Μα ενννοειται πως ηταν μαλακια αυτο οπως και ολα τα μετρα που πηραν. Επισης δν ειμαι υπερ των εμβολιων παρα μονο σε ηλικιωμενους ανω των 70 με σοβαρα προβληματα. Ολη η φαση για μενα ηταν μια προβα πως θα αντιδρασει ο κοσμος σε επομενη «πανδημια». Οι γιατροι στα νοσοκομεια δν ειχαν ιδεα τι πρωτοκολο να ακολουθησουν πηγαιναν στα τυφλα. Εξαιτιας της αγνοιας εφυγαν και πολυ ανθρωποι.Σωστά όλα τα παραπάνω.
Ότι υποχρέωσαν όμως τους υγειονομικούς να κάνουν το εμβόλιο .... μέχρι 31/8/2021 ...
ήταν τεράστια μαλακία.
Και προκάλεσε διχασμό .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η Ρούξι Ντουμιτρέσκου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Backpacker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 111
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Έβλεπαν μια σκια στην ακτινογρφία, σε νάρκωναν και σε σκότωναν. Εν αγνοία τους βέβαια, αυτά τους έλεγαν οι οδηγίες.Οι γιατροι στα νοσοκομεια δν ειχαν ιδεα τι πρωτοκολο να ακολουθησουν πηγαιναν στα τυφλα. Εξαιτιας της αγνοιας εφυγαν και πολυ ανθρωποι.
VaR22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.217
- Πόντοι
- 201
ο άντρας της που λες, ήταν -πρώην- άντρας της. Και συγκεκριμένα είχαν χωρίσει το 2012. Σχεδόν 10 χρόνια πριν έρθει η επιδημία του κορωνοϊού.Άμεσα στοιχεία δεν έχουμε αλλά ο μακαρίτης ο άντρας της τρίβονταν στην κλίτσα του Μπουρλά (και του Σύριζα).
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.349
- Πόντοι
- 446
Τι ηλικίες ητανε κατά μέσο όρο που πέθαιναν;Ρε τυπε δν καταλαβαινεις πως γραφεις οτι να ναι; Τα λεγομενα σου βασιζονται στο διαβασα για ενα γιατρο στην αμερικη σε μια γιατρο στο ισραηλ κτλπ. Επρεπε να ησουν στο σωτηρια πριν 4 χρονια να δεις με τη δελτα ποσους χαναμε καθημερινα απο κοβιντ που μας τους εφερναν με διαλυμενα πνευμονια. Σταματηστε τις πιπες οσοι δν εχετε ιδεα και ενημερωνεστε απο το bou και τικ τοκ. Και σαφως στην αρχη ο ιος ηταν πιο θανατηφορος απο οτι ειναι τωρα καθως με καθε μετταλαξη αποδυναμωνεται
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.226
- Πόντοι
- 3.556
Eμένα μου είπε ο γιατρός ότι οποιος έχει κανει εμβόλιο φαίνεται στα αρχίδια. Οι όρχεις των εμβολιασμένων είναι πιο τετράγωνοι έχουν γωνίες δεν ειναι σφαιρικοι όπως των ανεμβολίαστων. Το θέμα μπερδεύεται με τους παντρεμενους ανύπαντρους γιατι στους παντρεμενους οι γυναικες τους τα κάνουν τετράγωνα ή και πυραμιδοειδή.
Α, μάλιστα!
Εξάλλου είναι κι ευρύτερα γνωστή εκείνη η κουλή θεωριάρα, ότι με το εμβόλιο ατροφούν τα γεννητικά όργανα.
Οπότε συρρικνώνονται τόσο τα αρχίδια όσο και ο πούτσος, και από το κεφάλι αρχίζουν να ξεπηδάν κέρατα...
*γέλια*
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Α, μάλιστα!
Εξάλλου είναι κι ευρύτερα γνωστή εκείνη η κουλή θεωριάρα, ότι με το εμβόλιο ατροφούν τα γεννητικά όργανα.
Οπότε συρρικνώνονται τόσο τα αρχίδια όσο και ο πούτσος, και από το κεφάλι αρχίζουν να ξεπηδάν κέρατα...
*γέλια*
Μόνο ο κορονοιός σου μικραίνει και το παλαμάρι:
Κορονοϊός: Στυτική δυσλειτουργία και συρρίκνωση του πέους δείχνει νέα μελέτη
Παγκόσμια ανησυχία έχουν προκαλέσει οι τελευταίες διεθνείς έρευνες που δείχνουν ότι κάποιοι άνδρες που νόσησαν από κορονοϊό εμφάνισαν μόνιμη στυτική
www.newsit.gr
και έχει και ιδιαίτερη προτίμηση στα @@
STARTUPPER Η νόσος Covid-19 βλάπτει σοβαρά τους όρχεις και όχι το εμβόλιο
Παρότι τα δεδομένα αναφορικά με την πιθανή επίδραση του εμβολιασμού κατά της COVID-19 είναι έως σήμερα περιορισμένα, οι μέχρι τώρα μελέτες δεν φαίνεται να ενοχοποιούν το εμβόλιο για δυσλειτουργίες της γονιμότητας, αντίθετα ενοχοποιούν την ίδια τη νόσο για δυσλειτουργίες των όρχεων
startupper.gr
Τώρα για κέρατα δεν ξέρω αλλά άμα το ψάξω δεν αποκλείεται αυτός να βρεθεί υπέυθυνος και για αυτά.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.687
- Πόντοι
- 6.946
Ποιά μέλη έχουν μόνιμη στατική δυσλειτουργια, λόγω κορονας;Μόνο ο κορονοιός σου μικραίνει και το παλαμάρι:
Κορονοϊός: Στυτική δυσλειτουργία και συρρίκνωση του πέους δείχνει νέα μελέτη
Παγκόσμια ανησυχία έχουν προκαλέσει οι τελευταίες διεθνείς έρευνες που δείχνουν ότι κάποιοι άνδρες που νόσησαν από κορονοϊό εμφάνισαν μόνιμη στυτικήwww.newsit.gr
και έχει και ιδιαίτερη προτίμηση στα @@
STARTUPPER Η νόσος Covid-19 βλάπτει σοβαρά τους όρχεις και όχι το εμβόλιο
Παρότι τα δεδομένα αναφορικά με την πιθανή επίδραση του εμβολιασμού κατά της COVID-19 είναι έως σήμερα περιορισμένα, οι μέχρι τώρα μελέτες δεν φαίνεται να ενοχοποιούν το εμβόλιο για δυσλειτουργίες της γονιμότητας, αντίθετα ενοχοποιούν την ίδια τη νόσο για δυσλειτουργίες των όρχεωνstartupper.gr
Τώρα για κέρατα δεν ξέρω αλλά άμα το ψάξω δεν αποκλείεται αυτός να βρεθεί υπέυθυνος και για αυτά.
Ποιων μελών τα μπαλάκια από μέγεθος ping pong, έγιναν μπίλιες χεριού;
Είναι δυνατόν να συμβούν τέτοια πράγματα στα ένδοξα μέλη μας, 20ποντοι+, νέοι, μελαχρινοι , εκατομμυριουχοι; Φήμες θα είναι.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.842
- Πόντοι
- 3.656
Ας ήταν ο κορόνα ένας ιός που τον κολλάς και σε 2 μέρες έχεις πεθάνει με 100% σιγουριά
και θα βλέπαμε πως όλοι οι "αντιψεκασμένοι'' θα παρακαλούσαν για μια δόση ακόμα και αν τους έλεγαν ότι έχει παρενέργειες να σου μαραθεί το παπάρι....
είχα συζητήσει κάποτε με έναν αρνητή σε μια παρέα που έλεγε δε θέλω να βάλω το δηλητήριο στο σώμα μου και δεν ξέρω τι είναι δεν είναι εμβόλιο είναι πείραμα και τέτοια....... και ο τύπος κάπνιζε 30 τσιγάρα την ημέρα
και θα βλέπαμε πως όλοι οι "αντιψεκασμένοι'' θα παρακαλούσαν για μια δόση ακόμα και αν τους έλεγαν ότι έχει παρενέργειες να σου μαραθεί το παπάρι....
είχα συζητήσει κάποτε με έναν αρνητή σε μια παρέα που έλεγε δε θέλω να βάλω το δηλητήριο στο σώμα μου και δεν ξέρω τι είναι δεν είναι εμβόλιο είναι πείραμα και τέτοια....... και ο τύπος κάπνιζε 30 τσιγάρα την ημέρα
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.687
- Πόντοι
- 6.946
Και εγω έχω έναν αδελφικό φίλο, ΦΑΝΑΤΙΚΟ αντί εμβολιαστη, τελείως ΚΑΤΑ όμως, μέχρι που... ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμενο κρούσμα ,ΧΕΣΤΗΚΕ από τον φόβο του, και έτρεχε την ίδια μέρα να κάνει το εμβόλιο (παρόλο που του είπαν ότι θέλει κάποιον καιρό για μερική ανοσία) .
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ετσι ειναι.Και εγω έχω έναν αδελφικό φίλο, ΦΑΝΑΤΙΚΟ αντί εμβολιαστη, τελείως ΚΑΤΑ όμως, μέχρι που... ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμενο κρούσμα ,ΧΕΣΤΗΚΕ από τον φόβο του, και έτρεχε την ίδια μέρα να κάνει το εμβόλιο (παρόλο που του είπαν ότι θέλει κάποιον καιρό για μερική ανοσία) .
Αντιεμβολιαστες μεχρι να δουν ενα κρουσμα διπλα τους
Αθεοι μεχρι να αρχισει να πεφτει το αεροπλανο
Αριστεροι μεχρι να πλουτισουν
Αυτος ειναι ο κοσμος
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.032
- Πόντοι
- 22.266
Κ δεξιοί μέχρι να μείνουν στον άσσοΕτσι ειναι.
Αυτος ειναι ο κοσμος
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.842
- Πόντοι
- 3.656
Κ δεξιοί μέχρι να μείνουν στον άσσο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Σωστο και αυτοΚ δεξιοί μέχρι να μείνουν στον άσσο
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.842
- Πόντοι
- 3.656
έπρεπε οι επιστήμονες να κάτσουν σπίτι και να μην ανακαλύψουν κανένα εμβόλιο...
να που στον κόσμο "τι να κάνουμε τον ήπιαμε...καθίστε σπίτι να ψοφήσετε μόνοι σας και φάτε σκατά αφού δε μπορείτε να πάτε για δουλειά''
τώρα είδε ο μητσάρας 2 βίντεο στο youtube και διάβασε και 2 θεωρίες συνωμοσίας και κατάλαβε τι είναι το RNA και γιατί θέλουν να τον εξολοθρεύσουν γιατί αποτελεί απειλή η αντισυμβατική ζωή που κάνει μαμ κακά και νάνι και καμιά φορά μπουρδέλο....
να που στον κόσμο "τι να κάνουμε τον ήπιαμε...καθίστε σπίτι να ψοφήσετε μόνοι σας και φάτε σκατά αφού δε μπορείτε να πάτε για δουλειά''
τώρα είδε ο μητσάρας 2 βίντεο στο youtube και διάβασε και 2 θεωρίες συνωμοσίας και κατάλαβε τι είναι το RNA και γιατί θέλουν να τον εξολοθρεύσουν γιατί αποτελεί απειλή η αντισυμβατική ζωή που κάνει μαμ κακά και νάνι και καμιά φορά μπουρδέλο....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Και θελουν να τον παρακολουθουν με τσιπακι γιατι ειναι πολυ ενδιαφερουσα η ζωη του και αποτελει κινδυνο για το συστημαέπρεπε οι επιστήμονες να κάτσουν σπίτι και να μην ανακαλύψουν κανένα εμβόλιο...
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.842
- Πόντοι
- 3.656
ε ναι μη χάσουν το σπάνιο είδος dna του μητσάρα πρέπει να τον έχουν από κοντάΚαι θελουν να τον παρακολουθουν με τσιπακι γιατι ειναι πολυ ενδιαφερουσα η ζωη του και αποτελει κινδυνο για το συστημα
κάνει και share location και story με selfie από το μαγαζί που μαζεύτηκε με άλλους ''ψαγμένους'' για να συζητήσουν για αυτό το νέο διάολο που λέγεται ταυτότητα
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.226
- Πόντοι
- 3.556
Τέσπα. Κάναν που κάναν τα εμβόλια σε πέντε δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη. Ειπώθηκε και συχνά, και ξανά και ξανά, ότι ο ιός δεν ήταν εργαστηριακής φύσεως.
Μήπως θα μπορούσαν να επιβάλουν τώρα μια απαγόρευση της κατανάλωσης σάρκας ποντικών, ερπετών και νυχτερίδας στην Κίνα;
Καιρός είναι ! *γέλια*
Μήπως θα μπορούσαν να επιβάλουν τώρα μια απαγόρευση της κατανάλωσης σάρκας ποντικών, ερπετών και νυχτερίδας στην Κίνα;
Καιρός είναι ! *γέλια*
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.226
- Πόντοι
- 3.556
Ας ήταν ο κορόνα ένας ιός που τον κολλάς και σε 2 μέρες έχεις πεθάνει με 100% σιγουριά
Άλλο αυτό, άλλη προπαγάνδα και τούτη., άλλη ιστορία.
Το ρεκόρ μακροζωΐας συνεχίζει να το έχει καπνίστρια. Η Ζαν Καλμέν, που κάπνιζε ως τα 122 της. Το κάπνισμα σκοτώνει τα μικρόβια κι ας είναι καρκινογόνο και τοξικό.
Αλλά ναι, θέλει τουλάχιστον δυο πακετάκια την ήμερα στις γυναίκες, και τρία στους άντρες. Ένα κι ενάμισι δεν φτάνουν.
... *γέλια*...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.141
- Πόντοι
- 5.006
Δεν ειναι τυχαιο οτι εχουν αυξηθεί τα καρδιακα νοσηματα μετα τον μαζικο εμβολιασμο.
Τα εμβολια φαιζερ και μοντερνα κανουν μυοκαρδιτιδες και περικαρδιτες.
Τωρα αν ο αλλος έχει συγγενη προβληματα δεν θέλει πολυ να κινδυνεύσει η ζωη του.
Αρέσει δεν αρεσει τα εμβόλια που κάποιοι στηρίζουν αύξησαν τα καρδιακα νοσήματα
Αν καποιος εχει κανει το εμβολιο + εχει κολλησει κοβιντ, και σε 3 χρονια παθει ανακοπη, ποιος θα ευθυνεται? Το εμβολιο ή ο κοβιντ που περασε?
Τους εκαψα τον εγκεφαλο τους τραγκες!
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.226
- Πόντοι
- 3.556
Ετσι ειναι.
Αυτος ειναι ο κοσμος
Ορθή η παρατήρηση, με την έννοια, ότι γίνεται συχνά.
Αλλά όχι, δεν είναι όλοι έτσι.
Υπάρχουν πάντα και οι σκληροπυρηνικοί, που δεν καταλαβαίνουν τίποτα και διατηρούν τη θέση τους μέχρι τελικής πτώσεως ή τελικής δικαίωσης.
Αυτούς ακριβώς δυσκολεύεται να τους χειραγωγήσει το σύστημα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 1K