Νέα

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Το να έχεις μίσος για την αστυνομία ως θεσμό είναι ηλίθιο....
ορθό. Ηλίθιο και ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ταυτόχρονα
το να έχεις μίσος για τους μπάτσους=κακούς αστυνομικούς είναι δικαιολογημένο αναλόγως των εμπειριών σου.....το να αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν όπως σε όλα τα επαγγέλματα είναι λογικό επίσης.
Ορθό. Όπως ΟΛΑ τα επαγγέλματα έτσι και στην αστυνομία υπάρχουν επίορκοι, σιγά το περίεργο.
Συνηθίζεται όμως, δυστυχώς, οι αστυνομικοί να χαρακτηρίζονται συλλήβδην, στην ολότητά τους δλδ.
ΌΧΙ ΤΥΧΑΙΑ
Εδώ ο φίλος μας το πάει παραπέρα και τσουβαλιάζει τους ανθρώπους σε 2 κατηγορίες κατά πως τον συμφέρει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.101
Πόντοι
9.297
Ναι γιατί είσαι στενόμυαλος και ενταγμένος σε μια ''πλευρά'' γιατί εκεί βρίσκεις νόημα και ίσως έτσι έχεις μάθει

μαγκιά σου δε θα σου πω εγώ τι θα σκέφτεσαι.....το τσουβάλιασμα με ενοχλεί.
Εντάξει...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.091
Πόντοι
3.656
ορθό. Ηλίθιο και ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ταυτόχρονα

Ορθό. Όπως ΟΛΑ τα επαγγέλματα έτσι και στην αστυνομία υπάρχουν επίορκοι, σιγά το περίεργο.
Συνηθίζεται όμως, δυστυχώς, οι αστυνομικοί να χαρακτηρίζονται συλλήβδην, στην ολότητά τους δλδ.
ΌΧΙ ΤΥΧΑΙΑ
Εντάξει εκ του πονηρού βαφτίζεται και ο κάθε ένας που πάει να διαδηλώσει ''κουλουλοφόρος, αντιεξουσιαστής, νεαρός'' για να μπορούν να του σπάνε το κεφάλι μπροστά στις κάμερες.

αυτό λέω...να μην τσουβαλιάζουμε τους ανθρώπους εμείς που μιλάμε ήρεμα και λογικά.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.405
Πόντοι
3.656
'Έχω ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον κατσαπλιά και τον μπάτσο που έχει κάνει επάγγελμα το χόμπι του να δέρνει κόσμο επειδή μόνο αυτό ξέρει να κάνει καλά.
Δεν έχει έρθει ποτέ αστυνομικός ... να σε δείρει μέσα στο σκρουτζομάγαζο στο μπραχάμι ;;;
Ούτε όταν παίρνεις μπραντς στην πολιτεία ......

ή όταν πίνεις ομπάν με φυστίκια στη βουλιαγμένη ...........

Τώρα αν είσαι στην καλλιδρομίου .... δίπλα καίνε κάδους .... παραπέρα πλακώνονται με τα ματ ....
και εσύ το παίζεις ότι είσαι στο καφέ ντε λα παι , στην οπερά και πίνεις μερλό .... απλά ρισκάρεις πολύ αν φας καμιά κλωτσά ....

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Εντάξει εκ του πονηρού βαφτίζεται και ο κάθε ένας που πάει να διαδηλώσει ''κουλουλοφόρος, αντιεξουσιαστής, νεαρός'' για να μπορούν να του σπάνε το κεφάλι μπροστά στις κάμερες.

αυτό λέω...να μην τσουβαλιάζουμε τους ανθρώπους εμείς που μιλάμε ήρεμα και λογικά.
Φίλε αυτό που δεν αντιλαμβάνονται ή δεν θέλουν να αντιληφθούν ή εκ του πονηρού "παραβλέπουν" οι αναρχοαριστεροί κι οι ακροδεξιοί, είναι ότι ΤΟ ΜΟΝΟ που μας εμποδίζει από το να ξαναγίνουμε ζούγκλα, είναι οι νόμοι και οι δυνάμεις διατήρησης της τάξης, με όσα κακά και προβλήματα κι αν έχουν...
Σκοπός είναι να ελαχιστοποιήσουμε τις παθογένειες, όχι να καταργήσουμε τους θεσμούς που μας προστατεύουν.
Τυχόν ηλίθια αρνητικά παραδείγματα που ανεγκέφαλοι θα παραθέσουν για " να αποδείξουν" τη μαλακία τους, ακόμα κι αν ισχύουν είναι παρωνυχίδα σε σχέση με το τι θα συμβεί σε ένα κοινωνικό σύνολο αν αφαιρέσεις νόμους και αστυνομία...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.091
Πόντοι
3.656
Δεν έχει έρθει ποτέ αστυνομικός ... να σε δείρει μέσα στο σκρουτζομάγαζο στο μπραχάμι ;;;
Ούτε όταν παίρνεις μπραντς στο μπεστ φρεντς στην πολιτεία ......

ή όταν πίνεις ομπάν με φυστίκια στη βουλιαγμένη ...........

Τώρα αν είσαι στην καλλιδρομίου .... δίπλα καίνε κάδους .... παραπέρα πλακώνονται με τα ματ ....
και εσύ το παίζεις ότι είσαι στο καφέ ντε λα παι , στην οπερά και πίνεις μερλό .... απλά ρισκάρεις πολύ αν φας καμιά κλωτσά ....
1. Σιγά μη πίνω ομπάν τι είμαι βλάχος αμερικάνος δικαστικός που πάιζω σε σειρα των 90s :tooth:

2. Δεν έχουμε σκρουτζομάγαζο και δεν είναι στο μπραχάμι :confused:

3. Υπονοείς ότι όποιος είναι εργαζόμενος δεν έχει δικαίωμα να κατεβαίνει σε συλλαλητήρια? Γιατί επειδή βγάζει λεφτά?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.405
Πόντοι
3.656
2. Δεν έχουμε σκρουτζομάγαζο και δεν είναι στο μπραχάμι :confused:

3. Υπονοείς ότι όποιος είναι εργαζόμενος δεν έχει δικαίωμα να κατεβαίνει σε συλλαλητήρια? Γιατί επειδή βγάζει λεφτά?
2) Ωραία ... αποθήκη λοτζίστικς στον ασπρόπυργο .......

3)ποιός είπε για συλλαλητήρια ;;;

εγώ λέω για αυτόν που κάθεται στην καλλιδρομίου , έχει μπαφονέφος περισσότερο
από τα αέρια που έριξαν στη μάχη του Σωμ , καίνε κάδους , πετάνε πέτρες τούβλα και μολότωφ στα ΜΑΤ ....
και αν τον μπουζουριάσουν .... παριστάνει ότι καθόταν στη βουλιαγμένη .... και τον ενόχλησαν άδικα !

Αν είσαι σε στέκια και περιοχές αναρχοκουμμουνιστών .... ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ !

Υ.Γ. Το ομπάν και το άρντμπεγκ είναι διαχρονικά.
Όπως και τα σακάκια μπος. Από τα 90s που εσύ φόραγες πάνες, μέχρι σήμερα.

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Αυτά συμβαίνουν όταν δημιουργούν προβλήματα στον κόσμο και ξεσπάνε στο γήπεδο με ωμή βία. Εδώ και χρόνια λένε να βάλουν εταιρίες security στα γήπεδα αλλά κάποιους τους βολεύει για να ξεσπανε στους αστυφυλακες οι οποίοι πάνε καθαρά για μεροκαματο οι άνθρωποι.....βέβαια το τι θα γίνει αν μπούνε σεκιουριτη δεν ξέρω μάλλον θ τους αφήνουν να σφάζονται μεταξύ τους οι φίλαθλοι. Προσωπική μου άποψη όταν σταματήσουν να πηγαίνουν στα γήπεδα η ΕΛ.ΑΣ θα ξεφτιλιστουμε παγκόσμιος εκεί θα φανεί πόσο τρελή είναι η ελληνική κοινωνία

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.091
Πόντοι
3.656
Φίλε αυτό που δεν αντιλαμβάνονται ή δεν θέλουν να αντιληφθούν ή εκ του πονηρού "παραβλέπουν" οι αναρχοαριστεροί κι οι ακροδεξιοί, είναι ότι ΤΟ ΜΟΝΟ που μας εμποδίζει από το να ξαναγίνουμε ζούγκλα, είναι οι νόμοι και οι δυνάμεις διατήρησης της τάξης, με όσα κακά και προβλήματα κι αν έχουν...
Σκοπός είναι να ελαχιστοποιήσουμε τις παθογένειες, όχι να καταργήσουμε τους θεσμούς που μας προστατεύουν.
Τυχόν ηλίθια αρνητικά παραδείγματα που ανεγκέφαλοι θα παραθέσουν για " να αποδείξουν" τη μαλακία τους, ακόμα κι αν ισχύουν είναι παρωνυχίδα σε σχέση με το τι θα συμβεί σε ένα κοινωνικό σύνολο αν αφαιρέσεις νόμους και αστυνομία...
Καλά αυτά είναι δεδομένα....και υπάρχουν άνθρωποι που επειδή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα σε ένα κόσμο που θέλει δουλειά για να φας ονειρεύονται ένα κόσμο που θα σαπίζουν τον άλλον για να του πάρουν το φαγητό

άλλοι ονειρεύονται ένα κόσμο που θα επιβάλλουν τις απόψεις τους με την βία

αλλά σύμφωνα με αυτά που έχω δει εγώ.....το 90% και των αναρχομπαχαλάκιδων και των ακροδεξιών καραφλών είναι γηπεδικοί μπάχαλοι, κάφροι που ζουν και αναπνέουν για το ξύλο. Δεν είναι ότι αγαπάνε τον άνθρωπο ή την ελευθερία ή την σημαία....οι ποιο έξυπνοι από αυτούς....προφασίζονται ιδεολογίες περί ανθρώπου....για να δικαιολογήσουν τις βιαιότητες. Και οι πιο βλάκες βρίσκουν πάτημα σε αυτά και νόημα στην ζωή που γυρίζει γύρω από το ξύλο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.912
Πόντοι
9.931

Που ειναι τώρα όλοι αυτοί που κλαίγονταν επειδή κρατησε τα παιδια τους 24 ωρες η αστυνομία;; Αν τους ειχαν αφήσει να φύγουν θα τον ειχαν βρει;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.091
Πόντοι
3.656
2) Ωραία ... αποθήκη λοτζίστικς στον ασπρόπυργο .......

3)ποιός είπε για συλλαλητήρια ;;;

εγώ λέω για αυτόν που κάθεται στην καλλιδρομίου , έχει μπαφονέφος περισσότερο
από τα αέρια που έριξαν στη μάχη του Σωμ , καίνε κάδους , πετάνε πέτρες τούβλα και μολότωφ στα ΜΑΤ ....
και αν τον μπουζουριάσουν .... παριστάνει ότι καθόταν στη βουλιαγμένη .... και τον ενόχλησαν άδικα !

Αν είσαι σε στέκια και περιοχές αναρχοκουμμουνιστών .... ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ !

Υ.Γ. Το ομπάν και το άρντμπεγκ είναι διαχρονικά.
Όπως και τα σακάκια μπος. Από τα 90s που εσύ φόραγες πάνες, μέχρι σήμερα.
Υπάρχουν σκρουτζομάγαζα στον ασπρόπυργο? :confused:

δεν ασχολούμαι με τους αναρχομπαχαλάκιδες ούτε με τους φασιστομπαχαλάκιδες. Η αστυνομία έχει παρτίδες, και στις τάξεις της και από τις 2 κατηγορίες.

Το άρντμπεγκ είναι πολύ δυνατό το όμπαν είναι για employers of the state :coffee:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
876
Πόντοι
86
1) Το θέμα έχει μετατραπεί σε πολιτικό. Θέλω εδώ και καιρό να ανοίξω ένα θέμα με τίτλο "Αν γινόμουν πρωθυπουργός" ή "Τι θα έκανες αν γινόσουν πρωθυπουργός", όπου να γράφει ο καθένας ιδέες για το πως θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα ή τι θα άλλαζε εκείνος αν είχε την δυνατότητα, αλλά φοβάμαι ότι η διαχείριση του bou θα μου το σβήσει :rolleyes: οπότε ανοίξτε το εσείς αν θέλετε (που έχετε και εμπειρία στο να ανοίγετε...πράγματα :thumbsup:)

2) Εγώ μπαίνω εδώ μέσα και διαβάζω τα σχόλια μόνο και μόνο για να καταλάβω ποια μέλη του bou είναι αστυνομικοί :confused: και να τους κρατάω σε λίστα ώστε αργότερα να τους στείλω μήνυμα :drooling-face::smiling-face-with-heart-eyes: (aka να τους την πέσω)

:coffee:

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Το ερωτημα τωρα ειναι :
Θα ζησει ο ανθρωπος?
Εαν ζησει ο αστυνομικος με τις υπερανθρωπες προσπαθειες των γιατρων η κατηγορια θα ειναι μαλλον (δεν ειμαι νομικος) αποπειρα ανθωποκτονιας
Εαν δεν την βγαλει καθαρη θα ειναι μαλλον (δεν ειμαι νομικος) ανθρωποκτονια με προθεση
Αυτες οι δυο κατηγοριες εχουν πολλα χρονια διαφορα σαν ποινες.
Ενω θα επρεπε να ειναι ιδιες και στις δυο περιπτωσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom