Νέα

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Εννοεις αν βρηκαν τους συντροφους της που την ποδοπατησαν φευγοντας?
Δεν νομιζω.

σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιατροδικαστής, η 16χρονη πιθανότατα τραυματίστηκε στον αυχένα από πτώση κι όχι από κάποιο άλλο αντικείμενο, όπως πέτρα ή λοστό. Ακόμη, η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει πως η ανήλικη έφερε εκδορές και εκτιμάται πως παρασύρθηκε και ποδοπατήθηκε.
Σοβαρά τώρα,εδώ και χρόνια λένε ψέματα για το τίποτα....και συ πιστεύεις τα πιθανότατα....καλή τύχη,μυαλό δε βάζετε με τίποτα...ο αποπανω γράφει πως φταίει ο αεκσης που δολοφονήθηκε....η καημένη στη Σαλαμίνα ακλαυτη....μυαλό δε βάζετε....οι μπράβοι αλλωνιζουν τα αφεντικά καθαριζουν ,εσείς μυαλό δε βάζετε....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σοβαρά τώρα,εδώ και χρόνια λένε ψέματα για το τίποτα....και συ πιστεύεις τα πιθανότατα....καλή τύχη,μυαλό δε βάζετε με τίποτα...ο αποπανω γράφει πως φταίει ο αεκσης που δολοφονήθηκε....η καημένη στη Σαλαμίνα ακλαυτη....μυαλό δε βάζετε....οι μπράβοι αλλωνιζουν τα αφεντικά καθαριζουν ,εσείς μυαλό δε βάζετε....
Εγω επαναλαμβανω τι εγραψε ο ιατροδικαστης.

Εσυ απο πού ορμώμενος λες κατι αλλο?

Με ποια στοιχεια αποκαλείς ψεύτη τον ιατροδικαστη?
Επειδη ετσι σε βολεύει?
Δεν δουλευει ετσι το πραγμα.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αυτος που του εδωσε την φωτοβολίδα πρεπει να φαει τα περισσότερα χρονια. Η πουτανα εβαλε το μαλακισμενο πιτσιρίκι να ριξει την φωτοβολιδα για να την βγαλει καθαρη αν γινει καμια στραβή.
Την φωτοβολιδα ποιος την πουλησε σε άτομο που δεν έχει σκάφος; Σειριακό έχουν ή δεν έχουν όπως τα κινητά; Αν δε χτύπαγε ο πουτανος γιος ο μπάτσος όλα καλά. Αν χτύπαγα εγώ, ασθενοφόρο δνε θα ερχόταν ποτέ. Τα έχουμε δει χιλιάδες φορές, να σου πετάνε, να μην απαντάς, ή να απαντάς με δέκα καθισματα, και να έρχεται η αστυνομία και να δέρνει εσένα, ενώ από απέναντι ο άλλος συνεχίζει να ρίχνει με το πιστόλι.
Υπεύθυνος είναι η ΓΓΑ, το Στάδιο , η εταιρεία σεκιουριτυ, η Αστυνομία, ο υπεύθυνος καμερών, αυτός που πούλησε το όπλο. Τελευταίος ιεναι ο δολοφόνος ή εν δυνάμει δολοφόνος. Αυτός είναι δολοφόνος, εσύ δεν απετρεψες, εσύ έχεις όλη την ευθύνη.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Δείτε τα ΜΜΕ πως αναφέρονται στην υπόθεση και σκεφτείτε καλά τις διαφορές που βλέπετε...μ

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Δεν θα αυτοκτονησω, γιατι ειναι κριμα να στενοχωρηθει το προβληματικο μουνι που με πεταγε.
Έλα όποτε θες όπου θες να πιούμε ένα καφέ, τσάι, ότι σκατα πίνεις τέλος πάντων. Απλά αν πίνεις σκατά πες το να έχω φάει τίποτα mc donalds να βγάλω καλή διάρροια. Σιχαμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Έλα όποτε θες όπου θες να πιούμε ένα καφέ, τσάι, ότι σκατα πίνεις τέλος πάντων. Απλά αν πίνεις σκατά πες το να έχω φάει τίποτα mc donalds να βγάλω καλή διάρροια. Σιχαμα
Δεν πινω καφέ με ανθρωπους που βριζουν τη μανα μου

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Εγω επαναλαμβανω τι εγραψε ο ιατροδικαστης.

Εσυ απο πού ορμώμενος λες κατι αλλο?

Με ποια στοιχεια αποκαλείς ψεύτη τον ιατροδικαστη?
Επειδη ετσι σε βολεύει?
Δεν δουλευει ετσι το πραγμα.
Ώπα,δεν λέω κάποιον ψεύτη,αναφέρω τι γράφουν αυτόπτες σε δηλώσεις τους....και όπως γράφεις ο ιατροδικαστής ανάφερει πιθανότατα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ώπα,δεν λέω κάποιον ψεύτη,αναφέρω τι γράφουν αυτόπτες σε δηλώσεις τους....και όπως γράφεις ο ιατροδικαστής ανάφερει πιθανότατα....
Για να μιλαμε παντως σοβαρα, δεν ξερω αν η ιδια η τραυματισθείσα εχει συνελθει για να καταθέσει. Αφου ζει η κοπελα, θα μας πει εκεινη τι εγινε. Ουτε εσυ, ούτε εγω, ούτε ο ιατροδικαστης.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
ΥΠΕΥΘΥΝΗ είναι η ΝΔ (συριζα κλπ εξαιρουνται λόγω βλακείας) γιατί επιτρεπει τόσα χρόνια να βάλονται αοπλοι αστυνομικοι με φωτοβολιδες και άλλους φονικους μηχανισμούς μολότωφ κλπ

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.621
Πόντοι
1.056

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Μην ξεχνάμε και τη μαρφιν, εκεί δεν ήταν αστυνομικός θυμα κι έτσι το κάθαρμα επί κεφαλής της Ομάδας που τους έκαψε κυκλοφορεί ελευθερο και πολιτευεται κι όλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να κ ο μουλος,σε φωτο ταυτοτητας απο το γυμνασιο

Ποιος θα σκάσει μυτη? Κουγιας? Κεχαγιογλου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΥΠΕΥΘΥΝΗ είναι η ΝΔ (συριζα κλπ εξαιρουνται λόγω βλακείας) γιατί επιτρεπει τόσα χρόνια να βάλονται αοπλοι αστυνομικοι με φωτοβολιδες και άλλους φονικους μηχανισμούς μολότωφ κλπ
Οι αστυνομικοι σου θυμιζω οτι ειναι ενοπλοι

Μην ξεχνάμε και τη μαρφιν, εκεί δεν ήταν αστυνομικός θυμα κι έτσι το κάθαρμα επί κεφαλής της Ομάδας που τους έκαψε κυκλοφορεί ελευθερο και πολιτευεται κι όλας

Ποιος θα σκάσει μυτη? Κουγιας? Κεχαγιογλου?
Κανεναν Καμπαγιαννη μυριζομαι

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Τα ΜΑΤ έχουν όπλο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να κ ο μουλος,σε φωτο ταυτοτητας απο το γυμνασιο

Από πού κι ως πού το πρωτο θεμα δημοσιευει φωτογραφιες του χωρις αλλοιωση των χαρακτηριστικων?

Τα ΜΑΤ έχουν όπλο?
Κάθε άνδρας των ΜΑΤ φέρει επίσης το υπηρεσιακό του όπλο, αντιασφυξιογόνα μάσκα (σε σακίδιο κρεμασμένο στον ώμο), ικανό αριθμό δακρυγόνων και κροτίδων κρότου-λάμψης (στο σακίδιο, στις τσέπες της φόρμας ή κρεμασμένες στη ζώνη ή στο αλεξίσφαιρο γιλέκο) και χειροπέδες. Ορισμένοι από κάθε διμοιρία φέρουν πυροσβεστήρα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Συνελήφθη ο δράστης.

Απο την πλευρά μου, θα εκφρασω τα ειλικρινη αισθηματα συμπόνοιας και κατανοησης σε ολους εδω μεσα που απο χθες λύσσαξαν για την ανικανοτητα της αστυνομιας να βρει τον δραστη. Καταλαβαινω οτι εχετε στενοχωρηθει γιατι παει στραφι ολο το αφηγημα σας περι αχρηστων της αστυνομιας και περι γελοίας προσαγωγης 400 ατομων, αλλά προσπαθειστε να το ξεπερασετε.

Συγχαρητηρια στην Ελληνικη Αστυνομια.
Μα δεν μιλήσαμε για την ανικανότητα της αστυνομίας, η οποία έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι έχει κάνει άλματα προόδου.
Μιλήσαμε για την διαφθορά που ζει και βασιλεύει.
Και για αυτό ο μέσος πολίτης την σιχαίνεται
Η μόνη υπηρεσία που δείχνει να ξεφεύγει από την διαφθορά είναι η Τροχαία Αθηνών.
Μέχρι πριν λίγα χρόνια με ένα Τάλισκερ ή ένα Λαγκαβούλιν στο κατάλληλο άτομο έπαιρνες δίπλωμα,άδεια και έσβηνες πρόστιμο....
Πλέον και στρατηγό να έχεις παίρνεις τα @@ μου.
Πρόσφατα το έψαξα σε συγγενή ανώτατο αξιωματικό, για φίλο που του πήραν δίπλωμα-άδεια και μου είπε δυστυχώς τέλος ή όποια παρέμβαση.
Στο υπόλοιπο σώμα υπάρχει πολλή σαπίλα ακόμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μα δεν μιλήσαμε για την ανικανότητα της αστυνομίας, η οποία έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι έχει κάνει άλματα προόδου.
Μιλήσαμε για την διαφθορά που ζει και βασιλεύει.
Και για αυτό ο μέσος πολίτης την σιχαίνεται
Η μόνη υπηρεσία που δείχνει να ξεφεύγει από την διαφθορά είναι η Τροχαία Αθηνών.
Μέχρι πριν λίγα χρόνια με ένα Τάλισκερ ή ένα Λαγκαβούλιν στο κατάλληλο άτομο έπαιρνες δίπλωμα,άδεια και έσβηνες πρόστιμο....
Πλέον και στρατηγό να έχεις παίρνεις τα @@ μου.
Πρόσφατα το έψαξα σε συγγενή ανώτατο αξιωματικό, για φίλο που του πήραν δίπλωμα-άδεια και μου είπε δυστυχώς τέλος ή όποια παρέμβαση.
Στο υπόλοιπο σώμα υπάρχει πολλή σαπίλα ακόμα.
Δεν αναφερομουν σε σενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom