james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.514
- Πόντοι
- 2.356
Ευχαριστούμε @tellystalone6969 μας!
Τι ποινή προβλέπεις;
Τι ποινή προβλέπεις;
Να τονίσω πως κανένας δικός μου δεν έχει σφάξει κανένα....όλοι οι δικοί μου είναι κύριοι και προσεκτικά επιλεγμένοι για να είναι δικοί μου....αν προφανώς εννοείς τσογλανους που δολοφονούν χωρίς λόγο για να σπάσουν πλάκα και δηλώνουν οπαδοί της ίδιας ομάδας με μενα ,είμαι ο πρώτος που θέλω να τους γαμησουν ότι έχουν και δεν έχουν παραδειγματικά ...Τι λες μωρε μαλακα;Οι δικοι σου εκει πανω εχουν σφαξει 2 Αρειανους και υπαρχετε ακομα!Και οπαδικα το πας στην αλητεια και στις συμμοριες;Εισαι χαζος μαλακα;
Αυτό το ποστ που έσβησες!Τι γουστάρεις ρε ;
Γουστάρεις να πηγαίνει φυλάκα ο καθείς ... για τροχαίες μαλακίες ; ;Αυτό το ποστ που έσβησες!
Κανένα κόλλημα,κάνε μια μικρή έρευνα ή ρωτά κάποιον που ασχολείται παραπάνω να στο βεβαιώσει... προσωπικά στα αρχιδια μου τι έχετε με τα ματ...το θέμα μου είναι πως αν οπαδοί άλλης ομάδας είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο η και μικρότερο περιστατικο,σήμερα θα μας είχαν φωτογραφίες όλα τα πουστοκαναλα με τεράστιους τίτλους και θα ζητούσαν την εξαφάνιση μας...όπως έκαναν βέβαια ..σήμερα για πουστοκυβερνητικα ΜΜΕ είναι απλά Κυριακή και απλά ένας 18ρης οπαδόςΚαργα κόλλημα λες και επιδοκιμαζουμε μεις αυτά τα πράγματα,αλλά όλο μεις φταίμε και έχουμε ανοίξει με τα ματ πόλεμο,μιλάμε για καργα λιωμα
Διάβασα προσεκτικά και επισταμένως, υπέροχε @tellystalone6969 μου!Μαλάκα πας στα άκρα ........
Με αυτό που ετοιμάζουν θα πηγαίνεις μέσα για κόκκινο στην ερημιά του θανάτου ....
ή για παράβαση ορίου ταχύτητας ....
Εννοείται χωρίς καν τραυματίες.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ .
Τι σου φαίνεται περίεργο,δεν τους θεωρείς αρκετά μαλακές για κάτι τέτοιο δηλαδή,έχεις αμφιβολίες για το μέγεθος της μαλακίας τους,δεν έχουν δώσει αρκετά διαπιστευτήρια?Μαλάκα πας στα άκρα ........
Με αυτό που ετοιμάζουν θα πηγαίνεις μέσα για κόκκινο στην ερημιά του θανάτου ....
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ .
Η μόνη λύση είναι είναι αυτή.Μαλάκα πας στα άκρα ........
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ .
Καλά ξεκόλλα λίγο δε βλαπτειΚανένα κόλλημα,κάνε μια μικρή έρευνα ή ρωτά κάποιον που ασχολείται παραπάνω να στο βεβαιώσει... προσωπικά στα αρχιδια μου τι έχετε με τα ματ...το θέμα μου είναι πως αν οπαδοί άλλης ομάδας είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο η και μικρότερο περιστατικο,σήμερα θα μας είχαν φωτογραφίες όλα τα πουστοκαναλα με τεράστιους τίτλους και θα ζητούσαν την εξαφάνιση μας...όπως έκαναν βέβαια ..σήμερα για πουστοκυβερνητικα ΜΜΕ είναι απλά Κυριακή και απλά ένας 18ρης οπαδός
Η μόνη λύση είναι είναι αυτή.
Κάθετη....
Κόκκινο στην ερημιά?
Μέσααααα....
ΕΤΣΙ ΤΥΠΕΗ μόνη λύση είναι είναι αυτή.
Κάθετη....
Κόκκινο στην ερημιά?
Μέσααααα....
Ποιοι είμαστε εμείς οι "αρκετά μαλακές" τύπε;Τι σου φαίνεται περίεργο,δεν τους θεωρείς αρκετά μαλακές για κάτι τέτοιο δηλαδή,έχεις αμφιβολίες για το μέγεθος της μαλακίας τους,δεν έχουν δώσει αρκετά διαπιστευτήρια?
Καλά,ας ξεκινήσουν από αυτούς που πάνε στις δύο ρόδες μέσα στην πόλη με διακόσια....και τα λέμε και για το παράνομο παρκάρισμα στην Μενεμένη....ας γαμησουν τον μηχανάκια που ανεβαίνει σούζα ένα χιλιόμετρο με πειραγμενο και κομμένη εξάτμιση και μετά εδώ είμαστε!Η μόνη λύση είναι είναι αυτή.
Κάθετη....
Κόκκινο στην ερημιά?
Μέσααααα....
λες να τα εχει κοπανήσει λίγο τυπε?Ποιοι είμαστε εμείς οι "αρκετά μαλακές" τύπε;
Μόνος μου είμαι!
Τύπε δεν σε είδα καν εσένα...για αυτούς που σκέφτονται τα νομοσχέδια εκτρώματα εγραψαΠοιοι είμαστε εμείς οι "αρκετά μαλακές" τύπε;
Μόνος μου είμαι!
Όλους σκούπα αδερφέ....Καλά,ας ξεκινήσουν από αυτούς που πάνε στις δύο ρόδες μέσα στην πόλη με διακόσια....και τα λέμε και για το παράνομο παρκάρισμα στην Μενεμένη....ας γαμησουν τον μηχανάκια που ανεβαίνει σούζα ένα χιλιόμετρο με πειραγμενο και κομμένη εξάτμιση και μετά εδώ είμαστε!
Τρίκυκλο?Όλους σκούπα αδερφέ....
Όποιος δεν μπορεί να μην πιάνει τιμόνι ή δίκυκλο.
Τι σου φαίνεται περίεργο,δεν τους θεωρείς αρκετά μαλακές για κάτι τέτοιο δηλαδή,έχεις αμφιβολίες για το μέγεθος της μαλακίας τους,δεν έχουν δώσει αρκετά διαπιστευτήρια?