Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Ωραίος μύστη! Πήρες και κωλο?Σήμερα επέστρεψε επιτέλους η Μαρία η Ρουμάνα. Την πήρα φυσικά και το ευχαριστήθηκα. Την εχυσα στις βυζαρες της
Ωραίος μύστη! Πήρες και κωλο?Σήμερα επέστρεψε επιτέλους η Μαρία η Ρουμάνα. Την πήρα φυσικά και το ευχαριστήθηκα. Την εχυσα στις βυζαρες της
βοηθεια σε εμας που δεν ξερουμε?Σήμερα επέστρεψε επιτέλους η Μαρία η Ρουμάνα. Την πήρα φυσικά και το ευχαριστήθηκα. Την εχυσα στις βυζαρες της
To χάσαμε το μωρό...........ξέρεις πως βρεθηκε εκείΓερμανία έχει πάει δυστυχώς…
Εννοείται φίλε. Μόνο κωλοΩραίος μύστη! Πήρες και κωλο?
Με κάποιον έκανε παιδί εκεί και έφυγε … και το αληθινό της όνομα ήταν Μαρινέλα εμαθα . Αννα ήταν ψευδώνυμο αν κάποιος έχει φωτό της θα ήθελα να την ανεβάσει η αν δε θέλει να μου τη στείλει σε μήνυμαTo χάσαμε το μωρό...........ξέρεις πως βρεθηκε εκεί
Cg σε τετοιες τιμες δεεεεεεε πρέπει να προσθεσεις μηδενικό στο τελοςΝα καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου. Σήμερα γύρω στις 15:00-16:00 είπα να κάνω την παρθενική μου τσάρκα στις πιάτσες. Έξω από τον Ορφέα ήταν 1 ινδή ή κάτι τέτοιο, σώμα με πιασίματα, γύρω στα 30, λίγο πιο πέρα μια κινέζα μεγάλης ηλικίας η οποία σαν να κρυβόταν, 4-5 τσιγγανοβουλγάρες όπως λέτε και σεις, μόνο μια ξεχώρισα (για τα στάνταρ του τριγώνου πάντα), κοντή, λεπτό/κανονικό σώμα και πρόσωπο που μου έκανε το κλικ. Τιμή 20 +5 για 10-15 λεπτά, ενώ για 20 λεπτά που ρώτησα μου είπαν 30 ευρώ. Πολλά είναι λέω και σηκώθηκα και έφυγα. Απέναντι απ'το κριστιάνα μία πρεζού κοιμόταν καθιστή, ενώ έξω από το access ήταν 3-4 απο ινδία μεριά (;), άλλες 3-4 τσιγγανοτέτοιες, όλες χοντρές εκτός από μία η οποία μου είπε 20 + 5 (σε ερώτηση για το χρόνο, μου απάντησε "μέχρι να τελειώσεις") 1 μιλφογκράνι το οποίο με κοίταζε έντονα, καθώς και 1 φιλιππινέζα γύρω στα 40-50 έτη. Όταν τη ρώτησα ηλικία γέλασε, το σκέφτηκε καλά καλά και μου είπε 40 . 15 + 5. Δεν ήθελα να φύγω άχυστος οπότε πήρα αυτή. Το μετάνιωσα εκ των υστέρων, καθώς σιχάθηκα και τη ζωή μου. Πήρα σβάρνα και μια σύριγγα, ευτυχώς φορούσα παπούτσια δηλαδή. . Το συμπέρασμά μου είναι ότι δε θα ξαναπατήσω εκεί , θα προτιμήσω κανένα cg...
Το γνωρίζω. Χαλάλι.Cg σε τετοιες τιμες δεεεεεεε πρέπει να προσθεσεις μηδενικό στο τελος
Eμενα μου ειχε πει οτι ειχε γιο στη Βουλγαρία που ζουσε εκει με τη γιαγια του .....φωτο δεν εχω αλλα απο τις κοπέλες της πιάτσας με εφτιαχνε πολύ αρκετα 30αρια εφυγαν και της ειχα πει να βγαιναμε για καφε καψουρεύτηκα λαθος μου αλλά η αληθεια να λεγεται............Με κάποιον έκανε παιδί εκεί και έφυγε … και το αληθινό της όνομα ήταν Μαρινέλα εμαθα . Αννα ήταν ψευδώνυμο αν κάποιος έχει φωτό της θα ήθελα να την ανεβάσει η αν δε θέλει να μου τη στείλει σε μήνυμα
Το τρίγωνο περικλείεται από τις εξής οδούς. Πας Ομόνοια και ξεκινάς από την αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, τη δεξιά της μεριά. Στη συμβολή της με τη Βερανζέρου, συνήθως κάθονται 2 - 3. Συνεχίζεις μέχρι τη Χαλκοκονδύλη, πάντα κάθονται κανά δυο. Στη συμβολή με την Καποδιστρίου, περνάς το φανάρι και κατεβαίνεις. Δεξιά έχει ένα ξενοδοχείο (Λητώ), πάντα υπάρχει κάποια εκεί. Συνεχίζεις και στρίβεις αριστερά, στη Σωκράτους. Στη δεξιά μεριά της, υπάρχει το ξενοδοχείο Liberty, πάντα έχει κοπέλες. Στρίβεις δεξιά Χαλκοκονδύλη, πηγαίνεις προς το ξενοδοχείο Ορφέας κι ελέγχεις αν κάποια σε ενδιαφέρει. Γυρνάς πίσω και συνεχίζεις επί της Σωκράτους και σε όλη τη διαδρομή πιατσάρουν αρκετές. Στη Σατωβριάνδου κάνεις δεξιά, υπάρχουν κάποιες και εκεί. Μην πάρεις Πακιστανή, είναι φοβερά βρωμιάρεςΜάγκες βοήθεια.Που στον πούτσο παω για αυτή την πιάτσα τριγώνου και Ορφέα;Με οδο αν είναι εύκολο
οπου κοκκινα αστερια υπαρχει θεμαΜάγκες βοήθεια.Που στον πούτσο παω για αυτή την πιάτσα τριγώνου και Ορφέα;Με οδο αν είναι εύκολο
Eυχαριστω χυστη μου ωραίος.
Πολύ σωστά!Επάρθη η χοντρούλα ρουμάνα Ιωάννα που συχνάζει Λαυρίου, 20+10 το χοτέλι, πολύ τίμιες υπηρεσίες χωρίς να πει όχι σε τίποτα. Να επιλέγετε αυτές που τιμάνε το στριγκάκι και όχι τα ζωντόβολα που σε πρήζουν με εξτραδάκια...
Άλλαξε γνώμη. Εκτός από αυτά που δεν φαίνονται, πέρα από από τη βρώμα, μπορεί να παίζουν και ψείρες με δαύτες.Γεια σας φίλοι
Επειδή ψήνομαι να δοκιμάσω καμία από αυτές τις πακιστανες που αναφέρονται συχνά. Δύο ερωτήσεις έχω.
Παίζει καμία πιτσιρικα αδύνατη από αυτές?
Στα ξενοδοχεία που πάνε αυτές δεν έχει ντουζιέρες?
Έστω με κάνα εξτραδακι να μπορείς να την ξεβρωμισεις...