Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

Ben Dover(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εχω μίλησει ποτέ για αυτό πριν, αλλά χρειάζομαι πραγματικά τις συμβουλές σας για κάτι που μπόρει να είναι μια κρίσιμη απόφαση. Έχω υποψιαστεί εδώ και κάποιο καιρό ότι η σύζυγός μου με απατά. Τα συνηθισμένα σημάδια… Το τηλέφωνο χτυπά αλλά εάν απαντήσω εγώ κλείνουν το τηλέφωνο. Η σύζυγός μου έχει βγήκε με τα κορίτσια πρόσφατα αν και όταν την ρώτησα τα ονόματά τους μου είπε, «μερικές φίλες από την δουλεία, δεν τις ξέρεις.» Μένω πάντα άγρυπνος για να κοιτάξω έξω για το ταξί της που έρχεται στο σπίτι, αλλά έρχαιτε με τα πόδια. Αν και μπορώ να ακούσω ένα μαρσάρισμα αυτοκινήτου, σαν ένα αυτοκίνητο να εστρίψτε στη γωνία. Γιατί; Ίσως δεν ήταν σε ένα ταξί; Κοίταξα μία φορα το κινητό τής για να δώ τη ώρα είναι και ήρθε νευρίασμένη και φώναζε ότι δεν πρέπει ποτέ να αγγίξω το τηλέφωνό της πάλι και γιατί ήμουν βλάκας που την τσεκάρω. Εν πάση περιπτώσει, δεν έχω συζητήσει ποτέ το θέμα με τη σύζυγό μου σκέφτομαι πάντως ότι δεν θέλω να ξέρω την αλήθεια, αλλά χτες τη νύχτα βγήκε πάλι και αποφάσισα να την ελέγξω πραγματικά. Αποφάσισα ότι επρόκειτο να παρκάρω τη μοτοσικλέτα μου δίπλα στο γκαράζ και έτσι θα μπορούσα να έχω μια καλή όψη ολόκληρης της οδού όταν έρθει σπίτι. Ήταν σε εκείνη την στιγμή, σκύβοντας πίσω από την μηχανή μου που παρατήρησα ότι οι βαλβίδες στη μηχανή μου χανουν λάδι . Είναι αυτό το κάτι εγώ μπορεί να καθαρισω μόνος μου ή θα πρέπει να το πάω πίσω στον έμπορο για σερβίς;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Δεν εχω μίλησει ποτέ για αυτό πριν, αλλά χρειάζομαι πραγματικά τις συμβουλές σας για κάτι που μπόρει να είναι μια κρίσιμη απόφαση. Έχω υποψιαστεί εδώ και κάποιο καιρό ότι η σύζυγός μου με απατά.

Ουτε η πρώτη είναι, ούτε η τελευταία... :headbang: χαλάρωσε κ πάρτο απόφαση!

...σκύβοντας πίσω από την μηχανή μου που παρατήρησα ότι οι βαλβίδες στη μηχανή μου χανουν λάδι . Είναι αυτό το κάτι εγώ μπορεί να καθαρισω μόνος μου ή θα πρέπει να το πάω πίσω στον έμπορο για σερβίς;

Οταν όμως πας την μηχανή για service, δεν πας να κανεις κανενα check-up μήπως χάνεις κι εσύ... :uglystupid:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Και που είναι το περίεργο.. ???
Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος κερατάς είσαι....

:think: :think: :think: :think:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Πλακίτσα κάνει δείτε την τελευταία σειρά. :headbang:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
1) H γυναίκα σου στα φοράει.
2) Ώρα για σέρβις.
3) Καλό ρε μπαγάσα.

:2funny: :2funny: :2funny:

Ben Dover(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλά τα λετε αλλα με την μηχανή τι να κάνω γυναίκα βρίσκω άλλη...

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Δεν εχω μίλησει ποτέ για αυτό πριν, αλλά χρειάζομαι πραγματικά τις συμβουλές σας για κάτι που μπόρει να είναι μια κρίσιμη απόφαση. Έχω υποψιαστεί εδώ και κάποιο καιρό ότι η σύζυγός μου με απατά. Τα συνηθισμένα σημάδια… Το τηλέφωνο χτυπά αλλά εάν απαντήσω εγώ κλείνουν το τηλέφωνο. Η σύζυγός μου έχει βγήκε με τα κορίτσια πρόσφατα αν και όταν την ρώτησα τα ονόματά τους μου είπε, «μερικές φίλες από την δουλεία, δεν τις ξέρεις.» Μένω πάντα άγρυπνος για να κοιτάξω έξω για το ταξί της που έρχεται στο σπίτι, αλλά έρχαιτε με τα πόδια. Αν και μπορώ να ακούσω ένα μαρσάρισμα αυτοκινήτου, σαν ένα αυτοκίνητο να εστρίψτε στη γωνία. Γιατί; Ίσως δεν ήταν σε ένα ταξί; Κοίταξα μία φορα το κινητό τής για να δώ τη ώρα είναι και ήρθε νευρίασμένη και φώναζε ότι δεν πρέπει ποτέ να αγγίξω το τηλέφωνό της πάλι και γιατί ήμουν βλάκας που την τσεκάρω. Εν πάση περιπτώσει, δεν έχω συζητήσει ποτέ το θέμα με τη σύζυγό μου σκέφτομαι πάντως ότι δεν θέλω να ξέρω την αλήθεια, αλλά χτες τη νύχτα βγήκε πάλι και αποφάσισα να την ελέγξω πραγματικά. Αποφάσισα ότι επρόκειτο να παρκάρω τη μοτοσικλέτα μου δίπλα στο γκαράζ και έτσι θα μπορούσα να έχω μια καλή όψη ολόκληρης της οδού όταν έρθει σπίτι. Ήταν σε εκείνη την στιγμή, σκύβοντας πίσω από την μηχανή μου που παρατήρησα ότι οι βαλβίδες στη μηχανή μου χανουν λάδι . Είναι αυτό το κάτι εγώ μπορεί να καθαρισω μόνος μου ή θα πρέπει να το πάω πίσω στον έμπορο για σερβίς;

για την ηλικία σου καλη και η μαλάκια σου........ :helpplea: :helpplea:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλό αλλά πάλιό

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
.. σκύβοντας πίσω από την μηχανή μου που παρατήρησα ότι οι βαλβίδες στη μηχανή μου χανουν λάδι . Είναι αυτό το κάτι εγώ μπορεί να καθαρισω μόνος μου ή θα πρέπει να το πάω πίσω στον έμπορο για σερβίς;

Με ολο το συμπαθειο αδελφε, γιατι εχω πιει λιγο παραπανω, δεν πρεπει να χανουν μονο οι βαλβιδες της μηχανης σου λαδια..!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.233
Πόντοι
22.785
Τωρα ειναι........ που μπερδευτηκαμε εντελως. :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
καλο το αστειο, αν κ εχει ξαναγραφτει, αλλα το σκοτωσες λιγο βρε μπενυχιλντοβερ *P

okostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
91
Πόντοι
1
. . .κρυψου στο ντουλάπι, να παίρνεις μάτι !!

Επισκέπτης
Δωσε τη μηχανη στη γυναικα να γλυτωσεις και απο τις δυο :idiot:

okostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
91
Πόντοι
1
που και που κανε και στη γυναικα σου ένα servis.  καλό θα της κάνει

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.855
Πόντοι
12.056
Ιουλια ειναι παλιο ανεκδοτο αυτο...

Το λεγαμε περσι... :uglystupid: :uglystupid:

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Ευτυχώς και για τους δύο που σε απατάει.
Για εκείνην για ευνόητους λόγους,
Για εσένα, γιατί είδες τα λάδια που χάνεις. (η μηχανή σου εννοώ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom