Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
δεν θα εβγαινε φταιχτης, θα τον ρωταγα δεν θα τον δικαζα

ειμαι ευθυς ανθρωπος, αν με απασχολει κατι το θετω επι ταπητος *P δεν χρησιμοποιω πλαγιους τροπους
κ περιμενω το ιδιο κ απ τον αλλο
Θα μπορούσες να έχεις εραστή αντί να κάνεις προσπάθεια να λύσεις το πρόβλημα με τον άντρα σου?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
αν ημοθν στη θεση της γυναικας του?(δλδ με γκομενο?)μ θα λεγα ωπ με καταλαβε και θα κοιταζα να τελειωνω την κατασταση με τον παρανομο.... αν δεν ειχα γκομενο κ μ κανε αλλα αντι αλλων μετα απο 10 χρ θα λεγα,μωρε μηπως το τρωω το κερατακι μου???? αλλα μηπως προσπαθει απλα για ανανεωση???  αλλα με λερωμενη τη φωλια θα μαζευομουνα.θα λεγα οκ επαιξες οσο επαιξες χαρηκες οσο χαρηκες(που λεει ο λογος)κοψε τις μαλακιες και σωσε το γαμο σου αν οντως τον αγαπας ακομα.εγω αυτο θα εκανα.αλλα ειναι καθαρα υποκειμενικο αυτο....
ΑΒΥΣΣΟΣ η ψυχη της γυναικας

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
ενταξει μην το λες.μπορει καποιος να γυρισει κ να μου πει καλα πας καλα? αλλα οι περισσοτεροι ξεχνανε πως οι γυναικες ειναι εγεφαλικα πλασματα,πρωτα σε κερατωνουν με το μυαλο τους κ μετα δροσιζονται κιολας αλλου....
:rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Θα μπορούσες να έχεις εραστή αντί να κάνεις προσπάθεια να λύσεις το πρόβλημα με τον άντρα σου?

οχι. γενικα δεν νομιζω οτι θα απιστησω ποτε
να το ξαναπω? οτι κ να με απασχολει το λεω ευθεως, χωρις χαζομαριτσες. τελος.
αν ειχα προβλημα με τον ανδρα μου θα του το ελεγα ξεκαθαρα, αν δεν καταλαβαινε, θα το ξαναπροσπαθουσα.. μεχρι ενος οριου, αν ητανε να γινω ψυχολογικα ενα με το πατωμα κ αυτος στο κοσμο του θα χωριζα. αν ηθελα αλλον παλι θα του το ελεγα κ θα χωριζα κ μετα θα εκανα οτιδηποτε αλλο.

καμια αλλη απορια?

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
οχι. γενικα δεν νομιζω οτι θα απιστησω ποτε
να το ξαναπω? οτι κ να με απασχολει το λεω ευθεως, χωρις χαζομαριτσες. τελος.
αν ειχα προβλημα με τον ανδρα μου θα του το ελεγα ξεκαθαρα, αν δεν καταλαβαινε, θα το ξαναπροσπαθουσα.. μεχρι ενος οριου, αν ητανε να γινω ψυχολογικα ενα με το πατωμα κ αυτος στο κοσμο του θα χωριζα. αν ηθελα αλλον παλι θα του το ελεγα κ θα χωριζα κ μετα θα εκανα οτιδηποτε αλλο.

καμια αλλη απορια?
Εμένα με κάλυψες πλήρως μωρό μου.  ;)

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Φιλοι μου γεια σας . Ειμαι αρκετο καιρο μελος του καταπληκτικου αυτου site , και νομιζω οτι ξεπερναει καθε προσδοκια η ποιοτητα των φιλων που ειναι μελη . Θα ηθελα τις γνωμες σας για αυτο και ανοιγω αυτο το topic .
Ειμαι παντρεμενος 10 χρονια , με δυο παιδια 8 και 4 χρονων . Τα τελευταια 4 χρονια η σχεση με τη γυναικα μου δεν ειναι καλη , ουτε στο θεμα του ερωτα , ουτε στο θεμα της προσωπικης μας σχεσης. Αυτη η διαταραχη οφειλεται κυριως σε εμενα , λογω καποιων προβληματων με τη δουλεια μου , και τα οποια δημιουργησαν σε μενα αρκετες ανασφαλειες .
Πριν απο λιγες ημερες ανακαλυψα καποια σταλμενα SMS , απο το κινητο της γυναικας μου τα οποια εν συντομια , εγραφε πως "ηταν ερωτευμενη" , και πως θα ηθελε να ηταν μαζι κατω απο τα σκεπασματα . Σημειωτεον τα μυνηματα ειχα σταλει σε γυναικειο ονομα ,γνωστης και εμενα και της γυναικας μου , αλλα δεν καταφερα να επιβεβαιωσω το τηλεφωνικο νουμερο .
Ζηταω την συμβουλη σας και την γνωμη σας για την αντιδραση που θα επρεπε να εχω .

Ρώτα τη φάτσα φορα και δειχτης το μύνημα. Αν καταλάβεςι απο τον τρόπο της οτι αμύνεται, αρα ειναι ενοχη, κανε οπως νοιωσεςι εκεινη τη στιγμη. Αν σου ερθει να τη χτυπήσεις χτυπα τη, βριστη σπαστα ολα, χωρισε. Οπως σου ερθει, ειναι ο μονος τροπος να ισιώσει το μυαλο και η ψυχή σου. Δε το εκανα και το μετάνοιωσα, ομως έμαθα. Μη κανεις το ιδιο λάθος και δε κανεις οπως νοιώσεις.

Koukouloforos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
31
Πόντοι
1
Προφανως ο φιλος εχει φορεσει απιστευτο κερατο στη συζυγο (η παρουσια του στο σαιτ ειναι μια ενδειξη... :grin:) και γι'αυτο εχει ενοχες... (αν κανω λαθος, ας με διορθωσει).

Εφ'οσον υπαρχουν παιδια (αλλα ακομα και αν μην υπηρχαν), πρεπει να γινει μια προσπαθεια να σωθει η σχεση, αρκει να μπορει να σωθει... (να το θελουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μα καλα κι αυτη η γυναικα δεν τα σβηνει τα μνμ της???? ΤΕΤΟΙΑ λαθη δεν τα κενεις.... δεν αφηνεις χειροπιαστεςς αποδειξεις....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ να ειναι ολα μια ωραια παρεξηγηση
να τα εστειλε καμια αλλη απ το κιnητο της *P

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ΠΩΠΩ!!!! λες??????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: του στυλ μαρια δεν εχω καρτα δωσε μ να στειλω ενα καυλιαρικο μνμ???????????? χαχαχα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ΠΩΠΩ!!!! λες??????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: του στυλ μαρια δεν εχω καρτα δωσε μ να στειλω ενα καυλιαρικο μνμ???????????? χαχαχα
Αυτα ειναι πολλη χοντρα,γινονται τετοιες μαλακιες?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αυτα ειναι πολλη χοντρα,γινονται τετοιες μαλακιες?
εγω σε φιλες εχει τυχει να κανω εξυπηρετηση(οχι για πορνομηνυματα) αλλα τα σβηνω μετα.... οχι να βρω και τον μπελα μου....

lordvadin

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Προφανως ο φιλος εχει φορεσει απιστευτο κερατο στη συζυγο (η παρουσια του στο σαιτ ειναι μια ενδειξη... :grin:) και γι'αυτο εχει ενοχες... (αν κανω λαθος, ας με διορθωσει).

Εφ'οσον υπαρχουν παιδια (αλλα ακομα και αν μην υπηρχαν), πρεπει να γινει μια προσπαθεια να σωθει η σχεση, αρκει να μπορει να σωθει... (να το θελουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...)

Φιλε koykoyloforos , γενικα ειμαι μονογαμικο ατομο , αν εξαιρεσεις μερικες επισκεψεις σε μασατζιδικα μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου .

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κατι οτι ειναι ερωτευμενη δεν εγραψε? ε δεν ειναι κ κανενα σοκινγκ μηνυμα χαχαχαχα
κ εγω εχει τυχει να γραψω κατι τετοιο απο κινητο αλλης κοπελας, αλλα τα εσβηνα μετα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
κατι οτι ειναι ερωτευμενη δεν εγραψε? ε δεν ειναι κ κανενα σοκινγκ μηνυμα χαχαχαχα
κ εγω εχει τυχει να γραψω κατι τετοιο απο κινητο αλλης κοπελας, αλλα τα εσβηνα μετα
α ερωτευμενη? εγω νομιζα πιο σοκιν! :2funny: :2funny:

Koukouloforos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
31
Πόντοι
1
Φιλε koykoyloforos , γενικα ειμαι μονογαμικο ατομο , αν εξαιρεσεις μερικες επισκεψεις σε μασατζιδικα μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου .

Φιλε, απλα εκανα μια εκτιμηση.
Εσυ ξερεις καλυτερα.

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα μηνύματα, πάντως για να ανυσηχείς με το θέμα ακόμα σε ενδιαφέρει η γυναίκα σου και δε θέλεις να τα χαλάσετε.

αν λοιπόν μπορείς να κάνεις κάτι αυτό είναι να την δυσκολέψεις σε όλα όσα έχει σκοπό να κάνει με το να αλλάξεις στάση και να έρθεις πιο κοντά της.

άρα δείξε και λίγο ενδιαφέρον και ξόδεψε λίγο χρόνο μαζί της και να δεις που θα αλλάξει.

ο χρόνος βέβαια θα δείξει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom