Νέα

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Backpacker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.202
Πόντοι
1.056
Rip!

Η επιστημη ηταν "επαναστατικη" ωσπου εφτιαξε τα εμβολια...μετα εξαφανιστηκε στη ληθη και καμμια επανασταση δεν εχει αφησει,παρα μονο συντριμια.

Οποιος ακουσε τον "Κουλη" και τον καθε κουλη για να παει να εμβολιαστει,μπραβο του.

Τελευταια ολο και περισσοτεροι εμβολιασμενοι-ανεμβολιαστοι,μιας που αν εισαι τριπλοεμβολιασμενος θεωρεισαι ανεμβολιαστος,μετανιωνουν μου λενε που εβαλαν κατι αγνωστο στον οργανισμο τους

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.217
Πόντοι
201
Rip!

Η επιστημη ηταν "επαναστατικη" ωσπου εφτιαξε τα εμβολια...μετα εξαφανιστηκε στη ληθη και καμμια επανασταση δεν εχει αφησει,παρα μονο συντριμια.

Οποιος ακουσε τον "Κουλη" και τον καθε κουλη για να παει να εμβολιαστει,μπραβο του.

Τελευταια ολο και περισσοτεροι εμβολιασμενοι-ανεμβολιαστοι,μιας που αν εισαι τριπλοεμβολιασμενος θεωρεισαι ανεμβολιαστος,μετανιωνουν μου λενε που εβαλαν κατι αγνωστο στον οργανισμο τους
έχεις κάποια πηγή, κάποιο link που γράφει ότι η κοπέλα είχε εμβολιαστεί;
Θα μπορούσες να μου τα προωθήσεις; Ευχαριστώ

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Ρε μαγκες πραγματικα ειστε τοσο γτπ μερικοι. Σας ειπε κανεις οτι η κοπελα ηταν εμβολιασμενη; Δλδ οσοι πεθαινουν απο ανακοπη σώνει και καλα ειναι εμβολιασμενοι; Ξερω τουλαχιστον 3 περιπτωσεις κατω των 45 π εφυγαν απο ανακοπη επειδη κολλησαν κορωνα δν εκαναν τσεκαρισμα σε καρδιολογο, τους αφησε κουσουρι στη καρδια και εφυγαν ξαφνικα. Μην ειστε τοσο αμ
Είναι το long covid. Ακόμα και όσοι πέρασαν κοβιντ ασυμπτωματικοί μπορει να εμφανισουν το long covid μετά από 1-2 χρόνια.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.202
Πόντοι
1.056
Δεν αναφερομαι στην κοπελα αλλα γενικως πως υπαρχουν πολλοι θανατοι "αναιτιοι"

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.337
Πόντοι
446
Ρε μαγκες πραγματικα ειστε τοσο γτπ μερικοι. Σας ειπε κανεις οτι η κοπελα ηταν εμβολιασμενη; Δλδ οσοι πεθαινουν απο ανακοπη σώνει και καλα ειναι εμβολιασμενοι; Ξερω τουλαχιστον 3 περιπτωσεις κατω των 45 π εφυγαν απο ανακοπη επειδη κολλησαν κορωνα δν εκαναν τσεκαρισμα σε καρδιολογο, τους αφησε κουσουρι στη καρδια και εφυγαν ξαφνικα. Μην ειστε τοσο αμ
Θα σου πω περιπτώσεις δικές μου περιπτώσεις.
60 χρονών άνδρας πήρε την αναμνηστική δόση covid το μεσημέρι και το βράδυ χαίρετησε για τον άλλο κόσμο ανακοπή καρδιάς
42 χρονών παλιός συναδελφος από τη δουλειά το Γεναρη του 2022 χαιρέτησε για τον άλλο κοσμο απο ανακοπή καρδιάς.
44 χρονών συνάδελφος πέθανε λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει δρομόλογιο στα καλά καθούμενα.
56 χρονών παλιος συνάδελφος πέθανε από καρκίνο που τον ανέπτυξε σε 9 μήνες.
Όλοι αυτοί είχανε εμβολιαστεί για τον covid και φυσιολογικά πλαίσια δείκτη μάζας σώματος είχανε.

Η κορώνα (covid) μπορει να γίνει θανατηφόρα όταν πάσχεις απο διαβήτη, παχυσαρκία και καρδιακά προβλήματα σοβαρά και όταν έχεις έλλειψη βιταμίνη d η θνησιμότητα απο τον Covid αυξάνετε κατα 50 τοις εκατό.
Εγώ δεν θυμάμαι τόσα πολλά άτομα κάτω των 45 ετών στο παρελθόν να πεθάνανε μαζικά.

Pande1

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
280
Πόντοι
20
Θα σου πω περιπτώσεις δικές μου περιπτώσεις.
60 χρονών άνδρας πήρε την αναμνηστική δόση covid το μεσημέρι και το βράδυ χαίρετησε για τον άλλο κόσμο ανακοπή καρδιάς
42 χρονών παλιός συναδελφος από τη δουλειά το Γεναρη του 2022 χαιρέτησε για τον άλλο κοσμο απο ανακοπή καρδιάς.
44 χρονών συνάδελφος πέθανε λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει δρομόλογιο στα καλά καθούμενα.
56 χρονών παλιος συνάδελφος πέθανε από καρκίνο που τον ανέπτυξε σε 9 μήνες.
Όλοι αυτοί είχανε εμβολιαστεί για τον covid και φυσιολογικά πλαίσια δείκτη μάζας σώματος είχανε.

Η κορώνα (covid) μπορει να γίνει θανατηφόρα όταν πάσχεις απο διαβήτη, παχυσαρκία και καρδιακά προβλήματα σοβαρά και όταν έχεις έλλειψη βιταμίνη d η θνησιμότητα απο τον Covid αυξάνετε κατα 50 τοις εκατό.
Εγώ δεν θυμάμαι τόσα πολλά άτομα κάτω των 45 ετών στο παρελθόν να πεθάνανε μαζικά.
Ρε φιλε δεν γραφω καπου οτι το εμβολιο ειναι ασφαλη και τρεξτε καντε το ουτε πως δεν συνδεεται με θανατους. Απλα δν μπορω να διαβαζω συνεχως σε καθε θανατο οτι φταιει το εμβολιο χωρις να γνωριζει κανεις αν το ατομο εχει εμβολιαστει η οχι. Και επισης να σου πω πως επειδη δουλευω σε νοσοκομειο απο το 98´ δεν μπορω να θυμηθω ποσους αιφνιδιους θανατους εχω δει στη ζωη μου πριν ερθει ο κοβιντ. Να ξερεις οτι πολλοι που πεθαινουν ειναι γιατι δεν τσεκαριστηκαν ποτε καρδιολογικα αφου περασαν κοβιντ ειτε εκαναν ειτε οχι το εμβολιο, τους δημιουργηθηκε περικαρδιτιδα η μυοκαρδιτιδα και δεν το πηραν χαμπαρι και καποια στιγμη εμειναν στο τοπο. Η εμπειρια μετα απο 4 χρονια λεει πως εκανες δν εκανες το εμβολιο, αν εχεις περασει εστω κ μια φορα κοβιν τρεχα για πληρη καρδιολογικο ελεγχο με τριπλεξ υπερηχο καρδιογραφημα και κλασμα εξωθησης

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.439
Πόντοι
9.931
Ρε τυπε μην τους χαλας το αφήγημα. Είπαμε έκανε το εμβόλιο και έπαθε ανακοπή, τελος!
Βέβαια και πριν το εμβόλιο χιλιάδες άνθρωποι πέθαιναν απο ανακοπή καρδιας αλλα δεν εχει σημασία για αυτούς.

Και εγω τυπε που εχω κανει 3 εμβόλια περιμένω οπου να ναι την ανακοπή:grin:

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
444
Πόντοι
21
Ο αιφνίδιος θάνατος νέων δεν είναι κάτι καινούργιο και δυστυχώς δεν μπορει πάντα να προληφθεί ούτε στους αθλητές. Και φυσικά προϋπήρχε του Covid και των εμβολιασμών και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετα.
Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στην Κύπρο:

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.635
Πόντοι
2.356
Πολύ της μόδας έγινε η ανακοπή καρδιάς.

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456

Άμεσα στοιχεία δεν έχουμε αλλά ο μακαρίτης ο άντρας της τρίβονταν στην κλίτσα του Μπουρλά (και του Σύριζα).

%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CC%81%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-2024-03-04-6.20.02-%CE%BC.%CE%BC.-e1709570923835.png

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.650
Πόντοι
6.946
Ρε φιλε δεν γραφω καπου οτι το εμβολιο ειναι ασφαλη και τρεξτε καντε το ουτε πως δεν συνδεεται με θανατους. Απλα δν μπορω να διαβαζω συνεχως σε καθε θανατο οτι φταιει το εμβολιο χωρις να γνωριζει κανεις αν το ατομο εχει εμβολιαστει η οχι. Και επισης να σου πω πως επειδη δουλευω σε νοσοκομειο απο το 98´ δεν μπορω να θυμηθω ποσους αιφνιδιους θανατους εχω δει στη ζωη μου πριν ερθει ο κοβιντ. Να ξερεις οτι πολλοι που πεθαινουν ειναι γιατι δεν τσεκαριστηκαν ποτε καρδιολογικα αφου περασαν κοβιντ ειτε εκαναν ειτε οχι το εμβολιο, τους δημιουργηθηκε περικαρδιτιδα η μυοκαρδιτιδα και δεν το πηραν χαμπαρι και καποια στιγμη εμειναν στο τοπο. Η εμπειρια μετα απο 4 χρονια λεει πως εκανες δν εκανες το εμβολιο, αν εχεις περασει εστω κ μια φορα κοβιν τρεχα για πληρη καρδιολογικο ελεγχο με τριπλεξ υπερηχο καρδιογραφημα και κλασμα εξωθησης
Για όλα φταίνε τα μπολια, το 5g και τα νάνο μποτς.
Βάλτε Αλουμινοχαρτο στο κεφάλι τύποι μου, να σωθείτε.

Σοβαρά τώρα: όλοι δηλαδή που πέρασαν covid πρέπει να πάνε για καρδιολογικο έλεγχο;

Από την άλλη πλευρά, είτε covid είτε όχι, πόσοι πάνε για τακτικό έλεγχο μετά τα 45 - 50; Πάω στοίχημα, λίγοι.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
:glasses:

Συνημμένα

• 20240307_191742.jpg
    20240307_191742.jpg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 20

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.439
Πόντοι
9.931
Για όλα φταίνε τα μπολια, το 5g και τα νάνο μποτς.
Βάλτε Αλουμινοχαρτο στο κεφάλι τύποι μου, να σωθείτε.

Σοβαρά τώρα: όλοι δηλαδή που πέρασαν covid πρέπει να πάνε για καρδιολογικο έλεγχο;

Από την άλλη πλευρά, είτε covid είτε όχι, πόσοι πάνε για τακτικό έλεγχο μετά τα 45 - 50; Πάω στοίχημα, λίγοι.
Τυπε κανονικά μετα τα 40 θα πρέπει να κάνουν ολοι μια φορα το χρονο υπέρηχο καρδίας, υπερηχο ανω και κατω κοιλίας, γενικη αιματος-ουρων και μετα τα 45 κολονοσκοπηση με επανάληψη καθε 5 χρονια... Πες μου τωρα ποσοι Ελληνες τα κανουν αυτα;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.596
Πόντοι
3.656
Τυπε κανονικά μετα τα 40 θα πρέπει να κάνουν ολοι μια φορα το χρονο υπέρηχο καρδίας, υπερηχο ανω και κατω κοιλίας, γενικη αιματος-ουρων και μετα τα 45 κολονοσκοπηση με επανάληψη καθε 5 χρονια... Πες μου τωρα ποσοι Ελληνες τα κανουν αυτα;

Απο την άλλη,και πόσοι Έλληνες που τα έκαναν αυτά,δεν έπιναν,δεν κάπνιζαν,με κανονικό βάρος,και στα 50-55-60...ταξίδεψαν σε άλλες πολιτείες

Εν΄ώ άλλοι,με τις κοιλιές,τα τσιγάρα,τα τσίπουρα,πηγαίνουν ως τα 90

dimitz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
108
Πόντοι
0
Όσο συνεχίζουμε να τρώμε με βάση το τρίγωνο της αμερικής, αυτά θα παθαίνουμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Rip!

Τον Τραγκα δεν μπορεις να τον ρωτησεις αν μετανιωσε, τι κριμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Απο την άλλη,και πόσοι Έλληνες που τα έκαναν αυτά,δεν έπιναν,δεν κάπνιζαν,με κανονικό βάρος,και στα 50-55-60...ταξίδεψαν σε άλλες πολιτείες

Εν΄ώ άλλοι,με τις κοιλιές,τα τσιγάρα,τα τσίπουρα,πηγαίνουν ως τα 90
To πρωτο που μετραει ειναι η κληρονομικοτητα
Το δευτερο ειναι το αγχος
Ολα τα αλλα ακολουθουν

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.031
Πόντοι
456
To πρωτο που μετραει ειναι η κληρονομικοτητα
Το δευτερο ειναι το αγχος
Ολα τα αλλα ακολουθουν
αυτή με τον πρώην άντρα της κι επίσης συγχωρεμένο, είχαν γαμηθεί στις αλληλομηνύσεις, είχε φάει φυλακίσεις κλπ οπότε σίγουρα είχε μεγάλες στενοχώριες κι άγχη. αλλά ήταν και υπερβολικά ψηλή για γυναίκα και οι πολύ ψηλοί έχουν καρδιακά προβλήματα γενικά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
αυτή με τον πρώην άντρα της κι επίσης συγχωρεμένο, είχαν γαμηθεί στις αλληλομηνύσεις, είχε φάει φυλακίσεις κλπ οπότε σίγουρα είχε μεγάλες στενοχώριες κι άγχη. αλλά ήταν και υπερβολικά ψηλή για γυναίκα και οι πολύ ψηλοί έχουν καρδιακά προβλήματα γενικά.
Κανένας δεν μπορει να ξερει αν η κοπελα ειχε καποιο προβλημα απο πολλα χρονια. Εμεις μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε.

Ομως βρε παιδι μου, δικαστηρια, μηνυσεις, φυλακες, τελικά πεθανανε και οι δυο και αφησαν το παιδι τους μονο του....Τι καταλαβαν?

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.031
Πόντοι
456
Κανένας δεν μπορει να ξερει αν η κοπελα ειχε καποιο προβλημα απο πολλα χρονια. Εμεις μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε.

Ομως βρε παιδι μου, δικαστηρια, μηνυσεις, φυλακες, τελικά πεθανανε και οι δυο και αφησαν το παιδι τους μονο του....Τι καταλαβαν?
δυστυχώς αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom