Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Φιλε free θα το προσπαθησω αυτο που προτεινεις , νομιζω οτι αυτο πρεπει να κανω .Φιλε drummerboy σε ευχαριστω για το χιουμορ σου , μακαρι να ειναι ετσι . Φιλε Lonemarvel , περιεγραψες την αληθεια , γιατι πραγματικα την αγαπαω .
Τότε να το δείχνεις... Ακόμη κι αν για σένα είναι δεδομένο ότι πρέπει να το ξέρει, είναι ανάγκη να το ακούμε και να μας το δείχνουν κιόλας...Αλλά όπως είπε και το φιλαράκι μου ο free σιγά σιγά, όχι απότομα για να μην δείχνεις φόβο... δεν φέρνει καλά αποτελέσματα.

lordvadin

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τότε να το δείχνεις... Ακόμη κι αν για σένα είναι δεδομένο ότι πρέπει να το ξέρει, είναι ανάγκη να το ακούμε και να μας το δείχνουν κιόλας...Αλλά όπως είπε και το φιλαράκι μου ο free σιγά σιγά, όχι απότομα για να μην δείχνεις φόβο... δεν φέρνει καλά αποτελέσματα.

Εχεις δικιο Paola . Εχω σταματησει να το δειχνω , και εκεινη βεβαια , αλλα αυτο δεν με απαλασσει απο τς ευθυνες μου

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εχεις δικιο Paola . Εχω σταματησει να το δειχνω , και εκεινη βεβαια , αλλα αυτο δεν με απαλασσει απο τς ευθυνες μου
πως μαρεσει οταν σε ενα ζευγαρι στα πραγματικα προβληματα δεν λακιζει καποιος αλλα αντιθετως στιβει το μυαλο του να βγαλει μια ακρη οσο πιο ανωδυνα γινεται... μακαρι να βρεθει η λυση χωρις θυματα....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Βασικά είναι το πρώτο post που κάνω αν και πολλή καιρό μελος του της κοινώτητας αυτής.
...
ΥΓ. Συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθοι μου.

Καλά posts Συναγωνιστή!
Οσο για τα ορθογραφικά λάθη μην ανησυχείς, κανείς μας δεν είναι τέλειος! Αλλωστε υπάρχει το δωρεάν πακέτο εφαρμογών γραφείου Open office το οποίο περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου και λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Microsoft Windows, Solaris, Linux, Μac OS) που μπορείς να χρησιμοποιείς πολύ εύκολα... Οτι άλλη βοήθεια χρειαστείς μην διστάσεις να ρωτήσεις!

Επισκέπτης
καλα ολα αυτα αλλα εσυ ξερεις τι γινεται σπιτι σου και αν η γυναικα σου εχει βαρεθει με την κατασταση.το λεω αυτο γιατι καλο ειναι να το ψαχνεις το θεμα μαζι της οχι σε σαιτ απ το ιντερνετ...желаем успеха товарищ!

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Εγώ προσωπικά σου βγάζω το καπέλο γιατί ακόμα κι αν άργησες είσαι διατεθειμένος να σώσεις την οικογένειά σου... Μπράβο σου...

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
...παντως ,θα σε συμβουλευα να μην της δειξεις οτι ξερεις,γιατι οσο περιεργο και αν φαινεται δεν το εκτιμουν οι γυναικες αυτο,απλα αν θελεις να τα ξαναβρειτε προχωρα σαν να μην εχει συμβει τιποτε,ακολουθωντας και μερικες παραινεσεις των προηγουμενων.........

Επισκέπτης
Φίλε μου, σταθμίζεις την κατάσταση και αποφασίζεις! Και σίγουρα αποφεύγεις να ψάχνεις το κινητό της γυναίκας σου. Η άγνοια ειναι δύναμη!

Τι δυναμη μωρε η αγνοια? :jerking:
Να κοιμαται τον υπνο του δικαιου ενω η πουταναρα γυναικα του τσιμπουκωνει 10 αραπηδες μαζι?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Τι δυναμη μωρε η αγνοια? :jerking:
Να κοιμαται τον υπνο του δικαιου ενω η πουταναρα γυναικα του τσιμπουκωνει 10 αραπηδες μαζι?

Φίλε το να βρεις την γκομενα σου με 10 αράπηδες την στέλνεις κανονικά ... αλλά υπάρχει και οικογένεια στημένη.

Επισκέπτης
...παντως ,θα σε συμβουλευα να μην της δειξεις οτι ξερεις,γιατι οσο περιεργο και αν φαινεται δεν το εκτιμουν οι γυναικες αυτο,απλα αν θελεις να τα ξαναβρειτε προχωρα σαν να μην εχει συμβει τιποτε,ακολουθωντας και μερικες παραινεσεις των προηγουμενων.........

Θα σου πω εγω τι πιθανως θα εκτιμησει αυτη η καργιολα και θα συμαζευτει...
Να την πιασει απο τα μαλια να της δειξει τα μηνυματα στο κινητο της να της πει "τι ειναι αυτα μωρη ξεκωλιαρα αρχιπουταναρα?" και να της δωσει 2-3 γερα παλαμιδια να φτυσει 1-2 δοντια.Θα σου πω εγω μετα η μαλακισμενη κυρια αν θα τρεχει για πουτσα τοσο ευκολα δεξια και αριστερα :)

lordvadin

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα ολα αυτα αλλα εσυ ξερεις τι γινεται σπιτι σου και αν η γυναικα σου εχει βαρεθει με την κατασταση.το λεω αυτο γιατι καλο ειναι να το ψαχνεις το θεμα μαζι της οχι σε σαιτ απ το ιντερνετ...желаем успеха товарищ!
Σωστο αυτο που λες φιλε μου . Αυτο που περιεγραψα στην αρχη εγινε μολις χθες το βραδυ , και για να ειμαι ειλικρινης , δεν εχω κοιμηθει το βραδυ , και ολο αυτο θολωσε τη κριση μου . Ειμαι πολυ καιρο μελος , αλλα εκτιμω ιδιαιτερα την κοινοτητα των παιδιων εδω , μιας και εκτος απο τα ερωτικα και σεξουαλικα θεματα , θιγονται παρα πολλα αλλα . Δεν θελω να απολογηθω για το οτι απευθυνθηκα σε ενα site για το προβλημα που αντιμετωπιζω , αλλα μερικες φορες η γνωμη καποιων ανθρωπων που ειναι "εξω απο τον χορο" σου υποδεικνυει καποια πραγματα που πιθανον να μην σκεφτοσουνα . Ειμαι ηδη 45 χρονων , και μπορω να καταλαβω καλλιστα τι εχει συμβει . Και μην νομιζεις οτι δεν εχω συζητησει αρκετα πραγματα με τη γυναικα μου , αν και ειμαι γενικα κλειστος χαρακτηρας .
Σ'ευχαριστω παντως , εισαι λιγο σκληρος αλλα ισως και αυτο χρειαζεται

kwstakis21

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι μου γεια σας . Ειμαι αρκετο καιρο μελος του καταπληκτικου αυτου site , και νομιζω οτι ξεπερναει καθε προσδοκια η ποιοτητα των φιλων που ειναι μελη . Θα ηθελα τις γνωμες σας για αυτο και ανοιγω αυτο το topic .
Ειμαι παντρεμενος 10 χρονια , με δυο παιδια 8 και 4 χρονων . Τα τελευταια 4 χρονια η σχεση με τη γυναικα μου δεν ειναι καλη , ουτε στο θεμα του ερωτα , ουτε στο θεμα της προσωπικης μας σχεσης. Αυτη η διαταραχη οφειλεται κυριως σε εμενα , λογω καποιων προβληματων με τη δουλεια μου , και τα οποια δημιουργησαν σε μενα αρκετες ανασφαλειες .
Πριν απο λιγες ημερες ανακαλυψα καποια σταλμενα SMS , απο το κινητο της γυναικας μου τα οποια εν συντομια , εγραφε πως "ηταν ερωτευμενη" , και πως θα ηθελε να ηταν μαζι κατω απο τα σκεπασματα . Σημειωτεον τα μυνηματα ειχα σταλει σε γυναικειο ονομα ,γνωστης και εμενα και της γυναικας μου , αλλα δεν καταφερα να επιβεβαιωσω το τηλεφωνικο νουμερο .
Ζηταω την συμβουλη σας και την γνωμη σας για την αντιδραση που θα επρεπε να εχω .

το ποιο απλο και λογικο πραγμα κανε φιλε μου χωρις να το κουραζεις
ΒΑΛΕ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ!
150-300ε το 24ωρο η παρακολουθηση ειναι, δηλ τιποτα μπροστα σε αυτα που θα μαθεις με αποδηξεις.
και μολις μαθεις τοτε το παιχνιδι θα αρχισει να παιζεται υπερ σου ;)

Επισκέπτης
Φίλε το να βρεις την γκομενα σου με 10 αράπηδες την στέλνεις κανονικά ... αλλά υπάρχει και οικογένεια στημένη.

και τι με αυτο?Θα επιτρεπουμε τωρα να χρησιμοποιουν και ως οπλο για το κερατο οι γυναικες την οικογενεια?

Επισκέπτης
Σωστο αυτο που λες φιλε μου . Αυτο που περιεγραψα στην αρχη εγινε μολις χθες το βραδυ , και για να ειμαι ειλικρινης , δεν εχω κοιμηθει το βραδυ , και ολο αυτο θολωσε τη κριση μου . Ειμαι πολυ καιρο μελος , αλλα εκτιμω ιδιαιτερα την κοινοτητα των παιδιων εδω , μιας και εκτος απο τα ερωτικα και σεξουαλικα θεματα , θιγονται παρα πολλα αλλα . Δεν θελω να απολογηθω για το οτι απευθυνθηκα σε ενα site για το προβλημα που αντιμετωπιζω , αλλα μερικες φορες η γνωμη καποιων ανθρωπων που ειναι "εξω απο τον χορο" σου υποδεικνυει καποια πραγματα που πιθανον να μην σκεφτοσουνα . Ειμαι ηδη 45 χρονων , και μπορω να καταλαβω καλλιστα τι εχει συμβει . Και μην νομιζεις οτι δεν εχω συζητησει αρκετα πραγματα με τη γυναικα μου , αν και ειμαι γενικα κλειστος χαρακτηρας .
Σ'ευχαριστω παντως , εισαι λιγο σκληρος αλλα ισως και αυτο χρειαζεται
εχεις και δυο παιδια που σημαινει οτι δε πρεπει να βλεπουν ασχημα πραγματα να γινονται στο σπιτι σας.αλλο η σχεση σου με τη γυναικα σου κι αλλο με τα παιδια σου,το λεω γιατι οπως ξερεις τα παιδια ειναι ευπλαστα και δεν πρεπει να παιρνουν λαθος ερεθισματα.

atopon

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε για μένα κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις και προσπάθησε να της δείξεις πόσο την αγαπάς και την θές. Ενα ταξίδι οι δύο σας θα βοηθούσε πολύ να ξεκαθαρίσεις και εσυ μέσα σου τι θές. Να φεύγετε και οικογενειακά όσο μπορείς για να βλέπει τι θα χάσει αν προχωρήσεις σε χωρισμό.
Να ξέρεις πάντως ότι όταν μία γυναίκα απατά τα πράγματα είναι πιό άσχημα από όταν το κάνει ο αντρας. Η  γυναίκα (οι περισσότερες τουλάχιστον) απατούν με την ψυχή πρώτα και μετά με το σώμα. Αν δεν υπήρχαν παιδιά θα σου έλεγα να της μιλήσεις καθαρά. Εδω όμως υπάρχουν, και για μένα ο στόχος σου θα πρέπει να είναι να δεις, αν αυτό που σου συνέβη προέρχεται από την ρουτίνα του γάμου ( το πολύ μακαρόνι που είπε κάποιος) και να μην διαλύσεις την οικογένεια σου για κάτι που ΟΛΑ τα παντρεμένα ζευγάρια περνούν. Αν ο λόγος της απιστίας της είναι αυτός μην ανησυχείς σύντομα θα βαρεθεί και τον εραστή, και θα γυρίσει σε σένα αρκεί να είσαι εκεί.
Αν όχι  ( υπάρχει δηλαδή αίσθημα από μέρους της για τον εραστή) δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα μια και της γυναίκας η ψυχή ειναι μιά άβυσσος και είσαι τελειωμένος για αυτήν.

Επισκέπτης
εχεις και δυο παιδια που σημαινει οτι δε πρεπει να βλεπουν ασχημα πραγματα να γινονται στο σπιτι σας.αλλο η σχεση σου με τη γυναικα σου κι αλλο με τα παιδια σου,το λεω γιατι οπως ξερεις τα παιδια ειναι ευπλαστα και δεν πρεπει να παιρνουν λαθος ερεθισματα.

Εγω λεω οτι πρεπει να τα ενημερωσει πριν αρχισει την προπαγανδα της η αλλη για τον "κακο και αδιαφορο μπαμπα" κτλ.
Να παει να τους δειξει τα μηνυματα να τους πει "να κοιταξτε τι καργιολα μανα εχετε"

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Να χαλαρώσεις λίγο με το θέμα της δουλειάσ σου, ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ να ασχοληθείς με τα παιδάκια σοθ που είναι μικρά και σε τίποτα δε φταίνε και να φτιάξεις τη σχέση σου με τη γυναίκα σου που μάλλον εσύ χάλασεσ με τη συμπεριφορά σου. Μην της πεις τίποτα αλλά από κοντά και τα μάτια σου 14

+1

(ειδες αμα θες τι καλος που γινεσαι? :P :P)

kwstakis21

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Να παει να τους δειξει τα μηνυματα να τους πει "να κοιταξτε τι καργιολα μανα εχετε"

''Nαι μπαμπα η μαμα ειναι μεγαλη παλιοπουτανα'' :2funny: :2funny:

ξεκολα ρε τιναι αυτα που γραφεις, μαλλον δεν θαχεις παιδια ;)

Επισκέπτης
αλλο εννοω ασπρουλη.οταν σε ενα σπιτι τσακωνονται οι γονεις τοτε το παιδι θα εχει ασχημη εξελιξη,ειναι θεμα ηρεμιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom