Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φίλε LiOmAs σεβαστό…και εμείς παραθέτουμε την εμπειρία μας από το πρώην αμαρτωλό μας βίο..  :grin:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Παιδιά, εάν είστε παντρεμένοι, μη διανοηθείτε να μην ξεκαθαρίσετε πώς δεν ενδιαφέρεστε για τίποτα περισσότερο από μία ερωτική σχέση και ότι δεν είστε διατεθειμένοι να χαλάσετετο σπίτι σας. Οτιδήποτε λιγότερο πείτε από αυτό που σας συμβουλεύω, είναι πιθανό να βρεθείτε να χτυπάτε το κεφάλι σας με μανία στον τοίχο. Εδώ, έχουν βρεθεί τέτοιες μαλακισμένες που αν και ξέρουν πώς γαμιούνται με παντρεμένο και παρ' ότι έχει γίνει από την αρχή συμφωνία για εχεμύθεια και διακριτικότητα, ξεκινούν και συμπεριφέρονται κτητικά και κυριαρχικά. Γι' αυτό σας λέω, προσέχετε για να έχετε...

Σε σχέση με τα κινητά τώρα. Μην τυχόν και κάνει κανείς τη μαλακία να δώσει κανονικό αριθμό. Ενδέχεται, μην πώ είναι σίγουρο, να 'χει σοβαρό πρόβλημα. Αφενός, γιατί δεν ξέρεις τι είδους χρήση θα κάνει η λεγάμενη. Αφετέρου, γιατί οι σύζυγοι και οι κανονικές γκόμενές μας, όντως είναι μεγάλες ψάχτρες σε σχέση με μηνύματα, κλήσεις κλπ. Ένα καρτοκινητό, μόνο γι' αυτές τις περιπτώσεις, είναι καλό. Να το 'χετε καλά κρυμμένο για να μην το πάρει είδηση η σύζυγος, γιατί τότε τη γαμήσατε. Θα σας κοπανάει νυχθημερόν τι το θέλετε το δεύτερο κινητό, δε θα πιστέψει αν της πείτε πώς το πρόσφερε δωρεάν με την ανανέωση της κανονικής σας σύμβασης η εταιρεία και θα σας ζητήσει να το 'χετε μονίμως ανοιχτό προκειμένου να της αποδείξετε πώς δεν εξυπηρετεί τίποτε πονηρούς σκοπούς.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
απο την αλλη μπορεις να μην πεις στην αλλη καθολου οτι εισαι παντρεμενος ή δεσμευμενος!!! αυτο το δικαιολογω ως προς το οτι μπορει να το παιξει ανετη ΟΚ δεν υπαρχει προβλημα που εισαι παντρεμενος και μετα να το βαλει στοχο να σε χωρισει και μερικες φορες με μοναδικο σκοπο την επιβεβαιωση της!!!

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Ομοιοπαθείς -κάποτε- συνοδοιπόροι...
Να και η πλέπν λούμπεν λυρική έκδοση της περίπτωσης.
Αφοερωμένο στην υγειά σας και καλα ξεμπερδέματα να έχουμε...

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Τι γινετε οταν εισαστε με τη γκομενα και σας παιρνει η συμβια?Προφανως δε το σηκωνετε....αυτο ομως δημιουργει υποψιες και προβληματα...Γι αυτο εγω υιοθετω αλλη τακτικη.Σε περιοδους που δεν εχω γκομενα(δευτερη...) σε καποιες φασεις που με παιρνει τηλ. δεν απανταω η απανταω μετα απο 3-4 ωρες, του στυλ "δε το ειδα, εχω δουλεια " κτλ.Υτη φυσικα δε το χαφτει και ψαχνεται....εγω να κρυψω τιποτα δεν εχω,καταλαβαινει οτι εχει λαθος και οτι αυτο ειναι απλα αλλο ενα χουι μου....οταν ερχεται η ωρα και εχω αλλη, δε παραξενευεται που δε το σηκωνω γιατι εχει την εμπειρια απο την προηγουμενη φορα, και συνεπως οτι και να της πω θα το δεχτει πολυ πιο ευκολα...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
βεβαια το θρεντ σε μερικους θυμίζει μια κωμωδία με τον Walter Mattew που ένας φίλος του του έκανε 2 ώρες σεμινάρια απιστίας.......και στο τέλος μπούκαρε η γυναικά, πιάνοντας τον στα πράσα, με
φωτογράφους και ντετέκτιβ!!!!! Χε,χε........

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
είμαι της γνώμης "προεργασία". δηλαδή.
4-5 φορές που θα βγεις με τους φίλους σου πετάς ένα "ξέχασα να το φορτίσω γμτ αν πάρεις και το έχω κλειστό μην φρικάρεις, θα το ανοίγω που και που να δω αν έστειλες sms"
όταν είναι να κάνεις την μαιμουδιά θα είναι άλλη μια απο εκείνες τις μέρες που ξέχασες να το φορτίσεις

όσον αφορά ονόματα στα κινητά πάλι προεργασία. αν της μιλάς για δουλειά πετάς στην κουβέντα 1-2 μαγαζιά/γραφεία/πελάτες που έχεις συνεργασία.
πχ. ελένη ανταλλακτικά (η λογίστρια μωρό μου)
αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα πάμε στα κλασσικά χασάπης, κυρ νίκος, κυρ γιάννης κλπ
ειδικά το τελευταίο δεν το είχα κάνει και μια μέρα βρέθηκα να ψάχνω στο κινητό "ποιος είναι αυτός ο φώτης"  :think:

Επισκέπτης
Βασικά παίδες , πολύ βασικό είναι να κάνει κανείς ένα τριπλό μπάνιο με δέκα σαπουνίσματα μετά από κάθε "συνάντηση" με "άλλη" γυναίκα.

Τα γυναικεία αρώματα τα μυρίζονται από μακρυά οι άτιμες.Ειδικά των ... "άλλων" γυναικών! Βοηθά ίσως το να ενθαρρύνετε τη μόνιμη να έχει πολλά αρώματα, όσο γίνεται περισσότερα. Ετσι το άρωμα της "άλλης" μπορεί να το έχει και η μόνιμη.Αλλά και πάλι αν έχει μέρες να το βάλει , πάλι υπάρχει πρόβλημα.

Με το δεκαπλό μπάνιο φεύγουν οι μυρουδιές και επίσης πρέπει να φεύγει πολύ καλά το υπόλυπο από βαζελίνη καπότας στον πούτσο , το οποίο φεύγει δύσκολα.Αυτό μπορεί να σε αποκαλύψει από μόνο του. Αν το έχεις κάνει με την "άλλη" και μετά την ίδια μέρα πας με την δικιά σου και έχεις βαζελίνη στον πούτσο, τη γάμησες. Ακόμη και όλα τα άλλα στοιχεία να έχεις προσέξει, αυτό σε φανερώνει.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
90% των περιπτώσεων το νερό κάνει το άρωμα να μυρίζει πιο πολύ ας κάνεις και 20πλό.
κάτι άλλο πρέπει να βάλεις πάνω σου αλλά μην τα πούμε και όλα.
εδώ γράφουμε πουστίτσες που κάνουν και οι γυναίκες  :grin:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
90% των περιπτώσεων το νερό κάνει το άρωμα να μυρίζει πιο πολύ ας κάνεις και 20πλό.
κάτι άλλο πρέπει να βάλεις πάνω σου αλλά μην τα πούμε και όλα.
εδώ γράφουμε πουστίτσες που κάνουν και οι γυναίκες  :grin:

αγαπητε kifinas για το αρωμα τι πρεπει να βαλεις για βγει?
αν δεν θελεις να το μοιραστεις με ολους στειλτο μου με PM.
ευχαριστω.

και να κοιταξεις και στην πρωτη σελιδα τον μεγαλο οδηγο που εχω επισυναψει !!!

Επισκέπτης
αγαπητε kifinas για το αρωμα τι πρεπει να βαλεις για βγει?
αν δεν θελεις να το μοιραστεις με ολους στειλτο μου με PM.
ευχαριστω.

και να κοιταξεις και στην πρωτη σελιδα τον μεγαλο οδηγο που εχω επισυναψει !!!
το υλικό είναι διαφορετικό ανάλογα με την κοινωνική ομάδα που ανήκει το κάθε άτομο.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
βεβαια το θρεντ σε μερικους θυμίζει μια κωμωδία με τον Walter Mattew που ένας φίλος του του έκανε 2 ώρες σεμινάρια απιστίας.......και στο τέλος μπούκαρε η γυναικά, πιάνοντας τον στα πράσα, με
φωτογράφους και ντετέκτιβ!!!!! Χε,χε........

H συγκεκριμένη ταινία είχε και ιδέες σχετικά με τα αρώματα και πως να πείσεις τη γυναίκα σου να σου πάρει το ισχυρότερο που σκεπάζει τα πάντα :)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
H συγκεκριμένη ταινία είχε και ιδέες σχετικά με τα αρώματα και πως να πείσεις τη γυναίκα σου να σου πάρει το ισχυρότερο που σκεπάζει τα πάντα :)

θυμασαι τον τιτλο της ταινιας?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Στην ελάδα είχε προβληθεί με τίτλο "πως να απατήσετε τη γυναίκα σας".

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μετα απο κουβεντα με ενα φιλο ειχαμε την απορια.." [size=11pt]με ποιο επαγγελμα εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες καποιος να γινει κερατας?"[/size]
αντε να σας δω τσακαλια μου!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
θυμιζω οτι απο γκομενα ΔΕΝ γινεσε κερατας!!!!αρα η γνωμη των παντρεμενων ειναι πολυτιμη....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αν η γυναικα ειναι πουτανα και ανεργος να εισαι θα σου τα φορεσει.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ως γνωστον και σε μπουκαλι να την κλεισεις ....
θα το κανει με τον Φελλο αν θελει...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Αν η γυναικα ειναι πουτανα και ανεργος να εισαι θα σου τα φορεσει.
ακριβως.....!
ακουσα προχτες στις ειδησεις τι γινεται με τα διαζυγια....!περνουν και δινουν.....!
στα πρωτα 7 χρονια γαμου οι αντρες κερατωνουν το 19% τις συντροφους τους και οι γυναικες το 2%...!στα 7 χρονια λεει βρισκονται σεξουαλικα το πολυ μια-δυο φορες τον μηνα και οι αντρες κερατωνουν το 65% τις συντροφους τους και οι γυναικες το 64%....!
τα συμπερασματα δικα σας....!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom