Νέα

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
στο κελι με 4 αφρικανους κωλομπαραδες το καθηκι :angry:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τυπε ντοπα πηγαινε να το ρωτησεις σε κανενα ματατζη αυτο :confused::confused::confused:
μπορει και σιγουρα να σου αρεσει αυτο που θα σου κανει μετα :effemine::gay::confused::confused::confused:
Έχεις κι εσύ τον καημό σου. :confused: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τσακώνονται οι μεν με τους δεν.
Ήρθα να βοηθήσω με το εκλεπτυσμένο αλλά κι εκλεκτικό στυλ μου. :rockon:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
ναι γιαυτό γαμάει....

καπνιστό μπέικον και τέτοια φάση

πάει πολύ με τυριά, προσούτα, σαλάμια και τέτοια :wanker:
Screenshot_20231210_121420_Chrome.jpg

Δοκίμασε και θα με θυμηθείς.
Σκέτο, ούτε καν παγακι

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.912
Πόντοι
9.931

Σύμφωνα με τον 18χρονο υπήρχε πληροφορία ότι θα έκαναν επίθεση προς αστυνομικούς που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο στου Ρέντη.

Κάποια στιγμή, φέρεται να έχει πει ο νεαρός δράστης, οι επικεφαλής της ομάδας των χούλιγκανς τους είπαν να βγουν έξω από το γήπεδο.

Τότε, είπε ο 18χρονος, ότι βγήκαμε έξω και κάποιοι μας έδωσαν διάφορα αντικείμενα που πέταξαμε αργότερα στους αστυνομικούς.

Στον 18χρονο, όπως είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, έδωσαν την ναυτική φωτοβολίδα και, μάλιστα, του έδειξαν πώς να την ενεργοποιήσει.

Ο νεαρός περιέγραψε, επίσης, πως όταν ενεργοποίησε τη ναυτική φωτοβολίδα, την είδε να χτυπάει στο έδαφος και μετά τον αστυνομικό να γονατίζει...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.912
Πόντοι
9.931
Πρεπει να βρουν αυτον που εδωσε την εντολη στο μαλακισμενο να ριξει την φωτοβολιδα και να του γαμησουν τα πρεκια, 10 χρονακια ειναι καλα να φαει ο γαμιολης!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τοτε γραψε κανενα σεντονι α λα christos savvidis τυπε :confused::confused::confused:
Τον έψαξα κι αυτόν τον αποτυχημένο :2funny:που μου είπες όπως και τους άλλους που μου αναφέρετε
και διαπίστωσα ότι όλοι πλήρωναν ή χοντροκερνούσαν για να γαμήσουν.
Δεν παίζει να γάμησαν ποτέ στα ίσα σύμφωνα με την φύση.

:2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.091
Πόντοι
3.656
Screenshot_20231210_121420_Chrome.jpg

Δοκίμασε και θα με θυμηθείς.
Σκέτο, ούτε καν παγακι
έχω δοκιμάσει νίκκα....δεν θυμάμαι αν ήταν το συγκεκριμένο

πάντα χωρίς πάγο τα πίνω αλλιώς δεν έχει νόημα η γεύση

δυνατό ήταν αν θυμάμαι καλά και με φουλ επίγευση

επίσης μου αρέσει πολύ το μπαλβενί.....και αυτό πολύ καλό και εύκολο

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
δεν έχω δοκιμάσει πολλά

έχω μείνει στα κλασικά και στα μπέρμπον τα οποία είναι υποτιμημένα κατά τη γνώμη μου
Μπέρμπον (καλαμπόκι) μου αρέσει.
Αν μπορείς δες blantons

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.405
Πόντοι
3.656
Καλά αυτά είναι δεδομένα....και υπάρχουν άνθρωποι που επειδή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα σε ένα κόσμο που θέλει δουλειά για να φας ονειρεύονται ένα κόσμο που θα σαπίζουν τον άλλον για να του πάρουν το φαγητό
Η φορολόγηση , Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ .... είναι κάτι διαφορετικό ;;;;

Ξεσκίζει εμάς που δεν επιβαρύνουμε το δημόσιο .... για να πληρώνει τους κηφήνες ....
ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ .........

ή θα λείψει από κανέναν η δουλειά τους, αν απολυθούν 200.000 και πέσει η φορολογία στο 1/3.

ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ....

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
έχω δοκιμάσει νίκκα....δεν θυμάμαι αν ήταν το συγκεκριμένο

πάντα χωρίς πάγο τα πίνω αλλιώς δεν έχει νόημα η γεύση

δυνατό ήταν αν θυμάμαι καλά και με φουλ επίγευση
Ναι, έχουν πολυ καλή ρπίγευση αν και αυτα ειναι γουστα. Το κοφι γκρειν πάντως δεν παίζεται. Με μαυρη σοκολατα γαμάει...
επίσης μου αρέσει πολύ το μπαλβενί.....και αυτό πολύ καλό και εύκολο
Δεν έχω πιει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.091
Πόντοι
3.656
Η φορολόγηση , Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ .... είναι κάτι διαφορετικό ;;;;

Ξεσκίζει εμάς που δεν επιβαρύνουμε το δημόσιο .... για να πληρώνει τους κηφήνες ....
ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ .........

ή θα λείψει από κανέναν η δουλειά τους, αν απολυθούν 200.000 και πέσει η φορολογία στο 1/3.

ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ....
δεν το κατάλαβα αυτό τι σχέση έχει η φορολόγηση με αυτά που συζητάμε?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.091
Πόντοι
3.656
Ναι, έχουν πολυ καλή ρπίγευση αν και αυτα ειναι γουστα. Το κοφι γκρειν πάντως δεν παίζεται. Με μαυρη σοκολατα γαμάει...

Δεν έχω πιει
Υπάρχουν τόσα πολλά που και να θες δεν μπορείς να δοκιμάσεις τα πάντα...ευτυχώς που μπορείς να βρεις ποιοτικά και σε λογικές τιμές

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.237
Πόντοι
2.646

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ρε σκουπίδι της κοινωνίας,δεν πας στο διαολο απο δω μεσα;Κανενας σκατοπαοκτσης εισαι της κακιας ωρας,απο αυτους που τραγουδανε "λευτερια στα αδερφια μας"

Με ποια ευθυνη της Αστυνομιας σκοτωθηκε ο Αλκης;;;

Πειράζουν κανεναν οι Αστυνομικοι αν δεν προκαλει,αν δεν κανει κατι;;;
Αν ετυχε δηλαδη μια φορα και μεσα στον πανικο και την φασαρια να χτυπησαν εναν περαστικο τι εγινε δηλαδη;;

Τολμας και μιλας και κακως δεν εχει μπαναριστει ακομα.

Που πηγαινετε να σκοτωσετε σε αγωνες με παιδακια στη ΣΟΥΡΩΤΗ κλπ
Δεν είμαι παοκ ρε μπασταρδε. Αρης είμαι. Αλλά δεν έχει σημασία εν προκειμένω τι είμαι.
Ο Αλκης πέθανε γιατί η αστυνομία και η ΑΒ είναι διεφθαρμένη. Τέλεια και παύλα.
Στο Περιστέρι είπαν ότι εμείς επιτεθηκαμε και αν δεν είχαν κυκλοφορήσει κάτι βίντεο από τα μπαλκόνια ακόμα ξύλο θα τρώγαμε.
Ποιος φταίει που μαχαιρωνουν, εγω, ήη αστυνομία και τα Υπουργεία Προστασίας του Πολιτη;

Ποιος έχει ευθύνη ρε που πουλήθηκε σε άτομο που προφανώς δεν έχει σκάφος η φωτοβολιδα; Υπάρχει κάποιο μητρώο να ξέρεις που πουληθηκε; Ο σειριακός αριθμός του κινητού μου, ξέρει ο Κωτσοβολος που πουλήθηκε, άρα θεωρητικά θα έπρεπε σε ένα ιδανικό κράτος, αν εγώ μετέπειτα μεταπώληση το κινητομου να ενημερώσω ότι αυτή συσκευή μεταπουληθηκε. Αλλιώς έχω εγώ ευθύνη.

Ευθύνη λοιπόν έχει αυτός που πούλησε τη φωτοβολίδα, και αυτός που την επέτρεψε να μπει στο γήπεδο. Ο δολοφόνος είναι δολοφόνος έτσι κι αλλιώς. Ευθύνη έχει ο κρατικός μηχανισμός και μόνον αυτός.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Εμένα αν μου ανοίξουν το κεφάλι , το δίκιο μου πού το βρισκω; Βρέθηκε ο μπάτσος υπό άμυνα, όταν εγώ είμαι απλός και αυτός ντυμένος σαν αστακός. Αυτό θα πουν και θα βγει λάδι. Η φορούσε κουκούλα, και γι αυτό τον κοπανήσω μέχρι να του σπάσω τα κόκαλα.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Μη βάλουν καμιά ναυτική φωτοβολίδα στον κώλο του τύπου οι μπάτσοι,μετά θα σταματήσουν τα επεισόδια.
Τι θα πει του την έδωσε άλλος?Δηλαδή άμα κάποιος πυροβολήσει με πιστόλι θα πει δε φταίω εγώ,το πήρα από άλλον?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
Πως το είπε ο δεκαοχτάχρονος μπροστινός αυτοφωράκιας;
《 Η φωτοβολίδες χτύπησε πρώτα στο έδαφος και μετά στον αστυνομικό...》
Με λίγα λόγια. Ένα ποσό στην τσέπη, έναν νομικό με εμπειρία στις μπουγάδες, πιασμένος πρόεδρας και εισαγγελέας και δέσαμε την αναστολή με εγγύηση, πληρωμένη φυσικά από το ταμείο της εγκληματικής οργανώσεως. Ααα ξέχασα. Και εξασφαλισμένο μέλλον ως στέλεχος κάποιου τμήματος.
Κολομπιάνοι γατάκια, καμ του δώθε στον Περαία για διδακτορικό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom