Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
33
Πόντοι
0
Βρε παιδιά. Αν είναι 10 χρόνια και υπάρχουν παιδάκια είναι λιγάκι δύσκολο να σκέφτεσαι έτσι.
Τολμώ να πω ότι σαν να έχεις δίκιο... (βοηθάει και το άβατάρ σου στο ότι με έπεισες  :grin: . Πώς να πεις όχι?)

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
To θέμα είναι αν μπορεί να γίνει κάτι τώρα πια... Αν έχει ήδη φυτρώσει κάτι... Εγώ προσωπικά δεν θα το συγχωρούσα αν το μάθαινα... Διαζύγιο με την πρώτη θα έπαιρνα εγώ.
ΟΚ συμφωνώ, είναι μια καλή ευκαιρία για ανανέωση! Αλλά υπάρχουν παιδιά, οπότε τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Τα παιδιά δεν συγχωρούν εύκολα, καμμιά φορά δεν συγχωρούν και καθόλου! Και μιλάω εκ πείρας...

lordvadin

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας , Επιβεβαιωνω απλως οτι ειπα και στη αρχη οτι εδω σε αυτο το site υπαρχουν ανθρωποι !!

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
ΟΚ συμφωνώ, είναι μια καλή ευκαιρία για ανανέωση! Αλλά υπάρχουν παιδιά, οπότε τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Τα παιδιά δεν συγχωρούν εύκολα, καμμιά φορά δεν συγχωρούν και καθόλου! Και μιλάω εκ πείρας...
Κι αν όπως λέει ίσως να φταίει ο ίδιος μάλλον πρέπει λίγο να σπρώξει την κατάσταση. Ξέρεις ένας παλιός έλεγε "Αν δεν φροντίσεις την γυναίκα και το σπίτι σου, θα στη φροντίσει ο γείτονας" ... :rockon: :rockon:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας , Επιβεβαιωνω απλως οτι ειπα και στη αρχη οτι εδω σε αυτο το site υπαρχουν ανθρωποι !!
Γι'αυτό είμαστε η καλύτερη παρέα...Στη διάθεσή σου... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Κι αν όπως λέει ίσως να φταίει ο ίδιος μάλλον πρέπει λίγο να σπρώξει την κατάσταση. Ξέρεις ένας παλιός έλεγε "Αν δεν φροντίσεις την γυναίκα και το σπίτι σου, θα στη φροντίσει ο γείτονας" ... :rockon: :rockon:

Σωστή η Πάολα!!!  :cheesy:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
συμφωνω απολυτα με την παολα.. ακουστε και καμμια γυναικα σε αυτα τα θεματα... δεν κανει κακο...

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φιλοι μου γεια σας . Ειμαι αρκετο καιρο μελος του καταπληκτικου αυτου site , και νομιζω οτι ξεπερναει καθε προσδοκια η ποιοτητα των φιλων που ειναι μελη . Θα ηθελα τις γνωμες σας για αυτο και ανοιγω αυτο το topic .
Ειμαι παντρεμενος 10 χρονια , με δυο παιδια 8 και 4 χρονων . Τα τελευταια 4 χρονια η σχεση με τη γυναικα μου δεν ειναι καλη , ουτε στο θεμα του ερωτα , ουτε στο θεμα της προσωπικης μας σχεσης. Αυτη η διαταραχη οφειλεται κυριως σε εμενα , λογω καποιων προβληματων με τη δουλεια μου , και τα οποια δημιουργησαν σε μενα αρκετες ανασφαλειες .
Πριν απο λιγες ημερες ανακαλυψα καποια σταλμενα SMS , απο το κινητο της γυναικας μου τα οποια εν συντομια , εγραφε πως "ηταν ερωτευμενη" , και πως θα ηθελε να ηταν μαζι κατω απο τα σκεπασματα . Σημειωτεον τα μυνηματα ειχα σταλει σε γυναικειο ονομα ,γνωστης και εμενα και της γυναικας μου , αλλα δεν καταφερα να επιβεβαιωσω το τηλεφωνικο νουμερο .
Ζηταω την συμβουλη σας και την γνωμη σας για την αντιδραση που θα επρεπε να εχω .
Αν καταλαβα καλα το τριτο προσωπο ειναι γυναικα  :o  οποτε εκει αλλαζουν τα πραγματα μαλλον θελει πολυ ψαξιμο και οχι βιαστικες κινησεις.
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κατσετε ηρεμα και ωραια και να συζητησετε την κατασταση εκει θα καταλαβεις πολλα και θα αντιδρασεις αναλογα.
Ειμαι σιγουρος οτι και η γυναικα σου θα θελει να βρειτε μια λυση απο την στιγμη που υπαρχουν και τα παιδια στη μεση.

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εξαρτάται λοιπόν από τα αισθήματα που τρέφει για τη γυναίκα του ο φίλος. Εγω πολύ ευχαρίστως θα ήθελα να φροντίζει τη γυναίκα μου ο γείτονας, θα με ξεκούραζε και θα με απάλλασε από "καθήκοντα" που δεν θέλω να εκπληρώνω... Αλλά που τέτοια τύχη!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σημειωτεον τα μυνηματα ειχα σταλει σε γυναικειο ονομα ,γνωστης και εμενα και της γυναικας μου , αλλα δεν καταφερα να επιβεβαιωσω το τηλεφωνικο νουμερο .

Εκτός αν η γυναίκα σου ως πιό έξυπνη, έχει γράψει σαν ονοματεπώνυμο της καταχώρησης στο κινητό της, το όνομα της κοινής γνωστής σας (για να μην δημιουργήσει υποψίες) και το αληθινό πρόσωπο που μπορεί να έχει το συγκεκριμένο κινητό είναι άνδρας. Εχεις σκεφτεί αυτή την πιθανότητα? Γιατί για να είναι το τρίτο πρόσωπο γυναίκα..... Δεν το αποκλείω, αλλά οι πιθανότητες είναι μικρές.

Επισκέπτης
Φιλοι μου γεια σας . Ειμαι αρκετο καιρο μελος του καταπληκτικου αυτου site , και νομιζω οτι ξεπερναει καθε προσδοκια η ποιοτητα των φιλων που ειναι μελη . Θα ηθελα τις γνωμες σας για αυτο και ανοιγω αυτο το topic .
Ειμαι παντρεμενος 10 χρονια , με δυο παιδια 8 και 4 χρονων . Τα τελευταια 4 χρονια η σχεση με τη γυναικα μου δεν ειναι καλη , ουτε στο θεμα του ερωτα , ουτε στο θεμα της προσωπικης μας σχεσης. Αυτη η διαταραχη οφειλεται κυριως σε εμενα , λογω καποιων προβληματων με τη δουλεια μου , και τα οποια δημιουργησαν σε μενα αρκετες ανασφαλειες .
Πριν απο λιγες ημερες ανακαλυψα καποια σταλμενα SMS , απο το κινητο της γυναικας μου τα οποια εν συντομια , εγραφε πως "ηταν ερωτευμενη" , και πως θα ηθελε να ηταν μαζι κατω απο τα σκεπασματα . Σημειωτεον τα μυνηματα ειχα σταλει σε γυναικειο ονομα ,γνωστης και εμενα και της γυναικας μου , αλλα δεν καταφερα να επιβεβαιωσω το τηλεφωνικο νουμερο .
Ζηταω την συμβουλη σας και την γνωμη σας για την αντιδραση που θα επρεπε να εχω .
με τη γυναικα σου μιλα ρε ανθρωπε,συζητηστε το και αμα δε βγαλετε ακρη ξαναελα

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Εξαρτάται λοιπόν από τα αισθήματα που τρέφει για τη γυναίκα του ο φίλος. Εγω πολύ ευχαρίστως θα ήθελα να φροντίζει τη γυναίκα μου ο γείτονας, θα με ξεκούραζε και θα με απάλλασε από "καθήκοντα" που δεν θέλω να εκπληρώνω... Αλλά που τέτοια τύχη!
Εγώ νομίζω δεν έχεις δίκιο. Για να ζητάει την άποψή μας το φιλαράκι μας θέλει να βρεί μια λύση και προφανώς δεν θέλει να την φροντίζει άλλος... Τώρα από την άλλη αν κάποιος το επιθυμεί τότε ναι να χωρίσει και να μην δίνει τέτοιου είδους εικόνες στα παιδιά του.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Γεια σου Φιλε

Βασικά είναι το πρώτο post που κάνω αν και πολλή καιρό μελος του της κοινώτητας αυτής. Είπα να κάνω μια πρόταση πάνω στο θέμα.

Πρώτα απο όλα πρέπει να ξεκαθαρήσης μέσα σου τη πραγματικά θέλεις και βασικότερο για ποιον δηλ. για τα παιδιά σου ή για εσένα. Μην ξεχνάμε οτι μια συμβίωση χωρίς συναισθήματα θα φανεί αμέσως και οι πρωτοι που θα τον δουν και θα νιώσουν είναι τα παιδιά και πολλές φορές αυτό είναι χειρότερο απο τον χωρισμό του ζευγαριού. Αλλωστε στα παιδια της αρχες της δινουμε εμεις δεν τις πέρνουν τα παιδια απο εμας εχει διαφορα.

Τωρά εαν όντως αγαπάς την γυναίκα ( που δεν εχω λόγους να αμφιβάλω ) και τα παιδιά σου ( το θεωρώ σίγουρο αυτο ) και θέλεις να τα ξαναβρήτε τότε το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να γίνει είναι να εξαφανιστεί απο μέσα σου θέμα της απιστιάς για πάντα αλλά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ακόμα και εαν τα ξαναβρήτε θα είναι κακός οδηγος αυτή η προκατάληψη για την υπόλοιπη ζωής σας. Μετά θα πρεπεί να την κάνεις να σε ξαναερωτευθεί να θυμηθή γιατί σε θέλησε να περάση και να μοιράση την ζωή της με σένα αυτό θα είναι δύσκολο ( όπως και όλα τα προηγούμενα ). Τους τρόπους τους ξέρεις εσύ καλύτερα απο όλους μας γυναικα σου είναι.

Εαν εχει ευτηχή κατάληξη τότε όλα καλά και μάλον θα είναι και καλύτερα για εσένα εαν όχι τότε θα πρέπει να δίξεις περισσότερη αγαπη στα παιδιά σου αλλά και συγχώρεση στην γυναίκα σου καλό είναι να μην υπάρχουν εντάσης μεταξύ σας για πολλούς λόγους.

Ελπίζω και ευχομαι τα καλύτερα φιλε μου.

ΥΓ. Συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθοι μου.

Επισκέπτης
βασικα αμα εστειλε μηνυμα σε φιλη σας μπορει να θελει και κανα τριο η γυναικα

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
εγώ λέω ότι το κάθε μέρα μακαρόνια μακαρόνια μακαρόνια όλοι το βαριόμαστε.
Το φλερτ δεν είναι να το καταπιέζεις. Ακόμη και το σεξ δεν είναι να το καταπιέζεις. Αν για κάποιο λόγο η συμβία σου καταπιέστηκε ποικιλοτρόπως, άστηνα ελεύθερη να το ζήσει, σε σένα θα γυρίσει με τύψεις όπως συνήθως γίνεται.
Όμως πρότεινε της μια απόδραση μέσα σε όλα, γιατί μακρυά από το σχιζοφρενικό άστυ σίγουρα θα έχετε χρόνο να το ψάξετε με την πάρτι σας.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Προσπάθησε είστε οικογένεια και τα μικρά σου την θέλουν και θα την θέλουν πάντα. Σου φυγε για λόγους που θεωρίς τον εαυτόν σου υπαίτιο, ξεκαθάρισε να είναι όντως έτσι, ξεκαθάρισε αν θές να το σώσεις, σκέψου και σιγά σιγά όχι κραυγαλέα κέρδισε/κερδίστε την.

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για να ζητάει την άποψή μας το φιλαράκι μας θέλει να βρεί μια λύση και προφανώς δεν θέλει να την φροντίζει άλλος... Τώρα από την άλλη αν κάποιος το επιθυμεί τότε ναι να χωρίσει και να μην δίνει τέτοιου είδους εικόνες στα παιδιά του.
Συμφωνώ, προφανώς και δεν του είναι αδιάφορη!

bosman

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
για μενα οπου δεν πιπτει λόγος,πιπτει ράβδος
θα την χωρίσεις χωρις δευτερη κουβέντα αφού πρωτα της δειξεις οτι εισαι ανδρας
ολα τα αλλα είναι για φτωχομπινέδες φλωρους,σιγα μην της ζητησεις και συγνώμη ρε!

lordvadin

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε free θα το προσπαθησω αυτο που προτεινεις , νομιζω οτι αυτο πρεπει να κανω .Φιλε drummerboy σε ευχαριστω για το χιουμορ σου , μακαρι να ειναι ετσι . Φιλε Lonemarvel , περιεγραψες την αληθεια , γιατι πραγματικα την αγαπαω .

lordvadin

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για μενα οπου δεν πιπτει λόγος,πιπτει ράβδος
θα την χωρίσεις χωρις δευτερη κουβέντα αφού πρωτα της δειξεις οτι εισαι ανδρας
ολα τα αλλα είναι για φτωχομπινέδες φλωρους,σιγα μην της ζητησεις και συγνώμη ρε!

Φιλε bosman , εισαι λιγο παλιομοδιτης , αλλα αποδεκτη η αποψη σου (διαφωνω στη ραβδο βεβαια ) !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom