Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.505
- Πόντοι
- 8.846
Προτιμώ τους γιαπωνέζους...ναι γιαυτό γαμάει....
καπνιστό μπέικον και τέτοια φάση
πάει πολύ με τυριά, προσούτα, σαλάμια και τέτοια
Προτιμώ τους γιαπωνέζους...ναι γιαυτό γαμάει....
Ήρθα να βοηθήσω με το εκλεπτυσμένο αλλά κι εκλεκτικό στυλ μου.
ναι γιαυτό γαμάει....
δεν έχω δοκιμάσει πολλάΠροτιμώ τους γιαπωνέζους...
Τον έψαξα κι αυτόν τον αποτυχημένο που μου είπες όπως και τους άλλους που μου αναφέρετετοτε γραψε κανενα σεντονι α λα christos savvidis τυπε
έχω δοκιμάσει νίκκα....δεν θυμάμαι αν ήταν το συγκεκριμένο
Δοκίμασε και θα με θυμηθείς.
Σκέτο, ούτε καν παγακι
Μπέρμπον (καλαμπόκι) μου αρέσει.δεν έχω δοκιμάσει πολλά
έχω μείνει στα κλασικά και στα μπέρμπον τα οποία είναι υποτιμημένα κατά τη γνώμη μου
Η φορολόγηση , Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ .... είναι κάτι διαφορετικό ;;;;Καλά αυτά είναι δεδομένα....και υπάρχουν άνθρωποι που επειδή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα σε ένα κόσμο που θέλει δουλειά για να φας ονειρεύονται ένα κόσμο που θα σαπίζουν τον άλλον για να του πάρουν το φαγητό
Ναι, έχουν πολυ καλή ρπίγευση αν και αυτα ειναι γουστα. Το κοφι γκρειν πάντως δεν παίζεται. Με μαυρη σοκολατα γαμάει...έχω δοκιμάσει νίκκα....δεν θυμάμαι αν ήταν το συγκεκριμένο
πάντα χωρίς πάγο τα πίνω αλλιώς δεν έχει νόημα η γεύση
δυνατό ήταν αν θυμάμαι καλά και με φουλ επίγευση
Δεν έχω πιειεπίσης μου αρέσει πολύ το μπαλβενί.....και αυτό πολύ καλό και εύκολο
δεν το κατάλαβα αυτό τι σχέση έχει η φορολόγηση με αυτά που συζητάμε?Η φορολόγηση , Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ .... είναι κάτι διαφορετικό ;;;;
Ξεσκίζει εμάς που δεν επιβαρύνουμε το δημόσιο .... για να πληρώνει τους κηφήνες ....
ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ .........
ή θα λείψει από κανέναν η δουλειά τους, αν απολυθούν 200.000 και πέσει η φορολογία στο 1/3.
ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ....
Υπάρχουν τόσα πολλά που και να θες δεν μπορείς να δοκιμάσεις τα πάντα...ευτυχώς που μπορείς να βρεις ποιοτικά και σε λογικές τιμέςΝαι, έχουν πολυ καλή ρπίγευση αν και αυτα ειναι γουστα. Το κοφι γκρειν πάντως δεν παίζεται. Με μαυρη σοκολατα γαμάει...
Δεν έχω πιει
Έχω συσσωρευμενο θυμό τυπε.Μπααααααααρμπαγιάννη με την στάαααααααααμνα, ποια εσωτερική ανάγκη σε οδηγεί
να τσιτώνεσαι σε μια απλή ερώτηση;
Δεν είμαι παοκ ρε μπασταρδε. Αρης είμαι. Αλλά δεν έχει σημασία εν προκειμένω τι είμαι.Ρε σκουπίδι της κοινωνίας,δεν πας στο διαολο απο δω μεσα;Κανενας σκατοπαοκτσης εισαι της κακιας ωρας,απο αυτους που τραγουδανε "λευτερια στα αδερφια μας"
Με ποια ευθυνη της Αστυνομιας σκοτωθηκε ο Αλκης;;;
Πειράζουν κανεναν οι Αστυνομικοι αν δεν προκαλει,αν δεν κανει κατι;;;
Αν ετυχε δηλαδη μια φορα και μεσα στον πανικο και την φασαρια να χτυπησαν εναν περαστικο τι εγινε δηλαδη;;
Τολμας και μιλας και κακως δεν εχει μπαναριστει ακομα.
Που πηγαινετε να σκοτωσετε σε αγωνες με παιδακια στη ΣΟΥΡΩΤΗ κλπ
Πόσο πληρώνεις να γίνω πειραματοζωο;Τύπε είσαι σε 48ωρη έξαρση...
Case study, πέρνα από αθηνών 374 σε παρακαλώ.
Γίνε μια φορα στη ζωή σου χρήσιμος σε επιστήμη και κοινωνία...
Μια καλή λύση είναι να κοιτάς την πάρτη σου και όσους σε νοιάζουν.Έχω συσσωρευμενο θυμό τυπε.
Δεν μπορώ να σου απαντήσω, δεν είμαι σε θέση να απαντήσω. Όμως όλο το πράγμα βρωμάει από παντού. Δεν θα τον κλάψω όμως. Κάθαρση πρέπει να γίνει και στους συνδέσμους (όπου ημΚάποιοι λέμε ότι θα πρέπει και οι ΜΑΤ να φέρουν καμερες στις στολές αλλά οι συνδικάλες τους δεν το θέλουν. Ε ας βγάζουν τα μάτια τους.