Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μία απίστευτη ιστορία που διάβασα το καλοκαίρι σε κάποιο περιοδικό.(Συνοπτικά θα την αναφέρω διότι το άρθρο ήταν 2 σελίδες)
Ένας τύπος είχε την υποψία πως η γυναίκα του τον απατούσε.Παρ'όλα αυτά όμως δεν είχε καταφέρει να την τσακώσει και έτσι απόφάσισε να πάει σε γραφείο ιδιωτικών ερευνών για σίγουρα αποτελέσματα  :helpplea:.Ακόμα και ο ντετέκτιβ του έλεγε με βεβαιότητα πως δεν κάνει τίποτε άλλο τις ώρες όπου αυτός δουλεύει παρά μόνο να πηγαίνει στην κολλητή της που έμενε στην απέναντι πολυκατοικία παίρνοντας μαζί και το σχεδόν νεογέννητο μωράκι τους!!!Ο σύζυγος όμως ήταν 100% σίγουρος πως η γυναίκα του του τα φοράει κι έτσι απευθύνθηκε σε άλλο γραφείο.Για να μη σας κουράζω η γκόμενα όντως του τα φόραγε αλλά το θέμα είναι το πως την τσίμπησε.Αυτή πήγαινε όντως στη φίλη,της άφηνε το μωρό,έπαιρνε μαζί της τη συσκευή ενδοσυννενόησης όπου έχουν σχεδόν όλοι οι νέοι γονείς,για να έχει και επαφή με την φίλη και το μωρό και πήγαινε στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα το οποίο είχε νοικιάσει ο γαμιάς της.Ο ντετέκτιβ Νο2 ως πιο γάτος από τον Νο1 παγίδευσε την ενδοσυννενόηση (με την βοήθεια του συζύγου βέβαια) και έτσι εκτός από τα κλάματα του μωρού άκουγε και τα βογγητά της καριόλας της μάνας του (μωρού).Κι έτσι ο τύπος και οι υποψίες του βγήκαν αληθινές.
Συμπέρασμα: Όπως πολύ σοφά έγραψε και ο "ΒΡΑΣΙΔΑΣ" αν η γυναίκα είναι πουτάνα και άνεργος να είσαι θα σου τα φορέσει.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Κέρατο.
Έχουμε να φάάάάάάάάμε.
Κι έχουμε να φορέέέέέέέέέσουμε.

Το θέμα είναι ο/η σύντροφος μας να μην σκαλώνει στις πόρτες. Απο εκεί και πέρα, ουδέν σχόλιο.

kotsos81

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
λοιπον,το επαγγελμα που ασκω ειναι απο τα χειροτερα..ναυτικος!!ακομα δεν εχω παντρευτει,αλλα θα τα καταφερω με το κερατο οταν ερθει η ωρα..στην υγεια μας

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Το θέμα είναι να μη κερατώσεις γυναίκα που είναι εντάξει απέναντι σου και το ανάποδο.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
λοιπον,το επαγγελμα που ασκω ειναι απο τα χειροτερα..ναυτικος!!ακομα δεν εχω παντρευτει,αλλα θα τα καταφερω με το κερατο οταν ερθει η ωρα..στην υγεια μας

Αυτη θα σε κερατωνει, και εσυ θα γεννοβολας σε καθε λιμανι, με καθε λογης γυναικα απο καθε εθνικοτητα!

Στον πουτσο σου!  :rockon:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Αν η γυναικα ειναι πουτανα και ανεργος να εισαι θα σου τα φορεσει.

Καλα αν εισαι ανεργος ειναι πολυ πιθανο να στα φορεσει.

Το θεμα δεν ειναι ποια επαγγελματα τρωνε το κερατο.

Το ερωτημα ειναι, αν δεν το ξερεις εισαι κερατας?
Εγω πιστευω οτι το 90% των κεραταδων δεν το ξερουν.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

Αν ειναι να παντρευτεις αλλαξε επαγγελμα. Δε γινεται οικογενεια εξ αποστασεως.

kotsos81

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
καλα τα λετε και οι δυο παιδια.παντως μεχρι τοτε θα το χαρω!!μετα βλεπουμε..

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Καλα αν εισαι ανεργος ειναι πολυ πιθανο να στα φορεσει.

Το θεμα δεν ειναι ποια επαγγελματα τρωνε το κερατο.

Το ερωτημα ειναι, αν δεν το ξερεις εισαι κερατας?
Εγω πιστευω οτι το 90% των κεραταδων δεν το ξερουν.
Εγώ διαφωνώ!Παλιά δεν το ήξεραν.Τώρα το ξέρουν και απλά κάθονται!Βαριέμαι να γράφω περιπτώσεις από φίλους και γνωστούς που το έμαθαν και το χώνεψαν και μια χαρά το κέρατο.Ένα θα σου πω μόνο.Πριν από λίγο καιρό γνωστός μου έμαθε πως η επί 4 χρόνια κοπέλα του δούλευε σε μασατζίδικο 1 1/2 χρόνο.Και μασατζίδικο από αυτά που πηγαίνουμε "όλοι μας" απο 'δω!Όχι μόνο δεν την χώρισε αλλά μετά τον τσαμπουκά της έκανε και πρόταση γάμου.Εκεί να δεις μαλακία!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

vasani

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ διαφωνώ!Παλιά δεν το ήξεραν.Τώρα το ξέρουν και απλά κάθονται!Βαριέμαι να γράφω περιπτώσεις από φίλους και γνωστούς που το έμαθαν και το χώνεψαν και μια χαρά το κέρατο.Ένα θα σου πω μόνο.Πριν από λίγο καιρό γνωστός μου έμαθε πως η επί 4 χρόνια κοπέλα του δούλευε σε μασατζίδικο 1 1/2 χρόνο.Και μασατζίδικο από αυτά που πηγαίνουμε "όλοι μας" απο 'δω!Όχι μόνο δεν την χώρισε αλλά μετά τον τσαμπουκά της έκανε και πρόταση γάμου.Εκεί να δεις μαλακία!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
παντρεψου να πηδηξουμε δηλαδη η φαση...

Επισκέπτης
Καλυτερα να τρως μελι παρεα με αλλους παρα σκατα και μονος σου

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Παντρευτειτε για να γαμησουμε...

Επισκέπτης
Καλυτερα να εισαι σε ανθιζουσα επιχειρηση με μετοχους παρα σε φθινουσα και μονος σου!

Επισκέπτης
Δεν νομίζω να παίζει ρόλο το επάγγελμα. Και δημόσιος υπάλληλος να είσαι και να γυρίζεις σπίτι στις 2 το μεσημέρι, αν θέλει θα στα φορέσει.

Εγώ το έχω φιλοσοφήσει το θέμα πάντως... στα παπάρια μου αν με κερατώσει η γυναίκα μου. Αρκεί να μην το μάθω!!! Δεν ξέρω πως το βλέπετε σαν φιλοσοφία... αλλά... έτσι τα βλέπω εγώ τα πράγματα!!!

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ το έχω φιλοσοφήσει το θέμα πάντως... στα παπάρια μου αν με κερατώσει η γυναίκα μου. Αρκεί να μην το μάθω!!! Δεν ξέρω πως το βλέπετε σαν φιλοσοφία... αλλά... έτσι τα βλέπω εγώ τα πράγματα!!!
Μία από τα ίδια και για μένα...και τι θα αλλάξει δηλαδή αν γίνω ψυχωτικός και κυνηγάω τη σκιά της. :dunno:Μαλάκας θα καταντήσω και ψυχασθενής!

supermarios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν νομίζω να παίζει ρόλο το επάγγελμα. Και δημόσιος υπάλληλος να είσαι και να γυρίζεις σπίτι στις 2 το μεσημέρι, αν θέλει θα στα φορέσει.

+1

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αυτά τα θέματα τα έχει αναλύσει όλα σε βάθος η απίστευτη σοφία του Al Bundy πολιούχου αγίου των παντρεμένων. Το ιδανικό είναι να το σκάσει από το σπίτι μαζί με το καινούργιο αμόρε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom