Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
εγω σε φιλες εχει τυχει να κανω εξυπηρετηση(οχι για πορνομηνυματα) αλλα τα σβηνω μετα.... οχι να βρω και τον μπελα μου....
Σιγουρα θα βρης τον μπελα σου εαν δεν σβηστουνε εστω και πλακα να ειναι η οτιδηποτε αλλο,οχι σε σοβαρα θεματα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Σιγουρα θα βρης τον μπελα σου εαν δεν σβηστουνε εστω και πλακα να ειναι η οτιδηποτε αλλο,οχι σε σοβαρα θεματα
ε μα!!! πες τα!!! οχι τπτ αλλο! αντε να εξηγησεις μετα!!! και σιγα μη σε πιστεψει ο αλλος!!! σαν το παραμυθι με τον τσομπανη κ το λυκο!!!! :2funny: :2funny:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Φιλοι μου γεια σας . Ειμαι αρκετο καιρο μελος του καταπληκτικου αυτου site , και νομιζω οτι ξεπερναει καθε προσδοκια η ποιοτητα των φιλων που ειναι μελη . Θα ηθελα τις γνωμες σας για αυτο και ανοιγω αυτο το topic .
Ειμαι παντρεμενος 10 χρονια , με δυο παιδια 8 και 4 χρονων . Τα τελευταια 4 χρονια η σχεση με τη γυναικα μου δεν ειναι καλη , ουτε στο θεμα του ερωτα , ουτε στο θεμα της προσωπικης μας σχεσης. Αυτη η διαταραχη οφειλεται κυριως σε εμενα , λογω καποιων προβληματων με τη δουλεια μου , και τα οποια δημιουργησαν σε μενα αρκετες ανασφαλειες .
Πριν απο λιγες ημερες ανακαλυψα καποια σταλμενα SMS , απο το κινητο της γυναικας μου τα οποια εν συντομια , εγραφε πως "ηταν ερωτευμενη" , και πως θα ηθελε να ηταν μαζι κατω απο τα σκεπασματα . Σημειωτεον τα μυνηματα ειχα σταλει σε γυναικειο ονομα ,γνωστης και εμενα και της γυναικας μου , αλλα δεν καταφερα να επιβεβαιωσω το τηλεφωνικο νουμερο .
Ζηταω την συμβουλη σας και την γνωμη σας για την αντιδραση που θα επρεπε να εχω .
Διαβαζοντας στα γρηγορα καποιες γνωμες συναγωνιστων που σου προτειναν ταξιδακι και 'καλμα' με τη δουλεια σου θα συμφωνησω...και θα προσθεσω οτι νομιζω πως πρεπει λιγο να αλλαξουν οι προτεραιοτητες σου γενικοτερα...

Δεν θα μπω καθολου στο τρυπακι να σχολιασω το Sms που ειδες μια και ο τροπος που θα το αξιολογησεις ειναι καθαρα δικη σου ευθυνη...εμεις εδω στο φορουμ ξερουμε ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ λιγοτερα απο οσα εσυ γνωριζεις...

Εμενα η αποψη μου ειναι πως απο τη στιγμη που εχετε παιδια με τη γυναικα σου και που αναγνωριζεις το μεριδιο της ευθυνης σου στη φθορα του γαμου σου,να δωσεις μια ευκαιρια στη σχεση σας...Καντης καποια εκπληξη εκει που δεν τη  περιμενει πχ καποιο ΜΙΚΡΟ αλλα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ δωρακι,καντης κανενα κοπλιμεντο που και που,ενω προσπαθησε να κουβεντιαζεις μαζι της οσο πιο πολυ μπορεις και να τη ρωτας με πραγματικο ενδιαφερον για εκεινη,για το πως περασε κατα τη διαρκεια της μερας,κοκ Εγω θα σου ελεγα επισης να εισαι αστειος και να την κανεις να γελαει...

ΓΕΝΙΚΑ:Ξεκινα το απο την αρχη...σαν να βγαινεις με τη γυναικα σου ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ταξιδεψε την σε εκεινο το μαγικο μυστηριο,την αμηχανια αλλα και την ελξη που καποτε υπηρχε μεταξυ σας και ολα πιστευω θα γινουν καλα!! :rockon:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Διαβαζοντας στα γρηγορα καποιες γνωμες συναγωνιστων που σου προτειναν ταξιδακι και 'καλμα' με τη δουλεια σου θα συμφωνησω...και θα προσθεσω οτι νομιζω πως πρεπει λιγο να αλλαξουν οι προτεραιοτητες σου γενικοτερα...

Δεν θα μπω καθολου στο τρυπακι να σχολιασω το Sms που ειδες μια και ο τροπος που θα το αξιολογησεις ειναι καθαρα δικη σου ευθυνη...εμεις εδω στο φορουμ ξερουμε ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ λιγοτερα απο οσα εσυ γνωριζεις...

Εμενα η αποψη μου ειναι πως απο τη στιγμη που εχετε παιδια με τη γυναικα σου και που αναγνωριζεις το μεριδιο της ευθυνης σου στη φθορα του γαμου σου,να δωσεις μια ευκαιρια στη σχεση σας...Καντης καποια εκπληξη εκει που δεν τη  περιμενει πχ καποιο ΜΙΚΡΟ αλλα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ δωρακι,καντης κανενα κοπλιμεντο που και που,ενω προσπαθησε να κουβεντιαζεις μαζι της οσο πιο πολυ μπορεις και να τη ρωτας με πραγματικο ενδιαφερον για εκεινη,για το πως περασε κατα τη διαρκεια της μερας,κοκ Εγω θα σου ελεγα επισης να εισαι αστειος και να την κανεις να γελαει...

ΓΕΝΙΚΑ:Ξεκινα το απο την αρχη...σαν να βγαινεις με τη γυναικα σου ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ταξιδεψε την σε εκεινο το μαγικο μυστηριο,την αμηχανια αλλα και την ελξη που καποτε υπηρχε μεταξυ σας και ολα πιστευω θα γινουν καλα!! :rockon:
Είμαι πολύ ενάντια στο να σε απατάει η γυναίκα και εσύ να παραμένεις στη σχέση αλλά εδώ φίλε μου θα συμφωνήσω μαζί σου. Αυτός είναι και ο λόγος που παραπάνω πρότεινα στον ενδιαφερόμενο να προσπαθήσει.  :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ΔΕΝ το περιμενα παντως οτι θα υπηρχε τετοια ευαισθησια απο αντρες εδω μεσα... μωρε μπραβο.... :cool2: :smitten:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
George Michael "One More Try" από τις συναυλίες The Final Two στο Λονδίνο τον Αύγουστο 2008. Άσχετο αλλά και..πολύ σχετικό.  ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ε μα!!! πες τα!!! οχι τπτ αλλο! αντε να εξηγησεις μετα!!! και σιγα μη σε πιστεψει ο αλλος!!! σαν το παραμυθι με τον τσομπανη κ το λυκο!!!! :2funny: :2funny:
Εγω τα λεω και στα σοβαρα μερικοι το περνουν αλιως,σιγα μη σε πιστεψη ο αλλως,πιστευω οπως με ΣΥΜΦΕΡΗ

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Πάντως φίλε lordvadin ακόμα και αν χωρίσεις με τη γυναίκα σου έχεις, όπως βλέπεις, χιλιάδες φίλους που θα σε στηρίξουν. Τέτοια συνεχής συμμετοχή σε θέμα είναι μάλλον πρωτοφανής.  :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
λορντβαντιν ενα μνμ να στειλεις και να πεις παιδες θελω βοηθεια να δεις ποσοι θα προσφερθουν!!!!! σαυτα τα θεματα ειστε καλυτεροι εσεις απο μας τις γυναικες!!!!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
λορντβαντιν ενα μνμ να στειλεις και να πεις παιδες θελω βοηθεια να δεις ποσοι θα προσφερθουν!!!!! σαυτα τα θεματα ειστε καλυτεροι εσεις απο μας τις γυναικες!!!!
Το ξέρω μωρό μου, σωστά μιλάς.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Πολυ μελι παιζει εδω!!!!  *P 
Νομιζω οτι ο ανθρωπος μετα απο τοσα ποστ καταλαβε τι επιλογες εχει.
Ασχετα αν δε διαβασα ολες τις σελιδες. :rolleyes:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Πολυ μελι παιζει εδω!!!!  *P   
Νομιζω οτι ο ανθρωπος μετα απο τοσα ποστ καταλαβε τι επιλογες εχει.
Ασχετα αν δε διαβασα ολες τις σελιδες. :rolleyes:
ναι ναι μαζεψε τον!!!!  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom