mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Βαρονε συμφωνω αλλα πολλες φορες νομιζουμε οτι τα εχουμε ολα ΟΚ ενω μας εχουν ξεχαστει καποιες λεπτομερειες οι οποιες ειναι δυσκολο να τις προσεξουμε περα απο τα αυτονοητα.
Τι χαζός τίτλος είναι αυτός ρε σύντροφε; Βρε΄ς κάτι πιο άμεσο και εμπορικό.
Ιδέες
"Πώς να κερατώνετε άφοβα"
"Πώς να απατάτε, ακίνδυνα"
"Ξενοπηδάτε με σύστημα"
"Cheating: DOs AND DON'Ts"
" "Επαγγελματικό"...κεράτωμα"
"Η βίβλος του πετυχημένου μπαγάσα"
κ.ο.κ.
Εγώ δεν θα πω απολύτως τίποτα γιατί είμαι 1000000000000000000% σίγουρος ότι οι γυναίκες του site παρακολουθούν very close. Τέτοια "μυστικά" δεν λέγονται. Γιατί να τους ανοίγουμε τα μάτια άλλωστε?
7)Κινητό : πάντα password για την είσοδο ..
8)Κινητό : πάντα σβήνουμε μηνύματα και τελευταίες κλήσεις..
Φυσικά και σου επιτρέπω man..Φίλε, μου επιτρέπεις νομίζω...
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν δίνουμε το κινητό μας σε άλλη γκόμενα, παντρεμένη ή μη. Δεν ξέρεις τι γίνεται...
ΠΑΡΤΕ ένα 2ο κινητό (συσκευή-νούμερο) το οποίο θα το ξέρετε μόνο εσείς και κανείς άλλος. Εκτός από τις γκόμενες εννοείται...
Φυσικά και σου επιτρέπω man..
Αλλά πρόσεξε .. σε μια παράνομη σχέση δεν είναι είμαστε όλοι ειλικρινείς όπως επίσης η συμβαλλόμενη δεν είναι έτοιμη για ξεπέτα ώστε να δεχτεί ένα καρτοκινητο το οποίο θα είναι κλειστό τη νύχτα ..
Άρα ..μπορεί ίσως να χρειαστεί να παίξει και το κανονικό… ;)
Εξού και το ζυγίζω την επικινδυνότητα και ταυτόχρονα την ελαχιστοποιώ ..
Και θα θέλεις 20 κάρτες την ημέρα….η προώθηση γαμάει ..μπορεις να της δωσεις ενα καρτοκινητο ως το νουμερο σου, και της πρωτες μερες να κανεις προωθηση στο κανονικο σου νουμερο !!! ωστε να μην υπαρχει θεμα για τις πρωτες νυχτες!!! υστερα ακυρωνεις την προωθηση απο το καρτοκινητο !!! αλλα μεχρι τοτε θα εχει στρωσει το πραγμα μαζι της !!! και επισης αν σε τσεκαρει την ωρα που ειστε μαζι αν το νουμερο που της εχεις δωσει χτυπαει στο κανονικο σου τηλεφωνο!!! θα χτυπησει κανονικα λογω της προωθησης !!!
την ενεργοποιεις μονο σε φασεις που δεν μπορεις να κρατας και τα δυο κινητα μαζι.Και θα θέλεις 20 κάρτες την ημέρα….η προώθηση γαμάει ..
Φυσικά και σου επιτρέπω man..
Αλλά πρόσεξε .. σε μια παράνομη σχέση δεν είμαστε όλοι ειλικρινείς όπως επίσης και η συμβαλλόμενη μπορεί να μην είναι έτοιμη για ξεπέτα ώστε να δεχτεί ένα καρτοκινητο το οποίο θα είναι κλειστό τη νύχτα ..
Άρα ..μπορεί ίσως να χρειαστεί να παίξει και το κανονικό… ;)
Εξού και το ζυγίζω την επικινδυνότητα και ταυτόχρονα την ελαχιστοποιώ ..
Υ.Γ Άλλωστε οι περιπτώσεις που με ένα καρτοκινητο έχεις καθαρίσει..είναι οι εύκολες.. ;)
Εδώ δεν θα διαφωνήσω στα σίγουρα....Και θα θέλεις 20 κάρτες την ημέρα….η προώθηση γαμάει ..
λιομας υπαρχουν αρκετα μυστικα τα οποια δεν γνωριζουμε ή παραβλεπουμε και γινομαστε τσακωτοι!!! κατι το οποιο δεν θελουμε. Τωρα εχουμε την ευκαιρια να μοιραστουμε λεπτομερειες που θα μας βοηθησουν ωστε να γινουμε επιτυχημενοι μπαγασιδες !!!