Χτεσινή καταδρομική στο τρίγωνο. Εκτός από τούς γνωστούς τράβελους και την πατσαβούρα Βουλγάρα δεν είχε τίποτα. ΕΥΤΥΧΩΣ έξω από τον Ορφέα με πλησίασε η μαύρη που μοιάζει με μιγάδα. Με ρώτησε το κλασικό ..πάμε; οπότε τη ρώτησα τι κάνει στο κρεβάτι. ...Όλα μωρό μου.. όποτε το ακούω προκαταλαμβάνομαι αρνητικά. ...Πές ακριβώς τι κάνεις.. Πίπα, σεξ και κώλο, τι θέλεις; ...τα θέλω όλα. Πόσα θέλεις; ...40€ ...Επί τόπου, χωρίς καν να της μιλήσω, γυρνάω πλάτη και φεύγω. Η διαπραγματευτική τεχνική του Take it, or leave it, απέδειξε για άλλη μια φορά την αξία της. Με κυνήγησε, ...πόσα έχεις; Τελικά μόνη της το κατέβασε σε 25€. Όταν γδύθηκε, οι αναμνήσεις ξαναγυρίσανε. Σώμα εκπληκτικό, με όση σάρκα ήταν απαραίτητη στα σημεία που έπρεπε. Μικρό στηθάκι, η κωλοτρυπίδα της ήταν ορθάνοιχτη. Η πίπα της δεν έλεγε και πάρα πολλά, προσπάθησε πάντως φιλότιμα κι έκανε και βαθύ λαρύγγι. Δήλωσε πως είναι από το Καμερούν, τη λένε Κασσάνδρα (το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε;), της είπα κι εγώ το πορνοόνομα που έχω εφεύρει για την περίπτωση. Είναι δύο χρόνια στην Ελλάδα, καινούρια στη δουλειά. Δεν δέχτηκε να τη φωτογραφίσω, παρόλο που της είπα πως θέλω να τη δείξω σε φίλους, χωρίς πρόσωπο. Ήταν πεντακάθαρη, με ελαφρύ άρωμα, είχε δικιά της αλοιφή και δικά της προφυλακτικά. Όλα αυτά δείχνουν πολύ προσεκτική σεξεργάτρια, τα άξιζε τα λεφτά που πήρε