You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Ω ρε κωλαρα. Θα την τιμήσω αύριο. Κάθεται και μετά τις 16:00? Συνήθως δεν την πετυχαίνωΑντζελα αλβανιδοκωλαρα καθως κατευθυνεται στον Ορφεα με πελατη...σημερα 4.15...
Darkstubation
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2021
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Κέντρο Αθήνα Λιοσίων μεριά έχει τίποτα?
giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.198
- Πόντοι
- 486
Εγώ ρε παιδιά αυτήν δεν την έχω πετύχει ποτέ....Αντζελα αλβανιδοκωλαρα καθως κατευθυνεται στον Ορφεα με πελατη...σημερα 4.15...
Μία ερώτηση έχω, λίγο εκτός θέματος, αλλά δεν ξέρω και σε ποιο thread αρμόζει....
Στο sexorama. Καί στο openday,. Υπάρχουν πολλές κ διάφορες κυρίες μιλφ που χρεώνουν από 50 - 80....
Οι φωτογραφίες τους είναι ικανοποιητικές, με κάποιες να ξεχωρίζουν έως και πολύ καλές....
Άλλες με δικό τους χώρο κ άλλες κάνουν κ βίζιτες
Έχει δοκιμάσει κανείς ;
Είναι τίποτα της προκοπής αυτές ή μας δουλεύουν ;
Να περνάτε καλά όλοι μάγκες.....
Στο sexorama. Καί στο openday,. Υπάρχουν πολλές κ διάφορες κυρίες μιλφ που χρεώνουν από 50 - 80....
Οι φωτογραφίες τους είναι ικανοποιητικές, με κάποιες να ξεχωρίζουν έως και πολύ καλές....
Άλλες με δικό τους χώρο κ άλλες κάνουν κ βίζιτες
Έχει δοκιμάσει κανείς ;
Είναι τίποτα της προκοπής αυτές ή μας δουλεύουν ;
Να περνάτε καλά όλοι μάγκες.....
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Και η δεξιά με το φόρεμα δεν πάει πίσω πάντωςΩ ρε κωλαρα.
akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
Εγώ ρε παιδιά αυτήν δεν την έχω πετύχει ποτέ....
Ειναι πολλά χρόνια η Αλβανιδοκολαρα εκει... Τη βρίκεις κυρίως πρωινές ώρες δλδ μετά τις 10 και μέχρι νωρίς το απόγευμα το χειμώνα αν θυμάμαι καλά...
Τελευταία τροποποίηση:
Ποσα λετε να του πηρε ? Φαινεται μαχιμος ο τυπος..Αντζελα αλβανιδοκωλαρα καθως κατευθυνεται στον Ορφεα με πελατη...σημερα 4.15...
Πιατσάρει κυρίως το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα.Ω ρε κωλαρα. Θα την τιμήσω αύριο. Κάθεται και μετά τις 16:00? Συνήθως δεν την πετυχαίνω
Είναι εντελώς PSE και η κωλοτρυπίδα της έχει αφήσει εποχή.
Έχω πολλά χρόνια να την πάρω, τότε το κουλούρι το χρέωνε 30€.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Αντζελα αλβανιδοκωλαρα καθως κατευθυνεται στον Ορφεα με πελατη...σημερα 4.15...
Παρεμπιπτόντως ο πελάτης δείχνει σκληροπυρηνικό μέλος του σάι !
εγώ τη θυμάμαι, τουλάχιστον 10 χρόνια, κοντεύει σε λίγο να βγει στη σύνταξη, έκανε το καλύτερο μερέντιασμα στον πούτσοΕιναι πολλά χρόνια η Αλβανιδοκολαρα εκει... Τη βρίκεις κυρίως πρωινές ώρες δλδ μετά τις 10 και μέχρι νωρίς το απόγευμα το χειμώνα αν θυμάμαι καλά...
Τελευταία τροποποίηση:
γεια σας παιδες και απο εμενα. καινουριος εδω, παιζει καμια πληροφορια για καλο skinny που να αντεχει ελαφρως μεγαλυτερο ανδρικο μοριο για σφυροκοπημα να ξεχαρμανιασω??
για να σου απαντήσουν σ´ αυτό πρέπει να συγκρίνουν τα μόριά τους με το δικό σου
Μία κοντουλα μελαχρινή στο τρίγωνο απογεύματα. Αδύνατη με ωραίο κωλαράκι για ξεσκισμαγεια σας παιδες και απο εμενα. καινουριος εδω, παιζει καμια πληροφορια για καλο skinny που να αντεχει ελαφρως μεγαλυτερο ανδρικο μοριο για σφυροκοπημα να ξεχαρμανιασω??
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.504
- Πόντοι
- 456
Καλησπερα , τωρα τι προγραμμα κανει και τι εχει σαν ταριφα στο φουλ -φουλ ??? PSE , και που κυριως πιασταρι πιο συχνα .ευχαριστω !!!!!Πιατσάρει κυρίως το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα.
Είναι εντελώς PSE και η κωλοτρυπίδα της έχει αφήσει εποχή.
Έχω πολλά χρόνια να την πάρω, τότε το κουλούρι το χρέωνε 30€.
αναμενεται κανεις μαχιμος να επισκεψτει σημερα το τριγωνο μες στην βροχη με ομπρελα για να δει τις κοπελες γ και δ κατηγοριας ???
Γωνία 3ης Σεπτεμβρίου με χαλκοκονδυλη . Όσα αφορά το PSE , αμφιβάλω απο προσωπική εμπειρία. Σε θεωρει δεδομενο εαν της παρεις πανω απο 5-6 φορες και αυτο μετα εχει ως αποτελεσμα να πεφτει η αποδοση της επειδη σε θεωρει δεδομενον. το PSE ειναι ανεκδοτο στην προκειμενη περιπτωση.Καλησπερα , τωρα τι προγραμμα κανει και τι εχει σαν ταριφα στο φουλ -φουλ ??? PSE , και που κυριως πιασταρι πιο συχνα .ευχαριστω !!!!!
Δεν ξερω εαν χρειαζεται νεο θεμα ή ειναι αυτο το θεμα το καλυτερο για να ρωτησω τους πιο παλιους , αλλα σας εχει τυχει στο τριγωνο ή call girl/city tour ή ανεξάρτητη, μια κοπελα αφου την πηρες 1-2 φορες , την επομενη να σου ζητησει αυξηση ταριφας εως και 50% πιο πανω επειδη ''την γαμας πολυ γρηγορα , τον χωνεις φουλ βαθεια και την ξεσκισες την προηγουμενη φορα '' ??? δλδ μιλαμε για αυξηση τιμων σε συγκεκριμενους μονο πελατες που εχουν υψηλες αποδοσεις , σας εχει τυχει ??? και πως αντιδρασατε/αντιδρατε σε αυτο το ενδεχομενο ?
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.504
- Πόντοι
- 456
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου !!!! αλλα δεν μου ειπες τι χρηματα ζητα στο φουλ -φουλ προγραμμα της !!! και παλι ευχαριστω .(για το pse ασε δεν )αναμενεται κανεις μαχιμος να επισκεψτει σημερα το τριγωνο μες στην βροχη με ομπρελα για να δει τις κοπελες γ και δ κατηγοριας ???
Γωνία 3ης Σεπτεμβρίου με χαλκοκονδυλη . Όσα αφορά το PSE , αμφιβάλω απο προσωπική εμπειρία. Σε θεωρει δεδομενο εαν της παρεις πανω απο 5-6 φορες και αυτο μετα εχει ως αποτελεσμα να πεφτει η αποδοση της επειδη σε θεωρει δεδομενον. το PSE ειναι ανεκδοτο στην προκειμενη περιπτωση.
20 εαν θυμαμαι καλα , εχω να την παρω πανω απο 6 μηνες την συγκεκριμενη. αλλα εχω διαβασει εδω μεσα οτι εκοψε να δινει πλεον κ@λ@. επομενως 20 απλο προγραμμα . χωρις να ειμα απολυτα σιγουρος.Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου !!!! αλλα δεν μου ειπες τι χρηματα ζητα στο φουλ -φουλ προγραμμα της !!! και παλι ευχαριστω .(για το pse ασε δεν )
Πιατσάρει 3ης Σεπτεμβρίου, συνήθως μεταξύ Βερανζέρου και Χαλκοκονδύλη, απέναντι από την πλατεία Λαυρίου.Καλησπερα , τωρα τι προγραμμα κανει και τι εχει σαν ταριφα στο φουλ -φουλ ??? PSE , και που κυριως πιασταρι πιο συχνα .ευχαριστω !!!!!
Δεν ξέρω τι εννοείς φουλ-φουλ, εγώ σαν PSE εννοώ σκληρό γαμήσι που συμπεριλαμβάνει και πρωκτικό, με βρισιές, φτυσίματα, (ελαφρά) χτυπήματα κλπ, χωρίς κάτι ακραίο (πάντα με προφυλακτικό). Τότε έπαιρνε 30€.
Δεν ξέρω τι απ´ όλα αυτά κάνει πια γιατί έχω χρόνια να πάω μαζί της, καλύτερα να ρωτήσεις την ίδια.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495