You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 64K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Έχεις κι εσύ τον καημό σου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τσακώνονται οι μεν με τους δεν.τυπε ντοπα πηγαινε να το ρωτησεις σε κανενα ματατζη αυτο
μπορει καισιγουρανα σου αρεσει αυτο που θα σου κανει μετα
Ήρθα να βοηθήσω με το εκλεπτυσμένο αλλά κι εκλεκτικό στυλ μου.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
Προτιμώ τους γιαπωνέζους...ναι γιαυτό γαμάει....
καπνιστό μπέικον και τέτοια φάση
πάει πολύ με τυριά, προσούτα, σαλάμια και τέτοια
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.793
- Πόντοι
- 3.656
Ήρθα να βοηθήσω με το εκλεπτυσμένο αλλά κι εκλεκτικό στυλ μου.
τοτε γραψε κανενα σεντονι α λα christos savvidis τυπε
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
ναι γιαυτό γαμάει....
καπνιστό μπέικον και τέτοια φάση
πάει πολύ με τυριά, προσούτα, σαλάμια και τέτοια
Δοκίμασε και θα με θυμηθείς.
Σκέτο, ούτε καν παγακι
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.912
- Πόντοι
- 9.931
Ρέντης: «Μας είπαν ότι θα κάνουμε επίθεση σε αστυνομικούς» - Τι ισχυρίστηκε ο 18χρονος δράστης
Μου έδωσαν τη ναυτική φωτοβολίδα, την πέταξα και είδα τον αστυνομικό να γονατίζει είπε ο 18χρονος
www.protothema.gr
Σύμφωνα με τον 18χρονο υπήρχε πληροφορία ότι θα έκαναν επίθεση προς αστυνομικούς που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο στου Ρέντη.
Κάποια στιγμή, φέρεται να έχει πει ο νεαρός δράστης, οι επικεφαλής της ομάδας των χούλιγκανς τους είπαν να βγουν έξω από το γήπεδο.
Τότε, είπε ο 18χρονος, ότι βγήκαμε έξω και κάποιοι μας έδωσαν διάφορα αντικείμενα που πέταξαμε αργότερα στους αστυνομικούς.
Στον 18χρονο, όπως είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, έδωσαν την ναυτική φωτοβολίδα και, μάλιστα, του έδειξαν πώς να την ενεργοποιήσει.
Ο νεαρός περιέγραψε, επίσης, πως όταν ενεργοποίησε τη ναυτική φωτοβολίδα, την είδε να χτυπάει στο έδαφος και μετά τον αστυνομικό να γονατίζει...
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.091
- Πόντοι
- 3.656
δεν έχω δοκιμάσει πολλάΠροτιμώ τους γιαπωνέζους...
έχω μείνει στα κλασικά και στα μπέρμπον τα οποία είναι υποτιμημένα κατά τη γνώμη μου
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.912
- Πόντοι
- 9.931
Πρεπει να βρουν αυτον που εδωσε την εντολη στο μαλακισμενο να ριξει την φωτοβολιδα και να του γαμησουν τα πρεκια, 10 χρονακια ειναι καλα να φαει ο γαμιολης!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Τον έψαξα κι αυτόν τον αποτυχημένο που μου είπες όπως και τους άλλους που μου αναφέρετετοτε γραψε κανενα σεντονι α λα christos savvidis τυπε
και διαπίστωσα ότι όλοι πλήρωναν ή χοντροκερνούσαν για να γαμήσουν.
Δεν παίζει να γάμησαν ποτέ στα ίσα σύμφωνα με την φύση.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.091
- Πόντοι
- 3.656
έχω δοκιμάσει νίκκα....δεν θυμάμαι αν ήταν το συγκεκριμένο
Δοκίμασε και θα με θυμηθείς.
Σκέτο, ούτε καν παγακι
πάντα χωρίς πάγο τα πίνω αλλιώς δεν έχει νόημα η γεύση
δυνατό ήταν αν θυμάμαι καλά και με φουλ επίγευση
επίσης μου αρέσει πολύ το μπαλβενί.....και αυτό πολύ καλό και εύκολο
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
Μπέρμπον (καλαμπόκι) μου αρέσει.δεν έχω δοκιμάσει πολλά
έχω μείνει στα κλασικά και στα μπέρμπον τα οποία είναι υποτιμημένα κατά τη γνώμη μου
Αν μπορείς δες blantons
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.405
- Πόντοι
- 3.656
Η φορολόγηση , Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ .... είναι κάτι διαφορετικό ;;;;Καλά αυτά είναι δεδομένα....και υπάρχουν άνθρωποι που επειδή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα σε ένα κόσμο που θέλει δουλειά για να φας ονειρεύονται ένα κόσμο που θα σαπίζουν τον άλλον για να του πάρουν το φαγητό
Ξεσκίζει εμάς που δεν επιβαρύνουμε το δημόσιο .... για να πληρώνει τους κηφήνες ....
ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ .........
ή θα λείψει από κανέναν η δουλειά τους, αν απολυθούν 200.000 και πέσει η φορολογία στο 1/3.
ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ....
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
Ναι, έχουν πολυ καλή ρπίγευση αν και αυτα ειναι γουστα. Το κοφι γκρειν πάντως δεν παίζεται. Με μαυρη σοκολατα γαμάει...έχω δοκιμάσει νίκκα....δεν θυμάμαι αν ήταν το συγκεκριμένο
πάντα χωρίς πάγο τα πίνω αλλιώς δεν έχει νόημα η γεύση
δυνατό ήταν αν θυμάμαι καλά και με φουλ επίγευση
Δεν έχω πιειεπίσης μου αρέσει πολύ το μπαλβενί.....και αυτό πολύ καλό και εύκολο
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.091
- Πόντοι
- 3.656
δεν το κατάλαβα αυτό τι σχέση έχει η φορολόγηση με αυτά που συζητάμε?Η φορολόγηση , Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ .... είναι κάτι διαφορετικό ;;;;
Ξεσκίζει εμάς που δεν επιβαρύνουμε το δημόσιο .... για να πληρώνει τους κηφήνες ....
ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ .........
ή θα λείψει από κανέναν η δουλειά τους, αν απολυθούν 200.000 και πέσει η φορολογία στο 1/3.
ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ....
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.091
- Πόντοι
- 3.656
Υπάρχουν τόσα πολλά που και να θες δεν μπορείς να δοκιμάσεις τα πάντα...ευτυχώς που μπορείς να βρεις ποιοτικά και σε λογικές τιμέςΝαι, έχουν πολυ καλή ρπίγευση αν και αυτα ειναι γουστα. Το κοφι γκρειν πάντως δεν παίζεται. Με μαυρη σοκολατα γαμάει...
Δεν έχω πιει
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.237
- Πόντοι
- 2.646
Έχω συσσωρευμενο θυμό τυπε.Μπααααααααρμπαγιάννη με την στάαααααααααμνα, ποια εσωτερική ανάγκη σε οδηγεί
να τσιτώνεσαι σε μια απλή ερώτηση;
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Δεν είμαι παοκ ρε μπασταρδε. Αρης είμαι. Αλλά δεν έχει σημασία εν προκειμένω τι είμαι.Ρε σκουπίδι της κοινωνίας,δεν πας στο διαολο απο δω μεσα;Κανενας σκατοπαοκτσης εισαι της κακιας ωρας,απο αυτους που τραγουδανε "λευτερια στα αδερφια μας"
Με ποια ευθυνη της Αστυνομιας σκοτωθηκε ο Αλκης;;;
Πειράζουν κανεναν οι Αστυνομικοι αν δεν προκαλει,αν δεν κανει κατι;;;
Αν ετυχε δηλαδη μια φορα και μεσα στον πανικο και την φασαρια να χτυπησαν εναν περαστικο τι εγινε δηλαδη;;
Τολμας και μιλας και κακως δεν εχει μπαναριστει ακομα.
Που πηγαινετε να σκοτωσετε σε αγωνες με παιδακια στη ΣΟΥΡΩΤΗ κλπ
Ο Αλκης πέθανε γιατί η αστυνομία και η ΑΒ είναι διεφθαρμένη. Τέλεια και παύλα.
Στο Περιστέρι είπαν ότι εμείς επιτεθηκαμε και αν δεν είχαν κυκλοφορήσει κάτι βίντεο από τα μπαλκόνια ακόμα ξύλο θα τρώγαμε.
Ποιος φταίει που μαχαιρωνουν, εγω, ήη αστυνομία και τα Υπουργεία Προστασίας του Πολιτη;
Ποιος έχει ευθύνη ρε που πουλήθηκε σε άτομο που προφανώς δεν έχει σκάφος η φωτοβολιδα; Υπάρχει κάποιο μητρώο να ξέρεις που πουληθηκε; Ο σειριακός αριθμός του κινητού μου, ξέρει ο Κωτσοβολος που πουλήθηκε, άρα θεωρητικά θα έπρεπε σε ένα ιδανικό κράτος, αν εγώ μετέπειτα μεταπώληση το κινητομου να ενημερώσω ότι αυτή συσκευή μεταπουληθηκε. Αλλιώς έχω εγώ ευθύνη.
Ευθύνη λοιπόν έχει αυτός που πούλησε τη φωτοβολίδα, και αυτός που την επέτρεψε να μπει στο γήπεδο. Ο δολοφόνος είναι δολοφόνος έτσι κι αλλιώς. Ευθύνη έχει ο κρατικός μηχανισμός και μόνον αυτός.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
Εμένα αν μου ανοίξουν το κεφάλι , το δίκιο μου πού το βρισκω; Βρέθηκε ο μπάτσος υπό άμυνα, όταν εγώ είμαι απλός και αυτός ντυμένος σαν αστακός. Αυτό θα πουν και θα βγει λάδι. Η φορούσε κουκούλα, και γι αυτό τον κοπανήσω μέχρι να του σπάσω τα κόκαλα.
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.089
- Πόντοι
- 1.056
Μη βάλουν καμιά ναυτική φωτοβολίδα στον κώλο του τύπου οι μπάτσοι,μετά θα σταματήσουν τα επεισόδια.
Τι θα πει του την έδωσε άλλος?Δηλαδή άμα κάποιος πυροβολήσει με πιστόλι θα πει δε φταίω εγώ,το πήρα από άλλον?
Τι θα πει του την έδωσε άλλος?Δηλαδή άμα κάποιος πυροβολήσει με πιστόλι θα πει δε φταίω εγώ,το πήρα από άλλον?
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Πόσο πληρώνεις να γίνω πειραματοζωο;Τύπε είσαι σε 48ωρη έξαρση...
Case study, πέρνα από αθηνών 374 σε παρακαλώ.
Γίνε μια φορα στη ζωή σου χρήσιμος σε επιστήμη και κοινωνία...
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 2.036
Πως το είπε ο δεκαοχτάχρονος μπροστινός αυτοφωράκιας;
《 Η φωτοβολίδες χτύπησε πρώτα στο έδαφος και μετά στον αστυνομικό...》
Με λίγα λόγια. Ένα ποσό στην τσέπη, έναν νομικό με εμπειρία στις μπουγάδες, πιασμένος πρόεδρας και εισαγγελέας και δέσαμε την αναστολή με εγγύηση, πληρωμένη φυσικά από το ταμείο της εγκληματικής οργανώσεως. Ααα ξέχασα. Και εξασφαλισμένο μέλλον ως στέλεχος κάποιου τμήματος.
Κολομπιάνοι γατάκια, καμ του δώθε στον Περαία για διδακτορικό...
《 Η φωτοβολίδες χτύπησε πρώτα στο έδαφος και μετά στον αστυνομικό...》
Με λίγα λόγια. Ένα ποσό στην τσέπη, έναν νομικό με εμπειρία στις μπουγάδες, πιασμένος πρόεδρας και εισαγγελέας και δέσαμε την αναστολή με εγγύηση, πληρωμένη φυσικά από το ταμείο της εγκληματικής οργανώσεως. Ααα ξέχασα. Και εξασφαλισμένο μέλλον ως στέλεχος κάποιου τμήματος.
Κολομπιάνοι γατάκια, καμ του δώθε στον Περαία για διδακτορικό...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 111
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις
- 18K