Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
λοιπον αδερφουλη

να ξερεις οτι αν στην εκανε μια φορα θα στην ξανακανει

οποτε
ντεντεκτιβ μαζευεις αποδηξεις
και μετα πολυ απλα τη στελνεις απο κει που ηρθε
(χωρις τα παιδια ενοητε )
γιατι δε νομιζω να θες να σου μεγαλοσει τα παιδια σου μια πουτανα

απλα πραγματα
σκεψου το
γιατι αν το δεχτεις
καθε φορα που θα βλεπεις μια υπιπτη κηνηση θα βγαζεις τον καρκηνο

αυτα στα λεω χωρις καμια διαθεση για χιουμορ η ψευτοπαληκαριας ειναι η αποψη μου
και ειμαι συγουρος οτι αν αυτο συνεβενε σε καοιν φιλο σου
θα του ελεγες να μη χωρηση αλλα απο μεσα σου θα εισουν αντιθετος

φηλικα ......

lougros yasaitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
εγώ θα την ακολουθούσα και μόλις έβλεπε που πήγαινε 2 πράγματα θα μου πέρναγαν απο το μυαλό ανάλογα τη φάση:a)θα έριχνα αμπούλα παραλυτικων αεριων απο το παράθυρος ή αν ήμουν πολύ καυλωμένος θα έμπαινα μέσα και θα την έπαιρνα παρτούζα με το αγόρι της.Τότε θα ήταν πολύ ωραία...ναί ναί το δεύτερο θα έκανα! :boobies:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Βαραω κοκκινο οταν ακουω κατι τετοια............

Ενα μπαζο Ελληνιδα αχαριστη και να σε κοροιδευει κιολας.........δε μιλαω συγκεκριμενα για το φιλο που ανοιξε το θρεντ αλλα γενικα.........αυτο ειναι πληρης υποτιμηση της αντρικης αξιοπρεπειας!!!!

temeteros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
1
παντως εχουμε φτασει στο σημειο να μας απατανε οι γυναικες μας και να τις ζηταμε συγγνωμη επειδη ειχαμε υποχρεωσεις και τις παραμελησαμε...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αν τις εχετε παραμελησει 1 αιωνα τοτε μια χαρα να ζητατε κ συγγνωμη
ποτε δεν φταιει μονο ενας

οταν απατατε εσεις ειναι κουλ?? τα κοκκινα σπιτακια δεν ειναι απιστια???

αντε μην αρχισω παλι το τροπαριο..  *P

temeteros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
1
οποτε απο το ενα ακρο φτανουμε στο αλλο...πριν χρονια ο δυναστης αντρας που καταπιεζε τη γυναικα που δεν μπορουσε να μιλησει και τωρα ο αντρας που λογω υποχρεωσεων δεχεται τις παρασπονδιες της γυναικας του...Μεση λυση ποτε δεν θα μπορεσουμε να βρουμε? Γιατι να φτανουμε στον ευνουχισμο της προσωπικοτητας του αντρα? Γιατι να ανεχεται καταστασεις που μειωνουν τον αντρισμο του? Αλλα φυσικα το συμπερασμα που βγαινει μετα απο τα χειλη πολλων γυναικων ειναι οτι δεν υπαρχουν αντρες σημερα...

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παντως εχουμε φτασει στο σημειο να μας απατανε οι γυναικες μας και να τις ζηταμε συγγνωμη επειδη ειχαμε υποχρεωσεις και τις παραμελησαμε...
Δεν το θέτεις σωστά.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Γεια χαρά σε όλους.
Σαν παντρεμένος πολλά χρόνια θα πω την αποψή μου.
Όταν αποφασίζεις να παντρευτείς πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς τα ελαττώματα  του άλλου.
Όχι να τα διορθώσεις να τα δεχτείς. Ποιος από μας δεν έχει ελαττώματα;
Ένας ΑΝΤΡΑΣ δεν χτυπά ποτέ μια γυναίκα ότι και να έχει γίνει.
Σέβεσαι τα θέλω του άλλου και προσπαθείς να τα ικανοποιείς στο βαθμό που σου επιτρέπεται.
Εκτός από την δουλειά μας έχουμε και μια οικογένεια να δούμε. Γυναίκα Παιδιά.
Συνεχίζουμε να βλέπουμε την γυναίκα μας σαν το γκομενάκι που είχαμε κάποτε.
Παρατηρήτε το φαινόμενο μετά τον γάμο να σταματάνε τα πάντα που κάναμε πριν.
Βλέπω φίλους που λένε με την γυναίκα μου θα πάω στο μπαράκι να τα πιω και να χορέψω;
Αν δεν την πας εσύ θα στην πάει άλλος.
Και πολλά άλλα που σίγουρα θα τα έχετε διαβάσει στον απέραντο κόσμο του Ιντερνετ.
Όσο για τον φίλο που άνοιξε το θέμα ένα έχω να του πω:
Ψυχραιμία,  κάτσε μόνος σου και  σκέψου τα θετικά και τα αρνητικά για την σχέση σου με την γυναίκα σου αν τα θετικά υπερτερούν προχώρα αν όχι βρες μια συναινετική λύση και φύγε.
Αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα.
Αυτά από μένα τα λίγα.

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Χορις να θελω να σε απογοητευσω το γυναικειο ονομα μπορει να ειναι καλυψη καποιου ανδρα, Το προβλημα δεν ειναι το ειναι ερωτευμενη με καποιον η με καποια ειναι το οτι η γυναικα σου δεν περναει καλα και εσυ ψαχνεσε σε αυτο το φορουμ!!! Προσπαθησε να ξαναερωτευτειτε με καθε τρόπο!

Φιλοι μου γεια σας . Ειμαι αρκετο καιρο μελος του καταπληκτικου αυτου site , και νομιζω οτι ξεπερναει καθε προσδοκια η ποιοτητα των φιλων που ειναι μελη . Θα ηθελα τις γνωμες σας για αυτο και ανοιγω αυτο το topic .
Ειμαι παντρεμενος 10 χρονια , με δυο παιδια 8 και 4 χρονων . Τα τελευταια 4 χρονια η σχεση με τη γυναικα μου δεν ειναι καλη , ουτε στο θεμα του ερωτα , ουτε στο θεμα της προσωπικης μας σχεσης. Αυτη η διαταραχη οφειλεται κυριως σε εμενα , λογω καποιων προβληματων με τη δουλεια μου , και τα οποια δημιουργησαν σε μενα αρκετες ανασφαλειες .
Πριν απο λιγες ημερες ανακαλυψα καποια σταλμενα SMS , απο το κινητο της γυναικας μου τα οποια εν συντομια , εγραφε πως "ηταν ερωτευμενη" , και πως θα ηθελε να ηταν μαζι κατω απο τα σκεπασματα . Σημειωτεον τα μυνηματα ειχα σταλει σε γυναικειο ονομα ,γνωστης και εμενα και της γυναικας μου , αλλα δεν καταφερα να επιβεβαιωσω το τηλεφωνικο νουμερο .
Ζηταω την συμβουλη σας και την γνωμη σας για την αντιδραση που θα επρεπε να εχω .

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
βρε
γαμηση και ξυλο στο γυναικιο φυλο
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :bottom: :bottom: :bottom:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χορις να θελω να σε απογοητευσω το γυναικειο ονομα μπορει να ειναι καλυψη καποιου ανδρα, Το προβλημα δεν ειναι το ειναι ερωτευμενη με καποιον η με καποια ειναι το οτι η γυναικα σου δεν περναει καλα και εσυ ψαχνεσε σε αυτο το φορουμ!!! Προσπαθησε να ξαναερωτευτειτε με καθε τρόπο!

όλοι βλέπουμε σήμερα την υποκρισία αντρών και γυναικών στην κοινωνία γύρω μας.Βλέπουμε άντρες που για να έχουν πού να την χώσουν καθημερινά "σχεσάρονται" με μια κοπέλα που τους γουστάρει,αλλα όχι το αντίθετο απο μέρους τους και "αράζουν" εκεί,περνώντας τα χρόνια έτσι ανεκμετάλλευτα ουσιαστικά και όντας σε μία κατάσταση που δεν γουστάρουν,αλλά την υπομένουν γιατί πρέπει να την ΄χωνουν κάπου.Βλέπουμε άντρες επίσης που νυμφεύονται γυναίκες χωρίς να έχουν σκεφτεί κάν ποιές είναι πραγματικά και χωρίς επίσης να έχουν ρωτήσει τον ίδιο τους τον εαυτό θεμελιώδη ερωτήματα!Ποιός είναι ο χαρακτήρας τους?ποιός ο ψυχικός τους κόσμος?Μου ταιριάζει?Είναι όπως πραγματικά τη θέλω?Τρελλαίνομαι απο έρωτα και πάθος για πάρτη της?Γίνονται γάμοι και σχέσεις χωρίς βάση,χωρίς πραγματική καψούρα,για να μην πώ χωρίς καμμία καψουρα.Δεν είναι θέμα χρημάτων,είναι θέμα έλλειψης αυτογνωσίας,κριτικής σκέψης και περαιτέρω ικανότητας,ελλειψη αυτοπεποίθησης και φυσικά όπως έχουμε καταντήσει είναι και θέμα έλλειψης ελεύθερου χρόνου για τις πιό μεγάλες κυρίως ηλικίες(παραγωγικές ηλικίες ως επί το πλείστον εννοώ).Όλο αυτό το προαναφερθέν πακετάκι οδηγεί σε γάμους που δεν έχουν στέρεη βάση και στηρίζονται σε αμμουδερά τείχη.Απο το 1ο ρίχτερ λοιπόν πέφτει καταγής ότι υποτίθεται οτι πήγε να στεριώσει.Και τότε όλοι λένε..μά πώς έγινε αυτό?Μια χαρά φαινόνταν τα παιδιά :huh:Η σύγχρονη κοινωνία έχει μεγαλώσει τους σημερινούς 30-35αρηδες στη μή κρίση,γεγονός που ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό για τις επιλογές όλων των ειδών.Μας τάισαν καλά τόσα χρόνια μπούρδες και ανοησίες,αλλά εμείς τα μασήσαμε αμάσητα και αυτό αφορά κυρίως τις γυναίκες.Μέχρι τώρα μίλησα για άνδρες.Πάμε και λίγο στις γυνές.Ας πούμε μερικές αλήθειες.Τί κατάφεραν απο το φεμινισμό και έπειτα?Έγιναν πιό έξυπνες από ότι ήταν?Έγιναν πιο δημιουργικές καθότι μπήκαν στο κλάμπ της παραγωγικότητας και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα?Έγιναν πιό όμορφες?Σαφώς και έγιναν.Μπόρεσαν να αποκτήσουν πραγματική γνώση όμως για βασικές έννοιες?Μπόρεσαν να διαχειριστούν τις μεγάλες αλλαγές που υπέστη η καθημερινότητα τους τα τελευταία 20 έτη?Πόσες γυναίκες είναι σε θέση να μιλήσουν για πάνω από 3 ως 5 ζητήματα?(δουλειά-σχέση-γάμος-παιδί).Έχετε καταλάβει ότι πάρα πολλές γυναίκες είναι πολύ ρηχές μέσα τους?Είναι τυχαίο ότι ακόμη και σε αυτή τη φάση που περνάει ο κόσμος μας(και δεν εννοω την υποτιθέμενη ή υπαρκτή οικονομικη κρίση)αυτοί που θα έχουν να πούν μία έστω απλή γνώμη για τα πεπραγμένα γύρω μας είναι κατα μεγαλο ποσοστό άνδρες?Θα μου πείτε γιατί το λέω αυτό!Γιατί όλα ξεκινούν στη ζωή μας απο τό πώς λειτουργεί το μυαλό μας,πώς σκεφτόμαστε,πώς κρίνουμε και αξιολογούμε τα πάντα και εν τέλει πώς πράττουμε.Πόσοι πιστεύετε άντρες και γυναίκες δύνανται να παρακολουθήσουν την παραπάνω σειρα?Είναι η μειοψηφία θα πώ από όσο αφουγκράζομαι αλλά και βλέπω γύρω μου.Δε χρειάζεται να πάμε στα οικονομικά συμφέροντα για να καταλάβουμε που είναι η βάση του προβλήματος.Όταν ο αλλος τα "φτιάχνει" με κάποια απλά για να μην είναι μόνος του,ή όταν αυτή η γυναίκα που τό αντιλαμβάνεται κάθεται μαζί του με τη λογική του "όσο τραβήξει βρέ αδερφέ" για να μην μείνουν μόνοι και "τρελλαθούν",απο τη στιγμή που δεν υπάρχει αυτογνωσία σε πολύ κόσμο με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε ποιοί πραγματικά είμαστε και τί θέλουμε,τί συζητάμε?Όταν βλέπεις 2 άτομα που δεν ταιριάζουν καθόλου σαν άνθρωποι και αποφασίζουν να συνάψουν γάμο και να κάνουν παιδί μέσα σε λίγο καιρό λές και τους κυνηγάει κανείς,όταν βλέπεις 19χρονες να παντρεύονται 45χρονους ή 55χρονους,όταν βλέπεις ζευγάρια που συζητούν συνεχώς ανιαρά και ανούσια πράγματα,τότε καταλαβαίνουμε όλοι πώς είναι οι σχέσεις σήμερα.Για να έχει ελπίδες να στεριώσει μία ωραία σχέση θα πρέπει να υπάρχουν 2 βασικά πράγματα:το πρώτο είναι έρωτας,καύλα,κάψα για τον άλλον και το δεύτερο είναι αγάπη,βαθειά αγάπη για τον άλλο που να αντέχει στο χρόνο και στις δυσκολίες.Ποιός μας έχει πεί τί είναι πραγματική αγάπη και πότε?Είναι μήπως αγάπη το να πάς τη γυναίκα σου ή τη σύντροφό σου έξω για να ξεσκάσει?Είναι αγάπη να μην σε αφήνει η γυναίκα σου πάς για καφέ με τους φίλους σου για να καυλαντίσεις λιγάκι?Είναι αγάπη να βρίζεις συνέχεια και να κάνεις τη ζωή της γυναίκας σου κόλαση?Είναι αγάπη να γαμάς συνέχεια στις πουτάνες?Είναι αγάπη να λές ψέμματα?Αυτά και άλλα πολλά οφείλουμε όλοι να πούμε στους εαυτούς μας πρίν βρεθούμε σε μια αντίστοιχη κατάσταση όπως του ανθρώπου που άνοιξε το θρέντ και γενικότερα προτού βρεθούμε μπλεγμένοι σε άσχημες ψυχολογικές καταστάσεις για οποιοδήποτε λόγο.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κατ΄αρχην ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ εσυ???
Θελεις πραγματικα να εισαστε μαζι, ή ειστε απο συνηθεια και χαρις των 2 παιδιων σας??
Πιστευω πως πρεπει αυτο να ειναι ξεκαθαρο μεσα σου.
Εαν η απαντηση ειναι ΝΑΙ τοτε θα πρεπει να αφησεις κατα μερος τα προβληματα της δουλειας, να αφιερωσεις περισσότερο χρονο στην οικογενεια σου.
Το διαβασμα των SMS το κινητο της, σιγουρα θα σε εχει προβληματισει.
Ισως να ειναι αφελες αυτο που θα γραψω αλλα απο τα γραφομενα σου,δεν σημαινει οτι σε εχει απατησει 100%
Δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις που μια ιστορια απατης , αμα υπαρχει αληθινη αγαπη, μπορει να ταρακουνησει την τελματωμενη σχεση και να την δυναμωσει.
Συζητηστε μαζι, με καλη διαθεση, και θα την βρειτε την ακρη.

Αν ομως ΔΕΝ την αγαπας, και μενεις μαζι της απο συνηθεια, τοτε οσο σκληρο αν ακουγεται αυτο, ή χωρισε. ή αποφασισε οτι θα εχεις μια συμβατικη ζωη με την συζυγο σου για χαρη των παιδιων.
Σε αυτη την περιπτωση ομως δεν θα εισαι ευτυχισμενος....

Τωρα που στην περιπτωση που ΔΕΝ σε θελει πλεον αυτη, θα πρεπει να κανεις την καρδια σου πετρα και να συνεχισεις την ζωη σου σε αλλη βαση.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Όταν ήμουν πιτσιρικάς έμαθα να σέβομαι ένα ρητό στα αγγλικά :

if you love something, let it free.
if it comes back, it's yours
if it doesn't, it never was.

Άσχετα από το αν συμφωνώ με το σύνολο όσων λέει, το σέβομαι γιατί ξεκινάει με τη βασική προυπόθεση αν αγαπάς.
Πρώτα ρωτάμε τον εαυτό μας και μετά όλα τα άλλα.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Του έκοψε το μόριο και το πέταξε στα σκυλιά
3 Μαρτίου 2009, 14:01

Η ζήλια της την τύφλωσε και έκανε το αδιανόητο. Όχι μόνο έκοψε το γεννητικό όργανο του άπιστου συζύγού της με ένα κουζινομάχαιρο, αλλά μετά το πέταξε στα σκυλιά.

Ο λόγος για την Καϊλάσμπεν Βισάλο, από τη Μεχσάνα της Ινδίας, η οποία θέλησε να πάρει εκδίκηση για τα παραστρατήματα του άντρα της. Έτσι, αφού τον νάρκωσε με υπνωτικά χάπια, που είχε βάλει σε ένα φλιτζάνι τσάι, τον ευνούχισε χωρίς δισταγμό.

Μετά πέταξε το κομμένο μόριο στο δρόμο, όπου το άρπαξαν αδέσποτα σκυλιά και το κατασπάραξαν. Ωστόσο, οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του άτυχου άντρα παρά την ακατάσχετη αιμορραγία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα απιστήσει ποτέ ξανά στη ζωή του!

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Όταν ήμουν πιτσιρικάς έμαθα να σέβομαι ένα ρητό στα αγγλικά :

if you love something, let it free.
if it comes back, it's yours
if it doesn't, it never was.

Άσχετα από το αν συμφωνώ με το σύνολο όσων λέει, το σέβομαι γιατί ξεκινάει με τη βασική προυπόθεση αν αγαπάς.
Πρώτα ρωτάμε τον εαυτό μας και μετά όλα τα άλλα.
if it comes back, the door is closed

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Του έκοψε το μόριο και το πέταξε στα σκυλιά
3 Μαρτίου 2009, 14:01

Η ζήλια της την τύφλωσε και έκανε το αδιανόητο. Όχι μόνο έκοψε το γεννητικό όργανο του άπιστου συζύγού της με ένα κουζινομάχαιρο, αλλά μετά το πέταξε στα σκυλιά.

Ο λόγος για την Καϊλάσμπεν Βισάλο, από τη Μεχσάνα της Ινδίας, η οποία θέλησε να πάρει εκδίκηση για τα παραστρατήματα του άντρα της. Έτσι, αφού τον νάρκωσε με υπνωτικά χάπια, που είχε βάλει σε ένα φλιτζάνι τσάι, τον ευνούχισε χωρίς δισταγμό.

Μετά πέταξε το κομμένο μόριο στο δρόμο, όπου το άρπαξαν αδέσποτα σκυλιά και το κατασπάραξαν. Ωστόσο, οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του άτυχου άντρα παρά την ακατάσχετη αιμορραγία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα απιστήσει ποτέ ξανά στη ζωή του!

Χαχα μου θυμισε μια παλια ταινια αρχες 80 τρομου που η γκομενα τρωει ομαδικο βιασμο απο χωριατες.
Και μετα τους εκδικητε εναν εναν.Και μαλιστα εναν του κοβει τα αχαμνα απ'τ'ριζα.Με ξυραφακι που ελαμπε.

nik68

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Περιμενης  σωστη συμβουλη απο εδω μεσα που εχουν μαζευτη ολοι η γαμιαδες της οικουμενης  και ευχαριστως θα σου τη γαμουσανε ......

μην ακους τιποτε  ακου τον τον εαυτο σου  και σκεψου λιγο αυτο που λεγαν η παλαιοτερoi

αν καταλαβη ο κερατας τη γλυκα του κερατου μελι και γαλα γινεται μαζι με τι κυρα του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom