Νέα

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Backpacker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Επειδή αυτό ήταν το νομικό πλαίσιο της χώρας εκείνη την εποχή.

Η δική σου λογική επιβαρύνει επίσης κάποιους άλλους, που προτιμούν να εκτεθούν σε δήμοσιους χώρους στον ιό, για να αναπτύξουν φυσική ανοσία.

Εσύ θες εμβόλιο. Ο άλλος θέλει φυσική ανοσία. Σε όποιον κάτσει καλύτερα. Ο καθένας με τη μοίρα του.
Εσυ δηλαδη επιχειρηματολογεις οτι επρεπε να αφεθει ελευθερος οποιος ηθελε να εκτεθει στον ιο για να αποκτησει φυσικη ανοσια.

Κανενα προβλημα τύπε, μην κάνεις και το εμβολιο της φυματιωσης, πηγαινε στην Ουγκαντα να κολλησεις και να αποκτησεις φυσικη ανοσια

Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα ρε πουστη μου

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.635
Πόντοι
2.356
Δε μου λέει κάτι η Ουγκάντα, ούτε με ενδιαφέρει η φυσική ανοσία στη φυματίωση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.720
Πόντοι
3.656
Επειδή αυτό ήταν το νομικό πλαίσιο της χώρας εκείνη την εποχή.

Η δική σου λογική επιβαρύνει επίσης κάποιους άλλους, που προτιμούν να εκτεθούν σε δήμοσιους χώρους στον ιό, για να αναπτύξουν φυσική ανοσία.

Εσύ θες εμβόλιο. Ο άλλος θέλει φυσική ανοσία. Σε όποιον κάτσει καλύτερα. Ο καθένας με τη μοίρα του.
το νομικό πλαίσιο της χώρας δεν ήταν αυτό...

αλλά όπως σου είπα πριν εγώ δεν κρίνω το αν θα κάνει αυτός το εμβόλιο ή όχι...ούτε που με νοιάζει

αφού σου επισήμανα ότι μιλάω για την τήρηση της καραντίνας και των κανόνων ασφαλείας. Που όχι απλά δεν το έκαναν αλλά θεωρούσαν και μαγκιά να μην το κάνουν.

Τώρα για να μιλήσουμε και ειλικρινά...έμαθε ο κάθε βλάχος τι θα πει φυσική ανοσία και ανοσία αγέλης και γελάει ο κόσμος...

ότι τον βολεύει πιστεύει ο καθένας....μερικοί έβγαλαν και λεφτά από τους ψεκασμένους έκαναν κανάλια στο youtube και τους "άνοιγαν τα μάτια'' :confused:

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Δε μου λέει κάτι η Ουγκάντα, ούτε με ενδιαφέρει η φυσική ανοσία στη φυματίωση.
Φυσικα δεν σε ενδιαφερει, γιατι καποιοι καποτε ανακαλυψαν εμβολια και την εξαφανισαν

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.635
Πόντοι
2.356
το νομικό πλαίσιο της χώρας δεν ήταν αυτό...

αλλά όπως σου είπα πριν εγώ δεν κρίνω το αν θα κάνει αυτός το εμβόλιο ή όχι...ούτε που με νοιάζει

αφού σου επισήμανα ότι μιλάω για την τήρηση της καραντίνας και των κανόνων ασφαλείας. Που όχι απλά δεν το έκαναν αλλά θεωρούσαν και μαγκιά να μην το κάνουν.

Τώρα για να μιλήσουμε και ειλικρινά...έμαθε ο κάθε βλάχος τι θα πει φυσική ανοσία και ανοσία αγέλης και γελάει ο κόσμος...

ότι τον βολεύει πιστεύει ο καθένας....μερικοί έβγαλαν και λεφτά από τους ψεκασμένους έκαναν κανάλια στο youtube και τους "άνοιγαν τα μάτια'' :confused:

Ισχύει εν μέρει, αγαπητέ.

Και ακριβώς επειδή πολλοί κάναν τα εμβόλια κι αυτά είναι τρελά λεφτά, πιθανόν να ακολουθήσουν κι άλλοι ιοί κι άλλα εμβόλια.

Έχουμε πνιγεί από ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν περισσότερα χρόνια, ακόμη κι αν είναι χαπακωμένοι με φάρμακα και άρρωστοι.

Άλλοι προτιμούν να παραμένουν στη ζωή, μόνο αν το έχει ο οργανισμός τους να αντέξει τη μία ή την άλλη ασθένεια. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα της φυσικής ανοσίας.

Τι είναι σωστό και τι λάθος, το κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.720
Πόντοι
3.656
Ισχύει εν μέρει, αγαπητέ.

Και ακριβώς επειδή πολλοί κάναν τα εμβόλια κι αυτά είναι τρελά λεφτά, πιθανόν να ακολουθήσουν κι άλλοι ιοί κι άλλα εμβόλια.

Έχουμε πνιγεί από ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν περισσότερα χρόνια, ακόμη κι αν είναι χαπακωμένοι με φάρμακα και άρρωστοι.

Άλλοι προτιμούν να παραμένουν στη ζωή, μόνο αν το έχει ο οργανισμός τους να αντέξει τη μία ή την άλλη ασθένεια. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα της φυσικής ανοσίας.

Τι είναι σωστό και τι λάθος, το κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του.
Ναι αμέ...το ακούω αυτό που λες για αυτούς που ζουν στα χωριά είναι αγρότες και ξυπνάνε κάθε πρωί στις 5 να πάνε στα χωράφια τους.

Για τον μπούλη τον Αθηναίο ή γενικά αυτούς που ζουν στις πόλεις...που τρώει ότι μαλακία του σερβίρουν, πίνει ότι μαλακία του σερβίρουν...καπνίζει ότι μαλακία του σερβίρουν

βγάζει τετράγωνα στα μάτια από τις ώρες που κάθεται και βλέπει μαλακίες στο λάπτοπ.......αυτά απλά δεν ισχύουν.

Εκτός αν μου λες ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα σπάσουν το πόδι τους και δε θα πάνε στο νοσοκομείο θα περιμένουν να κολλήσει μόνο του το κόκκαλο. Ή θα πάθουν πνευμονία και δε θα πάνε για αγωγή θα την περάσουν μόνοι τους και αν ζήσουν έζησαν...

σε ποιον τα πουλάνε αυτά ρε τύπε? Αν βρεθεί ο πρώτος που θα υπογράψει ένα χαρτί που τον μπανάρει από το σύστημα υγείας θα τον πιστέψω.

Αλλά οι περισσότεροι απλά έκαναν χόμπι την ανάγκη τους για θεωρίες.....αν ανεβάσουν 40 πυρετό θα τους φεύγει το σκατό καθόδων για το νοσοκομείο να τους μπουκώσουν φάρμακα....

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.635
Πόντοι
2.356
Ναι αμέ...το ακούω αυτό που λες για αυτούς που ζουν στα χωριά είναι αγρότες και ξυπνάνε κάθε πρωί στις 5 να πάνε στα χωράφια τους.

Για τον μπούλη τον Αθηναίο ή γενικά αυτούς που ζουν στις πόλεις...που τρώει ότι μαλακία του σερβίρουν, πίνει ότι μαλακία του σερβίρουν...καπνίζει ότι μαλακία του σερβίρουν

βγάζει τετράγωνα στα μάτια από τις ώρες που κάθεται και βλέπει μαλακίες στο λάπτοπ.......αυτά απλά δεν ισχύουν.

Εκτός αν μου λες ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα σπάσουν το πόδι τους και δε θα πάνε στο νοσοκομείο θα περιμένουν να κολλήσει μόνο του το κόκκαλο. Ή θα πάθουν πνευμονία και δε θα πάνε για αγωγή θα την περάσουν μόνοι τους και αν ζήσουν έζησαν...

σε ποιον τα πουλάνε αυτά ρε τύπε? Αν βρεθεί ο πρώτος που θα υπογράψει ένα χαρτί που τον μπανάρει από το σύστημα υγείας θα τον πιστέψω.

Αλλά οι περισσότεροι απλά έκαναν χόμπι την ανάγκη τους για θεωρίες.....αν ανεβάσουν 40 πυρετό θα τους φεύγει το σκατό καθόδων για το νοσοκομείο να τους μπουκώσουν φάρμακα....

Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, υποθέτω. Σέβομαι την άποψη σου, αλλά από εδώ ως την Ασία και την Αφρική υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα κούμπωναν ποτέ ένα πειραματικό εμβόλιο, κι έχουν το δικαίωμα να το κάνουν.

Με ορθοπαιδικά προβλήματα π.χ. έχουν ασχοληθεί θεραπευτές εδώ και χιλιάδες χρόνια, μια και δίνεις αυτό το παράδειγμα.

Η έρευνα στην οικογένεια των κορονοϊών είναι σχετικά πρόσφατη.

Για άλλους έχει διαφορά. Εξού και θεωρούν ότι εκείνοι που έκαναν τα εμβόλια έγιναν εμε τη θέληση τους πειραματόζωα.

Αυτά. Δε νομίζω ότι αξίζει να το συζητήσουμε άλλο, επειδή θα καταλήξει να λέμε τα ίδια και τα ίδια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.720
Πόντοι
3.656
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, υποθέτω. Σέβομαι την άποψη σου, αλλά από εδώ ως την Ασία και την Αφρική υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα κούμπωναν ποτέ ένα πειραματικό εμβόλιο, κι έχουν το δικαίωμα να το κάνουν.

Με ορθοπαιδικά προβλήματα π.χ. έχουν ασχοληθεί θεραπευτές εδώ και χιλιάδες χρόνια, μια και δίνεις αυτό το παράδειγμα.

Η έρευνα στην οικογένεια των κορονοϊών είναι σχετικά πρόσφατη.

Για άλλους έχει διαφορά. Εξού και θεωρούν ότι εκείνοι που έκαναν τα εμβόλια έγιναν εμε τη θέληση τους πειραματόζωα.

Αυτά. Δε νομίζω ότι αξίζει να το συζητήσουμε άλλο, επειδή θα καταλήξει να λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Ισχύει δεν θα βγάλουμε άκρη

διότι εγώ δεν έχω δει ούτε έναν να απορρίπτει την επιστήμη...επιλεκτικά το έκαναν με τον κόβιντ...και φυσικά δεν μιλάω για αυτούς που ήταν σκεπτικοί αλλά για αυτούς που έλεγαν για τσιπάκια, δηλητήρια, μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, κοινωνικά πειράματα και τέτοια.

Αλλά τα έλεγα από τα σόσιαλ μίντια που διατηρούσαν με τις πληροφορίες και την φάτσα τους φόρα παρτίδα :confused:

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.635
Πόντοι
2.356
Εγώ προσωπικά σίγουρα δεν αμφισβητώ την επιστήμη. Απλά δεν με ενθουσιάζουν ορισμένες κερδοσκοπικές πτυχές του συγκεκριμένου θέματος.

Και θεωρώ, ότι καλό είναι να υπάρχει η ελευθερία της επιλογής για τον πολίτη.

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.635
Πόντοι
2.356
Ο κοβιντ αν στο κανει θα στο κανει στη νοσηρή σε 5 10 20 μερες.
Ολα τα υπολοιπα ειναι απο το εμβολιο σε συνδυασμο με τα συνοδα προβλήματα

Τα εμβόλια ήταν εκ των πραγμάτων σε πειραματική φάση.

Επόμενο είναι να έχουν και κάποιες αξιοσημείωτες παρενέργειες.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456

Εάν πριν 2 χρόνια ρωτάγαμε τον κόσμο - "θα έπαιρνες οικειοθελώς μία κυτταρική ή γονιδιακή θεραπεία να την κάνεις ένεση στο σώμα σου;" - πιθανώς να είχαμε ποσοστά άρνησης 95%

"τα εμβόλια mrna είναι ένα παράδειγμα αυτής της κυτταρικής γονιδιακής θεραπείας"

Stefan Oelrich = επικεφαλής φαρμακευτικού τομέα της Bayer

:tired:

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.635
Πόντοι
2.356
Πολλοί άνθρωποι ζουν περισσότερο μεν, αλλά άρρωστοι δε. Τόσοι και τόσοι παίρνουν χάπια και κάνουν θεραπείες για το ένα και το άλλο.

Η τεχνολογία mRNA βοηθά την πρόσβαση στα ενδοκύτταρα του οργανισμού με έναν πρωτόγνωρο τρόπο.

Αλλά πάντα θα χρειάζονται και κλινικές έρευνες, και πειράματα, και εθελοντές.

Ειδικά μια και έχουν απαγορευτεί σε μεγάλο βαθμό τα πειράματα στα ζώα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom