Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Ο αλλοs εγραψε για την Σαντυ με 15 ευρω ολα μεσα, ημαρτον !!!! Πραγματικα ημαρτον μιλαμε για τελειωμενη εντελωs, πληγεs, αστεγη χιλια δυο νοσηματα τι να πω ρε φιλε ? την υγεια σου την ζωη σου την σκεφτεσαι ? το ιδιο και οι μαυρεs απο θεμα υγειαs Δουλευω κεντρο και τα ξερω.
η λύση είναι απλούστατη. Μην την πηδήξεις. Έζησα τη χρυσή εποχή των γαζελών και κουτούπωσα καμιά 200ριά. Τι ζόρι τραβάς με τις επιλογές των άλλων;

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ. Αν όλοι τις απαξιώναμε με αυτή τη συμπεριφορά, θα αναγκαζόντουσαν να φέρονται καλύτερα
Εχω δοκιμασει το κολπο μολις ακουσω τιμη να τις απαξιωσω και να φυγω , και με αφηνουν κανονικα να φυγω χωρις να με παρει καμοια απο πισω να μου ριξει την τιμη.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Εχω δοκιμασει το κολπο μολις ακουσω τιμη να τις απαξιωσω και να φυγω , και με αφηνουν κανονικα να φυγω χωρις να με παρει καμοια απο πισω να μου ριξει την τιμη.
στο ξανάπα. Κάτι έχεις πάνω σου που δείχνεις εκμεταλλεύσιμος. Ψάξτο και διόρθωσέ το. Υπάρχουν βέβαια εξαιρέσεις, μια μικρή και πανέμορφη ξανθιά Βουλγάρα όταν είχε πρωτοέρθει είχε συγκεκριμένο κασέ, αλλά ήξερε πάρα πολύ καλά πως ξεχώριζε, 5 σκάλες πάνω από τις υπόλοιπες. Δεν μιλάω όμως για εξαιρέσεις, για την πλειονότητα μιλάω

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.786
Πόντοι
3.506
Ο αλλοs εγραψε για την Σαντυ με 15 ευρω ολα μεσα, ημαρτον !!!! Πραγματικα ημαρτον μιλαμε για τελειωμενη εντελωs, πληγεs, αστεγη χιλια δυο νοσηματα τι να πω ρε φιλε ? την υγεια σου την ζωη σου την σκεφτεσαι ? το ιδιο και οι μαυρεs απο θεμα υγειαs Δουλευω κεντρο και τα ξερω.
Κασκαντέρ είναι τύπε, τί περιμένεις; Όπως -για μένα- ο καθένας που γαμάει από δρόμο και ειδικά στο Τρίγωνο. Αλλά περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα... κεχαγιάδες στο καυλί του καθενός δε γινόμαστε.

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
στο ξανάπα. Κάτι έχεις πάνω σου που δείχνεις εκμεταλλεύσιμος. Ψάξτο και διόρθωσέ το. Υπάρχουν βέβαια εξαιρέσεις, μια μικρή και πανέμορφη ξανθιά Βουλγάρα όταν είχε πρωτοέρθει είχε συγκεκριμένο κασέ, αλλά ήξερε πάρα πολύ καλά πως ξεχώριζε, 5 σκάλες πάνω από τις υπόλοιπες. Δεν μιλάω όμως για εξαιρέσεις, για την πλειονότητα μιλάω
Μιλας για μια σκουροχρωμη ξανθια νεαρη τουρκοτσιγγανα απο την Βουλγαρια που κανει συνηθως πιατσα εξω απο τον ορφεα ? Αυτη πριν 2-3 μηνες οταν ηρθε ζηταγε 30 ευρω για 20 λεπτα και τωρα ζηταει 30 ευρω για 15 λεπτα . Παντα για απλο προγραμμα. Οσες φορες την πλησιασα και την ρωτησα για 1 ωρα ή 2 ωρες , μου ζητησε 100-150 για 1 ωρα και για 2 ωρες 250-300 αναλογα σε τι κεφια την πετυχενες, Και σε πληροφορω οτι δεν επεφτε ουτε ενα 20αρικο κατω απο αυτα που ζητουσε . Δεν καταλαβαινει οτι αυτες οι τιμες δεν ειναι για πεζοδρομιο χωρις να αναφερω το αγνωστο ρισκο σχετικα με τις υπηρεσιες/συμμετοχη στον αγωνα. Και οσες φορες την απαξιωσα και εφυγα δεν με πηρε απο πισω για να μου προτεινει καλυτερη τιμη. Μολις περναει τα συνορα απο Βουλγαρια , ανεβαινει η αξια της πανω κατα 200 % με ολα τα κοροιδα και αγαμητους εδω.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Μιλας για μια σκουροχρωμη ξανθια νεαρη τουρκοτσιγγανα απο την Βουλγαρια που κανει συνηθως πιατσα εξω απο τον ορφεα ? Αυτη πριν 2-3 μηνες οταν ηρθε ζηταγε 30 ευρω για 20 λεπτα και τωρα ζηταει 30 ευρω για 15 λεπτα . Παντα για απλο προγραμμα. Οσες φορες την πλησιασα και την ρωτησα για 1 ωρα ή 2 ωρες , μου ζητησε 100-150 για 1 ωρα και για 2 ωρες 250-300 αναλογα σε τι κεφια την πετυχενες, Και σε πληροφορω οτι δεν επεφτε ουτε ενα 20αρικο κατω απο αυτα που ζητουσε . Δεν καταλαβαινει οτι αυτες οι τιμες δεν ειναι για πεζοδρομιο χωρις να αναφερω το αγνωστο ρισκο σχετικα με τις υπηρεσιες/συμμετοχη στον αγωνα. Και οσες φορες την απαξιωσα και εφυγα δεν με πηρε απο πισω για να μου προτεινει καλυτερη τιμη. Μολις περναει τα συνορα απο Βουλγαρια , ανεβαινει η αξια της πανω κατα 200 % με ολα τα κοροιδα και αγαμητους εδω.
Ναι, γι αυτήν μίλαγα. Γνωρίζει πως θα τα πάρει

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Ναι, γι αυτήν μίλαγα. Γνωρίζει πως θα τα πάρει
Ποιος τρελος θα της δωσει τοσα στο τριγωνο ? Εαν ηταν βιζιτα απο ιντερνετ , η σε στουντιο ισως αλλα για πεζοδρομιο κανεις δεν θα της δωσει τοσα εκτος εαν εχει βρει 2-3 αγαμητους που της τα σκανε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Ποιος τρελος θα της δωσει τοσα στο τριγωνο ? Εαν ηταν βιζιτα απο ιντερνετ , η σε στουντιο ισως αλλα για πεζοδρομιο κανεις δεν θα της δωσει τοσα εκτος εαν εχει βρει 2-3 αγαμητους που της τα σκανε.
Αν δεν της τα έδινε κανένας θα αναγκαζόταν να αλλάξει βιολί τύπε. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζει να ζητάει κάποια τιμή που δεν παίρνει, όσο βλαμμένη κι αν είναι. Ένας και μόνο αν της δίνει 150€ κάθε μέρα ή κάθε δύο μέρες είναι καλυμμένη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
τι έγινε τύποι; Κανένα μέλος δεν κατεβαίνει πια τρίγωνο να μας πληροφορήσει αν φόρτωσε κάποια, πόσα πήρε, τι υπηρεσίες προσέφερε; αν υπάρχει καινούρια άφιξη;

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
65
Πόντοι
1
τωρα με τα νεα μετρα σε ξενοδοχεια του τριγωνου ζητανε ταυτοτητες γνικα και απο τον πελατη και απο την κοπελα?

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Μια και αναφέρατε για ρομά, πριν κανένα μήνα απέναντι απο τον ΟΠΑΠ δίπλα απο το περίπτερο εχει 2 αδυνατούλες δε θυμάμαι πόσα ακριβώς ειχε ζητήσει 25-30 € 20 δικά της + ξενοδοχείο και αφου μπήκαμε στο δωμάτιο και πληρώθηκε.

Πιπα με 20 δεν πας καλα αν θες 100 , βυζη πας καλα μς 20 ευρω κτλ κτλ προσπαθούσε ενώ μίλαγε με κάποιον/κάποια στο τηλ να το βαλη πεσμένο στο μουνι της .

Οπότε προσοχή .

Γενικά όποτε εχω δοκιμάσει τρίγωνο με εξαίρεση μια φόρα μια χοντρούλα στην Πατησίων (δεν την εχω ξαναδει ) οπου πραγματικά αν ειχα χρήματα μαζί μου θα την είχα ξαναπάρει στο καπάκι ίσως από της καλλίτερες καταθέσεις μου.

Trilala

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
810
Πόντοι
81

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.824
Πόντοι
4.496
Ακριβώς. Αφού υπάρχουν θεματοφυλακες του φόρουμ δεν έχει νόημα να ανεβάζουμε εμείς φωτογραφίες
Φίλε αν έχεις φωτογραφίες, ανέβασε, μη μασάς. Έχω τεράστια ανάγκη να πάρω μάτι στραβοχυμένες κωλάρες με μίνι και μπουτάρες, δεν κάνω πλάκα

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
802
Πόντοι
86
για παλιουs..... Χαλκοκονδυλη & Σωκρατουs εκει που ειναι τωρα οι Ινδεs που ηταν το μπαρ απο κατω και διπλα το ΗΟΤΕL.
Θυμαται κανειs την Ελενη την ξανθια την Ελληνιδα πανεμορφη Ελληνιδα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
για παλιουs..... Χαλκοκονδυλη & Σωκρατουs εκει που ειναι τωρα οι Ινδεs που ηταν το μπαρ απο κατω και διπλα το ΗΟΤΕL.
Θυμαται κανειs την Ελενη την ξανθια την Ελληνιδα πανεμορφη Ελληνιδα
εδώ μπαίνουμε για να ανταλλάξουμε πληροφορίες για σεξεργάτριες. Μου λύνεις την απορία, γιατί μας ρωτάς αν θυμόμαστε κάποια που γούσταρες; τι σημασία έχει για το νήμα; Αντί για πληροφορίες διαβάζουμε ερωτήσεις αν γνωρίζουμε, αν θυμόμαστε, αν ρωτήσαμε κάποια που φαινόταν να πιατσάρει στο τάδε φανάρι ή έξω από το δείνα μαγαζί, και φωτογραφίες της Αλβανιδοκωλάρας. Έλεος πια με τον κάθε πικραμένο

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
802
Πόντοι
86
εδώ μπαίνουμε για να ανταλλάξουμε πληροφορίες για σεξεργάτριες. Μου λύνεις την απορία, γιατί μας ρωτάς αν θυμόμαστε κάποια που γούσταρες; τι σημασία έχει για το νήμα; Αντί για πληροφορίες διαβάζουμε ερωτήσεις αν γνωρίζουμε, αν θυμόμαστε, αν ρωτήσαμε κάποια που φαινόταν να πιατσάρει στο τάδε φανάρι ή έξω από το δείνα μαγαζί, και φωτογραφίες της Αλβανιδοκωλάρας. Έλεος πια με τον κάθε πικραμένο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πικραμενοs και φουκαραs εισαι εσυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom