Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πικραμενοs και φουκαραs εισαι εσυ
το ποιος είναι πικραμένος και φουκαράς φαίνεται από το πόσο αναπολεί κάποια πουτάνα που πήδαγε πριν χρόνια και ψάχνει να μάθει νέα της, αντί να ψάξει να βρει κάποιο φρέσκο πουτανάκι να κουτουπώσει. Και τι μας νοιάζουν οι αναμνήσεις σου τύπε; πληροφορίες για σεξεργάτριες ανταλλάσσουμε. Δεν σπαμάρουμε αχ, τι ωραία που πηδιόντουσαν οι Γαζέλες, θυμάμαι ακόμα την κωλάρα της Τζόυς και τι καλά τσιμπούκια έκανε η Μπέκυ

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
802
Πόντοι
86
το ποιος είναι πικραμένος και φουκαράς φαίνεται από το πόσο αναπολεί κάποια πουτάνα που πήδαγε πριν χρόνια και ψάχνει να μάθει νέα της, αντί να ψάξει να βρει κάποιο φρέσκο πουτανάκι να κουτουπώσει. Και τι μας νοιάζουν οι αναμνήσεις σου τύπε; πληροφορίες για σεξεργάτριες ανταλλάσσουμε. Δεν σπαμάρουμε αχ, τι ωραία που πηδιόντουσαν οι Γαζέλες, θυμάμαι ακόμα την κωλάρα της Τζόυς και τι καλά τσιμπούκια έκανε η Μπέκυ
φιλε δε θελω να τσακωθω μαζι σου ουτε να ανταλλαζουμε μηνυματα αλλα να γραφειs για την Σαντυ με 15 τα παιρνει ολα μεσα που ειναι αστεγη, τοξικομανηs, με πληγεs κτλ ειναι θεμα υγειαs αυτο εγραψα εγω σαν απαντηση σε ενα μηνυμα σου και απο εκει μου επιτεθηκεs. Δικαιωμα σου να κανειs οτι θελειs. Εγω ειμαι τηs αποψηs πανω απο ολα η υγεια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
φιλε δε θελω να τσακωθω μαζι σου ουτε να ανταλλαζουμε μηνυματα αλλα να γραφειs για την Σαντυ με 15 τα παιρνει ολα μεσα που ειναι αστεγη, τοξικομανηs, με πληγεs κτλ ειναι θεμα υγειαs αυτο εγραψα εγω σαν απαντηση σε ενα μηνυμα σου και απο εκει μου επιτεθηκεs. Δικαιωμα σου να κανειs οτι θελειs. Εγω ειμαι τηs αποψηs πανω απο ολα η υγεια
Οχι, δεν σου επιτέθηκα γι αυτό, ούτε που το θυμόμουνα. Σου επιτέθηκα επειδή έχω κουραστεί κάθε, ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που μπαίνω αντί να διαβάσω αν ήρθε κάποια καινούρια άφιξη, αν κάποιος έφαγε φόλα και και ειδοποιεί τα άλλα μέλη να μην την πατήσουν κλπ πληροφορίες, διαβάζω ερωτήσεις αν γνωρίζουμε τι κάνει και πόσα παίρνει μια μελαχρινή στο τάδε σημείο, ή αν ξέρουμε που χάθηκε μια άλλη, πασπαλισμένα είτε με φωτογραφίες της Αλβανιδοκωλάρας, είτε με άτομα που ζητάνε τάχα το τηλέφωνό της, ή την είδανε να μπαίνει σε κάποιο ξενοδοχείο με πελάτη. Όποιος έχει να γράψει κάτι σχετικό, ας το γράψει. Όλα τα άλλα δεν έχουν σχέση με την ουσία του νήματος, που είναι να ενημερωθούμε για τις πουτάνες που κυκλοφοράνε στις πιάτσες της Αθήνας, κι όχι για συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Υπάρχει νήμα για χαμένες Ιερόδουλες, γράψε εκεί ότι θέλεις

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.824
Πόντοι
4.496
Φφ φφ ανακοίνωση. Παρακαλείται ο τύπος με τις φωτογραφίες της Αλβανιδοκωλάρας να τις ανεβάζει στο νήμα "μάτι παντού", ξερωγώ!!! Είναι κρίμας κι άδικο ⛔

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.241
Πόντοι
1.106
Δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσεις εκεί που αράζει αυτή η γκομενα γιαυτο και ρώτησα μήπως κάποιος έτυχε να της μειλισει
Που ακριβώς είναι το σημείο δώσε λεπτομέρειες καλυτερα για εμάς που δεν είμαστε στην περιοχη
Στο ΕΝΑ κ ΕΝΑ λες;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Που ακριβώς είναι το σημείο δώσε λεπτομέρειες καλυτερα για εμάς που δεν είμαστε στην περιοχη
Στο ΕΝΑ κ ΕΝΑ λες;
Έχω να την δω κάμποσες μέρες … όπως κατεβαίνουνε την κωνσταντινουπολεος …..στο τέρμα κανείς δεξιά …..εκεί πάνω στην στροφή που μετά σε βγάζει έξω ακριβός από το Ρουφ!!!επισης την έχω δει και επι της κωνσταντινουπολεος στο ύψος κασανδρας …ενοω εκεί που είναι τα στούντιο !!ελπιζω να βοήθησα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.241
Πόντοι
1.106
Έχω να την δω κάμποσες μέρες … όπως κατεβαίνουνε την κωνσταντινουπολεος …..στο τέρμα κανείς δεξιά …..εκεί πάνω στην στροφή που μετά σε βγάζει έξω ακριβός από το Ρουφ!!!επισης την έχω δει και επι της κωνσταντινουπολεος στο ύψος κασανδρας …ενοω εκεί που είναι τα στούντιο !!ελπιζω να βοήθησα
Επομένως ΠΡΙΝ το ΕΝΑ κ ΕΝΑ κάπου δεξια

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Γενικά κατέβηκα μετά απο χρόνια τρίγωνο...Αίσχος...
Δεν μιλάω για το καλτ και τις σαβουρες.Αυτά πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν,αν και παλιά υπήρχαν και μετικές εξαιρέσεις.
Μιλάω για τους αγάμητους και πιρφορους beta κερατάδες που πάτε και πετάτε 30αρια σε γριές,πρεζόνια και γύφτισσες και το παίρνουν πάνω τους.
Χαλκοκονδύλη περίμενα να περάσω το φανάρι απέναντι και σκάει γνωστώ ξανθιά γριά,την βλέπω 15 χρόνια εκεί και μου λεει πάμε;Πόσο της λέω;Και μου λέει 30+οτέλ.
Αυτή παρακάλαγε για 20άρικο το 2006 μάγκες...Και τώρα ζητάει 30 με περισσή άνεση.Δηλαδή αν σκάσει γκομενάκι καλό και σας πεί 50 θα τα δώσετε;
Καλύτερα να πας και σε στούντιο,αν είναι έτσι και να ξερεις τι παίρνεις και όχι να τα τσιμπάει η καθε μια και να σου λέει +20 το ένα. +100 το άλλο,όπως του έλεγε η γύφτισσα σε συναγωνιστή στην προηγούμενη σελίδα.
Και Βασικά καλύτερα να πεθάνει το τρίγωνο τελείως.Δεν βρίσκεις πλέον τίποτε που να αξίζει τον κόπο ή να σε κάνει χαρούμενο.Είναι άκρως επικίνδυνο και όχι ρομαντικό,όπως κάποτε,με τρομερά μεγάλες πιθανότητες να σπαστείς,να σε κλέψουν ή να σε σκοτώσουν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Είναι άκρως επικίνδυνο και όχι ρομαντικό,όπως κάποτε,με τρομερά μεγάλες πιθανότητες να σπαστείς,να σε κλέψουν ή να σε σκοτώσουν.
Σε έχουν κλέψει ποτέ τύπε; γνωρίζεις να έχει γίνει κάποιος φόνος; Ενημέρωσέ μας, να μάθουμε κι εμείς

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.877
Πόντοι
201
Εχω παρει ποπη ελληνιδα γυρω στα 20 -22 απο περιστερι.
Αδυνατη καστανη μακρι μαλλι ωραιο προσοπο συνηθως οταν τρυγυρναει εκει φωραει ενα μονοκοματο μπλε φορεματακι.

Για την βυκι το τηλ μου το εχει δωσει ενας αδελφικος φιλος και συναγωνιστης που την τιμα 1-2 φορες την εβδομαδα .
Δεν εχω δοκιμασει ακομα
τι ωρες;

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
και όχι να τα τσιμπάει η καθε μια και να σου λέει +20 το ένα. +100 το άλλο,όπως του έλεγε η γύφτισσα σε συναγωνιστή στην προηγούμενη σελίδα.
Εγώ το ανάφερα για να μην την πατήσει κανεις ,αν και οπως είπα της περισσότερες φορές δεν εχω περάσει καλά και οχι σε στυλ γαμω το τριγωνο ....

Το πώς χτυπάει η καρδούλα μου κατά την βόλτα είναι ο λόγος που κοιτάω το νήμα .

