Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
885
Πόντοι
6.755
Φιλοι μου γεια σας . Ειμαι αρκετο καιρο μελος του καταπληκτικου αυτου site , και νομιζω οτι ξεπερναει καθε προσδοκια η ποιοτητα των φιλων που ειναι μελη . Θα ηθελα τις γνωμες σας για αυτο και ανοιγω αυτο το topic .
Ειμαι παντρεμενος 10 χρονια , με δυο παιδια 8 και 4 χρονων . Τα τελευταια 4 χρονια η σχεση με τη γυναικα μου δεν ειναι καλη , ουτε στο θεμα του ερωτα , ουτε στο θεμα της προσωπικης μας σχεσης. Αυτη η διαταραχη οφειλεται κυριως σε εμενα , λογω καποιων προβληματων με τη δουλεια μου , και τα οποια δημιουργησαν σε μενα αρκετες ανασφαλειες .
Πριν απο λιγες ημερες ανακαλυψα καποια σταλμενα SMS , απο το κινητο της γυναικας μου τα οποια εν συντομια , εγραφε πως "ηταν ερωτευμενη" , και πως θα ηθελε να ηταν μαζι κατω απο τα σκεπασματα . Σημειωτεον τα μυνηματα ειχα σταλει σε γυναικειο ονομα ,γνωστης και εμενα και της γυναικας μου , αλλα δεν καταφερα να επιβεβαιωσω το τηλεφωνικο νουμερο .
Ζηταω την συμβουλη σας και την γνωμη σας για την αντιδραση που θα επρεπε να εχω .
Συναγωνιστη σου στελνω την καλησπερα ιδιαιτερα ευαισθητο το θεμα +οτι εμεις ειμαστε εξω απο των χορο οποτε μπροστα απο μια οθονη και πληξτωλογοντας μπορουμε να σου γραφουμε τα ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΑΣ σου ευχομαι να κανεις οτι καλυτερο για εσενα και για την οικογενεια σου τι θα ειναι δεν ξερω κατα εσε τα παιδια σου μονο να σκεφτεις διοτι εγω ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ το ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΩΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΕΙ ΤΕΚΝΑ το εχω πληρωσει πολυ ακριβα στην ζωη μου ελπιζω ολα να σου πανε καλα

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
Βρε παιδιά. Αν είναι 10 χρόνια και υπάρχουν παιδάκια είναι λιγάκι δύσκολο να σκέφτεσαι έτσι.

αν εχουμε παιδακια πρεπει να συγχορουμε το κερατο? βρε ουστ,κοψτε την μαλακια,κερατο = δρομο απο το σπιτι σου ,αστην να σκεφτεται την μαλακια που εκανε και σαν εργενησ που ειμαι και εχω πηδηξει πολλεσ μα παρα πολλεσ παντρεμενες σου λεω οτι για το μονο που θελουν την κυρα σου ειναι για το πηδημα, εφυγεσ?θα την παρατησει και ο αλλος σιγα μιν παρει γυναικα με 2 παιδεια ,τελειωσαν οι γυναικεσ?

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Βέβαια πολλές φορές οι γυναίκες καταχωρούν τους άντρες με γυναικείο όνομα στο κινητό τους για ευνόητους λόγους. Θα συμφωνήσω στο ταξίδι για αλλαγή παραστάσεων αλλά χρειάζεται και αλλαγή συμπεριφοράς από μέρους σου. Να δείξεις ότι είσαι πιό υπεύθυνος, πιό δυναμικός, πιό άντρας πλέον. Να τη στηρίζεις, να την αγαπάς και να τη φροντίζεις, όχι ως θύμα αλλά ως ΑΝΤΡΑΣ! Να της κάνεις ρομαντικές και σεξουαλικές εκπλήξεις. Ένα δωμάτιο σε καλό ξενοδοχείο, ακόμα και στην ίδια πόλη που μένετε, μια ξέφρενη νύχτα πάθους, να την κάνεις να ξεχάσει τον άλλο. Να εκπλαγεί από την ξαφνική αλλαγή σου. Αυτά και καλή επιτυχία. Και να θυμάσαι: οι γυναίκες δεν θέλουν να μας θεωρούν δεδομένους. Οι "μνηστήρες" παραφυλάνε παντού.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
αν εχουμε παιδακια πρεπει να συγχορουμε το κερατο? βρε ουστ,κοψτε την μαλακια,κερατο = δρομο απο το σπιτι σου ,αστην να σκεφτεται την μαλακια που εκανε και σαν εργενησ που ειμαι και εχω πηδηξει πολλεσ μα παρα πολλεσ παντρεμενες σου λεω οτι για το μονο που θελουν την κυρα σου ειναι για το πηδημα, εφυγεσ?θα την παρατησει και ο αλλος σιγα μιν παρει γυναικα με 2 παιδεια ,τελειωσαν οι γυναικεσ?
Φιλε μην εισαι απολυτος εχει κατι μαλακοκαψουρηδες που παντρευτηκανε γυναικα με δυο και τρια παιδια,εχουνε ετοιμα παιδια λενε τωρα δεν ζοριστηκε να τα μεγαλωση ο μαλακας :headbang: :headbang: :headbang:

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Άνοιξες το κουτί της Πανδώρας όταν είδες τα μηνύματα στο κινητό της. Φυσικά για να το κάνεις κάτι σε έβαλε σε υποψίες φαντάζομαι. Όπως και να έχει τώρα πρέπει να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση για την οποία έχεις και εσύ ευθύνη (όπως πολύ σωστά παραδέχτηκες). Εννοείτε ότι από την αϋπνία σου και την ψυχολογική σου κούραση θα το καταλάβει η γυναίκα σου ότι κάτι "έπιασες” και  μάλλον θα σβήσει τα ίχνη της.

Τι κάνεις εσύ; Μένεις με την ανησυχία!; Πρώτα απ' όλα, δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να ηρεμήσει και να σκεφτεί καθαρά. Μετά, σου προτείνω αυτό που είπαν και άλλοι εδώ: να αφήσεις τη δουλειά για λίγο (όσο σε παίρνει) και να ασχοληθείς με την οικογένεια, και την σχέση σου με τη γυναίκα σου. Η ιδέα για ένα ταξιδάκι οι δύο σας δεν είναι κακή. Σε ένα μέρος που θα χαλαρώσετε και να ρθείτε πιο κοντά. Να ξεχάσετε την καθημερινότητα και να ζήσετε λίγο σαν ζευγαράκι. Εκεί θα βρεθεί και χρόνος για συζήτηση.

Μπορεί όμως να μην αντέχεις "να ξέρεις/υποψιάζεσαι", και τα πιο πάνω να ακούγονται δύσκολα ή πολυτέλειες. Τότε είναι μονόδρομος η κατάσταση κατά τη γνώμη μου. Πηγαίνετε για ένα καφέ (χωρίς τα παιδιά) και συζητήστε ήρεμα και πολιτισμένα για τη σχέση σας, την απόσταση που έχετε και αυτά που σας απασχολούν για τη σχέση σας. Εκεί πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα, να ρίξεις τα μούτρα σου και να της πεις γι' αυτά που διάβασες. Αν το παραδεχτεί και σου μιλήσει για αυτά - τότε είσαι σε καλό δρόμο με θετικές προοπτικές. Στην αντίθετη περίπτωση - έχετε θέμα, γιατί εσύ διάβασες ότι διάβασες, αυτή θα λέει άλλα .. και άντε να βρείτε άκρη τι θα κάνετε.

Σε κάθε περίπτωση, η επικοινωνία είναι το κλειδί.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Να της κάνεις ρομαντικές και σεξουαλικές εκπλήξεις. Ένα δωμάτιο σε καλό ξενοδοχείο, ακόμα και στην ίδια πόλη που μένετε, μια ξέφρενη νύχτα πάθους, να την κάνεις να ξεχάσει τον άλλο. Να εκπλαγεί από την ξαφνική αλλαγή σου. Αυτά και καλή επιτυχία. Και να θυμάσαι: οι γυναίκες δεν θέλουν να μας θεωρούν δεδομένους. Οι "μνηστήρες" παραφυλάνε παντού.

Λίγο κοσμοπόλιταν κάνει αυτό. Δεν θα τσιμπήσει με τέτοια μάλλον θα παραξενευτεί ειδικά αν δεν τακανες ποτε. Κάνετε ότι κάνατε παλιά, αρχίστε το σεξ (αν έχεις όρεξη αν όχι το χάσατε) με παραλαγές και διανθίσματα και θα δεις. Αν δεν υπάρχει ανταπόκριση ... λυπουμαι αλλά μαλλον δεν ζώσεται.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Λίγο κοσμοπόλιταν κάνει αυτό. Δεν θα τσιμπήσει με τέτοια μάλλον θα παραξενευτεί ειδικά αν δεν τακανες ποτε. Κάνετε ότι κάνατε παλιά, αρχίστε το σεξ (αν έχεις όρεξη αν όχι το χάσατε) με παραλαγές και διανθίσματα και θα δεις. Αν δεν υπάρχει ανταπόκριση ... λυπουμαι αλλά μαλλον δεν ζώσεται.
Μα να παραξενευτεί, εκεί είναι το ζητούμενο, να πεί..τι έγινε, πώς άλλαξε έτσι αυτός; Αν κάνει ό,τι έκανε παλιά..ε, τότε εκεί είναι που δεν θα το σώσει.  :rockon:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Μα να παραξενευτεί, εκεί είναι το ζητούμενο, να πεί..τι έγινε, πώς άλλαξε έτσι αυτός; Αν κάνει ό,τι έκανε παλιά..ε, τότε εκεί είναι που δεν θα το σώσει.  :rockon:

Θα αρχίσει από τα παλιά και θα περάσει στα καινούργια. Αν την ξαφνιάσει θα αρχίσει αυτή να σκεφτεται 1. με πήρε πρέφα ή 2 έχει γκομενα.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Θα αρχίσει από τα παλιά και θα περάσει στα καινούργια. Αν την ξαφνιάσει θα αρχίσει αυτή να σκεφτεται 1. με πήρε πρέφα ή 2 έχει γκομενα.
Έξοχα! Αν σκεφτεί πως έχει γκόμενα είναι στατιστικά πιθανότερο να παραμελήσει τον εραστή της και να δώσει μεγάλη βάση στον άντρα της. Γυναίκες παιδί μου...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: συμφωνω απολυτως... κι εγω κατι τετοιο θα αναρωτιομουνα...

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Κάτι κι από μένα. Κάτσε με την ησυχία σου και σκέψου το, πριν κάνεις ο,τιδήποτε. Λογικό είναι να έχεις μεταπτώσεις στην ψυχολογία σου και αντίθετα πράγματα να σου φαίνονται άλλοτε σωστά και άλλοτε λάθος.
Άν μπορείς κλέψε λίγο χρόνο για την πάρτη σου και πήγαινε κάπου μόνος σου, χωρίς να την υποψιάσεις ότι κάτι τρέχει.
Μη σκεφτείς ότι η απουσία σου θα επιδεινώσει τα πράγματα, χρειάζεται να καθαρίσει λίγο το μυαλό σου.
Καλή τύχη φιλάρα, όπως και να ΄χει.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Και τι θα έκανες αν αναρωτιόσουνα. Ειλικρινά όμως...
αν ημοθν στη θεση της γυναικας του?(δλδ με γκομενο?)μ θα λεγα ωπ με καταλαβε και θα κοιταζα να τελειωνω την κατασταση με τον παρανομο.... αν δεν ειχα γκομενο κ μ κανε αλλα αντι αλλων μετα απο 10 χρ θα λεγα,μωρε μηπως το τρωω το κερατακι μου???? αλλα μηπως προσπαθει απλα για ανανεωση???  αλλα με λερωμενη τη φωλια θα μαζευομουνα.θα λεγα οκ επαιξες οσο επαιξες χαρηκες οσο χαρηκες(που λεει ο λογος)κοψε τις μαλακιες και σωσε το γαμο σου αν οντως τον αγαπας ακομα.εγω αυτο θα εκανα.αλλα ειναι καθαρα υποκειμενικο αυτο....

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
αν ημοθν στη θεση της γυναικας του?(δλδ με γκομενο?)μ θα λεγα ωπ με καταλαβε και θα κοιταζα να τελειωνω την κατασταση με τον παρανομο.... αν δεν ειχα γκομενο κ μ κανε αλλα αντι αλλων μετα απο 10 χρ θα λεγα,μωρε μηπως το τρωω το κερατακι μου???? αλλα μηπως προσπαθει απλα για ανανεωση???  αλλα με λερωμενη τη φωλια θα μαζευομουνα.θα λεγα οκ επαιξες οσο επαιξες χαρηκες οσο χαρηκες(που λεει ο λογος)κοψε τις μαλακιες και σωσε το γαμο σου αν οντως τον αγαπας ακομα.εγω αυτο θα εκανα.αλλα ειναι καθαρα υποκειμενικο αυτο....
Silva μου, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Η απάντησή σου είναι αντικειμενικά πολύ σωστή!

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση η αντίδραση του παθόντα. Από τη στιγμή που είναι τόσο νωπή η πληροφορία κανονικά θα έπρεπε να είναι θυμωμένος. Το κέρατο δεν παύει να είναι κέρατο.
Αντιθέτως, δεν δείχνει θυμωμένος αλλά φοβερά ένοχος.  :think: Γιατί ρε φίλε; να θυμώνεις που και που. Μην είσαι ψόφιος.

Κατά τα άλλα, τα είπαν όλα οι προηγούμενοι.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Να που θα έβγαινε και φταίχτης! Να που θα έβγαινε και φταίχτης! (με φωνή Σταυρίδη)  :rockon:
δεν θα εβγαινε φταιχτης, θα τον ρωταγα δεν θα τον δικαζα

ειμαι ευθυς ανθρωπος, αν με απασχολει κατι το θετω επι ταπητος *P δεν χρησιμοποιω πλαγιους τροπους
κ περιμενω το ιδιο κ απ τον αλλο

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση η αντίδραση του παθόντα. Από τη στιγμή που είναι τόσο νωπή η πληροφορία κανονικά θα έπρεπε να είναι θυμωμένος. Το κέρατο δεν παύει να είναι κέρατο.
Αντιθέτως, δεν δείχνει θυμωμένος αλλά φοβερά ένοχος.  :think: [size=10pt][size=10pt]Γιατί ρε φίλε; να θυμώνεις που και που. Μην είσαι ψόφιος.
[/size][/size]
Κατά τα άλλα, τα είπαν όλα οι προηγούμενοι.
Έεεεεετσι !!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Silva μου, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Η απάντησή σου είναι αντικειμενικά πολύ σωστή!
ενταξει μην το λες.μπορει καποιος να γυρισει κ να μου πει καλα πας καλα? αλλα οι περισσοτεροι ξεχνανε πως οι γυναικες ειναι εγεφαλικα πλασματα,πρωτα σε κερατωνουν με το μυαλο τους κ μετα δροσιζονται κιολας αλλου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom