Καταδρομική σήμερα στο τρίγωνο, 22.00. Ψόφια πράγματα, μόνο ένα καινούργιο νεαρό ξανθό στη Διασταύρωση Χαλκοκονδύλη και Καματερού, στο φανάρι. Δεν το πλησίασα, η πείρα μου λέει ότι τα νεαρά και όμορφα κατά κανόνα είναι κομοδίνα στο κρεββάτι. Τριγύρναγα σαν την άδικη κατάρα, μια λεπτή ξανθιά ζήταγε 15 € χωρίς κώλο, κι είχα αποφασίσει να πάρω τη Σάντυ. Τότε με πλησίασε μια που είχα απορρίψει στην προηγούμενη κατεβασιά και με ρώτησε γιατί δεν τη θέλω που είναι καλή κλπ. Με πλησίασε και μου μίλαγε από μέσα της σχεδόν, είχε ζητήσει 25€ χωρίς κώλο. Της απάντησα πως δεν δίνω 25 χωρίς κώλο, όταν η Σάντυ ζητάει 15 και δίνει και το κωλαράκι της. Μου έκανε αντιπρόταση, πως αν δεν τον έχω πολύ μεγάλο και είμαι προσεκτικός, θα πάρει 20€ και θα μου δώσει και κώλο. Δεδομένου ότι ήταν αρκετά ψηλή, λεπτό σωματάκι, καλό στήθος για τα κυβικά της την πήρα. Της ξεκαθάρισα πως αν περάσω καλά μαζί της, θα την ξαναπάρω, το γνωστό ποίημα που λέω σε όλες για να δώσουν καλύτερη παράσταση. Ξεκίνησε με μέτρια πίπα, αλλά τη δουλειά της την έκανε. Με το που μου σηκώθηκε, κάνει ένα μπραφ και κάθεται πάνω στο καυλί μου στυλ Reverse Cowgirl, μέχρι τις μπάλες. Κατά τα άλλα φοβότανε πως θα πονέσει. Τέτοια μαστόρισσα στο γαμήσι από τον κώλο σε αυτή τη στάση, δεν έχω ξαναδεί. Έκανε εξαιρετικό βιδωτό, για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο όχι μόνο έχει φάει αμέτρητες πούτσες, αλλά και το γούσταρε. Και δίσταζε τάχα να την πάρω από πίσω, τέλος πάντων, μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας Μοιρολόγια, λέει ο Σοφός Λαός. Φυσικά της το επεσήμανα, ότι η κωλοτρυπίδα της είναι ορθάνοιχτη και είναι πολύ έμπειρη στα κωλογαμίσια, μη νομίζει πως είμαι χάνος. Έχει αρκετά τατουάζ στο σώμα, μέτρια συμμετοχή, Μιλένα από Βουλγαρία. Τελειώνουμε κάνει πρώτη μπάνιο, ντύνεται και με περιμένει. Μπορείς να φύγεις της λέω, όχι θα σε περιμένω απαντάει. Υψώθηκε η πρώτη Κόκκινη Σημαία δεν είμαι χτεσινός, έκανα τον Κινέζο βέβαια. Μου άρχισε το αγαπητιλίκι. Την άλλη φορά, να κάτσουμε περισσότερη ώρα, να κάνουμε δύο φορές σεξ, κλπ αγαπησιάρικα. - Θα δούμε, απάντησα. - θα μου δώσεις 5€ δώρο που ήμουνα καλή; - Τα αρχίδια μου θα πάρεις (από μέσα μου), - όχι, 20€ συμφωνήσαμε, είπα απέξω. Κατέβηκε μαζί μου και με είχε στη ζητιανιά να της δώσω τουλάχιστον 1€. Ξενέρωσα τελείως με όλα αυτά, υπό άλλες συνθήκες θα την ξανάπαιρνα, τώρα χλωμό το βλέπω