Νέα

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η αστυνομία είχε κ έχει πληροφορίες και δεν αντιμετωπίζει το έγκλημα. Το θεωρώ αδιανόητο. Δεν έχει πληροφορίες. Και όπως λένε και οι ίδιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, πολλές μαφίες του εξωτερικού επιλέγουν να λύσουν τηις διαφορες τους στην Ελλάδα, όπως έγινε στη Λούτσα με τους 6 Τούρκους... Είαμστε μία χώρα ανομίας και η χαρά των κακοποιοών.

Οι κλεφτες κάθε φυλής σαν θηράματα κοιτάνε τις υπερήλικες γυναίκες όταν είναι μόνες τους στους δρόμους. Αν ξέρανε όμως ότι η αστυνομία είναι αυτσηρή και είναι παντού τότε θα φοβόντουσαν... Και θα φοβόντουσαν αν είχαμε σοβαρό ποινικό κώδικα και νεες πολλές και σκληρές φυλακές για όλους αυτούς και τους ομοιως τους

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.928
Πόντοι
25.186
Σκοτώθηκε ο Αλκης, με ευθύνη της Αστυνομίας
Ρε σκουπίδι της κοινωνίας,δεν πας στο διαολο απο δω μεσα;Κανενας σκατοπαοκτσης εισαι της κακιας ωρας,απο αυτους που τραγουδανε "λευτερια στα αδερφια μας"

Με ποια ευθυνη της Αστυνομιας σκοτωθηκε ο Αλκης;;;

Πειράζουν κανεναν οι Αστυνομικοι αν δεν προκαλει,αν δεν κανει κατι;;;
Αν ετυχε δηλαδη μια φορα και μεσα στον πανικο και την φασαρια να χτυπησαν εναν περαστικο τι εγινε δηλαδη;;

Τολμας και μιλας και κακως δεν εχει μπαναριστει ακομα.

Που πηγαινετε να σκοτωσετε σε αγωνες με παιδακια στη ΣΟΥΡΩΤΗ κλπ

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.814
Πόντοι
1.446
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η αστυνομία είχε κ έχει πληροφορίες και δεν αντιμετωπίζει το έγκλημα. Το θεωρώ αδιανόητο. Δεν έχει πληροφορίες. Και όπως λένε και οι ίδιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, πολλές μαφίες του εξωτερικού επιλέγουν να λύσουν τηις διαφορες τους στην Ελλάδα, όπως έγινε στη Λούτσα με τους 6 Τούρκους... Είαμστε μία χώρα ανομίας και η χαρά των κακοποιοών.

Οι κλεφτες κάθε φυλής σαν θηράματα κοιτάνε τις υπερήλικες γυναίκες όταν είναι μόνες τους στους δρόμους. Αν ξέρανε όμως ότι η αστυνομία είναι αυτσηρή και είναι παντού τότε θα φοβόντουσαν... Και θα φοβόντουσαν αν είχαμε σοβαρό ποινικό κώδικα και νεες πολλές και σκληρές φυλακές για όλους αυτούς και τους ομοιως τους
Μην το θεωρείς αδιανόητο...
Ο ρόλος της αστυνομίας, πέρα από την αντιμετώπιση του μικροεγκλήματος (που εντάξει να συμφωνήσω ότι περιορίζεται από το πολίτικαλ κορέκτ κλίμα που κυριαρχεί τελευταία), είναι η αναπαραγωγή και διατήρηση του εκάστοτε κοινωνικοπολιτικού στάτους κβο, με μηχανισμούς και σχέδια που η πολιτική της ηγεσία οργανώνει...
Ενίοτε την "πληρώνουν" τα χαμηλόβαθμα στελέχη (όπως τώρα)...
Το σχέδιο είναι να τα αφήσουν όλα μπάχαλο για να συντηρητικοποιηθεί ακόμα περισσότερο ο μέσος πολίτης και ο Κούλης να βγαίνει με 52%, αντί για 42%...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.814
Πόντοι
1.446
Aλβανους εχουν ακομα....Αναρχες ουτε για δειγμα εδω κ χρονια....
Είμαι άσχετος από ποδόσφαιρο, αλλά μια εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι έχουν ταυτίσει τον Ολυμπιακό με ένα "όχι τόσο δημοκρατικό ποδοσφαιρικό σύνδεσμο"...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.099
Πόντοι
9.297
'Έχω ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον κατσαπλιά και τον μπάτσο που έχει κάνει επάγγελμα το χόμπι του να δέρνει κόσμο επειδή μόνο αυτό ξέρει να κάνει καλά.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με μη μπάχαλο συριζαίο ούτε με τον αστυνομικό που κάνει σαν σοβαρός άνθρωπος την δουλειά του.

Εσύ έχεις πρόβλημα με τις ίσες αποστάσεις και θες να πάρεις θέση. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν φυσιολογικό άνθρωπο.

Αυτά.
Αυτοί που πετάνε φωτοβολίδες προέρχονται από τις τάξεις του αναρχοαπλυταριο...το ότι υπάρχουν μερικοί νορμάλ εκεί είναι απλώς εξαίρεση...κατά βάθος οι πλειονότητα επικροτεί κάθε επιθετική κίνηση εναντίον κάθε διακριτικού που φέρει τον Σταυρό διότι είναι πιστοί στην εγκληματικη ανθελληνική ιδεολογία τους.
Μην το θεωρείς αδιανόητο...
Ο ρόλος της αστυνομίας, πέρα από την αντιμετώπιση του μικροεγκλήματος (που εντάξει να συμφωνήσω ότι περιορίζεται από το πολίτικαλ κορέκτ κλίμα που κυριαρχεί τελευταία), είναι η αναπαραγωγή και διατήρηση του εκάστοτε κοινωνικοπολιτικού στάτους κβο, με μηχανισμούς και σχέδια που η πολιτική της ηγεσία οργανώνει...
Ενίοτε την "πληρώνουν" τα χαμηλόβαθμα στελέχη (όπως τώρα)...
Το σχέδιο είναι να τα αφήσουν όλα μπάχαλο για να συντηρητικοποιηθεί ακόμα περισσότερο ο μέσος πολίτης και ο Κούλης να βγαίνει με 52%, αντί για 42%...
Λάθος...οι συντηρητικοί και νοικοκύρηδες οφείλουν να διαμαρτυρηθούν ψηφίζοντας κόμματα που είναι πιο κοντά σε αυτά που πιστεύουν...το πρόβλημα είναι ότι και αυτοί θέλουν να είναι με τον πρώτο για γίνει η δουλειά τους και δεν θέλουν να διαμαρτυρηθούν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.099
Πόντοι
9.297
Είμαι άσχετος από ποδόσφαιρο, αλλά μια εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι έχουν ταυτίσει τον Ολυμπιακό με ένα "όχι τόσο δημοκρατικό ποδοσφαιρικό σύνδεσμο"...
Οι μάζες πάνε με τον πρώτο..κι εμείς πάνω βλέπουμε ότι στον Π.Α.Ο.Κ.υπαρχει στήριξη από την πλεμπα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.099
Πόντοι
9.297
Βλέπω ΕΡΤ-1 και από κάτω βγήκε τρέιλερ ότι συνελήφθη ο δραστης της επίθεσης στον αστυνομικό και ότι έχει ομολογήσει.
Οψομεθα...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.086
Πόντοι
3.656
Αυτοί που πετάνε φωτοβολίδες προέρχονται από τις τάξεις του αναρχοαπλυταριο...το ότι υπάρχουν μερικοί νορμάλ εκεί είναι απλώς εξαίρεση...κατά βάθος οι πλειονότητα επικροτεί κάθε επιθετική κίνηση εναντίον κάθε διακριτικού που φέρει τον Σταυρό διότι είναι πιστοί στην εγκληματικη ανθελληνική ιδεολογία τους.
Ζεις σε παραλήρημα ή είναι η ιδέα μου?

Ποια ιδεολογία έχει ο πρέζας μπάχαλος που πάει στο γήπεδο να σπάσει κεφάλια για να εκτονωθεί δηλαδή?

εσύ τα βαφτίζεις όλα αναρχοαπλυταριά...θα σου άρεσε να τα βαφτίσω και εγώ όποιον γουστάρει την Ελληνική σημαία λίγο παραπάνω εθνικοφασισταριό ή ναζιστοχουνταίο και να τελειώνει????

πραγματικά δεν βλέπεις παραπέρα δηλαδή?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Ρε σκουπίδι της κοινωνίας,δεν πας στο διαολο απο δω μεσα;Κανενας σκατοπαοκτσης εισαι της κακιας ωρας,απο αυτους που τραγουδανε "λευτερια στα αδερφια μας"

Αν ετυχε δηλαδη μια φορα και μεσα στον πανικο και την φασαρια να χτυπησαν εναν περαστικο τι εγινε δηλαδη;;

Καλα κοψε και εσυ κατι που δεν πειραζουν οι αστυνομικοι καποιον χωρις να προκαλει....ειδικα οι ΜΑΤατζηδες που ο πιο καλος απο αυτους επρεπε να ειναι τροφιμος ψυχιατρειου και να του βαρανε ηλεκτροσοκ ανα μιση ωρα.

Απο εκει και περα μακαρι να τα καταφερει ο αστυνομικος και μακαρι να πιασουν τον θρασυδειλο που το εκανε και η τιμωρια του να ειναι 100 ναυτικες φωτοβολιδες στο κωλοτρυπηδι του....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.099
Πόντοι
9.297
Ζεις σε παραλήρημα ή είναι η ιδέα μου?

Ποια ιδεολογία έχει ο πρέζας μπάχαλος που πάει στο γήπεδο να σπάσει κεφάλια για να εκτονωθεί δηλαδή?

εσύ τα βαφτίζεις όλα αναρχοαπλυταριά...θα σου άρεσε να τα βαφτίσω και εγώ όποιον γουστάρει την Ελληνική σημαία λίγο παραπάνω εθνικοφασισταριό ή ναζιστοχουνταίο και να τελειώνει????

πραγματικά δεν βλέπεις παραπέρα δηλαδή?
Γιατί δεν τα σπάει στα γραφεία του ΚΚΕ ;Γιατί έχουν κοινό μισος προς κάθε τι που φέρει διακριτικά που παραπέμπουν σε Ελλάδα.
Δες το λίγο...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.086
Πόντοι
3.656
Γιατί δεν τα σπάει στα γραφεία του ΚΚΕ ;Γιατί έχουν κοινό μισος προς κάθε τι που φέρει διακριτικά που παραπέμπουν σε Ελλάδα.
Δες το λίγο...
Πουθενά δε τα σπάει..στο γήπεδο τα σπάει....και για να ξέρεις κατι κάτι...πολλοί χρυσαυγίτες έχουν το ίδιο μίσος για τους μπάτσους όπως οι αναρχοάπλυτοι.

Τώρα τι προσπαθείς να μου αποδείξεις

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.099
Πόντοι
9.297
Πουθενά δε τα σπάει..στο γήπεδο τα σπάει....και για να ξέρεις κατι κάτι...πολλοί χρυσαυγίτες έχουν το ίδιο μίσος για τους μπάτσους όπως οι αναρχοάπλυτοι.

Μπορώ να το δεχθώ αλλά όχι έτσι όπως αυτοί από την αντίθετη πλευρα.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846

Όποιον δεν βολεύει η αστυνομία, γιατί ελαχιστοποιεί την ανομία, έχει μίσος γι αυτήν...

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
Το 《τσίμπησαν》το μουνόπανο που πέταξε την φωτοβολίδες. Φυσικά και ανήκει στην Θύρα 7, παρακλάδι της εγκληματικής οργανώσεως ΟΣΦΠ.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846

Φίλε μιλάς σε αμοιβάδα :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.086
Πόντοι
3.656
Μπορώ να το δεχθώ αλλά όχι έτσι όπως αυτοί από την αντίθετη πλευρα.
Ναι γιατί είσαι στενόμυαλος και ενταγμένος σε μια ''πλευρά'' γιατί εκεί βρίσκεις νόημα και ίσως έτσι έχεις μάθει

μαγκιά σου δε θα σου πω εγώ τι θα σκέφτεσαι.....το τσουβάλιασμα με ενοχλεί.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Από τη στιγμή που ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ δε μαθαίνουμε στα παιδιά μας να σέβονται ΘΕΣΜΟΥΣ, τέτοια είχαμε, έχουμε και θα έχουμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το 《τσίμπησαν》το μουνόπανο που πέταξε την φωτοβολίδες. Φυσικά και ανήκει στην Θύρα 7, παρακλάδι της εγκληματικής οργανώσεως ΟΣΦΠ.
Ενώ οι "άλλοι" είναι άγιοι.... :jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.086
Πόντοι
3.656
Όποιον δεν βολεύει η αστυνομία, γιατί ελαχιστοποιεί την ανομία, έχει μίσος γι αυτήν...
Το να έχεις μίσος για την αστυνομία ως θεσμό είναι ηλίθιο....το να έχεις μίσος για τους μπάτσους=κακούς αστυνομικούς είναι δικαιολογημένο αναλόγως των εμπειριών σου.....το να αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν όπως σε όλα τα επαγγέλματα είναι λογικό επίσης.

Εδώ ο φίλος μας το πάει παραπέρα και τσουβαλιάζει τους ανθρώπους σε 2 κατηγορίες κατά πως τον συμφέρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom