Νέα

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχω συσσωρευμενο θυμό τυπε.
Μια καλή λύση είναι να κοιτάς την πάρτη σου και όσους σε νοιάζουν.
Όσο περισσότερο σε απασχολεί η κοινωνία, τόσο περισσότερο θα κουράζεσαι. Απαξίωση και καθάρισες,
Να περάσει ο επόμενος ασθενής.

:2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Κάποιοι λέμε ότι θα πρέπει και οι ΜΑΤ να φέρουν καμερες στις στολές αλλά οι συνδικάλες τους δεν το θέλουν. Ε ας βγάζουν τα μάτια τους.
Δεν μπορώ να σου απαντήσω, δεν είμαι σε θέση να απαντήσω. Όμως όλο το πράγμα βρωμάει από παντού. Δεν θα τον κλάψω όμως. Κάθαρση πρέπει να γίνει και στους συνδέσμους (όπου ημ

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Για τη δολοφονία του Μιχάλη, του αεκτση, ποιος έχει ευθύνη ρε; Έχει ή δεν έχει όλος ο κρατικός μηχανισμός ; Μήπως τα θέλουν να γίνονται για να περνάνε πιο σκληρά μέτρα στην κοινωνία;
Τόσο αφελείς είστε ρε πουστη μου;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Συνελήφθη ο δράστης.

Απο την πλευρά μου, θα εκφρασω τα ειλικρινη αισθηματα συμπόνοιας και κατανοησης σε ολους εδω μεσα που απο χθες λύσσαξαν για την ανικανοτητα της αστυνομιας να βρει τον δραστη. Καταλαβαινω οτι εχετε στενοχωρηθει γιατι παει στραφι ολο το αφηγημα σας περι αχρηστων της αστυνομιας και περι γελοίας προσαγωγης 400 ατομων, αλλά προσπαθειστε να το ξεπερασετε.

Συγχαρητηρια στην Ελληνικη Αστυνομια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το ερωτημα τωρα ειναι :
Θα ζησει ο ανθρωπος?
Εαν ζησει ο αστυνομικος με τις υπερανθρωπες προσπαθειες των γιατρων η κατηγορια θα ειναι μαλλον (δεν ειμαι νομικος) αποπειρα ανθωποκτονιας
Εαν δεν την βγαλει καθαρη θα ειναι μαλλον (δεν ειμαι νομικος) ανθρωποκτονια με προθεση
Αυτες οι δυο κατηγοριες εχουν πολλα χρονια διαφορα σαν ποινες.
Ενω θα επρεπε να ειναι ιδιες και στις δυο περιπτωσεις.
Δεν ειναι δικαιο να ειναι οι ιδιες

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Δεν ειναι δικαιο να ειναι οι ιδιες
Σωστο ειναι αυτο που λες .
Αλλα απο την στιγμη που σηκωνεις φονικο οργανο ή αντικειμενο και σε τραυματιζει και μετα απο υπερανθρωπες προσπαθεις των γιατρων και της τυχης γλιτωνεις την ζωη σου δεν ειναι το ιδιο με το εαν τον σκοτωνες με την πρωτη ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σωστο ειναι αυτο που λες .
Αλλα απο την στιγμη που σηκωνεις φονικο οργανο ή αντικειμενο και σε τραυματιζει και μετα απο υπερανθρωπες προσπαθεις των γιατρων και της τυχης γλιτωνεις την ζωη σου δεν ειναι το ιδιο με το εαν τον σκοτωνες με την πρωτη ?
Καποια εγκληματα ειναι εκ του αποτελεσματος.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
Για τη δολοφονία του Μιχάλη, του αεκτση, ποιος έχει ευθύνη ρε; Έχει ή δεν έχει όλος ο κρατικός μηχανισμός ; Μήπως τα θέλουν να γίνονται για να περνάνε πιο σκληρά μέτρα στην κοινωνία;
Τόσο αφελείς είστε ρε πουστη μου;;;
μαλλον για τον μακαριτη δεν το εμθες, ασε, πηγε λενε για καβγα κ μαλιστα προετοιμασμενος

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
μαλλον για τον μακαριτη δεν το εμθες, ασε, πηγε λενε για καβγα κ μαλιστα προετοιμασμενος
Αυτός μπορεί να πήγε για ο,τι θελει. Η δουλειά του μηχανισμού είναι να αποτρέπει.
Και δεν αποτράπηκε ενώ είχαν πληροφορίες από τις Αρχές άλλων χωρών, και έγινε Βιετνάμ με αποτέλεσμα να την πληρώσουν άσχετοι , δημόσια περιουσία, άμαχοι κλπ.
Και το κορυφαίο, σβήσανε τα ενοχοποιητικα στοιχεία με τη μανικα, δεν τα λεγλω εγώ αλλά φωτορεπόρτερ που βρέθηκε εκεί.

Η ευθύνη λοιπόν είναι πρωτίστως του κράτους.

Το κράτος δημιουργεί την ανομία, το κράτος δεν προστατεύει τον πολίτη.

Ακόμα και μέσα στη μάζα να είμαι, είμαι υπεύθυνος για τον εαυτό μου και μόνο. Εγώ θα πάω να φωνάξω, να βγάλω το λαρύγγι μου και μέχρι εκεί. Αν ο διπλανός μου έχει full face, είναι δουλειά των Αρχών να τον πιάσει. Όμως ποτέ δεν πιάσανε πριν γίνει, η λίγο μετά.
Είναι αδιανόητο να πηγαίνεις 400 άτομα στο τμήμα, είναι παραβίαση όλων των νόμων και όλων των συνθηκών που έχουν θεσπιστεί.

Με βλέπεις ρε πουτανας γιε με κουκούλα στο κλειστό, γιατί δεν έρχεσαι εκεί να με συλλάβεις; Μήπως θες να γίνει σκηνικό;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Συνελήφθη ο δράστης.

Απο την πλευρά μου, θα εκφρασω τα ειλικρινη αισθηματα συμπόνοιας και κατανοησης σε ολους εδω μεσα που απο χθες λύσσαξαν για την ανικανοτητα της αστυνομιας να βρει τον δραστη. Καταλαβαινω οτι εχετε στενοχωρηθει γιατι παει στραφι ολο το αφηγημα σας περι αχρηστων της αστυνομιας και περι γελοίας προσαγωγης 400 ατομων, αλλά προσπαθειστε να το ξεπερασετε.

Με την δεκαεξάχρονη που στείλανε ένα βήμα πριν την κάσα στο νοσοκομείο,τι μαθαίνεις?.... βρήκαν κανένα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο δράστης βεβαια, ηταν μεταξυ των 400 προσαχθεντων, αρα αποδεικνυεται απολυτως σωστη η ενεργεια της προσαγωγης.

Και οπως μαθαινω, ο δραστης ομολόγησε με τη μία.

Ειναι 18 χρονων, και ομολόγησε αμεσως, αρα στο δικαστηριο εχει σοβαρες πιθανοτητες για ελαφρυντικα.

Και αν δεν πεθανει ο αστυνομικος, δεν θα εχει ποινή πανω από 4-5 χρονια.

Θα προφυλακισθει τωρα και σε 2 χρονια θα ειναι εξω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Με την δεκαεξάχρονη που στείλανε ένα βήμα πριν την κάσα στο νοσοκομείο,τι μαθαίνεις?.... βρήκαν κανένα?
Εννοεις αν βρηκαν τους συντροφους της που την ποδοπατησαν φευγοντας?
Δεν νομιζω.

σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιατροδικαστής, η 16χρονη πιθανότατα τραυματίστηκε στον αυχένα από πτώση κι όχι από κάποιο άλλο αντικείμενο, όπως πέτρα ή λοστό. Ακόμη, η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει πως η ανήλικη έφερε εκδορές και εκτιμάται πως παρασύρθηκε και ποδοπατήθηκε.

tonousou*

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
180
Πόντοι
1
Ο δράστης βεβαια, ηταν μεταξυ των 400 προσαχθεντων, αρα αποδεικνυεται απολυτως σωστη η ενεργεια της προσαγωγης.

Ειναι 18 χρονων, και ομολόγησε αμεσως, αρα στο δικαστηριο εχει σοβαρες πιθανοτητες για ελαφρυντικα.

Κρίμα το παλικάρι

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.916
Πόντοι
9.931

Κατσε να δουμε γιατι ο αστυνομικός δεν εχει γλυτώσει ακόμα, μπορει να παει για φονο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Επίσης έχει πολύ ενδιαφέρον το πώς μεταφερουν την είδηση τα κανάλια..... συνελήφθη ο οπαδός.....ξεφτιλες φερέφωνα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Επισης, να αναφερω οτι ευτυχως ειναι καλα οι δυο αστυνομικοι που τραυματισθηκαν απο συντροφους της 16χρονης, που τους πεταγαν καδρονια και πετρες, οταν προσπαθουσαν να της παρασχουν τις πρωτες βοηθειες ενω ηταν αναισθητη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσης έχει πολύ ενδιαφέρον το πώς μεταφερουν την είδηση τα κανάλια..... συνελήφθη ο οπαδός.....ξεφτιλες φερέφωνα!
Ποιο ειναι το λαθος?
Το "συνεληφθη" ή το "οπαδός"?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Συνελήφθη ο δράστης.

Αν ήταν χρήσιμη ρε δικηγόρο του Νοθου, θα ειχε ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ την πράξη. Κατάλαβες δικηγορς του Νοθου και της εγκληματικής οργάνωσης;

Για ποιο λόγο ρε πρέπει να ανοίξει νοσοκομείο για το μπατσο; Για μένα θα ανοιγε; Μήπως δεν θα ερχόταν ποτέ ασθενοφόρο;
Γιατί μου έτυχε στο παρελθόν με έναν βλακα που είχε πιει τον κωλο του να ζητάω γιατρό του γηπέδου, και αρνήθηκαν. Μετά από απειλές για μηνυσεις κάποια στιγμή ήρθε ασθενοφο, ο βλακας δεν ήθελε να μπει, και το ασθενοφόρο έφυγε. Αν με τραβουσαν εμένα στο τμήμα για παρακωληση του υγειονομικου θα είχαν και δίκιο. Όμως το ότι δεν έφερναν ένα γιατρό, είναι ξεκάθαρα θέμα των επίορκων μπάτσων και λοιπών. Ε οπαδος μεθυστακςς είναι Άστον να πεθάνει, στα @@ μας.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά σε ολα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.916
Πόντοι
9.931
Αυτος που του εδωσε την φωτοβολίδα πρεπει να φαει τα περισσότερα χρονια. Η πουτανα εβαλε το μαλακισμενο πιτσιρίκι να ριξει την φωτοβολιδα για να την βγαλει καθαρη αν γινει καμια στραβή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αν ήταν χρήσιμη ρε δικηγόρο του Νοθου, θα ειχε ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ την πράξη. Κατάλαβες δικηγορς του Νοθου και της εγκληματικής οργάνωσης;

Για ποιο λόγο ρε πρέπει να ανοίξει νοσοκομείο για το μπατσο; Για μένα θα ανοιγε; Μήπως δεν θα ερχόταν ποτέ ασθενοφόρο;
Γιατί μου έτυχε στο παρελθόν με έναν βλακα που είχε πιει τον κωλο του να ζητάω γιατρό του γηπέδου, και αρνήθηκαν. Μετά από απειλές για μηνυσεις κάποια στιγμή ήρθε ασθενοφο, ο βλακας δεν ήθελε να μπει, και το ασθενοφόρο έφυγε. Αν με τραβουσαν εμένα στο τμήμα για παρακωληση του υγειονομικου θα είχαν και δίκιο. Όμως το ότι δεν έφερναν ένα γιατρό, είναι ξεκάθαρα θέμα των επίορκων μπάτσων και λοιπών. Ε οπαδος μεθυστακςς είναι Άστον να πεθάνει, στα @@ μας.

Συγνωμη αλλά οχι μονο δεν θα σου απαντησω αλλά ούτε καν θα διαβασω τι γραφεις.
Θα σου συστησω και παλι να ζητησεις κάποια βοηθεια.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Συνελήφθη ο δράστης.

Κατσε να δουμε γιατι ο αστυνομικός δεν εχει γλυτώσει ακόμα, μπορει να παει για φονο.
Μακάρι να πάει για φόνο. Ηθικός αυτουργός είναι η αστυνομία που αδικήσανε να περάσουν όλα τα πολεμοφοδια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συγνωμη αλλά οχι μονο δεν θα σου απαντησω αλλά ούτε καν θα διαβασω τι γραφεις.
Θα σου συστησω και παλι να ζητησεις κάποια βοηθεια.
Αυτοκτονα δικηγόρε του Νοθου και της Εγκληματικής Οργάνωσης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom