Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
σαν παλαιοτερος δωσε το παραδειγμα!!!δεν ειμαι σωστος???
δεν θεωρω τον ευατο μου παλεοτερο....!υπαρχουνε ατομα πολλυ παλιοτερα απο μενα...!!!
σε σχεση με σενα οκ
θες ν αοιξω εγω το θεμα...?

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
δεν θεωρω τον ευατο μου παλεοτερο....!υπαρχουνε ατομα πολλυ παλιοτερα απο μενα...!!!
σε σχεση με σενα οκ
θες ν αοιξω εγω το θεμα...?
οτι θεσ κανε αν και μεσω pm τα ειπαμε με τον skidoo!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εγω απλα ρωτησα...!!δεν πολυκαιγομαι κιολας και για τα κουμουνιστικα..!

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
εγω απλα ρωτησα...!!δεν πολυκαιγομαι κιολας και για τα κουμουνιστικα..!
δεν φανταζομαι να τσαντιστηκες???ασε που σου εχω και αδυναμια λογω του ονοματος γιατι και εμενα με λενε θανο!!!!!οχι κατι πονηρο. :) :)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
οχι ρε καβλιαρη τι να τσατιστω...........!μεινε ησηχος....!!
δεν ειμαι κανας κολημενος...!

alkyon4

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Εγώ, που νιώθω τύψεις και όταν είμαι με την παράλληλη σχέση (για τη γυναίκα μου) και όταν είμαι με τη γυναίκα μου (για τη γκόμενα) τι να κάνω ????

Σώστε με! Ειλικρινά μιλάω.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ, που νιώθω τύψεις και όταν είμαι με την παράλληλη σχέση (για τη γυναίκα μου) και όταν είμαι με τη γυναίκα μου (για τη γκόμενα) τι να κάνω ????

οχι ρε γιγαντα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αν νοιώθω τύψεις????

φυσικά και ΟΧΙ.. μαλακίες θα συζητάμε τώρα?

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067

Φιλαρακι τι να πω, αλλού η καρδιά μου αλλου το μυαλο μου? Μερικες φορες οσοι θελουν τα πολλα χανουν και τα λιγα. BEWARE!!

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Το γαμησ@τε και ψοφησε το θεματακι με τον κομμουνισμο...ειπαμε...κομμουνισμος ειναι να μην εχεις τιποτα και να θες να το μοιραστεις με ολο τον κοσμο!!
Τεσπα για να επιστρεψουμε οντοπικ...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Θελω να σχολιασετε κατα ποσον, μετα απο κερατο που ριχνετε στη συμβια/γκομενα/γυναικα σας σας πιανουν ωρες ωρες ενοχες...Φυσικα δε μιλαω να παει καποιος με επαγγελματια του ειδους αλλα να εχει παραλληλη σχεση, ξεπετες κτλ...Προσωπικα καμια φορα οταν βλεπω ποσο τρυφερα και στοργικα μου φερεται η δικια μου με πιανει μια ντροπη νατο πω... :-
Απο την αλλη σκεφτομαι ομως καλυτερα αυτα να τα κανω τωρα που ειμαι μικρος παρα να ειμαι 40 χρονω παντρεμενος και να φοβαμαι μηπως διαλυσω το σπιτι μου....Για καταθεστε εμπειριες!!

Μόνο όταν το κάνω με χειρότερη από τη δικιά μου :rockon: :rockon: :rockon:

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
θα κοιτας παντα να ειναι καλητερη απο την δικια σου.να ξερει οτι εισαι παντρεμενος καλητερα να χασεις μια μουναρα παρα να κλεισεις ενα σπιτι ιδιως αν υπαρχουν παιδια.οπως στην περιπτωση μου.εγω παντα εχω κατι παραληλο.τυψεις ναι την πρωτη φορα μετα μου βγαινει καλητερη αντιμετωπιση στην γυναικα μου.χωρις να συμαινει οτι πρωτα την κακομεταχιριζομουνα

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ΤΥΨΕΙΣ......για να φυγουν πρεπει να επαναλαμβανεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτο που τις δημιουργησε

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

φιλε ξεκινα και χτυπα το κεφαλι σου στον τοιχο....!!!
δεν ειμαι κατατου κερατου πλεον αλλα μεχρι μιας ηλικιας..!!αν η ερωμενη το ξερει οτι εισαι παντρεμενος οκ αν οχι τοτε τα πραγματα δυσκολευουνε πολλυ...!!
αλλα αφου ζητας γνωμες και αποψεις η δικια μου ειναι η εξης ασε την μια...!!καταρχην τις κοροιδευεις και τις 2...!!δεν τις σεβεσαι δεν τις εκτιμας και αν δεν σε νοιαζει κοιτα να το κανεις γιατι αλλιως ετσι δεν εκτιμας ουτε τον ευατο σου..!!!προσεξε γιατι μπορει να ρθει μια μερα οπου να τις χασεις και τις 2....το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανεται..και να σε δω μετα...!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αισθημα-->Μ?αγαπας ερωτα μου?
Κατερινα-->Ναι καρδια μου?
Αισθημα-->Ποσο με σκεφτεσαι?
Κατερινα-->Πολύ λατρεια μου?
Αισθημα-->Δεν πιστευω να σκεφτεσαι αλλον αντρα?
Κατερινα-->Όχι μωρο μου?τι είναι αυτά που λες?Αφου
                    ξέρεις ότι δεν παιρνω ποτε δουλεια για το σπιτι?

Χαχαχα?.χουχουχου?χιχιχι?!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Καλημερα,
ανοιγω αυτο το θρεντ με την λογικη οτι πολλοι παντρεμενοι και ανθρωποι με μονιμη σχεση που συμμετεχουν σε αυτο το site δεν ειναι αρκετα ενημερωμενοι για το πως πολλες φορες γινονται αντιληπτοι οτι ξενοπηδηξαν απο την γυναικα τους.

ο σκοπος του θρεντ ειναι να συστησει καποια προσοχη σε καποιες λεπτομερειες που πολλες φορες μας φερνουν σε δυσκολη θεση αθελα μας.

edit giorgospapa: διορθωθηκε ο τιτλος του θρεντ..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
το ξερατε οτι πολλες γυναικες που εχουν αφησει τον αντρα τους δυο ή περισσοτερες μερες χωρις σεξ του ζουμπανε τα αρχιδια με την λογικη οτι αμα εχει εκσπερματωσει θα ποναει ενω αμα δεν εχει εκσπερματωσει δεν ποναει το ιδιο.

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Όποιος κάνει τη λαμογιά, προσέχει και τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησε!!!! Όταν όμως είσαι χαλαρός και δεν έχεις κάνει απάτη, τότε ώς εκ θαύματος, θα βρεθουν παντού τρίχες, κραγιον, και οτι αποδεικτικό στοιχείο φανταστειτε, που στην πραγματικότητα δεν εχετε καμια σχεση, απλα ηταν ενα τυχαιο γεγονος. Οταν προσεχεις δυσκολα θα αποκαλυφθεις, οχι οτι δεν γινεται, αλλα πολλα στοιχεια βρισκονται και ερχονται στην επιφανεια, οταν πραγματικα εισαι αθωος, που σημαινει οτι δεν ειχες λογο να εισαι προσεκτικος για κατι και δεν προσεξες καποια λεπτομερεια!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom