Νέα

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
Τι έγινε, αποφασισμένη πάλι η κυβέρνηση ''το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο'' ? Αφού ούτε θέλετε ούτε μπορείτε βρε μαλάκες, τι μας πρήζετε ανά 3 μήνες με τον χουλιγκανισμό? Ντάξει δώσατε λίγο content στον Ευαγγελάτο, πάμε παρακάτω τώρα :confused:
Αρχιδια θα φτάσει...έχεις δει ποτέ κανένα να μαχαιρώνει το κόκκαλο του....πάνε να βγουν και από πάνω όπως βλέπεις στα ΜΜΕ,φταίνε λέει οι κακοί οπαδοί....έτσι στο γενικά....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Νομικά ο 18χρονος δε θα αντιμετωπιστεί ως ενήλικος, αλλά ως "διάγων μετεφηβική ηλικία", ως νεαρός ενήλικος.
Οπότε η ποινή του θα είναι ελαφρά.
Καλείται ο @alex71 να μας διαφωτίσει.
Ενήλικος ΜΕ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΜΕΤΕΦΗΒΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
Τι λες μωρε μαλακα;Οι δικοι σου εκει πανω εχουν σφαξει 2 Αρειανους και υπαρχετε ακομα!Και οπαδικα το πας στην αλητεια και στις συμμοριες;Εισαι χαζος μαλακα;
Να τονίσω πως κανένας δικός μου δεν έχει σφάξει κανένα....όλοι οι δικοί μου είναι κύριοι και προσεκτικά επιλεγμένοι για να είναι δικοί μου....αν προφανώς εννοείς τσογλανους που δολοφονούν χωρίς λόγο για να σπάσουν πλάκα και δηλώνουν οπαδοί της ίδιας ομάδας με μενα ,είμαι ο πρώτος που θέλω να τους γαμησουν ότι έχουν και δεν έχουν παραδειγματικά ...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.335
Πόντοι
2.356
Φυσικά.
Δε θα πηγαίνει για παράνομη στάθμευση ή για σπασμένο προφυλακτήρα.
Όταν στουκάρεις πιωμένος με 90 χλμ στην Αλεξάνδρας σε φανάρι όμως, ΠΡΕΠΕΙ να πηγαίνεις μέσα διότι τότε οδηγείς με ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ αμέλεια και ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ.
Θα πας μέσα μήπως και σωθούν μερικοί αθώοι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
Καργα κόλλημα λες και επιδοκιμαζουμε μεις αυτά τα πράγματα,αλλά όλο μεις φταίμε και έχουμε ανοίξει με τα ματ πόλεμο,μιλάμε για καργα λιωμα
Κανένα κόλλημα,κάνε μια μικρή έρευνα ή ρωτά κάποιον που ασχολείται παραπάνω να στο βεβαιώσει... προσωπικά στα αρχιδια μου τι έχετε με τα ματ...το θέμα μου είναι πως αν οπαδοί άλλης ομάδας είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο η και μικρότερο περιστατικο,σήμερα θα μας είχαν φωτογραφίες όλα τα πουστοκαναλα με τεράστιους τίτλους και θα ζητούσαν την εξαφάνιση μας...όπως έκαναν βέβαια ..σήμερα για πουστοκυβερνητικα ΜΜΕ είναι απλά Κυριακή και απλά ένας 18ρης οπαδός

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.335
Πόντοι
2.356
Μαλάκα πας στα άκρα ........

Με αυτό που ετοιμάζουν θα πηγαίνεις μέσα για κόκκινο στην ερημιά του θανάτου ....
ή για παράβαση ορίου ταχύτητας ....

Εννοείται χωρίς καν τραυματίες.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ .
Διάβασα προσεκτικά και επισταμένως, υπέροχε @tellystalone6969 μου!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606

Με αυτό που ετοιμάζουν θα πηγαίνεις μέσα για κόκκινο στην ερημιά του θανάτου ....

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ .
Τι σου φαίνεται περίεργο,δεν τους θεωρείς αρκετά μαλακές για κάτι τέτοιο δηλαδή,έχεις αμφιβολίες για το μέγεθος της μαλακίας τους,δεν έχουν δώσει αρκετά διαπιστευτήρια?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ .
Η μόνη λύση είναι είναι αυτή.
Κάθετη....

Κόκκινο στην ερημιά?
Μέσααααα....

:zfuck:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.529
Πόντοι
5.006
Κανένα κόλλημα,κάνε μια μικρή έρευνα ή ρωτά κάποιον που ασχολείται παραπάνω να στο βεβαιώσει... προσωπικά στα αρχιδια μου τι έχετε με τα ματ...το θέμα μου είναι πως αν οπαδοί άλλης ομάδας είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο η και μικρότερο περιστατικο,σήμερα θα μας είχαν φωτογραφίες όλα τα πουστοκαναλα με τεράστιους τίτλους και θα ζητούσαν την εξαφάνιση μας...όπως έκαναν βέβαια ..σήμερα για πουστοκυβερνητικα ΜΜΕ είναι απλά Κυριακή και απλά ένας 18ρης οπαδός
Καλά ξεκόλλα λίγο δε βλαπτει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάθετη....

Κόκκινο στην ερημιά?
Μέσααααα....

:zfuck::wanker:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.335
Πόντοι
2.356
Τι σου φαίνεται περίεργο,δεν τους θεωρείς αρκετά μαλακές για κάτι τέτοιο δηλαδή,έχεις αμφιβολίες για το μέγεθος της μαλακίας τους,δεν έχουν δώσει αρκετά διαπιστευτήρια?
Ποιοι είμαστε εμείς οι "αρκετά μαλακές" τύπε;
Μόνος μου είμαι!
:grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
Κάθετη....

Κόκκινο στην ερημιά?
Μέσααααα....

Καλά,ας ξεκινήσουν από αυτούς που πάνε στις δύο ρόδες μέσα στην πόλη με διακόσια....και τα λέμε και για το παράνομο παρκάρισμα στην Μενεμένη....ας γαμησουν τον μηχανάκια που ανεβαίνει σούζα ένα χιλιόμετρο με πειραγμενο και κομμένη εξάτμιση και μετά εδώ είμαστε!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Καλά,ας ξεκινήσουν από αυτούς που πάνε στις δύο ρόδες μέσα στην πόλη με διακόσια....και τα λέμε και για το παράνομο παρκάρισμα στην Μενεμένη....ας γαμησουν τον μηχανάκια που ανεβαίνει σούζα ένα χιλιόμετρο με πειραγμενο και κομμένη εξάτμιση και μετά εδώ είμαστε!
Όλους σκούπα αδερφέ....
Όποιος δεν μπορεί να μην πιάνει τιμόνι ή δίκυκλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom