Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Πριν καμία ώρα , την πέτυχα λίγο πιο πάνω , καλό ποιοτικό ακα τελειωτικό τσιμπουκι στο αμάξι … όνομα μ είπε Αννίτα !! Είναι η γνωστή που έχω διάβαση πιο παλαιά φίλτατε συναγωνιστή μπόκολε ;
δεν το γνωρίζω το άτομο συναγωνιστή

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
μουνι ή κωλο εδωσε ? ποσα λεφτα σου πηρε και για ποση ωρα ? τα καταπινει ή τα φτυνει ? δωσε λιγο περισσοτερες πληροφοριες. επισης ποια οδος ειναι αυτη ? δεν μπορω να καταλαβω απο την φωτογραφια.
Μόνο πίπα στα 20 ευρο τα κατάπιε όλα , Στην πίσω πλευρά του μπιλ την πήγα με το αμάξι , εκεί λίγο πιο πάνω από το μπιλ !!

Vagos1975

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
103
Πόντοι
1
Μόνο πίπα στα 20 ευρο τα κατάπιε όλα , Στην πίσω πλευρά του μπιλ την πήγα με το αμάξι , εκεί λίγο πιο πάνω από το μπιλ !!
Καλησπέρα φίλε αυτή η κοπέλα που την βρίσκεις που είναι ακριβώς που αράζει

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Εθεάθη μωρό γύρο στα 26 πιθανός τρελό ( κυριολεκτιΚα) αλλά ομορφο και καβλωμενο στην περιοχή του Μεταξουργείου προς οδό μαρνη σε κάποιο στενό όπως ανεβαίνουμε … ώρα 10:30 βράδυ … και με καλούσε να την πήδηξω σε είσοδο πολυκατοικίας είχα καποτες έβαλα μπήκα κωλο (πίσω πόρτα ) ..της άρεσε έλεγε ερωτολογα και συνάμα γελούσε Χύνω …και το κορυφαίο · λέω ποσά θες κούκλα μου εκεί φρικαρα άρχισε να φωνάζει - ουρλιάζει παλυ παλυ παλυ ..μαγγες πολύ δυνατά όμως και σηκώθηκα και έφυγα τρομαγμένος αυτά !!! Σίγουρα είναι τσιγγάνο βουλγαρα αλλά δεν νομίζω να με τρολαρε μάλλον έχει θέμα και δεν το κατάλαβα !!

Σαν να έκλεψες εκκλησία τύπε!
Ούτε του παπά (ΟΧΙ του Αλέξη).

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Εθεάθη μωρό γύρο στα 26 πιθανός τρελό ( κυριολεκτιΚα) αλλά ομορφο και καβλωμενο στην περιοχή του Μεταξουργείου προς οδό μαρνη σε κάποιο στενό όπως ανεβαίνουμε … ώρα 10:30 βράδυ … και με καλούσε να την πήδηξω σε είσοδο πολυκατοικίας είχα καποτες έβαλα μπήκα κωλο (πίσω πόρτα ) ..της άρεσε έλεγε ερωτολογα και συνάμα γελούσε Χύνω …και το κορυφαίο · λέω ποσά θες κούκλα μου εκεί φρικαρα άρχισε να φωνάζει - ουρλιάζει παλυ παλυ παλυ ..μαγγες πολύ δυνατά όμως και σηκώθηκα και έφυγα τρομαγμένος αυτά !!! Σίγουρα είναι τσιγγάνο βουλγαρα αλλά δεν νομίζω να με τρολαρε μάλλον έχει θέμα και δεν το κατάλαβα !!

Μου θυμησες εποχη 1986 στην ευριπιδου αναμεσα σωκρατους και αθηνας ηταν η Θωδορα την 1η φορα σε βουταγε τζαμπε και σε πηγαινε πισω απο την εκκλησια του ΑγΔημητριου ( 2 στενα πιο πισω προς ψυρη) και πηδαγες κολαρα δωρεαν .......... την επομενη που πηγαινες ομως ηθελε χρημα .....promotion η φαση ...........

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Μου θυμησες εποχη 1986 στην ευριπιδου αναμεσα σωκρατους και αθηνας ηταν η Θωδορα την 1η φορα σε βουταγε τζαμπε και σε πηγαινε πισω απο την εκκλησια του ΑγΔημητριου ( 2 στενα πιο πισω προς ψυρη) και πηδαγες κολαρα δωρεαν .......... την επομενη που πηγαινες ομως ηθελε χρημα .....promotion η φαση ...........
εννοείς ότι γαμιόταν Δημόσια; και δεν κώλωνες αν πέρναγαν περαστικοί;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Έξυπνη σε γλύκανε και μετά ήθελε και το δωράκι της , καλή εξήγηση όμως !!

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Tο δρόμο ξέρω γιατι παίρνω καφε απο το μαγαζί telaro
Αν λες για την φωτό που έβαλα εγώ , στο πιο πάνω στενό την πέτυχα την κοπέλα και την πήγα πίσω από το μπιλ !! Πρεζακι είναι η Αννίτα αλλά καλό παιδί με φιλότιμο πρώτη φορά εχυνα και η κοπέλα έπαιρνε σταθερή πίπα καταπίνοντας ταυτόχρονα πως το πέτυχε ακόμα άπορο εχυνα και ένιωθα λες και κάτι τα ρούφαγε από την ουρήθρα μου ……τρελή αίσθηση

ivantisdamecina

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
927
Πόντοι
81
Καλησπερα μυστες περασα απο τριγωνο βιαστικος με ςυτοκινητο,η αλβανιδοκωλαδα στο.σημειο της τιγκα κυτταριτιδα,μις χοντρη στο λιμπερτι κ στο ανεβασμα για κεντρο.Ενα θεσπεσιο μωρο μ μια γαλλαζια φουστιτσα δεν την ειχα παρατητησει ξανα.Αυριο που θα χει μεσα θα τιμηθει.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Και που να τη δεις γυμνή την αλβανιδοκωλάρα
Ας ήταν καλή στο δωμάτιο κι ας ήταν και χοντρή!!! Αλλά μαθαίνω πως είναι φόλα ολκής!!! Μια φορά ήμασταν στο ίδιο ασανσέρ και η φάτσα της και το ύφος της έλεγαν "φύγετε μακρυά"!!!!

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Πριν κάμποσα χρόνια που έπαιρνα την αλβανιδοκωλάρα συχνά, ήταν καλή αν και θεατρικά πρόστυχη για τα γούστα μου στο δωμάτιο, μετά τη βαρέθηκα όπως είναι φυσικό και από τότε μόνο απλά χαιρετιόμαστε στο δρόμο.
Άλλες βέβαια συνεχίζω να τις παίρνω από εκείνη την εποχή άρα κάπου σταμάτησε να μου κάνει κλικ.

koutsavlos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
389
Πόντοι
21
Τη κορασιδα στην πετρου ραλλη στον χαρμανη την εχει δει κανεις;

GreekTarzan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2019
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα, παίζει τίποτα κοντά Αμπελόκηποι για πιατσα ;

iosif2019

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Like
2
Πόντοι
0
5337220A-98C8-4044-9BBA-4639762B2E0E.jpeg
3 Μέρες τώρα πάντως που περνάω από το σημείο αυτό δεν την έχω πετύχει!! Ξέρει κάποιος τι ώρες είναι εκεί;;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
3 Μέρες τώρα πάντως που περνάω από το σημείο αυτό δεν την έχω πετύχει!! Ξέρει κάποιος τι ώρες είναι εκεί;;
Iosif η διαδρομή της συνήθως ειναι , προς μαρνη προς τα επάνω που έχει και ξενοδοχεία και πιάτσες μικρές πλέον τοξικομανών !! Είναι πάντα στην πένα βαμενη και ντυμένη όμορφη αλλά η θολή μάτια της μάρτυρα ότι ειναι βυθισμένη στον κόσμο των ναρκωτικών των ψευδεσθησεων που δεν έχει γυρισμό ……….

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Iosif η διαδρομή της συνήθως ειναι , προς μαρνη προς τα επάνω που έχει και ξενοδοχεία και πιάτσες μικρές πλέον τοξικομανών !! Είναι πάντα στην πένα βαμενη και ντυμένη όμορφη αλλά η θολή μάτια της μάρτυρα ότι ειναι βυθισμένη στον κόσμο των ναρκωτικών των ψευδεσθησεων που δεν έχει γυρισμό ……….
φιλε ουτε εγω την εχω πετυχει. με τι ονομα συστηνεται , ποσο δειχνει στην ηλικια και απο που ειναι ? σε ποιο ακριβως σημειο κανει πιατσα ? ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom