alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Μην τον κραζεις. Το εχω ξανακουσει αυτο.Μαλακά χαζός είσαι?
Για καποιον περιεργο λογο, πολυς κοσμος πιστευει οτι τα ΜΑΤ εχουν μονο γκλομπ και οχι οπλο.
Μην τον κραζεις. Το εχω ξανακουσει αυτο.Μαλακά χαζός είσαι?
Εχεις δικιοΤο πρώτο θέμα ξέχασε να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του ατόμου στη φωτό,όπως ξέχασε και στο ρεπορτάζ να γράψει σε ποια ομάδα ήταν οργανωμένος οπαδός και τι ομάδα ήταν αυτοί που μοίρασαν τον οπλισμό για το πέσιμο....
Έχει κλείσει το Χίλτον για ανακαίνιση και θα πρέπει να βολευτεί πλέον με καμια τρώγλη στην Φυλήςτοτε γραψε κανενα σεντονι α λα christos savvidis τυπε
Λογικο γιατι δεν πυροβολανε συνηθως.. μονο βαρανε οποτε χρειαστει.Μην τον κραζεις. Το εχω ξανακουσει αυτο.
Για καποιον περιεργο λογο, πολυς κοσμος πιστευει οτι τα ΜΑΤ εχουν μονο γκλομπ και οχι οπλο.
Και τι να λέει ρε κλο αυτό,το θέμα τι είναι τι ομάδα είναι κτλ,η να πάνε να τους γαμησουν όλους και αυτούς που τους διοικούν,εσάς πάνω τα χειρότερα κάνουν από όλες τις χώρες έχετε στη 4?η κάνω λάθος?Το πρώτο θέμα ξέχασε να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του ατόμου στη φωτό,όπως ξέχασε και στο ρεπορτάζ να γράψει σε ποια ομάδα ήταν οργανωμένος οπαδός και τι ομάδα ήταν αυτοί που μοίρασαν τον οπλισμό για το πέσιμο....
Έχω δει με τα μάτια μου να τραβάνε όπλο όταν σφίγγουν τα πράγματα με σκοπό την απεμπλοκή..Μην τον κραζεις. Το εχω ξανακουσει αυτο.
Ε λογικο κι αυτο..δηλαδη τι να περιμενουν πρωτα, να τους καθαρισουν και μετα να τραβηξουν;Έχω δει με τα μάτια μου να τραβάνε όπλο όταν σφίγγουν τα πράγματα με σκοπό την απεμπλοκή..
Η αφωνια του πρωθυπουργού για την υπόθεση είναι εκκωφαντικη....στον αντίποδα ο μπροστινός ουρλιάζει και απειλεί να κόψει τη μπάλα στη χωρα.... θυμάσαι τι κακός χαμός έγινε όταν τα μουσικά δολοφόνησαν τον Άλκη....τι ακούσαμε μέχρι και εδώ μέσα όλοι όσοι δηλώνουμε ΠΑΟΚ....και σκέψου οι μουλοι ήταν μοναχικοί λύκοι .. φαντάσου να έβγαιναν από καμία θύρα οπλισμένοι και καθοδηγούμενοι για πέσιμο ....θα μας κολλαγανε αστέρι στο πέτο μετά....άσε φίλε....τα κουμάντα τα έχετε, οποιαδήποτε άλλη ομάδα σήμερα δεν θα υπήρχε μετά από αυτό ...όλα τα ΜΜΕ θα την ξηλωναν σε χρόνο ντετεΚαι τι να λέει ρε κλο αυτό,το θέμα τι είναι τι ομάδα είναι κτλ,η να πάνε να τους γαμησουν όλους και αυτούς που τους διοικούν,εσάς πάνω τα χειρότερα κάνουν από όλες τις χώρες έχετε στη 4?η κάνω λάθος?
Oξυμωρο σχημα αυτοΗ αφωνια του πρωθυπουργού για την υπόθεση είναι εκκωφαντικη....στον αντίποδα ο μπροστινός ουρλιάζει και απειλεί να κόψει τη μπάλα στη χωρα.... θυμάσαι τι κακός χαμός έγινε όταν τα μουσικά δολοφόνησαν τον Άλκη....τι ακούσαμε μέχρι και εδώ μέσα όλοι όσοι δηλώνουμε ΠΑΟΚ....και σκέψου οι μουλοι ήταν μοναχικοί λύκοι .. φαντάσου να έβγαιναν από καμία θύρα οπλισμένοι και καθοδηγούμενοι για πέσιμο ....θα μας κολλαγανε αστέρι στο πέτο μετά....άσε φίλε....τα κουμάντα τα έχετε, οποιαδήποτε άλλη ομάδα σήμερα δεν θα υπήρχε μετά από αυτό ...όλα τα ΜΜΕ θα την ξηλωναν σε χρόνο ντετε
Τι λες ρε κλο σοβαρά τώρα?Η αφωνια του πρωθυπουργού για την υπόθεση είναι εκκωφαντικη....στον αντίποδα ο μπροστινός ουρλιάζει και απειλεί να κόψει τη μπάλα στη χωρα.... θυμάσαι τι κακός χαμός έγινε όταν τα μουσικά δολοφόνησαν τον Άλκη....τι ακούσαμε μέχρι και εδώ μέσα όλοι όσοι δηλώνουμε ΠΑΟΚ....και σκέψου οι μουλοι ήταν μοναχικοί λύκοι .. φαντάσου να έβγαιναν από καμία θύρα οπλισμένοι και καθοδηγούμενοι για πέσιμο ....θα μας κολλαγανε αστέρι στο πέτο μετά....άσε φίλε....τα κουμάντα τα έχετε, οποιαδήποτε άλλη ομάδα σήμερα δεν θα υπήρχε μετά από αυτό ...όλα τα ΜΜΕ θα την ξηλωναν σε χρόνο ντετε
Τι έχω δίκιο,μακάρι να μην είχα...αυτά δεν είναι σωστά πράγματα....σας έγραψα πως έχουν κόντρα γαύροι και ματ εδώ και τέσσερα χρόνια τώρα ... στατιστικά θα γινόταν κομπλα....και άργησε...είδε κανείς σας τίποτα αντίμετρα τόσα χρόνια....κάποια αναφορά στα ΜΜΕ που είναι κυβερνητικά όλα....τίποτα,όλοι χαιδευαν την ομάδα του κρατιδίου....ακόμα και τώρα ,κανείς δεν γράφει πουθενά. .....άκου ο οπαδός......γαμω την Καμόρα σας πουστηδες....και για να κλείσω....ο γαύρος έχει μύρια λαό....αυτά που βλέπει ο κόσμος του τώρα θα τον κάνουν να σιχαθεί ακόμα πιο πολύ/οι υπόλοιποι σας έχουμε σιχαθεί χρόνια τωρα.... αρρώστια!Εχεις δικιο
Να ζητησουμε το λογο επομενως απο αυτους που τον ψηφισανΝα υπενθυμισουμε ξανα οτι η κυβερνησβ μητσοτακη δε μπορει να τα βαλει με.
Ρομά
Αλβανικη μαφία
Λάθρο
Δηθεν οπαδους
Αναρχικους
κλπ λοιπα ανθρωποειδή
Oξυμωρο σχημα αυτο
Καθόλου,είδες πουθενά έστω μια δήλωση του πρωθυπουργού?μόνο ο μπροστινός ποζερας δηλώνει οργισμένος και θέλει να κλείσει το ποδόσφαιρο...Oξυμωρο σχημα αυτο
Οσμιζεσαι αυτοφωρακια?«Το παιδί αυτό είναι 18 χρονών, μόνο πορτοκαλάδα έπινε. Πήγαινε στη σχολή να γίνει υδραυλικός,
Τον γαμησε η Φαντα τελικα αυτον , και χασαμε και ενα μελλοντικο μαστορα
Ναι ρε βλακα θα ανοιγε και για σενα αμα ησουν σουπερ επειγον περιστατικο οπως ηταν ο μπατσος....που μας εχεις φλομωσει στη μαλακια απο το πρωι αυτιστικε.Αν ήταν χρήσιμη ρε δικηγόρο του Νοθου, θα ειχε ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ την πράξη. Κατάλαβες δικηγορς του Νοθου και της εγκληματικής οργάνωσης;
Για ποιο λόγο ρε πρέπει να ανοίξει νοσοκομείο για το μπατσο; Για μένα θα ανοιγε; Μήπως δεν θα ερχόταν ποτέ ασθενοφόρο;
Γιατί μου έτυχε στο παρελθόν με έναν βλακα που είχε πιει τον κωλο του να ζητάω γιατρό του γηπέδου, και αρνήθηκαν. Μετά από απειλές για μηνυσεις κάποια στιγμή ήρθε ασθενοφο, ο βλακας δεν ήθελε να μπει, και το ασθενοφόρο έφυγε. Αν με τραβουσαν εμένα στο τμήμα για παρακωληση του υγειονομικου θα είχαν και δίκιο. Όμως το ότι δεν έφερναν ένα γιατρό, είναι ξεκάθαρα θέμα των επίορκων μπάτσων και λοιπών. Ε οπαδος μεθυστακςς είναι Άστον να πεθάνει, στα @@ μας.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά σε ολα
Τι λες μωρε μαλακα;Οι δικοι σου εκει πανω εχουν σφαξει 2 Αρειανους και υπαρχετε ακομα!Και οπαδικα το πας στην αλητεια και στις συμμοριες;Εισαι χαζος μαλακα;Η αφωνια του πρωθυπουργού για την υπόθεση είναι εκκωφαντικη....στον αντίποδα ο μπροστινός ουρλιάζει και απειλεί να κόψει τη μπάλα στη χωρα.... θυμάσαι τι κακός χαμός έγινε όταν τα μουσικά δολοφόνησαν τον Άλκη....τι ακούσαμε μέχρι και εδώ μέσα όλοι όσοι δηλώνουμε ΠΑΟΚ....και σκέψου οι μουλοι ήταν μοναχικοί λύκοι .. φαντάσου να έβγαιναν από καμία θύρα οπλισμένοι και καθοδηγούμενοι για πέσιμο ....θα μας κολλαγανε αστέρι στο πέτο μετά....άσε φίλε....τα κουμάντα τα έχετε, οποιαδήποτε άλλη ομάδα σήμερα δεν θα υπήρχε μετά από αυτό ...όλα τα ΜΜΕ θα την ξηλωναν σε χρόνο ντετε
Ε τι του λέω ρε αδελφε,μιλάμε για πιωμα καργαΤι λες μωρε μαλακα;Οι δικοι σου εκει πανω εχουν σφαξει 2 Αρειανους και υπαρχετε ακομα!Και οπαδικα το πας στην αλητεια και στις συμμοριες;Εισαι χαζος μαλακα;