Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.921
- Πόντοι
- 9.846
Χθες το βράδυ περι τις 23:30 Συγγρού ψηλά (προς Φιξ) η πρωτη εκδιδομενη στον δρόμο. Μια ξανθιά 1,85 με τακουνι άνετα, κορμί απίστευτο και φάτσα 100% γυναικεία. Ασπρο ολόσωμο εφαρμοστο φόρεμα άκρως εντυπωσιακό! Αν και δεν είχα σκοπό να μιλήσω γιατί πηγαινα σπίτι μου πεζος, μένω δίπλα, ρωτάω τι τιμή έχει και μου είπε 50 πισω στο στενό, 70 μια ώρα στο σπίτι της. Επίσης επειδη δεν της γεμιζα το μάτι μου λέει "Μπορείς να με γαμησεις";;;... (ειμαι 1,75 πολυ αθλητικός) που να' ξερε ότι άμα την έβαζα κάτω δεν θα έμενε κωλομπιθροξυλο... Επίσης μετά μου λέει ότι είναι γυναίκα και όχι τραβεστί και μου σκάει ένα χαμόγελο γάμησέτα... Τρελός πατος και πολυ περιποιημενα δόντια. Δεν ενέδωσα διότι θεωρησα πως ήταν εγχειρισμενη διότι η φωνή ήταν καπως...κι εγώ δεν παω με άντρες. Αν όμως κάποιος μου έλεγε ότι όντως ήτανε γυναίκα θα το σκεφτώ... Αλλά θεωρώ πως δεν. Παλιά στο ίδιο σημείο όμως ήτανε μια Αλβανιδα οντως γυναίκα άρα μήπως αυτό το σημείο που είναι στην αρχή το καταλαμβάνουν καθαρές γυναίκες και την αδικω; Τώρα τελευταία πολλες κοπέλες που είναι ψηλές έχουνε βαριά φωνή, μήπως ήτανε γυναίκα; (μπααα..)