούνε τι κάνουν, ή αφήνουν στον αέρα να πλανιέται αοριστία, απόφευγέ τες. Αυστηρά σε ξενοδοχείο, για λόγους ασφαλείας. Της ξεκαθαρίζεις ότι θα κάνει μπάνιο πριν την επαφή. Πουλάς το παραμύθι πως μόλις χώρισες και αν περάσεις καλά μαζί της, θα την παίρνεις συνέχεια. Ότι έχεις κι άλλους φίλους και θα τη διαφημίσεις. Έτσι της δίνει κίνητρο να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Αυτονόητο, όχι μόνο σε τσιγγάνες, ότι δεν θα αφήσεις το πορτοφόλι ή το τσαντάκι σου στην ακτίνα δράσης του χεριού της. Τι ώρα έγινε η προσέγγιση;
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, έπρεπε να παω παραπέρα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Προχωρισα αλλά δεν με ακολούθησε όπως η φίλη της που κυνηγουσε έναν τύπο....

Αλλες οι συνθήκες σε οίκο ανοχής κ άλλο στον δρόμο...

Εκανα όμως λάθος χειρισμό το παραδέχομαι.

Η προσέγγιση εγινε κατά τις 8 το βράδυ.

Κατι που μου έκανε ιδιαίτερη ανατύπωση πάνω της ήταν ότι στα μάτια της το άσπρο σημείο γύρω από την κόρη ήταν κίτρινο όπως ένα λεμόνι.

Σταθμό Λάρισης με φέρνει ο δρόμος συχνα αλλά δεν είχε πέσει ποτέ στην αντίληψη μου ότι γίνεται παιχνιδι

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Πριν λίγο μετά τα ΚΤΕΛ στον Κηφισό αδυνατουλικο γυφτάκι ζητούσε 10 ευρώ για πιπα στο αυτοκίνητο..Μόλις τις εβγαλα ένα κολλαριστο πενταευρο μπήκε μέσα και μου έπιασε τον Γιακουμη..Πήγαμε στην καβατζα όπου μου ρουφηξε μιας βδομάδας σπέρμα..είναι καθε μέρα εκεί μετά τις 11.Αν πάει καποιος ας ενημερώσει

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Πριν λίγο μετά τα ΚΤΕΛ στον Κηφισό αδυνατουλικο γυφτάκι ζητούσε 10 ευρώ για πιπα στο αυτοκίνητο..Μόλις τις εβγαλα ένα κολλαριστο πενταευρο μπήκε μέσα και μου έπιασε τον Γιακουμη..Πήγαμε στην καβατζα όπου μου ρουφηξε μιας βδομάδας σπέρμα..είναι καθε μέρα εκεί μετά τις 11.Αν πάει καποιος ας ενημερώσει
Χωρις καποτα εγινε το σκηνικό;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, έπρεπε να παω παραπέρα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Προχωρισα αλλά δεν με ακολούθησε όπως η φίλη της που κυνηγουσε έναν τύπο....

Αλλες οι συνθήκες σε οίκο ανοχής κ άλλο στον δρόμο...

Εκανα όμως λάθος χειρισμό το παραδέχομαι.

Η προσέγγιση εγινε κατά τις 8 το βράδυ.

Κατι που μου έκανε ιδιαίτερη ανατύπωση πάνω της ήταν ότι στα μάτια της το άσπρο σημείο γύρω από την κόρη ήταν κίτρινο όπως ένα λεμόνι.

Σταθμό Λάρισης με φέρνει ο δρόμος συχνα αλλά δεν είχε πέσει ποτέ στην αντίληψη μου ότι γίνεται παιχνιδι
1ον. Η Αυτοκριτική είναι καλή, το Αυτομαστίγωμα όχι. Με λίγα λόγια, σκέψου τις κινήσεις σου την επόμενη φορά που θα σου συμβεί, ώστε να μην σε πιάσουν εξ απίνης. Άσε τις ενοχές για άλλους

2ον. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ

το κιτρίνισμα των ματιών μπορεί να υποδεικνύει αρκετές σοβαρότερες ασθένειες όπως:

- Ηπατίτιδα
- Παγκρεατίτιδα
- Πέτρες στα νεφρά
- Απόφραξη στη χολή
- Καρκίνο στο πάγκρεας
- Θαλασσαιμία
- Δρεπανοκυτταρική αναιμία
- Κίτρινο πυρετό
- Καρκίνο στο συκώτι
- Ατρησία στη χολή

Θα ποντάριζα ότι έχει Ηπατίτιδα. Αυτά κάνουν τα ακάποτα γαμήσια. Εγώ έχω κάνει εμβόλιο Ηπατίτιδας, πολλά χρόνια πριν για ευνόητους λόγους. Ποτέ χωρίς προφυλακτικό, κι όχι μόνο με τη συγκεκριμένη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
ρώτησες αν πηγαίνει σε Ξενοδοχείο;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.783
Πόντοι
3.506

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.239
Πόντοι
1.106
Τυπε μαλακια έκανες έπρεπε να βγάλεις διευρω
:hi:

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
εκεί
που κάνουν πιάτσα
και οι άλλες; ή στο απέναντι ρεύμα
προς πειραιά;

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361

Prevelis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Κριτικές
12
Like
338
Πόντοι
290

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Παίζει έξω από Ορφέα ένα ξανθό 25-30 χρονων με μεγάλο Τάτου στο χέρι ( στο μπράτσο ) , τζιν παντελονάκι μαύρη μπλούζα πολύ όμορφο κ γλυκό.
30+5 μου είπε αλλά δε προχώρησα ( φοβήθηκα δεύτερη φόλα σε μια βδομάδα)
Όνομα είπε ή Στέλλα ή Στεβα δε πολυκαταλαβα.

Αν ξερει κανεις κάτι παραπάνω ας το ρίξει!
Μηπως το τατου ηταν απο τον καρπο μεχρι τον αγκωνα και οχι στο μπρατσο ?

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Ρε τύποι μπορείτε να δώσετε πιο ακριβές σημείο (αν μπορείτε) για μας που δεν ξέρουμε το συγκεκριμένο σποτακι
η πιάτσα
που έχω δει εγώ είναι ακριβώς 100
μέτρα
μετά τον σταθμό των ΚΤΕΛ στο ρεύμα προς Λαμία (παράδρομος) σε μια γωνία
που έχει ένα σχετικό άνοιγμα αφού
παρκάρουν φορτηγά εκεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom