mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εμένα γιατί δεν πήδαγε κανένας τη δικιά μου ?
(όσο ζούσε η κακομοίρα ? )
καλα δεν το ξερεις αυτο
Εμένα γιατί δεν πήδαγε κανένας τη δικιά μου ?
(όσο ζούσε η κακομοίρα ? )
Γυναίκα που σου πρήζει τα @@@@@@@@@@ρια δεν μοιχεύει !
Μπα μωρό μου το ξέρω
Γυναίκα που σου πρήζει τα @@@@@@@@@@ρια δεν μοιχεύει !
τι μου θύμισες...Ναι αυτή που είχα με την στριπτιτζού μου...
Δεν γυρνούσα να κοιτάξω άλλον κώλο...
Ειχατε ποτε καμία σχεση σταθερη που να μην πηγατε με αλλη γκόμενα?
γενικα εχω κανει μαλακιες κ μαλακιες κ δεν μου εχουν βγει σε καλο.πλεον ομως στις τελευταιες μου δυο σχεσεις,η μια κρατησε 6 μηνες κ αυτη ου εχω τωρα ειναι στους 2,δεν εχω κανει μαλακια κ δεν εχω σκοπο να κανω.αν μου εχουν κανει δεν ξερω αλλα νομιζω πως καποια θα την εχει κανει.γενικα παιζει πολυ κερατο κ οσο παμε γινεται ολο κ χειροτερα.σπανια βρισκεις κοπελα η οποια να ειναι σοβαρη κ σπανια αντρα ο οποιος να εκτιμα αυτην που εχειΣυνεχεια βλέπω ζευγάρια να χωρίζουν για επαιξε κερατωμα.Πλεον εχει γινει δεδομενο σε γαμους μα και στις σχεσεις.Υπάρχει κάποιος που να είναι πιστός σε μια μακροχρονια σχεση?Το κερατο ειναι δεδομενο?Ειχατε ποτε καμία σχεση σταθερη που να μην πηγατε με αλλη γκόμενα?
κανέναν κώλο φαντάζομαι...τι μου θύμισες...
εσυ σιγουρα..αυτη δεν ξέρω!Ναι αυτή που είχα με την στριπτιτζού μου...
Δεν γυρνούσα να κοιτάξω άλλον κώλο...
και δεν εχεις πάει ποτε με άλλη?13 χρονια?Σε θαυμαζω ρε συ αυτο ειναι πραγματικά πολυ σπανιο!Εγώ, 9 χρόνια με τη γυναίκα μου παντρεμένοι. Στο σύνολο με δεσμό κλπ, 13 χρόνια.
Strip domino κοριτσάκι...εσυ σιγουρα..αυτη δεν ξέρω!
και δεν εχεις πάει ποτε με άλλη?13 χρονια?Σε θαυμαζω ρε συ αυτο ειναι πραγματικά πολυ σπανιο!
τομ .......... κατι μου υποσχεθηκεςκαι γω με κάτι βίζιτες που είχα σχέση δεν κοιταζα άλλες...