Δε γνωρίζω γιατί η διαδικασία πάω ψαχνω ακόμα και αν δεν βρω κατι μου αρέσει αφάνταστα ισως σιγά σιγα να βρω τα πατηματα μου και να μην την πατάω.

Trilala

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
810
Πόντοι
81
Φφ φφ ανακοίνωση. Παρακαλείται ο τύπος με τις φωτογραφίες της Αλβανιδοκωλάρας να τις ανεβάζει στο νήμα "μάτι παντού", ξερωγώ!!! Είναι κρίμας κι άδικο ⛔
Τυπε δεν ασχολούμαι ξανά με το φόρουμ. Ας μείνουν μόνο οι επιστημονες εδώ να ανταλλάσσουν απόψεις.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Σε έχουν κλέψει ποτέ τύπε; γνωρίζεις να έχει γίνει κάποιος φόνος; Ενημέρωσέ μας, να μάθουμε κι εμείς
Προφανώς και έχουν γίνει άπειρες ληστείς και ψειρίσματα απο πουτάνες.Επίσης για δολοφονίες σαφως και έχουν γίνει και μάλιστα κάποτε τα έλεγαν.Πλέον για να μην θιξουμε μειονότητες,μουγκα στη στρουγκα.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Εγώ το ανάφερα για να μην την πατήσει κανεις ,αν και οπως είπα της περισσότερες φορές δεν εχω περάσει καλά και οχι σε στυλ γαμω το τριγωνο ....

Το πώς χτυπάει η καρδούλα μου κατά την βόλτα είναι ο λόγος που κοιτάω το νήμα .

Δε γνωρίζω γιατί η διαδικασία πάω ψαχνω ακόμα και αν δεν βρω κατι μου αρέσει αφάνταστα ισως σιγά σιγα να βρω τα πατηματα μου και να μην την πατάω.
Μα την έχουν πατησει δικέ μου.Και πολλοί δεν μπαίνουν να τα γράφουν γιατί είτε είναι εξωθεσμικοί,είτε γιατί φοβούνται το κράξιμο απο διάφορους εδώ μέσα.Δεν ειναι τωρινά αυτα.

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Καλησπέρα καυλιάρηδες , σήμερα μετά απο πάρα πολυ καιρό ( 1+ ετος ) πέρασα απο το τρίγωνο ( μένω πλέον επαρχία μόνιμα και έχω κόψει την Αθηνα.
Με λιγα λογια τιποτα δεν ειναι οπως παλιαα ....... μπαζα .... μπαζα .... μπαζα ...... και φατσες που σε πιανεο φοβος , εμενα που γαμαγα στο ξενοδοχειο της ξουθου zenith μεσανυχτα .....
Δυστυχώς δεν υπάρχει τρίγωνο πια για μένα .
Εφυγα απραγος και πηγα και πηρα ενα ρωσο-milf που επερνα παλια στο σπιτι του στον αγιο παντελεημωνα .........
Τουλαχιστον εχω κρατησει καλες αναμνησεις απο εκει .....

Screenshot_2.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png
Screenshot_5.png
Screenshot_6.png
Screenshot_7.png
Screenshot_1.png

mrflou

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα καυλιάρηδες , σήμερα μετά απο πάρα πολυ καιρό ( 1+ ετος ) πέρασα απο το τρίγωνο ( μένω πλέον επαρχία μόνιμα και έχω κόψει την Αθηνα.
Με λιγα λογια τιποτα δεν ειναι οπως παλιαα ....... μπαζα .... μπαζα .... μπαζα ...... και φατσες που σε πιανεο φοβος , εμενα που γαμαγα στο ξενοδοχειο της ξουθου zenith μεσανυχτα .....
Εφυγα απραγος και πηγα και πηρα ενα ρωσο-milf που επερνα παλια στο σπιτι του στον αγιο παντελεημωνα .........

Screenshot_2.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png
Screenshot_5.png
Screenshot_6.png
Screenshot_7.png
Screenshot_1.png
αδερφέ που μπορώ να βρω τν Ασιάτισσα μιλφ στν Τρίτη φώτο

• Like
Αντιδράσεις: 25th
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656

Screenshot_2.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png
Screenshot_5.png
Screenshot_6.png
Screenshot_7.png
Screenshot_1.png
ίσως δεν κατέβηκες το απόγευμα, μετά οι Κινέζες εξαφανίζονται. Η Κινέζα στη φωτογραφία σου δεν είναι πολύ καλύτερη από τη Σόσα, και είναι αρκετά χειρότερη από τη Σίσσυ. Κι όλες, εκτός ίσως από τη Λίλλυ, δεν μετράνε μπροστά στη μαυρούλα από το Καμερούν, η οποία είναι 22 χρονών και το σώμα της είναι θεικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom