alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν θα αυτοκτονησω, γιατι ειναι κριμα να στενοχωρηθει το προβληματικο μουνι που με πεταγε.Αυτοκτονα δικηγόρε του Νοθου και της Εγκληματικής Οργάνωσης.
Δεν θα αυτοκτονησω, γιατι ειναι κριμα να στενοχωρηθει το προβληματικο μουνι που με πεταγε.Αυτοκτονα δικηγόρε του Νοθου και της Εγκληματικής Οργάνωσης.
Σοβαρά τώρα,εδώ και χρόνια λένε ψέματα για το τίποτα....και συ πιστεύεις τα πιθανότατα....καλή τύχη,μυαλό δε βάζετε με τίποτα...ο αποπανω γράφει πως φταίει ο αεκσης που δολοφονήθηκε....η καημένη στη Σαλαμίνα ακλαυτη....μυαλό δε βάζετε....οι μπράβοι αλλωνιζουν τα αφεντικά καθαριζουν ,εσείς μυαλό δε βάζετε....Εννοεις αν βρηκαν τους συντροφους της που την ποδοπατησαν φευγοντας?
Δεν νομιζω.
σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιατροδικαστής, η 16χρονη πιθανότατα τραυματίστηκε στον αυχένα από πτώση κι όχι από κάποιο άλλο αντικείμενο, όπως πέτρα ή λοστό. Ακόμη, η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει πως η ανήλικη έφερε εκδορές και εκτιμάται πως παρασύρθηκε και ποδοπατήθηκε.
Εγω επαναλαμβανω τι εγραψε ο ιατροδικαστης.Σοβαρά τώρα,εδώ και χρόνια λένε ψέματα για το τίποτα....και συ πιστεύεις τα πιθανότατα....καλή τύχη,μυαλό δε βάζετε με τίποτα...ο αποπανω γράφει πως φταίει ο αεκσης που δολοφονήθηκε....η καημένη στη Σαλαμίνα ακλαυτη....μυαλό δε βάζετε....οι μπράβοι αλλωνιζουν τα αφεντικά καθαριζουν ,εσείς μυαλό δε βάζετε....
Την φωτοβολιδα ποιος την πουλησε σε άτομο που δεν έχει σκάφος; Σειριακό έχουν ή δεν έχουν όπως τα κινητά; Αν δε χτύπαγε ο πουτανος γιος ο μπάτσος όλα καλά. Αν χτύπαγα εγώ, ασθενοφόρο δνε θα ερχόταν ποτέ. Τα έχουμε δει χιλιάδες φορές, να σου πετάνε, να μην απαντάς, ή να απαντάς με δέκα καθισματα, και να έρχεται η αστυνομία και να δέρνει εσένα, ενώ από απέναντι ο άλλος συνεχίζει να ρίχνει με το πιστόλι.Αυτος που του εδωσε την φωτοβολίδα πρεπει να φαει τα περισσότερα χρονια. Η πουτανα εβαλε το μαλακισμενο πιτσιρίκι να ριξει την φωτοβολιδα για να την βγαλει καθαρη αν γινει καμια στραβή.
Έλα όποτε θες όπου θες να πιούμε ένα καφέ, τσάι, ότι σκατα πίνεις τέλος πάντων. Απλά αν πίνεις σκατά πες το να έχω φάει τίποτα mc donalds να βγάλω καλή διάρροια. ΣιχαμαΔεν θα αυτοκτονησω, γιατι ειναι κριμα να στενοχωρηθει το προβληματικο μουνι που με πεταγε.
Δεν πινω καφέ με ανθρωπους που βριζουν τη μανα μουΈλα όποτε θες όπου θες να πιούμε ένα καφέ, τσάι, ότι σκατα πίνεις τέλος πάντων. Απλά αν πίνεις σκατά πες το να έχω φάει τίποτα mc donalds να βγάλω καλή διάρροια. Σιχαμα
Ώπα,δεν λέω κάποιον ψεύτη,αναφέρω τι γράφουν αυτόπτες σε δηλώσεις τους....και όπως γράφεις ο ιατροδικαστής ανάφερει πιθανότατα....Εγω επαναλαμβανω τι εγραψε ο ιατροδικαστης.
Εσυ απο πού ορμώμενος λες κατι αλλο?
Με ποια στοιχεια αποκαλείς ψεύτη τον ιατροδικαστη?
Επειδη ετσι σε βολεύει?
Δεν δουλευει ετσι το πραγμα.
Για να μιλαμε παντως σοβαρα, δεν ξερω αν η ιδια η τραυματισθείσα εχει συνελθει για να καταθέσει. Αφου ζει η κοπελα, θα μας πει εκεινη τι εγινε. Ουτε εσυ, ούτε εγω, ούτε ο ιατροδικαστης.Ώπα,δεν λέω κάποιον ψεύτη,αναφέρω τι γράφουν αυτόπτες σε δηλώσεις τους....και όπως γράφεις ο ιατροδικαστής ανάφερει πιθανότατα....
Ποιος θα σκάσει μυτη? Κουγιας? Κεχαγιογλου?Να κ ο μουλος,σε φωτο ταυτοτητας απο το γυμνασιο
Ρέντη: Αυτός είναι ο 18χρονος που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό
Ο 18χρονος συνελήφθη την Κυριακή - Ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες το βράδυ της Πέμπτης - Τι είπε στην ομολογία τουwww.protothema.gr
Οι αστυνομικοι σου θυμιζω οτι ειναι ενοπλοιΥΠΕΥΘΥΝΗ είναι η ΝΔ (συριζα κλπ εξαιρουνται λόγω βλακείας) γιατί επιτρεπει τόσα χρόνια να βάλονται αοπλοι αστυνομικοι με φωτοβολιδες και άλλους φονικους μηχανισμούς μολότωφ κλπ
Κανεναν Καμπαγιαννη μυριζομαιΜην ξεχνάμε και τη μαρφιν, εκεί δεν ήταν αστυνομικός θυμα κι έτσι το κάθαρμα επί κεφαλής της Ομάδας που τους έκαψε κυκλοφορεί ελευθερο και πολιτευεται κι όλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος θα σκάσει μυτη? Κουγιας? Κεχαγιογλου?
Από πού κι ως πού το πρωτο θεμα δημοσιευει φωτογραφιες του χωρις αλλοιωση των χαρακτηριστικων?Να κ ο μουλος,σε φωτο ταυτοτητας απο το γυμνασιο
Ρέντη: Αυτός είναι ο 18χρονος που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό
Ο 18χρονος συνελήφθη την Κυριακή - Ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες το βράδυ της Πέμπτης - Τι είπε στην ομολογία τουwww.protothema.gr
Κάθε άνδρας των ΜΑΤ φέρει επίσης το υπηρεσιακό του όπλο, αντιασφυξιογόνα μάσκα (σε σακίδιο κρεμασμένο στον ώμο), ικανό αριθμό δακρυγόνων και κροτίδων κρότου-λάμψης (στο σακίδιο, στις τσέπες της φόρμας ή κρεμασμένες στη ζώνη ή στο αλεξίσφαιρο γιλέκο) και χειροπέδες. Ορισμένοι από κάθε διμοιρία φέρουν πυροσβεστήρα.Τα ΜΑΤ έχουν όπλο?
Ναι εχω δει,τωρα αν δεν εχουν ολοι..απλα αυτος ηταν καποιος ανωτερος δεν ξερω.Τα ΜΑΤ έχουν όπλο?
Μαλακά χαζός είσαι?Τα ΜΑΤ έχουν όπλο?
Μα δεν μιλήσαμε για την ανικανότητα της αστυνομίας, η οποία έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι έχει κάνει άλματα προόδου.Συνελήφθη ο δράστης.
Απο την πλευρά μου, θα εκφρασω τα ειλικρινη αισθηματα συμπόνοιας και κατανοησης σε ολους εδω μεσα που απο χθες λύσσαξαν για την ανικανοτητα της αστυνομιας να βρει τον δραστη. Καταλαβαινω οτι εχετε στενοχωρηθει γιατι παει στραφι ολο το αφηγημα σας περι αχρηστων της αστυνομιας και περι γελοίας προσαγωγης 400 ατομων, αλλά προσπαθειστε να το ξεπερασετε.
Συγχαρητηρια στην Ελληνικη Αστυνομια.
Δεν αναφερομουν σε σενα.Μα δεν μιλήσαμε για την ανικανότητα της αστυνομίας, η οποία έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι έχει κάνει άλματα προόδου.
Μιλήσαμε για την διαφθορά που ζει και βασιλεύει.
Και για αυτό ο μέσος πολίτης την σιχαίνεται
Η μόνη υπηρεσία που δείχνει να ξεφεύγει από την διαφθορά είναι η Τροχαία Αθηνών.
Μέχρι πριν λίγα χρόνια με ένα Τάλισκερ ή ένα Λαγκαβούλιν στο κατάλληλο άτομο έπαιρνες δίπλωμα,άδεια και έσβηνες πρόστιμο....
Πλέον και στρατηγό να έχεις παίρνεις τα @@ μου.
Πρόσφατα το έψαξα σε συγγενή ανώτατο αξιωματικό, για φίλο που του πήραν δίπλωμα-άδεια και μου είπε δυστυχώς τέλος ή όποια παρέμβαση.
Στο υπόλοιπο σώμα υπάρχει πολλή σαπίλα ακόμα.
Και εγώ γενικά μιλάω.Δεν αναφερομουν σε σενα.