Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Πιατσάρει 3ης Σεπτεμβρίου, συνήθως μεταξύ Βερανζέρου και Χαλκοκονδύλη, απέναντι από την πλατεία Λαυρίου.
Δεν ξέρω τι εννοείς φουλ-φουλ, εγώ σαν PSE εννοώ σκληρό γαμήσι που συμπεριλαμβάνει και πρωκτικό, με βρισιές, φτυσίματα, (ελαφρά) χτυπήματα κλπ, χωρίς κάτι ακραίο (πάντα με προφυλακτικό). Τότε έπαιρνε 30€.
Δεν ξέρω τι απ´ όλα αυτά κάνει πια γιατί έχω χρόνια να πάω μαζί της, καλύτερα να ρωτήσεις την ίδια.
Πριν κανά 6μηνο που την ρώτησα μου απάντησε ότι έχει κόψει το ''κωλαράτσι''
εδώ και αρκετό καιρό. Κάποτε πριν 3-4 χρόνια την είχα πάρει 1 ώρα με 80 ευρώ φουλ πρόγραμμα με
πρωκτικό, ΑΚΑ τελειωτικό τσιμπούκι, γλωσσόφιλα κι απεριόριστες (3 κατάφερα) εκτονώσεις.
Έκτοτε δεν ξανακατέθεσα, λόγω απουσίας πρωκτικού στο μενού...

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
γεια σας παιδες και απο εμενα. καινουριος εδω, παιζει καμια πληροφορια για καλο skinny που να αντεχει ελαφρως μεγαλυτερο ανδρικο μοριο για σφυροκοπημα να ξεχαρμανιασω??
Ελαφρώς μεγαλύτερο μόριο τί εννοείς τύπε; 22-26 εκατοστά;

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Πριν κανά 6μηνο που την ρώτησα μου απάντησε ότι έχει κόψει το ''κωλαράτσι''
εδώ και αρκετό καιρό. Κάποτε πριν 3-4 χρόνια την είχα πάρει 1 ώρα με 80 ευρώ φουλ πρόγραμμα με
πρωκτικό, ΑΚΑ τελειωτικό τσιμπούκι, γλωσσόφιλα κι απεριόριστες (3 κατάφερα) εκτονώσεις.
Έκτοτε δεν ξανακατέθεσα, λόγω απουσίας πρωκτικού στο μενού...
θα έπαθε καμμιά πρόπτωση πρωκτού και για να μη μαζεύει τα έντερα από τα σεντόνια, είπε να κλείσει τη δίοδο από εκεί

• Χαχα
Αντιδράσεις: Junax

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
θα έπαθε καμμιά πρόπτωση πρωκτού και για να μη μαζεύει τα έντερα από τα σεντόνια, είπε να κλείσει τη δίοδο από εκεί
στα χνάρια της βαδίζει τώρα η Μαρία η Ρουμάνα μέχρι να της ανοίξει κι αυτηνής η σούφρα σαν ανθισμένο τριαντάφυλλο

Τελευταία τροποποίηση:

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
στα χνάρια της βαδίζει τώρα η Μαρία η Ρουμάνα μέχρι να της ανοίξει κι αυτηνής η σούφρα σαν τριαντάφυλλο
αν και καμμιά τους δε θα φτάσει τη Γιάννα την Πολωνέζα (έχει σταματήσει εδώ και καιρό μάλλον), πού όταν της το έβαζες στη σούφρα νόμιζες ότι έκανες αερογάμι

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Επανεμφανιστηκε η μαρια η ρουμανα ? Εισαι σιγουρος φλε ?
όχι δεν την έχω δει, ούτε αυτή ούτε την άλλη τη φίλη της τη Ζανίνα, θα τακτοποιούν τα παιδιά εκεί στο σχολείο, μέχρι να επανέρθουν για την επόμενη συγκομιδή

Trilala

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
810
Πόντοι
81
Πρωινή αλβανιδοκωλαρα

Συνημμένα

• IMG_20211016_133412.jpg
    IMG_20211016_133412.jpg
    5 MB · Εμφανίσεις: 322

jimenas

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2021
Like
109
Πόντοι
0
Μία κοντουλα μελαχρινή στο τρίγωνο απογεύματα. Αδύνατη με ωραίο κωλαράκι για ξεσκισμα
τριγωνο= η διασταυρωση στη χαλκοκονδυλη οπως ανεβαινεις απο Βαθη?
€€€ ???
ονομα ή φωτο για εντοπισμο υπαρχει???
ευχαριστω

jimenas

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2021
Like
109
Πόντοι
0
Χρειάζομαι κάποιο λαγωνικό του forum ώστε να μου προτείνει αλανιάρες τάνες του Τριγώνου, το τι ακριβώς θέλω να μου κάνουν (ή να τις κάνω) θα το αναφέρω στις επόμενες σειρές.
Θα κεράσω μπουρδέλο του εικοσάρικου αν καταφέρει κάποιος και με φτιάξει ;)

Είμαι σε αναζήτηση κάποιας νυμφομανούς μήτρας η οποία θα έχει μεγάλες αντοχές και ανοχές στο γαμήσι. Στα μπουρδέλα δεν έχω βρει αυτό που ψάχνω και όλες τους είναι πολύ soft για τα δικά μου γούστα. Άσε που με τις κωλόγριες τσατσάδες και τους πελάτες έξω απ'το δωμάτιο δεν μπορώ να απελευθερωθώ.

Η υποψήφια θέλω όχι απλώς να δέχεται σφαλιάρες/φτυσίματα/βρισιές, αλλά και να τις γουστάρει/αποζητά από πάνω!
Προσοχή όμως! Δεν επιθυμώ να είναι κάποιο τελειωμένο junkie το οποίο μέσα στη μαστούρα του δεν θα καταλαβαίνει Χριστό. Πρέπει (ως ένα βαθμό) να έχει διαύγεια, θέληση και συνειδητοποίηση.

Αν υπάρχει κάποια στην πιάτσα (που σίγουρα θα υπάρχει αλλά με τι αντίτιμο) ας με ενημερώσει κάποιος και θα του είμαι βαθιά υπόχρεος. Αν δεν θέλει δημόσια υπάρχει φυσικά η επιλογή του p.m.

Υ.Γ. Δεν έχω όρεξη για άσκοπες αναφορές ως προς το τι ψάχνω και τι φετίχ έχω. Το forum δημιουργήθηκε για να φερόμαστε αλληλέγγυα ο ένας στον άλλον, κρίμα είναι να πέσουν Παναγίες και να χαλάσουμε τις καρδιές μας.
σωστα τα λες...
αν θες, μοιρασου τη γνωση με pm εφοσον τη μοιραστουν και μαζι σου :)

jimenas

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2021
Like
109
Πόντοι
0
Ελαφρώς μεγαλύτερο μόριο τί εννοείς τύπε; 22-26 εκατοστά;
χαχαχα δλδ αδερφε το συνηθες εδω μεσα ειναι εως 25cm ? ή εως 21cm ? ολοι νιγηριανοι :) . δεν εχω μετρησει ποτε, αλλα ΤΕΤΟΙΟ ψεμα δεν θα ελεγα ποτε !!!
εννοω οτι και αυτες που δινουν κωλο (επαγγελματιες και μη) αν δεν ειναι σε καλη μερα, δεν με αφηνουν... και αυτο ειναι κυριως θεμα παχους...
αλλα εχει δικιο ο αλλος, για να μου απαντησει καποιος πρεπει να μετρηθουμε πρωτα!! οποτε λαθος η δικη μου τοποθετηση...

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Σε χθεσινη βολτα ολες μα ολες απο την πιο καλη εως την πιο χαμουρα εμαθαν το παραμυθι και ζηταγαν "30+" (5 για Ορφεα ή 10 για Liberty)

Τραγικη κατασταση....
οσες ειναι λιγο γαμευσιμες , εαν δεις το πορνοκινητο τους ( οχι το κανονικο προσωπικο κινητο τους ) , εχουν μεσα 5-6 ελληνικα ονοματα/αγαπουληδες που τους σκανε 30-40 ή και παραπανω , επομενως ειναι πολυ δυσκολο να πεσουν οι τιμες σε οσες τουλαχιστον τρωγονται καπως. τα τρωνε απο τους αγαπητικους και οτι αλλο προκυψει εχει καλως.

ivantisdamecina

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
927
Πόντοι
81
Περαδμα σημερινο 2 μπαζακια καποδιστριου δε οι γνωστες αλβωνοκωλαδες.Αρ μια περιεργη κ μια κοπελιτσα ξανθια με κολαν κοκκινο δεν καταλαβα αν εκανε πιατσα.....Απ αριστοτελους το αλογακι με τατουαζ στα χερια μαυρη φουστα μεγαλους κρικους γυρω στα 30 εχει μια αγριαδα καταλληλη για κατουρηματα κτλ δεν την εχει τιμησει κανεις???? Ν μαθουμε λεπτομερειες

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Περαδμα σημερινο 2 μπαζακια καποδιστριου δε οι γνωστες αλβωνοκωλαδες.Αρ μια περιεργη κ μια κοπελιτσα ξανθια με κολαν κοκκινο δεν καταλαβα αν εκανε πιατσα.....Απ αριστοτελους το αλογακι με τατουαζ στα χερια μαυρη φουστα μεγαλους κρικους γυρω στα 30 εχει μια αγριαδα καταλληλη για κατουρηματα κτλ δεν την εχει τιμησει κανεις???? Ν μαθουμε λεπτομερειες
για να καταλάβεις αν πιατσάρει, παρατηρείς τις κινήσεις της για κανα 5λεπτο, δεν χρειάζεσαι παραπάνω

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.696
Πόντοι
486
Να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου. Σήμερα γύρω στις 15:00-16:00 είπα να κάνω την παρθενική μου τσάρκα στις πιάτσες. Έξω από τον Ορφέα ήταν 1 ινδή ή κάτι τέτοιο, σώμα με πιασίματα, γύρω στα 30, λίγο πιο πέρα μια κινέζα μεγάλης ηλικίας η οποία σαν να κρυβόταν, 4-5 τσιγγανοβουλγάρες όπως λέτε και σεις, μόνο μια ξεχώρισα (για τα στάνταρ του τριγώνου πάντα), κοντή, λεπτό/κανονικό σώμα και πρόσωπο που μου έκανε το κλικ. Τιμή 20 +5 για 10-15 λεπτά, ενώ για 20 λεπτά που ρώτησα μου είπαν 30 ευρώ. Πολλά είναι λέω και σηκώθηκα και έφυγα. Απέναντι απ'το κριστιάνα μία πρεζού κοιμόταν καθιστή, ενώ έξω από το access ήταν 3-4 απο ινδία μεριά (;), άλλες 3-4 τσιγγανοτέτοιες, όλες χοντρές εκτός από μία η οποία μου είπε 20 + 5 (σε ερώτηση για το χρόνο, μου απάντησε "μέχρι να τελειώσεις") 1 μιλφογκράνι το οποίο με κοίταζε έντονα, καθώς και 1 φιλιππινέζα γύρω στα 40-50 έτη. Όταν τη ρώτησα ηλικία γέλασε, το σκέφτηκε καλά καλά και μου είπε 40 :confused::confused::confused:. 15 + 5. Δεν ήθελα να φύγω άχυστος οπότε πήρα αυτή. Το μετάνιωσα εκ των υστέρων, καθώς σιχάθηκα και τη ζωή μου. Πήρα σβάρνα και μια σύριγγα, ευτυχώς φορούσα παπούτσια δηλαδή. :confused:. Το συμπέρασμά μου είναι ότι δε θα ξαναπατήσω εκεί :confused:, θα προτιμήσω κανένα cg...

Km7699

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
50
Like
6.121
Πόντοι
7.626
αχ που ειναι η αννούλα με το κοντο μαλλάκι απεναντι απο τον γαλαξια(3ης Σεπτεμβρίου) ......πηγε Βουλγαρία και δεν γύρισε.........αχ απιστευτο
Γερμανία έχει πάει δυστυχώς…

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Σήμερα επέστρεψε επιτέλους η Μαρία η Ρουμάνα. Την πήρα φυσικά και το ευχαριστήθηκα. Την εχυσα στις βυζαρες της
Το καλυτερο νεο της ημερας . Ευτυχως που γυρισε.

• Ουάου
Αντιδράσεις: lesa.l

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Το καλυτερο νεο της ημερας . Ευτυχως που γυρισε.
Έπειδή δεν την έχω τσεκάρει αυτή μπορείτε να πείτε πληροφορίες; Εμφάνιση, που συχνάζει και τι ώρες..υπηρεσίες..Ευχαριστώ πολύ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom