Ben Dover(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν εχω μίλησει ποτέ για αυτό πριν, αλλά χρειάζομαι πραγματικά τις συμβουλές σας για κάτι που μπόρει να είναι μια κρίσιμη απόφαση. Έχω υποψιαστεί εδώ και κάποιο καιρό ότι η σύζυγός μου με απατά. Τα συνηθισμένα σημάδια… Το τηλέφωνο χτυπά αλλά εάν απαντήσω εγώ κλείνουν το τηλέφωνο. Η σύζυγός μου έχει βγήκε με τα κορίτσια πρόσφατα αν και όταν την ρώτησα τα ονόματά τους μου είπε, «μερικές φίλες από την δουλεία, δεν τις ξέρεις.» Μένω πάντα άγρυπνος για να κοιτάξω έξω για το ταξί της που έρχεται στο σπίτι, αλλά έρχαιτε με τα πόδια. Αν και μπορώ να ακούσω ένα μαρσάρισμα αυτοκινήτου, σαν ένα αυτοκίνητο να εστρίψτε στη γωνία. Γιατί; Ίσως δεν ήταν σε ένα ταξί; Κοίταξα μία φορα το κινητό τής για να δώ τη ώρα είναι και ήρθε νευρίασμένη και φώναζε ότι δεν πρέπει ποτέ να αγγίξω το τηλέφωνό της πάλι και γιατί ήμουν βλάκας που την τσεκάρω. Εν πάση περιπτώσει, δεν έχω συζητήσει ποτέ το θέμα με τη σύζυγό μου σκέφτομαι πάντως ότι δεν θέλω να ξέρω την αλήθεια, αλλά χτες τη νύχτα βγήκε πάλι και αποφάσισα να την ελέγξω πραγματικά. Αποφάσισα ότι επρόκειτο να παρκάρω τη μοτοσικλέτα μου δίπλα στο γκαράζ και έτσι θα μπορούσα να έχω μια καλή όψη ολόκληρης της οδού όταν έρθει σπίτι. Ήταν σε εκείνη την στιγμή, σκύβοντας πίσω από την μηχανή μου που παρατήρησα ότι οι βαλβίδες στη μηχανή μου χανουν λάδι . Είναι αυτό το κάτι εγώ μπορεί να καθαρισω μόνος μου ή θα πρέπει να το πάω πίσω στον έμπορο για σερβίς;