Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ήταν σε εκείνη την στιγμή, σκύβοντας πίσω από την μηχανή μου που παρατήρησα ότι οι βαλβίδες στη μηχανή μου χανουν λάδι . Είναι αυτό το κάτι εγώ μπορεί να καθαρισω μόνος μου ή θα πρέπει να το πάω πίσω στον έμπορο για [size=12pt]σερβίς[/size];

θα χρειαστείς σίγουρα σερβίς. πήγαινέ την σε αυτόν τον καινούργιο του Ολυμπιακού... πώς τον λένε; Μίλκοβιτς; κάνει και γαμώ τα σερβίς

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Η μηχανη σου σε απαταει, η γυναικα σου απλως περνη αυτο που δικαιουτε και δεν τις το δινεις ΕΣΥ :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αποφάσισα ότι επρόκειτο να παρκάρω τη μοτοσικλέτα μου δίπλα στο γκαράζ και έτσι θα μπορούσα να έχω μια καλή όψη ολόκληρης της οδού όταν έρθει σπίτι. Ήταν σε εκείνη την στιγμή, σκύβοντας πίσω από την μηχανή μου που παρατήρησα ότι οι βαλβίδες στη μηχανή μου χανουν λάδι . Είναι αυτό το κάτι εγώ μπορεί να καθαρισω μόνος μου ή θα πρέπει να το πάω πίσω στον έμπορο για σερβίς;

Βρουμ  βρουμ !!!!!! :headbang: :jerking: :headbang: :jerking: :headbang: :jerking:

Επισκέπτης
Κοίτα να δεις ρε φιλαράκο... είσαι όντως πανέξυπνος και φοβερό μυαλό...!!! Αλλά ξέρεις κι οι άλλοι γύρω σου δεν είναι παντελώς ηλίθιοι ;)

lordvadin

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι μου γεια σας . Ειμαι αρκετο καιρο μελος του καταπληκτικου αυτου site , και νομιζω οτι ξεπερναει καθε προσδοκια η ποιοτητα των φιλων που ειναι μελη . Θα ηθελα τις γνωμες σας για αυτο και ανοιγω αυτο το topic .
Ειμαι παντρεμενος 10 χρονια , με δυο παιδια 8 και 4 χρονων . Τα τελευταια 4 χρονια η σχεση με τη γυναικα μου δεν ειναι καλη , ουτε στο θεμα του ερωτα , ουτε στο θεμα της προσωπικης μας σχεσης. Αυτη η διαταραχη οφειλεται κυριως σε εμενα , λογω καποιων προβληματων με τη δουλεια μου , και τα οποια δημιουργησαν σε μενα αρκετες ανασφαλειες .
Πριν απο λιγες ημερες ανακαλυψα καποια σταλμενα SMS , απο το κινητο της γυναικας μου τα οποια εν συντομια , εγραφε πως "ηταν ερωτευμενη" , και πως θα ηθελε να ηταν μαζι κατω απο τα σκεπασματα . Σημειωτεον τα μυνηματα ειχα σταλει σε γυναικειο ονομα ,γνωστης και εμενα και της γυναικας μου , αλλα δεν καταφερα να επιβεβαιωσω το τηλεφωνικο νουμερο .
Ζηταω την συμβουλη σας και την γνωμη σας για την αντιδραση που θα επρεπε να εχω .

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Να χαλαρώσεις λίγο με το θέμα της δουλειάσ σου, ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ να ασχοληθείς με τα παιδάκια σοθ που είναι μικρά και σε τίποτα δε φταίνε και να φτιάξεις τη σχέση σου με τη γυναίκα σου που μάλλον εσύ χάλασεσ με τη συμπεριφορά σου. Μην της πεις τίποτα αλλά από κοντά και τα μάτια σου 14

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τρισμέγιστο σφάλμα να "ανακαλύπτεις" SMS σε κινητό άλλου, όποιος και αν είναι.

Πες πως δεν τα διάβασες ποτέ. Μπορείς? Δεν μπορείς.

Επισκέπτης
Παρτην και τραβατε ενα ταξιδι για κανα 2 βδομαδες. Αν οσο ειστε μακρυα απο τα προβληματα και τα αγχη της καθημερινοτητας σας δεν τα ξανα-βρητε, χωρησε την.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Παρτην και τραβατε ενα ταξιδι για κανα 2 βδομαδες. Αν οσο ειστε μακρυα απο τα προβληματα και τα αγχη της καθημερινοτητας σας δεν τα ξανα-βρητε, χωρησε την.
Και πολλα και καλα :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:για να μην φευγη για αλλου :think:να μην το αναζητα

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου, σταθμίζεις την κατάσταση και αποφασίζεις! Και σίγουρα αποφεύγεις να ψάχνεις το κινητό της γυναίκας σου. Η άγνοια ειναι δύναμη!

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Ξέχασε για λίγο την δουλειά αγόρι μου.... Πάρε ένα ταξιδάκι την γυναίκα σου... Αλλάξτε παραστάσεις. Είναι λογικό η ρουτίνα και ένας/μια σύζυγος που είναι συγκεντρωμένος στη δουλεία του να σε κάνει να θες να πας αλλού. Οι σχέσεις θέλουν κι αυτές την προσοχή τους. Να ασχολείσαι με αυτές.Αλλιώς αν φύγει έφυγε...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ξέχασε για λίγο την δουλειά αγόρι μου.... Πάρε ένα ταξιδάκι την γυναίκα σου... Αλλάξτε παραστάσεις. Είναι λογικό η ρουτίνα και ένας/μια σύζυγος που είναι συγκεντρωμένος στη δουλεία του να σε κάνει να θες να πας αλλού. Οι σχέσεις θέλουν κι αυτές την προσοχή τους. Να ασχολείσαι με αυτές.Αλλιώς αν φύγει έφυγε...
Να την ακούς την Πάολα (πέρα από τη πλάκα). Σώζει ζωές, αλλάζει ζωές...!!!!

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η αν δεν μπορείς να το κάνεις, άλλαξε γυναίκα! 10 χρόνια είναι πολλά!

Επισκέπτης
φιλε μου το σημαντικο ειναι να μην εχει ραγισει το γιαλι γιατι τοτε οτι και να κανεις θα ειναι χωρις ουσια. ;)

Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
33
Πόντοι
0
To θέμα είναι αν μπορεί να γίνει κάτι τώρα πια... Αν έχει ήδη φυτρώσει κάτι... Εγώ προσωπικά δεν θα το συγχωρούσα αν το μάθαινα... Διαζύγιο με την πρώτη θα έπαιρνα εγώ.

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Η αν δεν μπορείς να το κάνεις, άλλαξε γυναίκα! 10 χρόνια είναι πολλά!
Κοίταξε όταν υπάρχουν παιδιά...είναι δύσκολο να έχεις επιλογή πρώτη να χωρίσεις. Ας πούμε ότι βρίσκει άλλη... με την ίδια τακτική το ίδιο θα πάθει...

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
To θέμα είναι αν μπορεί να γίνει κάτι τώρα πια... Αν έχει ήδη φυτρώσει κάτι... Εγώ προσωπικά δεν θα το συγχωρούσα αν το μάθαινα... Διαζύγιο με την πρώτη θα έπαιρνα εγώ.
Βρε παιδιά. Αν είναι 10 χρόνια και υπάρχουν παιδάκια είναι λιγάκι δύσκολο να σκέφτεσαι έτσι.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Κοίταξε όταν υπάρχουν παιδιά...είναι δύσκολο να έχεις επιλογή πρώτη να χωρίσεις. Ας πούμε ότι βρίσκει άλλη... με την ίδια τακτική το ίδιο θα πάθει...
όταν υπάρχουν παιδιά, όπως λεει και η Παολίτσα είναι δύσκολο. Γιατί να την πληρώσουν τα παιδιά, που είναι άλλωστε και μικρά? Η πιο ευκολη λύση μπροστά σε ένα πρόβλημα είναι να το παρατάς και να φεύγεις. Πάλεψε λίγο, ταλαιπώρησε το λίγο, ακολούθα την συμβουλή της Παολίτσας και θα δεις πιο ξεκάθαρα την κατάσταση. Συζήτησέ το και με την γυναίκα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom