ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
50 με δέρμα έφηβηςηλικιες περιπου;
50 με δέρμα έφηβηςηλικιες περιπου;
πιτσιρικα κινεζουλα ψαχνω50 με δέρμα έφηβης
δώσε περισσότερες πληροφορίες τύπε. Λευκή, Αφρικάνα, κάτι άλλο; ύψος, ηλικία;Είναι μια Βερανζέρου και Σωκράτους με ράστα. Τραβάτε
πολλά ζητάς τύπεπιτσιρικα κινεζουλα ψαχνω
Ηλικίες;ναι. Χαλκοκονδύλη και Μενάνδρου. Μέχρι απόγευμα, προτίμησε την πιο λεπτή, την επονομαζόμενη Σίσυ
το έχω γράψει πολλές φορές. Γύρω στα 50Ηλικίες;
Μαρία" από τη Ρουμανία.. σέ πιο σημιω συχνάζει και τί ώρα ι κοπέλα .
τι να πω......
Γωνια Χανσεν και Πατησσιων ακομα μαζευει μαυρουλες ή πλεον αλλαξανε στεκι...εχω να περασω αρκετο καιρο? δεν ηξερα οτι η Φιξ εχει κτιριο στην Πατησσιων...θα το ψαξω...Ξημερώματα ΦΙΞ (Πατησίων) σταθερά μαύρη δύναμη 4 κορίτσια. Παρέλαβα μια κοντουλα με τον 20 πολύ αξιόλογο δεν την είχα ξανα προσέξει , έκανε φιλότιμη προσπάθεια .
Πάρκο φιξΓωνια Χανσεν και Πατησσιων ακομα μαζευει μαυρουλες ή πλεον αλλαξανε στεκι...εχω να περασω αρκετο καιρο? δεν ηξερα οτι η Φιξ εχει κτιριο στην Πατησσιων...θα το ψαξω...
σε ποιο χοτελ? μηπως στο lido καποδηστριου? μηπως ειναι μια που το προσωπο της εχει μικρες φακιδες ή κατι παρομιο και χρωμα μαλλιων μαλλον καστανοξανθο?Σήμερα μεσημέρι 15:40 καβαληκεύτηκε η αλβανιδωκολάρα,άντζελα στο όνομα; Δεν θυμάμαι,αλλά θυμάμαι τον πάτο της. Έχει κωλάρα η αλβανέζα. Στα 10 μέτρα βρισκόταν και η ρουμάνα με τα ταττού φιογκάκια στο πίσω μέρος του μπουτιού της. Η σούφρα της αλβανιάρας είναι σαν τον ισθμό της κορίνθου. Το ξενοδοχείο 10 μέτρα ποιο πέρα όπου έδωσα 10 ευρώ και 20 σε αυτήν. Κάναμε μπάνιο και πεθάναμε στο γαμήσι. Δεν ξέρω γιατί δεν έβγαλε το σουτιέν αλλά την φανέλα την ίδρωσε. Ερώτηση μέχρι τι ώρα βαράει πόστο και μου είπε μέχρι 16:30.
Η παρθενική μου εξώρμηση έλαβε τέλος. Καλά γαμήσια και καλό καλοκαίρι.
Που την βρίσκουμεΣήμερα μεσημέρι 15:40 καβαληκεύτηκε η αλβανιδωκολάρα,άντζελα στο όνομα; Δεν θυμάμαι,αλλά θυμάμαι τον πάτο της. Έχει κωλάρα η αλβανέζα. Στα 10 μέτρα βρισκόταν και η ρουμάνα με τα ταττού φιογκάκια στο πίσω μέρος του μπουτιού της. Η σούφρα της αλβανιάρας είναι σαν τον ισθμό της κορίνθου. Το ξενοδοχείο 10 μέτρα ποιο πέρα όπου έδωσα 10 ευρώ και 20 σε αυτήν. Κάναμε μπάνιο και πεθάναμε στο γαμήσι. Δεν ξέρω γιατί δεν έβγαλε το σουτιέν αλλά την φανέλα την ίδρωσε. Ερώτηση μέχρι τι ώρα βαράει πόστο και μου είπε μέχρι 16:30.
Καλησπέρα και από μένα νέο μέλος εδώ παίδες μόλις περάσεις τα ΚΤΕΛ στο κηφησο μπροστά από τα Leroy βραδάκι δύο πολύ όμορφα κοριτσοπουλα γνωρίζει κανείς τπτ;
εδωσε κωλο φιλε ?Σήμερα μεσημέρι 15:40 καβαληκεύτηκε η αλβανιδωκολάρα,άντζελα στο όνομα; Δεν θυμάμαι,αλλά θυμάμαι τον πάτο της. Έχει κωλάρα η αλβανέζα. Στα 10 μέτρα βρισκόταν και η ρουμάνα με τα ταττού φιογκάκια στο πίσω μέρος του μπουτιού της. Η σούφρα της αλβανιάρας είναι σαν τον ισθμό της κορίνθου. Το ξενοδοχείο 10 μέτρα ποιο πέρα όπου έδωσα 10 ευρώ και 20 σε αυτήν. Κάναμε μπάνιο και πεθάναμε στο γαμήσι. Δεν ξέρω γιατί δεν έβγαλε το σουτιέν αλλά την φανέλα την ίδρωσε. Ερώτηση μέχρι τι ώρα βαράει πόστο και μου είπε μέχρι 16:30.