Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Τυπε κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ ή περιγραφεις λάθος εσυ.
Ο Άγιος Σωστής η εκκλησία δίπλα στο Ciao δεν είναι;
Το oden stacity ήταν στην ανοδο-για άνοδο μιλάς;
Απέναντι ακριβώς από τον Άγιο Σωστή που σωστά κατάλαβες δίπλα στο CIAO. Εκεί λοιπόν υπάρχει μια υπόγεια διάβαση η οποία σε βγάζει στον παραλληλο της Συγγρου από την μεριά της Καλλιθέας, δηλαδή την κάθοδο προς θαλασσα. Με το που ανέβεις λοιπόν την υπόγεια διάβαση και βρεθεις στον δρόμο η τυπισσα, ή ο τυπάς, είναι 50 μέτρα πιο πανω (προς Φιξ δηλαδή). Εκεί είναι και το ATM της Εθνικής, αλλά είναι σε σκαλακια μαρμάρινα, περιπου 20 στο συνολο. Την είδα παλι σήμερα πριν 30 λεπτά, 05:00 γιατί έβγαλα λεφτά από την Εθνική πριν παω για δουλειά.

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
389
Πόντοι
20
Καταδρομική σήμερα στο τρίγωνο, 19.30. Οι Κινέζες Σόσσα και Σίσσυ, στις θέσεις τους, η Σίσσυ με Κόκκινη φουστίτσα. Έξω από τον Ορφέα τρεις Πακιστανές, οι δύο με την παραδοσιακή τους φορεσιά, η μια με σορτσάκι, να μην χάσουμε το θέαμα της κυτταρίτιδας που ξεχείλιζε. Κανα δυό γαμεύσιμα κομμάτια, η κοντοστούπα που ισχυρίζεται πως είναι από τα Γιάννενα, η κοκαλιάρα πρεζού που είναι γεμάτη τατουάζ κι αυτή με φορεματάκι. Το καλύτερο το φυλάω για το τέλος. Μια χαρακτηριστική εκπρόσωπος του είδους Κοντοπούτανος ο Χαριτωμένος (Brevis Cutis) της Ελληνικής Μουνίδας. Νεαρή, πανέμορφη Ελληνίδα, μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά από τη μια πλευρά, μαύρο σορτσάκι, μεγάλο τατού στο αριστερό χέρι. Δήλωσε Μαρία, τα κάνει όλα και θέλει 30€. Αν δεν είχα κανονίσει με στανταράκι θα τη δοκίμαζα, κι αύριο μέρα είναι

Χθεσινή καταδρομική γύρω στις 18:30 για να τσεκάρω κυρίως τη Μαρία Brevis Cutis του συναγωνιστή J&B (Ιωάννη Μπόκολου)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΟΛΑ

Τη συγκεκριμένη την είχα πάρει φέτος, ένα μεσημέρι κάπου στα τέλη Μαίου για 15€, δεν την είχα ξαναδεί από τότε
Πραγματικά ωραία κοπέλα, έδειχνε εντελώς έξω απ' τα νερά της, μπροστά στο Christiana, προφανώς είχε μείνει από λεφτά.
Ντροπαλή και γλυκιά στο δρόμο, ξινή και βιαστική στο δωμάτιο, ζητούσε συνεχώς εξτρά για οτιδήποτε, μου τα σπασε, της τα δωσα στο στόμα και την έδιωξα.
Εμφανώς ξεψαρωμένη χθες, την πρόλαβα να βάζει ένα ψηλό στο χοτέλι, καλά θα πέρασε φαντάζομαι :jerking2:
Δε νομίζω να έχει καλυτερέψει από τότε, καθαρά για αρπαχτή είναι η κοπέλα, συνεπώς προσοχή!

Κατά τα άλλα παρακμή, ένα καλό κομμάτι (πλην της Μαρίας της φόλας) δεν είδα πουθενά, οι εποχές με τα όμορφα γυφτορουμανοβουλγαράκια, τα αματούρια και τις πρεζούδες Α' σταδίου πέρασαν ανεπιστρεπτί, δυστυχώς

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596
Απέναντι ακριβώς από τον Άγιο Σωστή που σωστά κατάλαβες δίπλα στο CIAO. Εκεί λοιπόν υπάρχει μια υπόγεια διάβαση η οποία σε βγάζει στον παραλληλο της Συγγρου από την μεριά της Καλλιθέας, δηλαδή την κάθοδο προς θαλασσα. Με το που ανέβεις λοιπόν την υπόγεια διάβαση και βρεθεις στον δρόμο η τυπισσα, ή ο τυπάς, είναι 50 μέτρα πιο πανω (προς Φιξ δηλαδή). Εκεί είναι και το ATM της Εθνικής, αλλά είναι σε σκαλακια μαρμάρινα, περιπου 20 στο συνολο. Την είδα παλι σήμερα πριν 30 λεπτά, 05:00 γιατί έβγαλα λεφτά από την Εθνική πριν παω για δουλειά.
Εκεί είναι συνήθως από τις 23:00 περιπου.
Την έχω πετύχει πολλές φορές.Απλα την έχω δει όχι χύμα στο δρόμο λίγο πιο μέσα όπως λες

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
612
Πόντοι
81
το έχω πάθει, η γυναίκα που την πέρασα για πουτάνα μου είπε πως δεν ήταν εκεί για αυτό το λόγο, μάλιστα μου είπε το λόγο, της μίλησα στον πληθυντικό, και της εξήγησα πως έχει πολλές κοπέλες εκεί γύρω που κάνουν κάτι τέτοιο και ότι ήταν πολύ ευπαρουσίαστη και για αυτό την πλησίασα, ζήτησα πάλι συγνώμη και αυτό ήταν! Εκείνη δεν είπε τίποτα
Θα την καυλωσες φιλε. πολλες εχουν την φαντασιωση οτι ειναι πουτανες.. δεν το συνεχιζες λίγο μηπως τσιμπαγε και με κανα 50αρι τα εκανε ολα; :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Μποκολος ! Πήγα σήμερα τριγωνο. Φαντάζομαι ότι το λένε τριγωνο λόγω του σχήματος τριγώνου στον χάρτη σωστα;; Λοιπόν εγώ δεν είδα τόσες πολλές όσες αναφέρονται! Πήγα βέβαια 23:30. Είδα μια στην καποδιστριου με Αριστοτελους. 3 έξω από τον Ορφέα... μια ξανθιά, μια μελαχρινή, και μια που δεν βλεπότανε μιλάμε... Επίσης είδα μια καλή περίπτωση στην Αριστοτέλους με Σολωμού. Αυτά. Ούτε Ασιάτισσες ούτε γυφτησες.
Ναι, αμέλησα να ενημερώσω πως ο Κανόνας είναι να εξαφανίζονται μόλις πέφτει το σκοτάδι. Η Σίσσυ και η Σόσσα κάθονται κατά κανόνα Μενάνδρου και Χαλκοκονδύλη προς τη Μάρνης. Μια νεαρή και όμορφη μάλλον βουλγαρογύφτισσα πιατσάρει έξω από το Ξενοδοχείο Liberty επί της Αριστοτέλους πριν τη διασταύρωση με την Χαλκοκονδύλη, εκεί τουλάχιστον την είδα χτες. Δεν ξέρω τι κάνει στο κρεβάτι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Επίσης ήθελα να ρωτήσω οποίο μέλος ξέρει τι τιμές παίζουν στα ξενοδοχεία του τριγώνου. Για παράδειγμα το Liberty πόσο κοστίζει;; Επίσης ο Ορφέας πόσο κοστιζει;; Και πως χρεωνουν;; με την ωρα;;
Για το Liberty δεν γνωρίζω, δεν έχω πάει πρόσφατα. όλα τα άλλα όμως, και ο Ορφέας έχουν 5€ για μισή ώρα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
Θα την καυλωσες φιλε. πολλες εχουν την φαντασιωση οτι ειναι πουτανες.. δεν το συνεχιζες λίγο μηπως τσιμπαγε και με κανα 50αρι τα εκανε ολα; :)
δεν το σκέφτηκα αν και δεν θα γινόταν, αν την έβλεπες, κοκκίνησε από ντροπή, μιλούσε χαμηλόφωνα και προσπαθούσε να μου πει γιατί ήταν εκεί όλη κτλ κτλ! ναι ήταν ωραία γυναίκα

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
612
Πόντοι
81
δεν το σκέφτηκα αν και δεν θα γινόταν, αν την έβλεπες, κοκκίνησε από ντροπή, μιλούσε χαμηλόφωνα και προσπαθούσε να μου πει γιατί ήταν εκεί όλη κτλ κτλ! ναι ήταν ωραία γυναίκα
Οταν σε μια γυναικα της την πεφτεις (και ενώ γινεται μαλακια) συνεχίζει και σου μιλάει, κρυφογουστάρει. Θα μπορουσες να της πεις, νιωθω πολυ ασχημα για αυτό και κάτι πρέπει να κάνω για να με συγχωρεσεις. να σε κεράσω ένα φαγητό, ενα ποτο, να σου στειλω λουλουδια κατι.... και να τις το γυρισεις σε νορμαλ συζητηση. Ανωμαλο σκηνικό, αυτα ειναι τα καλύτερα.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
Οταν σε μια γυναικα της την πεφτεις (και ενώ γινεται μαλακια) συνεχίζει και σου μιλάει, κρυφογουστάρει. Θα μπορουσες να της πεις, νιωθω πολυ ασχημα για αυτό και κάτι πρέπει να κάνω για να με συγχωρεσεις. να σε κεράσω ένα φαγητό, ενα ποτο, να σου στειλω λουλουδια κατι.... και να τις το γυρισεις σε νορμαλ συζητηση. Ανωμαλο σκηνικό, αυτα ειναι τα καλύτερα.
anyway τώρα πέταξε το :alivedick:

Remoundos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2021
Like
13
Πόντοι
0
Καταδρομικη στο τριγωνο στις 20:00 σήμερα. Έξω από το Liberty μπατσικο με 2 μπάτσους. Λέω τους την πέσανε, αλλά σε λίγο έφυγε. Προς έκπληξη μου είχε 3-4 κοπέλες απέξω σε αντίθεση με τα τραβελια που ήταν σε αυτή τη θέση χτες. Συγκεκριμένα Μενανδρου και Χαλκοκονδύλη περίμενα να δω επιτέλους αυτές τις Ασιάτισσες Σισσυ και Σοσσα , αλλά αντίθετα είδα έναν μπάτσο να περιμένει ακριβώς εκεί με τα χέρια πίσω από την πλάτη. Τώρα τι περίμενε ποιος ξέρει.... Έξω από τον Ορφέα νέκρα... Αν υπάρχει κάποιος άλλος δρόμος στο τριγωνο για πιατσα ας μας πει κάποιος παλιός!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Καταδρομική σήμερα στο τρίγωνο, 22.00. Ψόφια πράγματα, μόνο ένα καινούργιο νεαρό ξανθό στη Διασταύρωση Χαλκοκονδύλη και Καματερού, στο φανάρι. Δεν το πλησίασα, η πείρα μου λέει ότι τα νεαρά και όμορφα κατά κανόνα είναι κομοδίνα στο κρεββάτι. Τριγύρναγα σαν την άδικη κατάρα, μια λεπτή ξανθιά ζήταγε 15 € χωρίς κώλο, κι είχα αποφασίσει να πάρω τη Σάντυ. Τότε με πλησίασε μια που είχα απορρίψει στην προηγούμενη κατεβασιά και με ρώτησε γιατί δεν τη θέλω που είναι καλή κλπ. Με πλησίασε και μου μίλαγε από μέσα της σχεδόν, είχε ζητήσει 25€ χωρίς κώλο. Της απάντησα πως δεν δίνω 25 χωρίς κώλο, όταν η Σάντυ ζητάει 15 και δίνει και το κωλαράκι της. Μου έκανε αντιπρόταση, πως αν δεν τον έχω πολύ μεγάλο και είμαι προσεκτικός, θα πάρει 20€ και θα μου δώσει και κώλο. Δεδομένου ότι ήταν αρκετά ψηλή, λεπτό σωματάκι, καλό στήθος για τα κυβικά της την πήρα. Της ξεκαθάρισα πως αν περάσω καλά μαζί της, θα την ξαναπάρω, το γνωστό ποίημα που λέω σε όλες για να δώσουν καλύτερη παράσταση. Ξεκίνησε με μέτρια πίπα, αλλά τη δουλειά της την έκανε. Με το που μου σηκώθηκε, κάνει ένα μπραφ και κάθεται πάνω στο καυλί μου στυλ Reverse Cowgirl, μέχρι τις μπάλες. Κατά τα άλλα φοβότανε πως θα πονέσει. Τέτοια μαστόρισσα στο γαμήσι από τον κώλο σε αυτή τη στάση, δεν έχω ξαναδεί. Έκανε εξαιρετικό βιδωτό, για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο όχι μόνο έχει φάει αμέτρητες πούτσες, αλλά και το γούσταρε. Και δίσταζε τάχα να την πάρω από πίσω, τέλος πάντων, μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας Μοιρολόγια, λέει ο Σοφός Λαός. Φυσικά της το επεσήμανα, ότι η κωλοτρυπίδα της είναι ορθάνοιχτη και είναι πολύ έμπειρη στα κωλογαμίσια, μη νομίζει πως είμαι χάνος. Έχει αρκετά τατουάζ στο σώμα, μέτρια συμμετοχή, Μιλένα από Βουλγαρία. Τελειώνουμε κάνει πρώτη μπάνιο, ντύνεται και με περιμένει. Μπορείς να φύγεις της λέω, όχι θα σε περιμένω απαντάει. Υψώθηκε η πρώτη Κόκκινη Σημαία δεν είμαι χτεσινός, έκανα τον Κινέζο βέβαια. Μου άρχισε το αγαπητιλίκι. Την άλλη φορά, να κάτσουμε περισσότερη ώρα, να κάνουμε δύο φορές σεξ, κλπ αγαπησιάρικα. - Θα δούμε, απάντησα. - θα μου δώσεις 5€ δώρο που ήμουνα καλή; - Τα αρχίδια μου θα πάρεις (από μέσα μου), - όχι, 20€ συμφωνήσαμε, είπα απέξω. Κατέβηκε μαζί μου και με είχε στη ζητιανιά να της δώσω τουλάχιστον 1€. Ξενέρωσα τελείως με όλα αυτά, υπό άλλες συνθήκες θα την ξανάπαιρνα, τώρα χλωμό το βλέπω

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Καλησπέρα και από μένα φίλοι συναγωνιστές μετά από σημερινή μου τσάρκα στο τρίγωνο θα σας πω και γω τη πρώτη εμπειρία μου!
Ξεκινήσα με μηχανή μου (μεγάλη ευκολία σε σχέση με τ αμάξι για τέτοιες δουλειές ) από Ομόνοια τρίτης Σεπτεμβρίου μετά αριστερά Καποδίστριου αριστερά σωκρατους όπως μας τα λέει και ο έμπειρος Μποκολος(gps είσαι φίλε βοήθησες πολύ) και φτάνω στο Ορφέα είχε απ έξω μια 45 άρα μαύρα μαλλιά αδιάφορη και δυο Πακιστανές μια γεματουλα σάρανταρα άσχημη και μια πιο αδύνατη νεαρή με τη παραδοσιακή της φορεσιά με καυλωσε και πήγα να δω τη λέει απο κοντά τη πλησιάζω με βλέπει χαμογελάει μου λέει 20 συν 5 ξενοδοχείο αλλά κάτι με κάνε και δε τη πήρα μου λέει θες τη φίλη μου όχι λέω και φεύγω καθώς φεύγω ήταν μια κοπέλα λίγο πιο κάτω απο το Ορφέα εκει που έχει και ένα μαγαζί με βαλιτσεσ Στη γωνία γύρω στα 25 1,60 υψος ίσιο μαλλί πολύ ωραίο γκομενακι μελαχρινή μελαμψή με σκουλαρίκι στα χείλη και στεκόταν μόνη της λέω καμία γύφτο Βουλγαρα θα ναι κάτσε να χωθώ πλησιάζω τη χαιρετάω με χαιρετάει όλα καλά της λέω ναι μου λέει εκείνη και γυρνάω και της λέω
Πόσο ;;;
Τι πόσο μου λέει ρε φίλε ;;;σε άπταιστα ελληνικά
(Λεω απο μέσα μου μαλακια ρώτησα δεν είναι της δουλειάς η κοπέλα θα φάω ξύλο )
Της λέω ξέρεις πόσο μακριά είναι απο δω η Ομόνοια μου λέει όχι φίλε δεν είμαι απο εδώ
Ξέρω θα με κράξετε αλλά ρε παιδιά πιστεύω και σεις θα τη πατάγατε αν βλέπατε μια ωραία κοπέλα μόνη της απ έξω απτό Ορφέα
Τεσπα απ τη μια ξενέρωσα απ την άλλη γελάγα με τον εαυτό μου την εκανα και πήγα Φωκαίας 25β και γαμησα τη Σάρα το γυφτακι και μου φύγαν οι καυλες !!
Μη χαλνιεσαι τυπε.

Δεν υπαρχει πουτανιαρης που να σεβεται τον εαυτο του που να ρωτησε κανονικη κοπελα "πόσο?'.

kutolalakis

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Like
14
Πόντοι
0
Καταδρομική σήμερα στο τρίγωνο, 22.00. Ψόφια πράγματα, μόνο ένα καινούργιο νεαρό ξανθό στη Διασταύρωση Χαλκοκονδύλη και Καματερού, στο φανάρι. Δεν το πλησίασα, η πείρα μου λέει ότι τα νεαρά και όμορφα κατά κανόνα είναι κομοδίνα στο κρεββάτι. Τριγύρναγα σαν την άδικη κατάρα, μια λεπτή ξανθιά ζήταγε 15 € χωρίς κώλο, κι είχα αποφασίσει να πάρω τη Σάντυ. Τότε με πλησίασε μια που είχα απορρίψει στην προηγούμενη κατεβασιά και με ρώτησε γιατί δεν τη θέλω που είναι καλή κλπ. Με πλησίασε και μου μίλαγε από μέσα της σχεδόν, είχε ζητήσει 25€ χωρίς κώλο. Της απάντησα πως δεν δίνω 25 χωρίς κώλο, όταν η Σάντυ ζητάει 15 και δίνει και το κωλαράκι της. Μου έκανε αντιπρόταση, πως αν δεν τον έχω πολύ μεγάλο και είμαι προσεκτικός, θα πάρει 20€ και θα μου δώσει και κώλο. Δεδομένου ότι ήταν αρκετά ψηλή, λεπτό σωματάκι, καλό στήθος για τα κυβικά της την πήρα. Της ξεκαθάρισα πως αν περάσω καλά μαζί της, θα την ξαναπάρω, το γνωστό ποίημα που λέω σε όλες για να δώσουν καλύτερη παράσταση. Ξεκίνησε με μέτρια πίπα, αλλά τη δουλειά της την έκανε. Με το που μου σηκώθηκε, κάνει ένα μπραφ και κάθεται πάνω στο καυλί μου στυλ Reverse Cowgirl, μέχρι τις μπάλες. Κατά τα άλλα φοβότανε πως θα πονέσει. Τέτοια μαστόρισσα στο γαμήσι από τον κώλο σε αυτή τη στάση, δεν έχω ξαναδεί. Έκανε εξαιρετικό βιδωτό, για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο όχι μόνο έχει φάει αμέτρητες πούτσες, αλλά και το γούσταρε. Και δίσταζε τάχα να την πάρω από πίσω, τέλος πάντων, μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας Μοιρολόγια, λέει ο Σοφός Λαός. Φυσικά της το επεσήμανα, ότι η κωλοτρυπίδα της είναι ορθάνοιχτη και είναι πολύ έμπειρη στα κωλογαμίσια, μη νομίζει πως είμαι χάνος. Έχει αρκετά τατουάζ στο σώμα, μέτρια συμμετοχή, Μιλένα από Βουλγαρία. Τελειώνουμε κάνει πρώτη μπάνιο, ντύνεται και με περιμένει. Μπορείς να φύγεις της λέω, όχι θα σε περιμένω απαντάει. Υψώθηκε η πρώτη Κόκκινη Σημαία δεν είμαι χτεσινός, έκανα τον Κινέζο βέβαια. Μου άρχισε το αγαπητιλίκι. Την άλλη φορά, να κάτσουμε περισσότερη ώρα, να κάνουμε δύο φορές σεξ, κλπ αγαπησιάρικα. - Θα δούμε, απάντησα. - θα μου δώσεις 5€ δώρο που ήμουνα καλή; - Τα αρχίδια μου θα πάρεις (από μέσα μου), - όχι, 20€ συμφωνήσαμε, είπα απέξω. Κατέβηκε μαζί μου και με είχε στη ζητιανιά να της δώσω τουλάχιστον 1€. Ξενέρωσα τελείως με όλα αυτά, υπό άλλες συνθήκες θα την ξανάπαιρνα, τώρα χλωμό το βλέπω
Από καθαριότητα τι έλεγε ; Την πήρες Κόλο με Καποτά καί gel δλδ η τύπισσα το ήξερε καλά το άθλημα η έκανε νάζια κλπ ; Και κάτι τελευταίο μια πού είσαι master ,Μαυρούλα από Κόλο βρίσκω κάπου; Αυτές παίζουν με gel η θα σκιστεί το λάστιχο και θα τρέχω ; Ευχαριστώ master, καλά γαμήσια

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Καλησπερα πρωινη εξορμηση στο τριγωνο , μετα απο πολυ καιρο ειδα την αλβανοκωλαρα απο αλβανια , ειχε εξαφανιστει για αρκετο καιρο η αντζελα ετσι τουλαχιστον συστινεται, πανω απο 1 μηνα δεν εχω πετυχει την μαρια απο ρουμανια που συχναζει χαλκοκονδυλη και 3 σεπτεμβριου οτι ωρα και να περασω απο πρωινες μεχρι αργα απογευματινες . Η αντζελα με την κωλαρα ζηταει 80 ευρω την ωρα . Εξω απο ορφεα ειδα 2 πακιστανες ή μπαγλατεσιανες και πολυ κοντα εκει 2 κινεζες πανω απο 50 χρονων . Επισης τις τελευταιες ημερες πετυχαινω καματερου κοντα στο ορφεα μια μαυρουλα , δεν ξερω εαν αξιζει.

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Εξω απο το προποτζιδικο στην αριστοτελους υπαρχει μια βουλγαρα δεν θυμαμαι το ονομα,λευκη ,κοντουλα με γυαλια μοιωπιας ,ζητησε 40 ευρω για απλο προγραμμα αλλα δεν την πηρα.

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Επισης γωνια αριστοτελους και χαλκοκονδυλη ή 3 σεπτεμβριου και καποδιστριου συχναζουν κατα διαστηματα 2 ελληνιδες φαινονται πρεζουδες σε αρχικο σταδιο, ζηταει η καθεμια απο 20 ευρω

phantasm

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
42
Πόντοι
0
καλησπερα, πρωτο ποστ, και θα ειναι σημερινης εξορμησης και ενημερωσης.

βγηκα κατα τις 23:30 με budget 20-30 ευρω μαξιμουμ, απο το 50ρικο που περισσεψε απο τις διακοπες, να εκτελεσω μια προχειρη αποστολη κ να γυρισω, να κοιμηθω ησυχος. σημειωση: σε ολα τα σημεια περασα 2 φορες, με διαφορα 4-5 λεπτα, μηπως και δεν ειχα δει κατι καλα.
ξεκιναω το quest, ενθυμουμενος πως στον σκλαβενιτη, προς περαμα, ειδα προχτες την μαυρουλα, κ μιας κ την ειχα τιμησει πριν πολλους μηνες ξανα, ειπα να δοκιμασω την τυχη μου. πουθενα η μαυρουλα. κανω τον κυκλο μηπως την εβλεπα σε κανα αμαξι, σε καμια καβατζα. τιποτα.
φευγω για σκαραμαγκα, χωνομαι στα στενα πισω απο τον γλαρο, τα ξεψαχνιζω περα δωθε, βγαινω ξανα στον κεντρικο δρομο, ξαναχωνομαι στα στενα, τιποτα. νεκρα. κρανιου τοπος.
θολωνω, φευγω καρφωτος για καβαλας, και απο εκει κηφισο, να ξεκινησω ανοδο απο λαχαναγορα μεχρι κτελ. σε ολη την παροδο, κρανιου τοπος, μηδεν. λιγο μετα τα κτελ, στα δεξια, βλεπω λιγο κινητικοτητα, κοβω λιγο να χαζεψω, και βλεπω ολα τα αυτοκινητα εκοβαν λασπη μολις πλησιαζαν. πλησιαζω κ εγω, βλεπω τον αστεριξ κ τον οβελιξ. μια μικροκαμωμενη μελαχροινη, με κολλητο λευκο φορεμα, αλλα με πολυ ασχημο προσωπο, και παραδιπλα μια που ετρωγε ολο το φαϊ της και θα ηταν μονο για συγκεκριμενα γουστα.
γυρναω τελειως, παω πετρου ραλλη, πριν τον κηφισο, να δω εκεινη την ξανθουλα, καπνος και αυτη.
αναστροφη, φευγω για κωνσταντινουπολεως, πισω απο το ρουφ, αχυρενιες μπαλες στον δρομο!
θυμαμαι πως πριν 2 χρονια, εκανα καταθεση σπυρου πατση 40, με 20ρικο, και σταματαω, ανοιγω google να δω ποιες κοπελες εχουν βαρδια, βλεπω "ωραριο 10:00-00:00". κοιταω στο κινητο πανω δεξια, 00:20 η ωρα.

η καταληξη ειναι πως εκαψα καμια 50ρια χλμ βενζινης για να καταληξω στο περιπτερο, να παρω μπυρα, να παραγγειλω burger και να γραψω αυτο εδω το ποστ.

ρε τι νεκρα σε πειραια και περιξ ειναι αυτη?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Πωωωω αδερφέ μου χει τύχει κι εμένα αυτό το πράγμα πριν κάποια χρόνια με πουτάνα εκεί στο κέντρο...
Αφότου κάναμε ότι κάναμε.. να μου ζητάει τσιγάρο, κάνα 1€ να πάρει μόνη της, να της δώσω τον αριθμό μου κτλ.
ΔΕΝ μπορείς να φανταστείς τί ξενέρα είχα φάει...
:confused: :confused::confused::confused:

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
389
Πόντοι
20
Επισης γωνια αριστοτελους και χαλκοκονδυλη ή 3 σεπτεμβριου και καποδιστριου συχναζουν κατα διαστηματα 2 ελληνιδες φαινονται πρεζουδες σε αρχικο σταδιο, ζηταει η καθεμια απο 20 ευρω
Τι ώρες τις είδες φίλε?
Κάνε μια περιγραφή αν μπορείς, σώμα, ύψος, ηλικία :)

Τη μαυρούλα που γράφεις παραπάνω την έχω πετύχει κι εγώ κανα δυο φορές μεσημέρι, αλλά δεν έτυχε ποτέ να είναι στημένη έξω από χοτέλ, ήταν στη γύρα, οπότε δεν..
Λέω για μια κοντούλα, με ωραίο αδύνατο σώμα και κοτσιδάκια ράστα, σωστά?

Τελευταία τροποποίηση:

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Τι ώρες τις είδες φίλε?
Κάνε μια περιγραφή αν μπορείς, σώμα, ύψος, ηλικία :)

Τη μαυρούλα που γράφεις παραπάνω την έχω πετύχει κι εγώ κανα δυο φορές μεσημέρι, αλλά δεν έτυχε ποτέ να είναι στημένη έξω από χοτέλ, ήταν στη γύρα, οπότε δεν..
Λέω για μια κοντούλα, με ωραίο αδύνατο σώμα και κοτσιδάκια ράστα, σωστά?
Συνηθως μεσημεριανες ωρες τις εχω δει και οχι καθε ημερα. 35 με 40 χρονων φαινονται. Κατα διαστηματα τωρα μπορει να εξαφανιζονται , πχ εδω και 1 μηνα δεν μπορω να βρω την ρουμανα την μαρια που κανει πιατσα χαλκοκονδυλη με 3 σεπτεμβριου και ενω την ειχα τιμησει πολλες φορες με 20 ευρω απλο προγραμμα. Ναι η μαυρουλα ειναι αυτη που λες την πετυχαινεις συνηθως μεσημερι γωνια καματερου κοντα στο χοτελι ορφεας αλλα μπορει να την δεις και εξω ακριβως απο το χοτελι ορφεας. Επισης εχω παρατηρησει οτι καποιες κοπελες δεν εχουν σταθερο προγραμμα δλδ μια μπορει να την δεις μεσημεριανες ωρες και μετα να το γυρισει βραδυ καποιες ημερες... η μαυρουλα την εχω πετυχει να μπαινει στο χοτελι 2 ή 3 φορες με πελατες οποτε ορμα εαν σου αρεσει. Εμενα πηγε να με πλησιασει αλλα την απεφυγα ευγενικα. Δεν ξερω εαν ειναι φολα οπως γινεται συνηθως με τις μαυρες απο νιγηρια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom